valla birsamım haklısın bence şimdi olsa bende kabul etmem, ama ben salağı evlilik kararı alındığı gün dedimki ,kayınpederin evi vardı tamir istiyodu bay bi,şimdi orda oturuyoruz.dedimki ya eşimin ataması belli olana dek beraber oturalım bi bazalı yatak alalım sadece, ataması gelirse onla gitcektim yoksa evimizi tamir ettirip eşyaları alıp oturacaktık.gelgeleimki şimdi iyiki beraber oturmamışız kayınvalide kabul etmedi, beraber olsaydık eşimle gidemediğime göre mecburen kayınvalideyle kalacaktım, evide kayınpederim kendiniz yaptırın diyecekti eşyaları alamadıkarı gibi.allahtan kayınvalidem akıllı çıkmış, şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım meğer yaaaahayır sadece biz bayanlar mı rahatsız oluruz bu durumdan anlamıyorum.eğer eşim veya ailesi beden böle bişi istese ve ben hayır desem (ki derim)annesinin bana söleyeceği ilk şey" sen bi zamanlar aynı evde otururuz diyodun" olcak ama ben ne dicem onu dediğimde biz henüz nişanlanmamıştık çıkıyoduk evliliği düşünüyoduk.ben bu işin uzamaması için yani bir an önce evlenelim diye öyle dedim olcak cvp ım.anlayın nası hasretten gözüm dönmüşkaydirigubbakcemile3
hem 4 sene bekleyecem hemde aynı evde mi oturacam bile diyebilirm yanidelikafadulden
canım ya valla bende uçuyorum. balayımız olur inş :))) belki kamp ayarlyacaktı belki şansımız yaver giderde 2 günde gderiz oraya,canım çok sevindim hadi gözün aydın sositososito
inş canım ya , sağolun valla hepinizin iyi niyetleri için, iyi varsınızzzhoşbuldum canımm iyiyim çok şükür. senin adınada çok sevindim inşallah harika bi tatil olur senin için
evet canım sigara olayını konuştum, bi kerede bankaya göndermişlerdi burada en küçük benim ya ona dayanıyolar, şefte haklısın ben düşünemedim bunu, bundan sonra kimsenin fotokobisini dahi çekme herks işini bilsin dedi,hadi canım iyisin zemuszemus
kaç gün aldın bakim zemuszemus
yinede şefin insaflıymış
özel işler derken sigara olayından mı bahsettin o kısmı anlamadım
canım ben olsam kabul etmem böyle birşey
istemiyorsan çekeceksin restini,
yüz bulmasınlar
ya ne kadar iyi olsalarda sonuçta rahat edemessin
yeri geliyor evde pişamayla,şortla dolaşıyoruz
onu bırak eşinle bile resmi olmak zorunda olacaksın
zor ya :1no2:
benim kayınvalidem anlayışlı bi kadındır ama yılan gibi sokar lafını afallayıp kalırsın neye ugradıgını bilemzsin....
yoook kızlar aman siz siz olun sakın ama sakın böyle bi hataya düşmeyin...eşinizin ailesi nekadar ii olursa olsun bi yerde çatışıosunuz..insan kendi annesiyle bile problemler yaşıo kayınvalidesiylemi yaşamıcak...
tek tesellim çalışıo olmam...çalışmasaydım halim nice olurdu bilmiorum vallaaaa...
işte en basit örneklerden biri bu, herkesin bi işi yapmaya yönelik kendine has bi yöntemi var aynı evde olunca malesefki bu tarz şeyler oluyo, umarım en kısa zamanda sende kendi düzenini kurarsınya en basitinden şunu örnek verimm...kesinlikle bi mutfakta 2 bayan olmas arkadaşlarr..ben pirinç pilavı suyunu çekene kadar karıştırmıorum...ama kaynana hemen gelir altüst eder pilavımı...sulu sulu altını kapatır bide neymiş kendi suyuyla çekicekmiş...ayy gelde deli olma yaaaaaaaa
ya en basitinden şunu örnek verimm...kesinlikle bi mutfakta 2 bayan olmas arkadaşlarr..ben pirinç pilavı suyunu çekene kadar karıştırmıorum...ama kaynana hemen gelir altüst eder pilavımı...sulu sulu altını kapatır bide neymiş kendi suyuyla çekicekmiş...ayy gelde deli olma yaaaaaaaa
jnaz canım en iyisini yapmışsın önceden konuşman güzel olmuşhoşbuldum dirimcim
bende kabul etmiyorum zaten hatta mümkünse bırak aynı binayı sokakta bile oturmak istemiyorum.
