ay ya boynum koptu ne çok yazmışınız,
kızlar ve mutlu son kociş aradı zemuszemusopuyorumnanaktan
yanlız konuşmalar aynen şöyle
-alo
-alo
-alo
-ee alo
-duyuyorum sesini bişey mi diyecektin
-beni aramışsın
- ta sabah aramıştım
-biliyorum yarım saat sonra da ben aradım
-hayır aramadın
-aradım
.............
barıştık opuyorumnanaktan
bencede, bizimkiler çok dilli de onlara antreman yaparken buluyorum bu kelimeleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebişe hazırlık he süpermiş ya :lepi:
bak bende aynı şeyi düşünüyordum tatlım:)bi daha aynı şeyi söylerseki söyleyecek biliyorum aynı cevabı veririm:)
hatta salı günüydü sanırım yolda karşılaştık bana her gördüğümde daha da şişmiş oluyorsun dedi bende abla sende bıkmadın her gün aynı şeyi söylemekten dedim düşündükçe sinir oluyorumm
bencedeee kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
yok canım ezdiriyosun anlamında değil, küçük olunca daha bi meyilli oluyolar ezmeye, senin ezildiğin anlamında demedim ben.ama yapacak bişey yok işte başa gelen çekiliyo, biraz sabır yaa, hepimizin kaderi farklı farklı, mesela bende eşimle ayrıyım iş dolayısıyla, siz berabersini enazından onu zehir etmelerine izin varme.kndini bile üzme, boşver zafer onun olsun gerekrse ama kendi evine geince sende ona fırsat vermezsin,
akrabamız teyzesinin oğluyla evlendi,kayınvalidesi teyzsiydi ama gel görki o bile neler yaşadı, teyzesiyken.aynı evde anne kızla anlaşamıyoki kayınvalide gelin çok zor, akışına bırak, elbet düzelir bigünnn
işte o konuya bende hiç yabancı değilim benim annemle babamda teyze çocukları ananemle babanem kardeşler. Annemde zamanında biraz çekmiş bu konudan kayınvalidem yabancı olsaydı belkide böyle olmazdı diye söyler hep, zamanla düzelmiş bu durum artık evler falan ayrılınca tabi ama en sevdiği gelini de annemdir kaydirigubbakcemile3 hep annemi metheder başkalarına bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi olmuş bizimkilerde bu durum biraz kaydirigubbakcemile3bencedeee kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
yok canım ezdiriyosun anlamında değil, küçük olunca daha bi meyilli oluyolar ezmeye, senin ezildiğin anlamında demedim ben.ama yapacak bişey yok işte başa gelen çekiliyo, biraz sabır yaa, hepimizin kaderi farklı farklı, mesela bende eşimle ayrıyım iş dolayısıyla, siz berabersini enazından onu zehir etmelerine izin varme.kndini bile üzme, boşver zafer onun olsun gerekrse ama kendi evine geince sende ona fırsat vermezsin,
akrabamız teyzesinin oğluyla evlendi,kayınvalidesi teyzsiydi ama gel görki o bile neler yaşadı, teyzesiyken.aynı evde anne kızla anlaşamıyoki kayınvalide gelin çok zor, akışına bırak, elbet düzelir bigünnn
koptum dirim ilk görünce bu kız ne diyo dedim sonra eşinle olan konuşma olduğunu anlayabildim opuyorumnanaktan
alınyazım, benim bebiş hazırlığı göbeğim hızla ilerliyor.
çakır, hamilemi ben geçmişe bakmadım.
aa ne ayıp ama ben bile sinir oldum,canım ben olsam inadına zayıflarımkızlarr
hadi bende çıkayım artık görümcemlere gideceğim kaç gündür uğramıyorum:)
aslında pek gitmek istemiyorum ama neyse büyük görümcem kiloma takmış durumda kızlaryaa her gördüğünde bi laf söylüyor bide işin kötü tarafı gülerek söylüyor bişeyde demek istemiyorum ama inanın yanındayken göbeğimi içime çekip öyle oturuyorum:)
canım eşim evlendikten 45 gün sonra memur oldu başka şehire gitti bende yaşadığımız şehirde memurum ben gidemedim, ev kuruldu onu bekliyoz. yaklaşık 7 aydır ayrıyız ve 9 ayımızın içindeyiz...yok canımıniçi yanlış anlamadım seni....
valla sözlerine amiiiiin diyerek devam edim canımda sen nie ayrı kalıosun eşinden???
işte o konuya bende hiç yabancı değilim benim annemle babamda teyze çocukları ananemle babanem kardeşler. Annemde zamanında biraz çekmiş bu konudan kayınvalidem yabancı olsaydı belkide böyle olmazdı diye söyler hep, zamanla düzelmiş bu durum artık evler falan ayrılınca tabi ama en sevdiği gelini de annemdir kaydirigubbakcemile3 hep annemi metheder başkalarına bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi olmuş bizimkilerde bu durum biraz kaydirigubbakcemile3
canım eşim evlendikten 45 gün sonra memur oldu başka şehire gitti bende yaşadığımız şehirde memurum ben gidemedim, ev kuruldu onu bekliyoz. yaklaşık 7 aydır ayrıyız ve 9 ayımızın içindeyiz...
maalesef ya zor bu işler, benim annemle babamda teyze çocuğu, bende diyom iyiki teyzenmiş haaa ya olmasa nolurdu kaydirigubbakcemile3
hepinize iii akşamlar şekerlerrr
dirimcim hayırlı yolculuklar aşk dolu günler geçir inşallahhhhhevet kızlar mutlu son,ikimizde gülmemek için kendimizi zor tutuyorduk zaten
iyi oldu ya,küs küs de olmuyor :kedi::asigim:
aa ne ayıp ama ben bile sinir oldum,canım ben olsam inadına zayıflarım
iyi söylemişsin,hergün hergün de söylenmez ki ama
görüşürüz kızlar bende çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
öpüyorum sizi
ay ya unuttum alınyazımsın yarın sabah 11 de bineceğim,sabah da burdayım burdan çıkacağım
canımsın olsun boşver kız, banda eşim diyo az göbek yapsan bebeğimiz nasıl sığcak içine diye, göbekli olmakta güzeldir :lepi:
çakır hamile ama test yamış henüz doktora gitmedi galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?