Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mutluyum canım ya
gerçekten istiyorduk biz bebek.

inş. herşey yolunda gider.
ve isteyen herkess yaşarr inş.

:):)
teşekürler canım.
evet 5 haftalıkmış
çalışmıştık cidden.
kaydirigubbakcemile3

çok teşekürler canım benim bizde sizi seviyoz.
inş. canım
bakalım bu ay belkii sende hamilesindirr..
inş.

teşekürler canım.
inş. canım isteyen herkes yaşar inş.

inş canım
Allah tan hayırlısı

hoşgeldin cnm naptınız iyi geçtimi

günaydın canlarım
hepinize güzel bir hafta sonu dilerim.
ay dün akşamdan o kadar yorgunumki sabah nasıl kalkacağımı bilemedim
bu akşam bizim evde kuzanler toplantısı varda onun için dünden hazırlandım:))
dayımın kızı ve kocişi-teyzemin kızı ve nişanlısı gelcek onun için annemle hem temizlik yaptık halıları falan serdik hem yemek yaptık hemde kek pasta yaptık börek yaptık gece 1 de yattık değdi tabi her taraf mis gibi herşey güzel oldu ama ben çok yoruldum belim ağrıyor fena

öyle işte cicişler keşke bende çoğunuz gibi bugün evde olsaydım(

Angelcım günaydın merak etme kaderdaşız bende işyerinde nöbetciyim bugün
Mama neler yaptınız değişik tarif varsa çalayım :)

Angelcım günaydın merak etme kaderdaşız bende işyerinde nöbetciyim bugün
Mama neler yaptınız değişik tarif varsa çalayım :)

yok canım çünkü ben senden çaldım

havuçlu kek
bisküvi pastası
bide link verdiğin siteden sigara böreğikaydirigubbakcemile3

Günlük burç yorumunuz dostlar buyrun; (Alıntıdır)
Koç
Sevgili Koçlar, güne burcunuzla uyumlu görünüm yapacak Ay Yay burcu etkisi altında başlamaktasınız. Bu gayet pozitif bir enerji olup, yakın çevrenizle olan temasınız, yolculuk, bilgilenme, merak duygunuz ve keşifçiliğiniz açısından olumludur. Zihinsel ifadeniz ve konuşma biçiminizle etrafınızdaki insanları kolaylıkla etkiniz altına alabilir neşeli ve pozitif bir cumartesi geçirebilirsiniz.

Sosyal hayatınız, birebir yakın ilişkiniz ve yeni insanlarla tanışmak gibi birçok konuda destekleneceğiniz bu enerjiden yararlanarak sabah itibariyle hoşlanacağınız bir program yapabilir ve gününüzü keyifle geçirebilirsiniz. Ayrıca bu enerji fikirlerinizi daha geniş bir bakış açısı içinde ele alarak, daha hızlı hareket etmeniz için de yardımcıdır. Aktiviteler, organizasyon veya tanıtım faaliyetleri, belli bir konuda deneyim sahibi olma, ilginç kişilerle bir araya gelmek gibi geniş bir alanda hareket edebilmeniz de yine bu enerjinin sayesinde mümkündür.

Boğa
Sevgili Boğalar cumartesi gününe Ay Yay burcu etkisi altında başlamaktasınız. Bu enerji hem maddi konulardaki kaygılarınızı bir yana koymanızı sağlayıcıdır hem de durumunuzu kendi bakış açınızla değerlendirmeniz anlamına gelebilir. Tabi ki her ikisi de aslında gayet faydalıdır. Lakin kısıtlı bir bütçeniz varken aşırı harcamalara giriyorsanız sorun çıkartıcı olabilir. Bu enerjinin bir olumlu yanı da, sezgileri oldukça güçlendirmesidir. Öyle ki, bugün fırsat bulup şöyle bir durumunuzu gözden geçirdiğinizde iç sesiniz size bir çok konuda rehber olabilir. Hatta siz bile bu güç karşısında şaşırabilirsiniz. Bu yazılanlar Ay Yay burcu enerjisinin olumlu yönüdür.

