Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya en basitinden şunu örnek verimm...kesinlikle bi mutfakta 2 bayan olmas arkadaşlarr..ben pirinç pilavı suyunu çekene kadar karıştırmıorum...ama kaynana hemen gelir altüst eder pilavımı...sulu sulu altını kapatır bide neymiş kendi suyuyla çekicekmiş...ayy gelde deli olma yaaaaaaaa

valla birsamım haklısın bence şimdi olsa bende kabul etmem, ama ben salağı evlilik kararı alındığı gün dedimki ,kayınpederin evi vardı tamir istiyodu bay bi,şimdi orda oturuyoruz.dedimki ya eşimin ataması belli olana dek beraber oturalım bi bazalı yatak alalım sadece, ataması gelirse onla gitcektim yoksa evimizi tamir ettirip eşyaları alıp oturacaktık.gelgeleimki şimdi iyiki beraber oturmamışız kayınvalide kabul etmedi, beraber olsaydık eşimle gidemediğime göre mecburen kayınvalideyle kalacaktım, evide kayınpederim kendiniz yaptırın diyecekti eşyaları alamadıkarı gibi.allahtan kayınvalidem akıllı çıkmış, şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım meğer yaaaa
canım çok sevindim hadi gözün aydın sositososito
canım ya valla bende uçuyorum. balayımız olur inş :))) belki kamp ayarlyacaktı belki şansımız yaver giderde 2 günde gderiz oraya,
hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür. senin adınada çok sevindim inşallah harika bi tatil olur senin için
inş canım ya , sağolun valla hepinizin iyi niyetleri için, iyi varsınızzz
evet canım sigara olayını konuştum, bi kerede bankaya göndermişlerdi burada en küçük benim ya ona dayanıyolar, şefte haklısın ben düşünemedim bunu, bundan sonra kimsenin fotokobisini dahi çekme herks işini bilsin dedi,

eş konusundada katılıyorum biz kayınvalideme 2 gün gdiyoruzda eşim zorlamasa yanında bile oturamam resmi olunuyo mecburrr

geliniz işte toyuz, anlasak ah bi başta, canım inş bişran evvel evinize kavuşursunuz ya dua etcem sanaaa

işte en basit örneklerden biri bu, herkesin bi işi yapmaya yönelik kendine has bi yöntemi var aynı evde olunca malesefki bu tarz şeyler oluyo, umarım en kısa zamanda sende kendi düzenini kurarsın

herkesin ayrı bir metodu var işte tatlım bide düşünsene senelerce kadının kendi mutfağıymış ve bir düzeni varmış bi anda değiştirebilmesi de zordur tabiki

jnaz canım en iyisini yapmışsın önceden konuşman güzel olmuş
dediğin gibi fazla yakınlıkta iyi değil
canım yarın kısmetse ben gidiyorum eşimin yanına,opuyorumnanaktan

gerçekten de zor ya
bu durumda yemek olayını direk verirdim ona,sen yap diye :umursamaz:
Allahtan az kalmış canım 1 sene daha sıkacaksın dişini yerimseniben

aptallık değil de tatlım aman sevdiğimizle olalımda gerisi kolay diye düşünüyorduk sadece saflık işte :)
bende dua istiyorumm yerimseniben

jnaz canım en iyisini yapmışsın önceden konuşman güzel olmuş
dediğin gibi fazla yakınlıkta iyi değil
canım yarın kısmetse ben gidiyorum eşimin yanına,opuyorumnanaktan

evet dirimcim inşallah sevgili eşiminde aklına yatmıştır hoş yatmasa ne olacakki sonuçta ben ne istediğimi biliyorum ve her defasındada söylüyorum :umursamaz:

alınyaszımsın aynen bu konu her aklıma geldiğin de "ay ben ne salakmışım" diyorum.ALLAH yüzme bakmış ta olmamış.kayınvalidem kabul etmemişti.nie kabul etmediğini sonradan anladım yani evlerini görünce.evleri 2 aileye yetmeyecek kadar küçük tü çünki.gerçi bana ev küçük olmaz beraber oturamayız demedi ama.bide boşanmış bi ablası var sonradan o da onlarla kalmaya başlayınca hiç gündeme gelmedi bu konu.ama ablası bizim evlendiğimiz sene iş bulup evini ayırmıştı.geçen kayınvalidem diyo ki fatoşun böle yapcanı bilsem sizi yanıma alırdım. zaten evde akşama kadar kimse yok baban işte ben (görümcemi kastediyo) burdayım sen yine yalnız olurdun.ki ben ilk beraber oturalım dediğim de yok işte siz yeni evlisiniz aynı evde olmaz diyodu bi ara.ev müsait değil demiyodu.şimdi evden bi oda boş.aklıma gelmiyo değil acaba böle bişi isterler mi die.ama aslaaa kabul eetmem eşimede söledim zaten

e canım hayırlı olsun artık,bugün beni görürsün artık dermişim kaydirigubbakcemile3
görürüm be dirim ben bu sevinçle sen iste yeterki :))
Allah kolaylık versin tatlıcık arkadaşlarında dediği gibi iyiki çalışıyorsun yoksa daha da zor olur du durumun
bencede ya iyiki çalışıyosun

ya nedense bi üstünlük kurmaya çalışıyolar işte, tatlım bak ben kendimden örnek vereyim , eşimin üzerine birgün çok sevdiğim bi kazağı verdim bedeni ona tam oluyo, oda giydi, ama annesi o kazağa takmış durumda atın bunu çöpe, kızım hiç yakışmıyo bak, ben ona yenisini alırım, bende dedim ben beğeniyorum aman beğencek bişey kalmadımı kızım dedi, neyse bigün giymişti ogünde teyzesinin oğluna kız istemeye gidilcek, teyzen sana kazak almış o kötü gel bunu giy dedi,

yani ayınvalide melekte olsa yapıyo maalesef, aynı evde olmak çok çok fedakarlıklar istiyo,allah yardımcın olsun valla.ki benim kayınvalidemde çok iyidir ama söz konusu kayınvalide gelin olunca ister istemez geriliyo...

