Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar,huzurlu bir hafta dilerim.Şu anda evdeyim işe gitmeden bir bakayım dedim.

Jnazcım ben su bazlı vernik kullanıyorum,yat verniğini internette okudum.Zaten herşeyi internetten öğreniyorum :)Daha güzel oluyorsa yat verniği alayım bende,önerin için tşk.

Angelcım,kendi imkanlarımla çoğunlukla uydurmasyon şeyler yapıyorum,usta olmam için 10 fırın ekmek yemem lazım.Sende apabilirsin çok kolay vede zevkli inan.

Tubiş niye değiştirdin ismini?

iş yerinde sayfa açık kalabiliyor masamada gelen oluyor kendi adımdı görürlerde sorun olabilir diye değiştirttim.
Önceden sorun yoktu şimdi sekreterimiz yok masamda çok duramıyorum.

Günaydınn iyi haftalar,

angel, nasılsın ?

ben tubiS

günaydın tubis
biz yine sana tubis demeye devam ederiz:)))

güzel bir hafta sonu geçirdim şimdi işteyim
canım sen nasılsın

uydurmasyonlar çok hoş olmuş ama hayal gücü süper sende:))
siz kursta falan gördünüz işte ama benim hiç öle imkanım olmadı zor yanimafoldumben

hayırlısı canım regli olsanda üzülme Allah en doğru zamanda hepimize nasip etsin.

yok canım üzülmüyorum tabi ki hakkımızda hayırlısı ama işte insan bi acayip hissediyor zaten bu ay olmazsa düşünmüyorum bir müddet herşeyi kendi haliine koyacağım ne zaman kısmetse o zaman artıkmirmirmirmir

hayırlısı canım.

alinyazımda izine çıkmıştı dimi.

dirimde kocişine kavuştu.

mısrada işlerle uğraşıyor sanırım.

gelen giden yok topik çok sakin.

mrb kızlar...
herkes iyi inşallah...benim durum vahim :)) bulantılar kusmalar bayılmalar ...vs.:))) geçecek inş sabırla bekliyorum

günaydın tatlımm bi dene memnun kalacaksın ama o verniği kullanırkende tinerle açman gerekiyor . istediğin parlaklığa göre tiner ekliyorsun.
uydurmasyonda deme canım deneye deneye öğrenicez bizde
iş yerinde sayfa açık kalabiliyor masamada gelen oluyor kendi adımdı görürlerde sorun olabilir diye değiştirttim.
Önceden sorun yoktu şimdi sekreterimiz yok masamda çok duramıyorum.
canımcım bende nicki görünce şaşırmıştım :)
çok şükür iyiyim canım
ama hastalık belirtileri var bugün bende
regl olayacakmıyım diye biraz huzursuzum:1closedeyes:
meleğim huzursuzlanma bakalım daha bismillahh
hayatım aynı psikoloji bende de var ama umutsuzluğa kapılma lütfen herşeyin bi vakti zamanı var

günaydın gülyüzlüm
nasılsın canım
işte ne bileyim insan kendini öle hissediyor
ama şu an içim bi garip
belim ve başım ağrıyor
ateş basıyor aynı zamanda soğuk terler döküyorum
bilmiyorum ki fisfisfis

çok şükür iyiyim angel ım
iş güç işte
bugün gününmü canım yoksa daha var mı?
tahmin edebiliyorum sıkıntını canımya bende aynı durumdayım biliyorsun ama bu sefer sabredicem herşeyin hayırlısı biraz nazlı bizim bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…