Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

koptum dirim ilk görünce bu kız ne diyo dedim sonra eşinle olan konuşma olduğunu anlayabildim opuyorumnanaktan

alınyazım, benim bebiş hazırlığı göbeğim hızla ilerliyor.

çakır, hamilemi ben geçmişe bakmadım.

kaydirigubbakcemile3 bebişe hazırlık he süpermiş ya :lepi:
bencede, bizimkiler çok dilli de onlara antreman yaparken buluyorum bu kelimeleri kaydirigubbakcemile3

ben bile sinir oldum valla, de valla tatlım, kendileri kaşınıyolar valla biz napalım, bekasa evlenince muhakkak başına gelecektir ozamanda sen sinir edersin onu,

ya ben çok kötüyüm galibaa :lepi: kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 sositososito

yok canımıniçi yanlış anlamadım seni....
valla sözlerine amiiiiin diyerek devam edim canımda sen nie ayrı kalıosun eşinden???

işte o konuya bende hiç yabancı değilim benim annemle babamda teyze çocukları ananemle babanem kardeşler. Annemde zamanında biraz çekmiş bu konudan kayınvalidem yabancı olsaydı belkide böyle olmazdı diye söyler hep, zamanla düzelmiş bu durum artık evler falan ayrılınca tabi ama en sevdiği gelini de annemdir kaydirigubbakcemile3 hep annemi metheder başkalarına bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi olmuş bizimkilerde bu durum biraz kaydirigubbakcemile3

canımsın olsun boşver kız, banda eşim diyo az göbek yapsan bebeğimiz nasıl sığcak içine diye, göbekli olmakta güzeldir :lepi:

çakır hamile ama test yamış henüz doktora gitmedi galibaa

evet kızlar mutlu son,ikimizde gülmemek için kendimizi zor tutuyorduk zaten
iyi oldu ya,küs küs de olmuyor :kedi::asigim:

aa ne ayıp ama ben bile sinir oldum,canım ben olsam inadına zayıflarım
iyi söylemişsin,hergün hergün de söylenmez ki ama
görüşürüz kızlar bende çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
öpüyorum sizi
ay ya unuttum alınyazımsın yarın sabah 11 de bineceğim,sabah da burdayım burdan çıkacağım

yok canımıniçi yanlış anlamadım seni....
valla sözlerine amiiiiin diyerek devam edim canımda sen nie ayrı kalıosun eşinden???
canım eşim evlendikten 45 gün sonra memur oldu başka şehire gitti bende yaşadığımız şehirde memurum ben gidemedim, ev kuruldu onu bekliyoz. yaklaşık 7 aydır ayrıyız ve 9 ayımızın içindeyiz...

maalesef ya zor bu işler, benim annemle babamda teyze çocuğu, bende diyom iyiki teyzenmiş haaa ya olmasa nolurdu kaydirigubbakcemile3

hepinize iii akşamlar şekerlerrr

canım ii yolculuklar aşk dolu tatiller sana, mutlulkla, öpüyorum seni dirimim, hşçakal

ahh canım benim ya kıyamam ben sanaa....daha ballı şimdi sizin evliliğiniz....
ya böle çiftlere çok üsülüom ben yaa....bizimde bi tanıdığımız varda evliliğinin ilk senesi kız şark görevi nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı...valla kocam bi gün benden ayrı kaldıgında feleğim şaşıo okadar ay nası beklenirki..allah yardımcın olsun canımm

dirimcim hayırlı yolculuklar aşk dolu günler geçir inşallahhhhh
iyi tatiller canımm.

canımsın olsun boşver kız, banda eşim diyo az göbek yapsan bebeğimiz nasıl sığcak içine diye, göbekli olmakta güzeldir :lepi:

çakır hamile ama test yamış henüz doktora gitmedi galibaa

yok göbekli olmak hiçgüzel değil bende hiç yoktu.

çakırın sonuç doğrudur inşallah.

dirim, iyi tatiller.

jnaz, kaç kilosun ki ayrıca bir iki kez terslersen birdaha anacağını sanmıyorum.

ee nerdesiniz yahu çıkıcam zaten hemen ben.az kırıklık var üstümde ve aerobic yapmadım daha onu yapıcam.

annemin doğumgünüydü canım bu kutladık kociş yattı bizde annemle oturuyoruz
ibo şov a bakıyor annem bende bakıyorum mecbur
yatıcam birazdan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…