Şimdi bir de dikkat etmeniz gereken noktalarını gözden geçirelim. En başta belirtmek isterim ki, bu enerji diğer insanlarla görüş alış verişinde sorun yaratabilir. Size göre maddi ve manevi her konuda birileri size öneride bulunsalar ve gerçekten haklı bile olsalar, sizin onları dinlemek gibi bir niyetiniz olmayabilir. Size göre onlar gereksiz yere konuşmaktadırlar, çünkü yolunuzdan dönmek gibi bir niyetiniz yoktur. Çünkü bugün olaylara sadece kendi bakış açınızla yanaşmak niyetindesinizdir. Bu noktaya dikkat ederseniz günü gayet olumlu geçirmeniz mümkün olabilir.

ıkizler
Sevgili ıkizler cumartesi gününe, Jüpiter yönetiminde olan, Ay gezegeninin Yay burcu enerjisiyle başlamaktasınız. Bu enerji altında, günü planladığınız şekilde geçirebilir, neşeli ve özgüvenli halinizle çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Fiziksel açıdan canlandırıcı, gayet aktif hareket etmenizi sağlayıcı bu etki altında, bugüne dek aklınızın ucundan dahi geçmeyen, belki de fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilir, bilgi sahibi olabilir hatta bizzat uygulayabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirici bu enerji, her insanla iyi geçinebilmeniz açısından destekleyici olup, başka insanları kendi alanınıza çekebilmenizde de destekleyicidir. Kazanmak dürtünüz bugün yüksek olacağı için, tüm seçenekleri gözden geçirebilir, hangisinde karar kılacağınızı veya hangisinin size faydası dokunmayacağını da rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Kısaca güne pozitif düşünceler içinde uyanmanız eğlenceli bir gün geçirmeniz açısından iyi bir belirleyicidir.

Yengeç
Sevgili Yengeçler cumartesi gününe Ay gezegeninin Yay burcu etkisi altında başlamaktasınız. Sizin gibi kendi sakinliği ve güvenliği içinde hareket etmekten hoşlanan burç mensupları için fazla hareketlilik manasına gelen bu enerji bazı konularda abartılı tepkilerde bulunmanıza, olayları değerlendirirken kendi bakış açınızı daha fazla ön planda tutmanıza neden olabilir. Tabi ki bu en doğal hakkınızdır. Lakin bu enerjiyi, hassasiyet içeren mevzularda ortada bir şey yokken varmış gibi düşünerek veya söylenen her sözü tarafsız bir şekilde dinlemek yerine, bildiğinizi okumak tarzında ele alıyorsanız zorlayıcı olabilir.

Bugün yapmanız gereken ne durumda olursanız olun iyimser bir şekilde, kendinize güven duyarak güne adım atmaktır. ınancınızın ve sezgilerinizin sesi size doğru yönü gösterebilir. Genel olarak iyimser bir ruh hali vardır. Normal zamanlarda adım atamadığınız, çekindiğiniz herşeyi gün boyu daha cesur bir şekilde ele alabilirsiniz. Yaşadığınız çevreyi değiştirmek veya yenileştirmek adına istekli olabilir, bazı konularda geniş bir şekilde bilgilenmek amacıyla aktif olmaya çalışabilirsiniz.

Aslan
Sevgili Aslanlar cumartesi gününe Yay burcunda ilerleyen Ay enerjisiyle adım atmaktasınız. Bu enerji özgürlük ihtiyacınızın yoğunlaşması anlamına geleceğinden üzerinizde denetimi olan ve bu yüzden de hareket etmekte zorlandığınız her konuda zincirlerinizi koparma isteğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca bu enerji, bazı durumlar yolunda gitmediği veya isteminiz dışında geliştiğinde inancınızın yükselerek size ışık olmasını da sağlayıcıdır.

Gezgin ruhunuzu canlandıran, keşif isteğinizi yükselten ve sıra dışı özelliklerinizi dış dünyaya sunmanızı sağlayan bu etki altında, hoş sohbet ve neşeli bir şekilde etrafınızla ilişkide bulunabilir, bilginiz olan konuları insanlara sunmaya çalışabilirsiniz. Bilge ve felsefik bir yanınız varsa bu etki altında, çevrenizde bulunan ve zor durumda olan insanlara yardım edebilir ve onları moral olarak güçlendirebilirsiniz