kızlar kayınvalidem içinde zor aslında kurulu bi düzeni var..çamaşır günü belliiii...yemeginin ölçüsü bellii..ve bunları hiç bilmeyen ee birazda asii bi insan hayatına giriverio...ama ben ayak uydurmay açalıştım kızlar.ne dedilerse yaptım...ne dedilerse tamam dedim...düşünün benki asi yapılı biriyim...bakalım hayırlsı yaaa..
ama bişi diimmmi ben kısmet olurda bigün kayınvalide olursam yanıma gelin falan istemem..
ayy büyük konuşmım ama istemem yahuu

hoşgeldin canım, bende tayin bekliom bizde eşimle ayrıyızzzz, yarışmacı ark larda sana başarılar diler :))
:kedi:
bu sefer inat ettim :umursamaz:

arama kızz, o arasaın boşverrr, hem trip yapıyoar hem aramıyolr ohh vallaaa

aaa oku oku oku anam ağladı beee iki gündür okuyorum şükür bitirdim amma yazmışsınız
aklımda kalan bi tek çakırın hamilelik haberi cnm arkadaşım çookk sevindin ne güsel bebişin hiç bekletmedi çağırır çağırmaz geldi gözün aydın olsun cnm darısı angelime jnazcıma mısracıma(tık yok ama:)) vee isteyen bütün herkese versin rabbim inş

aptallık değil de tatlım aman sevdiğimizle olalımda gerisi kolay diye düşünüyorduk sadece saflık işte :)
bende dua istiyorumm yerimseniben
haklısın valla sevgimizden bişeyi görmüyo gözümüz, canım iş en yakın zamanda kendi evinizin sahibi olursunuz yaa dualarımı sizinlee
evet dirimcim inşallah sevgili eşiminde aklına yatmıştır hoş yatmasa ne olacakki sonuçta ben ne istediğimi biliyorum ve her defasındada söylüyorum :umursamaz:
bence yatar, sonuçta aileside olsa o şekilde hayat zorlaşıyooo

canım yaa iyiki kabul etmemişsin valla, gözümüz neden hiçbişeyi görmüyosaaa, hep aşk aşkkktaannn,bide sen şehirde değiştirdin iki misli canın sıkılırdı yaa, canım inş kendi evinizi alırsınızda her daim mutlu huzurlu olusunuz.

AYY YAAAAAAA
NE ÇOK YAZMIŞSINIZ 2 DAKİKADA
HİÇ BENİ BEKLEMİYORSUNUZ
KÜSTÜM:umursamaz::umursamaz:

AYY YAAAAAAA
NE ÇOK YAZMIŞSINIZ 2 DAKİKADA
HİÇ BENİ BEKLEMİYORSUNUZ
KÜSTÜM:umursamaz::umursamaz:

küsme kızz, hadi yaz sende yerimseniben

dirimim kız bugünmü gidiyosun ben kendi telaşımdan seni unuttum, salak kafammm:umursamaz: :çok üzgünüm:

aminnnn cnm inşallah.kızlar ben "Leslie sansone yürü ve incel programı " onu yapıyım gidiyim de.sabah yapmıştım fena değildi yerinde yürüyo gibi yapıyosun ama baya yoruyo.2 mil yani 3.2 km yürümüştüm sabah

hoşgeldiniz canımm
inşallah duaların kabul olur:Saruboceq:

öyle tabi tatlım inşallah kendi evlerimiz olurda rahat ederiz bide ben evlenene kadar hiç kirada oturmamıştım öyle zor geldi ki anlatamam. bunada şükür tabii
valla aklınada yatmak zorunda tatlım oda biliyor ne zor olacağını

evlilik güzel bi duygu ayaklarını zyerden kesilio...
işte ayaklar yerden kesildiği için herşey tozpembe göründüğü için göze mantıklı düşünemiosunuz...
hiç olmıcak şey bile size olucak gib gelio..ben eşimi çok seviorum fakat keşke evlenmek için bukadar acele etmeseydim diorum...ayrı ev olayını başından söleseydim keşkee...
doğru kişi fakat zaman yanlış oldu...
al işte şimdi o salaklığımın ceremesini çekiorumm...
sonrada kısmeeet diip çıkıom işin içinden..

bi bakayım o nasılmış tatlım

tubis canım sen evleneli 2,5 ay mı oldu??

evet canım o kadar oldu.

Allah yardımcın olsun. Her iki taraf içinde çok zor bir durum.

Senin adına çok sevindim gözün aydın kocişine kavuşmana az kaldı :lepi:

birsam; ev ister büyük ister küçük olsun beraber yaşamak çok zor. isterlersede kabul etme.
Abimler bizimle birlikte kalmışlardı gerçekten zor oluyor.

Cellentisi denedinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…