- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Eminim çok güzel olmuştur jnazcım.Senin el lezzetinin olduğuna inanıyorum.:)
Nasıl yaptın?
Bol soğan
Bol domates
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı şeker?
sapol canımm bakalım uğraşıyorum ilk denemem bitsin çekerim resmini
daha önce ahşap boyama ve rölyefle uğraşmıştım canım evimin süs eşyalarının çoğunuda kendim yaptım bir ara çekerim resimleri. sağolsun eşim pc ye format atmış ben yokken ve d klasörüne yüklediğim herşeyde silinmiş en çokta resimlerimin gittiğine üzülüyorum bütün geçmişim ordaydıünv. gezilerim, okul, mezuniyet söz nişan düğün balayı vs herşey o kadar üzüldümki anlatamam bakalım kurtarma programları arıyor inşallah işe yarar
bide tatlım ben biraz uğraştırmalı işleri seviyorum galiba yemekte ve pastalarda da öyle albenisi olan şeylere bayılıyorum :)
merhaba tatlım
ama zor deme bi dene inan öyle abartıldığı gibi değilmiş bende bi ara örgüye merak sarmıştım annemin yardımlarıyla kendime kazaklar hırkalar örmüştüm ama uğraştırıyor tabiki bide denemeden bilemezsinki. ilk kumaş boyama için kursa gittiğimde ben hayatta fırça tutamam demiştim ama sonuçta çok güzel şeyler çıkmıştı
bide insanın kendi el emeği olunca farklı oluyor tabi. dün kınaya giderkende kendi diktiğim tuniği giydim zevkle yerimseniben
her zaman yardıma açığım biliyorsun canım sağolsun mısranın tariflerde hızır gibi yetişiyor bize
hadi bakalım bu kadar tembellik yeter bana
birsamı aratmayayım gidip spor yapayım biraz:)
ben geldim kimsecikler yok burda.
bende evde sıkıldım bir gireyim dedimm.
bizde buğünlerde hiç yemek pişmiyor
ben yemiyorum eşimde istemiyor.
misafirde gelmiyor bana buğünlerde
belim çok agrıyor pek birşeyde hazırlayamam gelselerde.
çakırım daldın hamiş bebiş sitelerine beni unuttun
bi saattir seni bekliyorum küstümmm:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?