Başak
Sevgili Başaklar bugün Jüpiter idaresinde olan Ay etkisi altında geçecek cumartesi gününüz toplumsal aktivitelerinizde öne çıkmanız adına sizi destekleyicidir. Gün içinde çevrenizdeki insanlarla temas halinde olmak, kafanızın içindekileri paylaşmak, her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmak bu enerji altında mümkün. ıçinizde yeni umutlar filizlendiren, girişimde bulunmayı düşündüğünüz alanlarda sizi destekleyen, ilginizi çeken konularda araştırmalarda bulunmanızı, yazıya söze dökmenizi sağlayan bu kuvveti değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Lakin her güzelliğin kendi içinde bir de dikkat edilmesi gereken tarafı vardır ya, işte bu enerjinin en fazla dikkat edilmesi gereken yönü, hayatınız ilgili bir anlam arayışı içindeyseniz, olayları ya tümüyle iyimser veya tümüyle abartılı bir hassasiyet içinde değerlendirmenize neden olmasıdır. Yani ya herşey güzel olacak derseniz veya bu son şansım diyebilirsiniz. Benim tavsiyem ise, her zaman olduğu gibi evrenin büyük planını unutmamanız ve hiç kimsenin veya hiçbir olayın içinizdeki gücü azaltmasına izin vermemenizdir.

Terazi
Sevgili Teraziler, dün itibariyle Yay burcunda seyrine başlayan Ay gezegeninin etkisi altında cumartesi gününe adım atmaktasınız. Özgürlük duygunuz gün boyu ön planda olacağından, üzerinizde denetim ve kontrol sağlayabilecek kişi ve olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Zihinsel açıdan kendinizi güvende hissedeceğiniz için, çevrenizdeki insanların düşüncelerinizi onaylamalarını bekleyebilirsiniz.

Sezgilerinizi kuvvetlendiren bu etki altında, başkalarının hangi yönde hareket edebileceğini veya düşünebileceğini kestirmeniz mümkündür. Dürüst ve gayet açık bir şekilde kendinizi ifade edebilir ve kimseye uymak zorunda kalmadan kararlarınızı verebilirsiniz. Bu enerjinin bir başka etkisi ise, yaşamınızla alakalı her konuda iyimserlik gücü vermesi ve yapmayı düşündüğünüz bazı atılımlar için güven tazelemesidir. Bu enerjiyi, bazı planlamalarda bulunmak adına kullanmanız yerinde olabilir.

Akrep
Sevgili Akrepler, Yay burcunda ilerlemesini sürdüren Ay etkisi altında cumartesi gününe başlamaktasınız. Genel olarak ihtiyaçlarınızla ilgili harcamalar nedeniyle farkında bile olmadan gerekli gereksiz birçok şey satın alabilirsiniz. Uzun zamandır satın almayı düşündükleriniz nedeniyle kredi kartınıza yüklenebilir veya elinizdeki paranızı savurabilirsiniz. Burada düşünülmesi gereken bütçenizi daha sonra zorlayabilecek şekilde hareket etmemektir. Bunun dışında maddi kazanımlarınızla alakalı konularda daha refah yaşamak adına planlar yapabilir gerekli kişilerle temasa geçmek için istekli olabilirsiniz.

Bugünkü enerjiler, sadece finansal kazanımlarınız çerçevesinde kalmayıp duygusal konularda da etkilidir. Bu coşkulu enerji altında, sevdiğiniz kişiyle alakalı yeni kararlar alabilir bundan sonrası adına güç birliğinde bulunabilirsiniz. Ayrıca geçmişle alakalı konularda bazı kişilere yeniden şans vermek veya uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuzla tekrar barışmak isteyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, geçmişte yaşananları tekrar gözden geçirmek, buna değip değmeyeceğini iyi düşünmektir.

Yay
Sevgili Yaylar burcunuzda ilerlemesini sürdüren Ay gezegeninin etkisi altında, ilişkiniz konusunda iki şekilde düşünmeniz faydalıdır. Birincisi, her ikinizin de, iletişimi koparmaması, farklı düşünseniz bile, anlaşmaya gönüllü olmanız sayesinde sorunlarınızı kolaylıkla çözüme kavuşturmanız, ikincisi, gereksiz konuların fazla abartılması ve yok yere günün keyifsiz geçirilmesi.

