canm benim sana çok kolay gelsin, öpüyorum seniaminnnn cnm inşallah.kızlar ben "Leslie sansone yürü ve incel programı " onu yapıyım gidiyim de.sabah yapmıştım fena değildi yerinde yürüyo gibi yapıyosun ama baya yoruyo.2 mil yani 3.2 km yürümüştüm sabah
bencede canımhoşgeldiniz canımm
inşallah duaların kabul olur:Saruboceq:
öyle tabi tatlım inşallah kendi evlerimiz olurda rahat ederiz bide ben evlenene kadar hiç kirada oturmamıştım öyle zor geldi ki anlatamam. bunada şükür tabii
valla aklınada yatmak zorunda tatlım oda biliyor ne zor olacağını
evlilik güzel bi duygu ayaklarını zyerden kesilio...
işte ayaklar yerden kesildiği için herşey tozpembe göründüğü için göze mantıklı düşünemiosunuz...
hiç olmıcak şey bile size olucak gib gelio..ben eşimi çok seviorum fakat keşke evlenmek için bukadar acele etmeseydim diorum...ayrı ev olayını başından söleseydim keşkee...
doğru kişi fakat zaman yanlış oldu...
al işte şimdi o salaklığımın ceremesini çekiorumm...
sonrada kısmeeet diip çıkıom işin içinden..
Senin adına çok sevindim gözün aydın kocişine kavuşmana az kaldı :lepi:
Cellentisi denedinmi ?
evleneli 1 yıl olduğuna göre 21 yaşında evlenmişsin erkenmiş valla yani ben 24 yaşımda evlendiğimi düşününce erken geliyo bana, aslına bakarsan bizde evelenbilirdik bi çok eksikle ve sıkıntılarla işte tam bu yüzden 5 yılın sonunda evlendik neredeyse 2 yılda nişanlı bekledik sırf şartlar olgunlaşsın diye tam olgunlaşmadı ama yinede eskiye nazaran biraz daha avantajlı oldu geç evlenmek bizim için fisfisfisben 22 yaşındayım canlarımm
ben 22 yaşındayım canlarımm
canım benimyaaAYY YAAAAAAA
NE ÇOK YAZMIŞSINIZ 2 DAKİKADA
HİÇ BENİ BEKLEMİYORSUNUZ
KÜSTÜM:umursamaz::umursamaz:
evleneli 1 yıl olduğuna göre 21 yaşında evlenmişsin erkenmiş valla yani ben 24 yaşımda evlendiğimi düşününce erken geliyo bana, aslına bakarsan bizde evelenbilirdik bi çok eksikle ve sıkıntılarla işte tam bu yüzden 5 yılın sonunda evlendik neredeyse 2 yılda nişanlı bekledik sırf şartlar olgunlaşsın diye tam olgunlaşmadı ama yinede eskiye nazaran biraz daha avantajlı oldu geç evlenmek bizim için fisfisfis
evleneli 1 yıl olduğuna göre 21 yaşında evlenmişsin erkenmiş valla yani ben 24 yaşımda evlendiğimi düşününce erken geliyo bana, aslına bakarsan bizde evelenbilirdik bi çok eksikle ve sıkıntılarla işte tam bu yüzden 5 yılın sonunda evlendik neredeyse 2 yılda nişanlı bekledik sırf şartlar olgunlaşsın diye tam olgunlaşmadı ama yinede eskiye nazaran biraz daha avantajlı oldu geç evlenmek bizim için fisfisfis
ay ya boynum koptu ne çok yazmışınız,
kızlar ve mutlu son kociş aradı zemuszemusopuyorumnanaktan
yanlız konuşmalar aynen şöyle
-alo
-alo
-alo
-ee alo
-duyuyorum sesini bişey mi diyecektin
-beni aramışsın
- ta sabah aramıştım
-biliyorum yarım saat sonra da ben aradım
-hayır aramadın
-aradım
.............
barıştık opuyorumnanaktan
işte MUTLU SON... alkisalkisalkisay ya boynum koptu ne çok yazmışınız,
-alo
-alo
-alo
-ee alo
-beni aramışsın
- ta sabah aramıştım
-hayır aramadın
-aradım
.............
aman iyikide etmemişsin valla şekerim, ben bile onlarda en büyük gelin olmama rağmen üstünlüklerini kabul ettirmeye çalışıyolar ama yemezler, :lepi:canım benimyaa
kıyamam ben sanaŞeniz
o zaman ben çok geç kalmışım:) hoş bizde beklemeseydik 24 te evlenmiştik:)
ama iyiki acele etmemişiz diyorum şimdide
ay ya boynum koptu ne çok yazmışınız,
-alo
-alo
-alo
-ee alo
-beni aramışsın
- ta sabah aramıştım
-hayır aramadın
-aradım
.............
bencedde, takma o zaman zafer sendedir, denenip onaylanmış çok iş tarafından kaydirigubbakcemile5evet canım küçük oldugum için banada bakışları farklı oluo teyze kızlarının falan....ama yerim ben onlarının bakışlarını..
kızlarr
hadi bende çıkayım artık görümcemlere gideceğim kaç gündür uğramıyorum:)
aslında pek gitmek istemiyorum ama neyse büyük görümcem kiloma takmış durumda kızlaryaa her gördüğünde bi laf söylüyor bide işin kötü tarafı gülerek söylüyor bişeyde demek istemiyorum ama inanın yanındayken göbeğimi içime çekip öyle oturuyorum:)
kaydirigubbakcemile3 bebişe hazırlık he süpermiş ya :lepi:aman iyikide etmemişsin valla şekerim, ben bile onlarda en büyük gelin olmama rağmen üstünlüklerini kabul ettirmeye çalışıyolar ama yemezler, :lepi:
hadi canım gzünaydı, yolsuluk bugünmü pekiii
bencedde, takma o zaman zafer sendedir, denenip onaylanmış çok iş tarafından kaydirigubbakcemile5
aaa kendileri görmez bize takarlar zaten, göbek değil türk kası dersin sende, yada bebişe hazırlıyom sonra nasıl sığcak içine yavrum felan kaydirigubbakcemile3
aaa kendileri görmez bize takarlar zaten, göbek değil türk kası dersin sende, yada bebişe hazırlıyom sonra nasıl sığcak içine yavrum felan kaydirigubbakcemile3
bencedeee kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanay böyle küsüpte barışmakta bi hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3
barışma anından sonra gülmeler, nağme yapmalar falan :kedi: opuyorumnanaktan
vallaa bend e21 yaşına erken diodum ama ..gel görki çok büyük konuştum iştee....an az 25 olmalı bi bayanın evlilikteki yaşı...ha benim yaşım 22 ama ben kendimi ezdirmiorum arkadşalr..tepeme binmeye çok çalışan oluo ama kafalarına vurdugum gibi indiirorum onları tepemden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?