valla doğru söylüyorsun angelcimm
bir başladım okumaya daldım gitti.
kusurabakma.
yormamaya çalışıyorum jnazcım.
yatıyorum sürekli canım.
evet istiyorummm
çok süperler ya valla kıskandım siziiiii:)))
albümü çok beğendim sandıkları beğendim tepsiler herşey süper
ya ellerine emeğine sağlık canım
Tatlım sen resimleri eklerken bende bu tabakla uğraşıyordum,yine boyutlu boyası kurumamış ve verniklenmemiş hali.:)
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Bu arada motorsiklet konusunda aynıyız bende çok ama çok korkardım şimdi alıştım .
annemlere gittiğimde bi kutu almıştım tatlım onu boyayayımda yollayayım sana ben ama elimde çok fazla malzeme yok haberin olsun yerimseniben burdada yok maleseff
hem kıskanma bakimm sende yapabilirsin tabikii
beğendiğine de çok sevindim tatlım hevesle yapmıştım onları evimde kullanırım diye hatta yapalı 6-7 sene olmuştur ünv. teye başlamadan çok önceydi
şimdilerde çok değişik teknikler var çoğunu bilmiyorum malesef
sağol canım düşünmen yeterli gerek yok göndermeneopuyorumnanaktan
ama bunlar çok zevkli ve hoş şeyler
hemde zaman geçirmek için:))))
ayrıca dün kırgınım yazmışsın şimdi iyimisin canımcım
rica ederim canımm ne demek
cidden hem zaman geçiriyorsun hemde zevk alıyorsun bide şimdi evimde kullanma fırsatım oluyor .
dün niye öyle yazdım hatırlamıyorum bitanem ama çok şükür iyiyim
sen napıyorsun dün akşam nasıl geçti tatlım kuzenlerin gittiler mi?
canımyaa ne güzel keyifli bir akşam geçirmişsiniz.
monopoly e bende bayılıyorum oynarken sabahlamamak imkansızki
hatta ilk oynadığımız da ben, eşim, eşimin ortağı ve onun eşi vardı( cümleye bakar mısın:)
neyse biz kızlar çay servisi için mutfağa geçtik biz gelene kadar benimki demişki ilk önce jale gider sonra hilal biz ikimiz bitiririz oyunu neyse oyuna başladık ilk önce eşim iflas etti sonra metin ve biz bayanlar sona kalmıştıkkaydirigubbakcemile5
yarın bide işe gideceksin canımya çok yormasaydın keşke kendini
bu oyunun galibi de ben oldum valla :kedi:
daha öncelerde de çok oynadık hiç sarmamıştı ama ilk bu defa çok eğlenceliydi ve yendim hepsini :)))
evet yarın işe gidicem şimdi bi duş alıp yatıcam canım sabaha kalmasın bari diyorum ama her an da vazgeçebilirim
neyse gülyüzlüm çok öpüyorum seni iyi geceler yarın görüşürüz tatlımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?