Aslında bu etki altında yapılması gereken büyüyen egonun denetim altına alınarak hareket edilmesidir. Ayrıca bu etki altında içgüdüsel tavırlar ön plandadır. Yani her iki taraf özellikle partneriniz size karşı mantıklı olmaktan ziyade, hissedişleri doğrultusunda davranabilir.Yani aranızda birkaç gündür süren bir problem varsa, size karşı ters davranması eğer yoksa iyimser yaklaşması mümkündür. Şimdi size düşen yaşanabilecek bu yansımaların farkında olarak, cumartesi günü boyunca huzursuz olmamak için, kendinizi gerekli şekilde ayarlamanızdır

Oğlak
Sevgili Oğlaklar gün boyu Yay burcunda ilerleyecek Ay gezegeni, cumartesi gününün tümünde etkili olacağından çevrenizde gelişen olayları abartılı bir şekilde ele alabilirsiniz. Öncelikle, şunu belirteyim ki, Ay Yay burcu pozitif düşüncelerin, duygulara hakim olması anlamı taşır. Eğer siz kendinizi bu yönde şartlandırırsanız çok daha neşeli bir gün geçirmeniz mümkündür. Evet hayatın zorlu yanları herkes için geçerlidir, herkes kendi payına bir mücadele vermektedir.

Fakat bugün tüm haftanın stresini atabilmek adına ne olursa olsun fırsat buldukça dinlenmeli, bir şekilde olumlu düşünmeye çalışmalı veya keyiflenecek durumlar yaratmalıdır. Karşınıza hangi sorun çıkarsa çıksın şunu unutmayalım ki, bir çözümü muhakkak vardır. Siz de böyle düşünmeye çalışırsanız bu enerjiyi yerinde kullanmış olabilirsiniz. Ayrıca, hesabını bilen kişiler olarak bugünkü enerjilerin sayesinde, maddi durumunuzla alakalı konularda durumunuzun ne olduğunu daha net olarak tespit edebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise eskiye benzer bazı durumlarla yeniden karşılaşabilir, partnerinizle bunları gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz

Kova
Sevgili Kovalar, burcunuzla uyumlu görünüm yapmaya başlayacak Ay etkisi altında, neşeli ve oldukça pozitif yaklaşımlar içinde etrafınızla iletişime geçebilir, cumartesi gününüzü olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bugün istesiniz de kaygılanmanız veya kendinizi keyifsiz hissetmeniz pek mümkün değildir. Çünkü Jüpiter denetiminde bulunan Ay, moral gücü üzerinde iyimser bir etki yaratıp, herşeye rağmen hayatı iyimser bir şekilde ele almanızı sağlayabilir. Bu etki altında rutinlikten uzak, değişimlere açık ve macera hisleriyle dolu olarak gününüzü geçirebilirsiniz.

Ruhunuzun ateşlenmesi ve keşifçi yanınızın ortaya çıkması sonucu farklı insanlarla bir araya gelmek mümkün olduğu gibi, günlerdir süren duygusal sıkıntılarınızın bitişiyle fiziksel açıdan da canlanabilirsiniz. Aktivitenin yoğun olacağı bugün, sizinle aynı düşünmeyen kişilerle bile anlaşma ortamı bulabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz. Hedeflerinizle alakalı konularda, tecrübeli kişilerle konuşabilir, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca değişik ortamlara girerek, ilginç kişilerle tanışabilir, kendi gelişiminiz adına bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Kısaca bugün herşeyin sizin adınıza güzel geçeceğini söylemek mümkün

Balık
Sevgili Balıklar, güne Yay burcunda ilerleyen Ay enerjisi altında başlamaktasınız. Bu etki altında cumartesi gününüzü olumlu bir şekilde değerlendirmek için, yuvanız içinde veya ilişkinizle alakalı konularda saptadığınız yanlışları veya aksayan noktaları düzenlemeye çalışmanız faydalıdır. Yalnız ondan önce bu enerji hakkında hatırlatmak istediğim birkaç nokta var. Özünde son derece pozitif bir enerji olan Ay Yay burcu sizin gibi hassas kişilerde iki türlü etki yaratabilir. Ya olayları tümüyle kendi bakış açınızla değerlendirebilir veya abartılı tepkilerde bulunarak çözümlemeye çalışabilirsiniz.

