Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canm benim sana çok kolay gelsin, öpüyorum seni
bencede canım

haklısın canım ayaklarımızı yerden kesiyo ama üzülmede olanla yetinmeye çalış, haytını zehir etme madem başa geldi.peki kaç yaşındasın sen

ben 22 yaşındayım canlarımm
evleneli 1 yıl olduğuna göre 21 yaşında evlenmişsin erkenmiş valla yani ben 24 yaşımda evlendiğimi düşününce erken geliyo bana, aslına bakarsan bizde evelenbilirdik bi çok eksikle ve sıkıntılarla işte tam bu yüzden 5 yılın sonunda evlendik neredeyse 2 yılda nişanlı bekledik sırf şartlar olgunlaşsın diye tam olgunlaşmadı ama yinede eskiye nazaran biraz daha avantajlı oldu geç evlenmek bizim için fisfisfis

ben 22 yaşındayım canlarımm

yani küçükte değilsin yinede bi otorite kurmaya çalışıyolar galiba arada ben kendimde bunları hissediyorum ki eşimin tarafında en büyük gelin benim düşün yani hepsi ortalama 20 yaşında evlenmiş.bende 24 yaşımdayım ama bazen diyorum ki 24 yaşında değlde 28 de falan evlenseydim bakışları biraz daha farklı olabilirdi.

AYY YAAAAAAA
NE ÇOK YAZMIŞSINIZ 2 DAKİKADA
HİÇ BENİ BEKLEMİYORSUNUZ
KÜSTÜM:umursamaz::umursamaz:
canım benimyaa
kıyamam ben sanaŞeniz

o zaman ben çok geç kalmışım:) hoş bizde beklemeseydik 24 te evlenmiştik:)
ama iyiki acele etmemişiz diyorum şimdide

ay ya boynum koptu ne çok yazmışınız,
kızlar ve mutlu son kociş aradı zemuszemusopuyorumnanaktan
yanlız konuşmalar aynen şöyle
-alo
-alo
-alo
-ee alo
-duyuyorum sesini bişey mi diyecektin
-beni aramışsın
- ta sabah aramıştım
-biliyorum yarım saat sonra da ben aradım
-hayır aramadın
-aradım
.............
barıştık opuyorumnanaktan

evet canım küçük oldugum için banada bakışları farklı oluo teyze kızlarının falan....ama yerim ben onlarının bakışlarını..

kızlarr
hadi bende çıkayım artık görümcemlere gideceğim kaç gündür uğramıyorum:)
aslında pek gitmek istemiyorum ama neyse büyük görümcem kiloma takmış durumda kızlaryaa her gördüğünde bi laf söylüyor bide işin kötü tarafı gülerek söylüyor bişeyde demek istemiyorum ama inanın yanındayken göbeğimi içime çekip öyle oturuyorum:)

bende sana katılıyorum dzcell, bende erken diyorum kendime 24 yaşında evlendim diye, elimden gelseydi en az 1 sene daha uzatırdım ama neyseki dayanacak bi işim vardı, ya evlenmek için bencede en az 24- 25 olmalı ya kadının yaşı

:roflol::roflol:
valla sonuç harika olmuş tatlım kaydirigubbakcemile5

işte MUTLU SON... alkisalkisalkis

ay böyle küsüpte barışmakta bi hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3
barışma anından sonra gülmeler, nağme yapmalar falan :kedi: opuyorumnanaktan

vallaa bend e21 yaşına erken diodum ama ..gel görki çok büyük konuştum iştee....an az 25 olmalı bi bayanın evlilikteki yaşı...ha benim yaşım 22 ama ben kendimi ezdirmiorum arkadşalr..tepeme binmeye çok çalışan oluo ama kafalarına vurdugum gibi indiirorum onları tepemden...

canım benimyaa
kıyamam ben sanaŞeniz

o zaman ben çok geç kalmışım:) hoş bizde beklemeseydik 24 te evlenmiştik:)
ama iyiki acele etmemişiz diyorum şimdide
aman iyikide etmemişsin valla şekerim, ben bile onlarda en büyük gelin olmama rağmen üstünlüklerini kabul ettirmeye çalışıyolar ama yemezler, :lepi:
hadi canım gzünaydı, yolsuluk bugünmü pekiii

evet canım küçük oldugum için banada bakışları farklı oluo teyze kızlarının falan....ama yerim ben onlarının bakışlarını..
bencedde, takma o zaman zafer sendedir, denenip onaylanmış çok iş tarafından kaydirigubbakcemile5

aaa kendileri görmez bize takarlar zaten, göbek değil türk kası dersin sende, yada bebişe hazırlıyom sonra nasıl sığcak içine yavrum felan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bebişe hazırlık he süpermiş ya :lepi:

aaa kendileri görmez bize takarlar zaten, göbek değil türk kası dersin sende, yada bebişe hazırlıyom sonra nasıl sığcak içine yavrum felan kaydirigubbakcemile3

bak bende aynı şeyi düşünüyordum tatlım:)bi daha aynı şeyi söylerseki söyleyecek biliyorum aynı cevabı veririm:)
hatta salı günüydü sanırım yolda karşılaştık bana her gördüğümde daha da şişmiş oluyorsun dedi bende abla sende bıkmadın her gün aynı şeyi söylemekten dedim düşündükçe sinir oluyorumm

ay böyle küsüpte barışmakta bi hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3
barışma anından sonra gülmeler, nağme yapmalar falan :kedi: opuyorumnanaktan
bencedeee kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

yok canım ezdiriyosun anlamında değil, küçük olunca daha bi meyilli oluyolar ezmeye, senin ezildiğin anlamında demedim ben.ama yapacak bişey yok işte başa gelen çekiliyo, biraz sabır yaa, hepimizin kaderi farklı farklı, mesela bende eşimle ayrıyım iş dolayısıyla, siz berabersini enazından onu zehir etmelerine izin varme.kndini bile üzme, boşver zafer onun olsun gerekrse ama kendi evine geince sende ona fırsat vermezsin,
akrabamız teyzesinin oğluyla evlendi,kayınvalidesi teyzsiydi ama gel görki o bile neler yaşadı, teyzesiyken.aynı evde anne kızla anlaşamıyoki kayınvalide gelin çok zor, akışına bırak, elbet düzelir bigünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…