dün akşamda kesinlikle olmaz dedim. ne olursa olsun kabul edemeyeceğim bir durum hatta askerlik var biliyorsun onda bile ben kendi evimde kalırım dedim.
dediğin gibi kendi evinde rahatsın hem giyim kuşam açısından hemde eşinle ilişkin açısından yada ne bileyim canın ister yatarsın yemek yapmazsın ama birlikte olunca zor
Allah kolaylık versin yaşayanlara
sen nasılsın bu arada tatlım eşin dönmedi değil mi?
gerçekten de zor yaya en basitinden şunu örnek verimm...kesinlikle bi mutfakta 2 bayan olmas arkadaşlarr..ben pirinç pilavı suyunu çekene kadar karıştırmıorum...ama kaynana hemen gelir altüst eder pilavımı...sulu sulu altını kapatır bide neymiş kendi suyuyla çekicekmiş...ayy gelde deli olma yaaaaaaaa
valla birsamım haklısın bence şimdi olsa bende kabul etmem, ama ben salağı evlilik kararı alındığı gün dedimki ,kayınpederin evi vardı tamir istiyodu bay bi,şimdi orda oturuyoruz.dedimki ya eşimin ataması belli olana dek beraber oturalım bi bazalı yatak alalım sadece, ataması gelirse onla gitcektim yoksa evimizi tamir ettirip eşyaları alıp oturacaktık.gelgeleimki şimdi iyiki beraber oturmamışız kayınvalide kabul etmedi, beraber olsaydık eşimle gidemediğime göre mecburen kayınvalideyle kalacaktım, evide kayınpederim kendiniz yaptırın diyecekti eşyaları alamadıkarı gibi.allahtan kayınvalidem akıllı çıkmış, şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım meğer yaaaa
geliniz işte toyuz, anlasak ah bi başta, canım inş bişran evvel evinize kavuşursunuz ya dua etcem sanaaa
jnaz canım en iyisini yapmışsın önceden konuşman güzel olmuş
dediğin gibi fazla yakınlıkta iyi değil
canım yarın kısmetse ben gidiyorum eşimin yanına,opuyorumnanaktan
görürüm be dirim ben bu sevinçle sen iste yeterki :))e canım hayırlı olsun artık,bugün beni görürsün artık dermişim kaydirigubbakcemile3
bencede ya iyiki çalışıyosunAllah kolaylık versin tatlıcık arkadaşlarında dediği gibi iyiki çalışıyorsun yoksa daha da zor olur du durumun
ya en basitinden şunu örnek verimm...kesinlikle bi mutfakta 2 bayan olmas arkadaşlarr..ben pirinç pilavı suyunu çekene kadar karıştırmıorum...ama kaynana hemen gelir altüst eder pilavımı...sulu sulu altını kapatır bide neymiş kendi suyuyla çekicekmiş...ayy gelde deli olma yaaaaaaaa
hoşgeldin canım, bende tayin bekliom bizde eşimle ayrıyızzzz, yarışmacı ark larda sana başarılar diler :))hb canım tanıtayım ..diyarbakırda oturuyorum yeni geldim 15 gün önce
eşimin taini nedeniyle burdayız amasyalım aslen..1 kızım var 3,5 yaşında rüyanaz adında...çocuk gelişimi ögretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum.....yarışmacı arkidişlere başarılar dilerimzemuszemus
sao şeker tşk ederim........