Benim önerim, sizi tedirgin eden sorunlarınızı, pozitif çerçeve içersinde değerlendirmenizdir. Böylece hem çevrenizdeki insanlarla ayrılığa düşmez hem de keyifli bir gün geçirmiş olursunuz. ılişkinizle alakalı konularda ise, partnerinizin üstüne düşmeniz, onu sıkboğaz etmeniz ve gereksiz konuları büyüterek tepkisel davranmanız sakıncalı olabilir. Gün içinde bu etkilerin yanısıra, cumartesi olması dolayısıyla iş yaşamının stresinden uzak olacağınız için, toplumsal aktiviteleri ön planda tutabilir, ailenizle olan ilişkilerinizi düzene sokabilir, dikkatleri üzerinize toplayacak etkinliklerde yer alabilirsiniz.

merhaba arkadaşlarr
haftasonu rehaveti çökmüş topiğimize
bugün geç kalktım baya 9 du ama 10 a kadar oyalandım yatakta ve halada uykum vardı:)
birde bu aralar punch nakışıyla ilgileniyorum ama göründüğü kadar kolay değilmiş malesef parmaklarım yoruldu bi yandanda iyi oluyor tabi boş kalmamış oluyorum
mısraaa cım ve angel ım çalışıyolar bugün Allah kolaylık versin kızlarr

canım benimyaa kıyamam sana ama güzel bir akşam geçirirseniz bütün yorgunluğun gidecektir.
dün akşam üzeride eşimin arkadaşları akşam çaya gelelim demişler ama kınaya gideceğim diye kabul edemedim malesef haftaiçi çağırmayı düşünüyorum bende
yardım alırım artık senden yerimseniben

Jnazcım maşallah çok marifetlisin ,çok zor olduğunu biliyorum o nakış türünün kolay gelsin.Ben öyle uzun süren,dikkat isteyen şeyleri yapmayı sevmiyorum çok sıkılıyorum.Pratik şeyler ,yani sonucunu çok kısa sürede aldığım şeyler hoşuma gidiyor.Ahşap boyama,ebru vs gibi.Yemek ve pastalardada dikkat ettiysen şip şak şeyler yapıyorum.

Tekrar kolay gelsin tatlım,yaptıklarınıda görmek isterim doğrusu,paylaşırsan çok sevinirim.

mrb cnm
ne güzel böle işlerle uğraşmanız ve yapabilmeniz ne güzel bende şiş örgüsünü becerebilmeyi çok istiyorum ama zor yaa kendime kazak bluz falan örmek istiyorum kayınvalidme o konuda çok becerikli sağolsun senede 2 tane falan örüyor ama ben daha çookk istiyorummdelikafadulden

akşama kuzenler gelicek bizde kalıcaklar zaten dediğin gibi bütün yorgunluğum gidecek
ben sana yardım ederim tabi cicişim mısranın verdiği tarifleri sana göndererekopuyorumnanaktan

sapol canımm bakalım uğraşıyorum ilk denemem bitsin çekerim resmini
daha önce ahşap boyama ve rölyefle uğraşmıştım canım evimin süs eşyalarının çoğunuda kendim yaptım bir ara çekerim resimleri. sağolsun eşim pc ye format atmış ben yokken ve d klasörüne yüklediğim herşeyde silinmiş en çokta resimlerimin gittiğine üzülüyorum bütün geçmişim ordaydı ünv. gezilerim, okul, mezuniyet söz nişan düğün balayı vs herşey o kadar üzüldümki anlatamam bakalım kurtarma programları arıyor inşallah işe yarar
bide tatlım ben biraz uğraştırmalı işleri seviyorum galiba yemekte ve pastalarda da öyle albenisi olan şeylere bayılıyorum :)
merhaba tatlım
ama zor deme bi dene inan öyle abartıldığı gibi değilmiş bende bi ara örgüye merak sarmıştım annemin yardımlarıyla kendime kazaklar hırkalar örmüştüm ama uğraştırıyor tabiki bide denemeden bilemezsinki. ilk kumaş boyama için kursa gittiğimde ben hayatta fırça tutamam demiştim ama sonuçta çok güzel şeyler çıkmıştı
bide insanın kendi el emeği olunca farklı oluyor tabi. dün kınaya giderkende kendi diktiğim tuniği giydim zevkle yerimseniben

her zaman yardıma açığım biliyorsun canım sağolsun mısranın tariflerde hızır gibi yetişiyor bize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…