:kedi:
bu sefer inat ettim :umursamaz:
haklısın valla sevgimizden bişeyi görmüyo gözümüz, canım iş en yakın zamanda kendi evinizin sahibi olursunuz yaa dualarımı sizinleeaptallık değil de tatlım aman sevdiğimizle olalımda gerisi kolay diye düşünüyorduk sadece saflık işte :)
bende dua istiyorumm yerimseniben
bence yatar, sonuçta aileside olsa o şekilde hayat zorlaşıyoooevet dirimcim inşallah sevgili eşiminde aklına yatmıştır hoş yatmasa ne olacakki sonuçta ben ne istediğimi biliyorum ve her defasındada söylüyorum :umursamaz:
alınyaszımsın aynen bu konu her aklıma geldiğin de "ay ben ne salakmışım" diyorum.ALLAH yüzme bakmış ta olmamış.kayınvalidem kabul etmemişti.nie kabul etmediğini sonradan anladım yani evlerini görünce.evleri 2 aileye yetmeyecek kadar küçük tü çünki.gerçi bana ev küçük olmaz beraber oturamayız demedi ama.bide boşanmış bi ablası var sonradan o da onlarla kalmaya başlayınca hiç gündeme gelmedi bu konu.ama ablası bizim evlendiğimiz sene iş bulup evini ayırmıştı.geçen kayınvalidem diyo ki fatoşun böle yapcanı bilsem sizi yanıma alırdım. zaten evde akşama kadar kimse yok baban işte ben (görümcemi kastediyo) burdayım sen yine yalnız olurdun.ki ben ilk beraber oturalım dediğim de yok işte siz yeni evlisiniz aynı evde olmaz diyodu bi ara.ev müsait değil demiyodu.şimdi evden bi oda boş.aklıma gelmiyo değil acaba böle bişi isterler mi die.ama aslaaa kabul eetmem eşimede söledim zaten
AYY YAAAAAAA
NE ÇOK YAZMIŞSINIZ 2 DAKİKADA
HİÇ BENİ BEKLEMİYORSUNUZ
KÜSTÜM:umursamaz::umursamaz:
hoşgeldiniz canımmaaa oku oku oku anam ağladı beee iki gündür okuyorum şükür bitirdim amma yazmışsınız
aklımda kalan bi tek çakırın hamilelik haberi cnm arkadaşım çookk sevindin ne güsel bebişin hiç bekletmedi çağırır çağırmaz geldi gözün aydın olsun cnm darısı angelime jnazcıma mısracıma(tık yok ama:)) vee isteyen bütün herkese versin rabbim inş
haklısın valla sevgimizden bişeyi görmüyo gözümüz, canım iş en yakın zamanda kendi evinizin sahibi olursunuz yaa dualarımı sizinlee
bence yatar, sonuçta aileside olsa o şekilde hayat zorlaşıyooo
canım yaa iyiki kabul etmemişsin valla, gözümüz neden hiçbişeyi görmüyosaaa, hep aşk aşkkktaannn,bide sen şehirde değiştirdin iki misli canın sıkılırdı yaa, canım inş kendi evinizi alırsınızda her daim mutlu huzurlu olusunuz.
aminnnn cnm inşallah.kızlar ben "Leslie sansone yürü ve incel programı " onu yapıyım gidiyim de.sabah yapmıştım fena değildi yerinde yürüyo gibi yapıyosun ama baya yoruyo.2 mil yani 3.2 km yürümüştüm sabah
tubis canım sen evleneli 2,5 ay mı oldu??
valla kızlar ben kayınvalidemle beraber oturuorum..gelin görünki bu sorun ve bu sorundan kaynaklanan bir çok problemimiz oluo....
herşey maddiyat olmuş işteee...
maddi imkansızlıklar bizimde belimizi büküo..ilk 1 senem geçti,geçti ama gels en bid ebana sor nası geçti...
aranızda kayınvalidesiyle oturacak olan yok dimi...
kızlar aldım iznimi, özel işleri yapmakta istemiyorum dedim, bide ağladım dayanamadım, neyse iyi tarafına geldim şefim.yine diyo ben seni çok seviyorum kızım gibisin seni kötü düşünmemi istemem diye.neyse bunuda hallettik şükür, kızlar saolun sizde dualarınız için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?