Günaydınn iyi haftalar,
angel, nasılsın ?
ben tubiS
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar,huzurlu bir hafta dilerim.Şu anda evdeyim işe gitmeden bir bakayım dedim.
Jnazcım ben su bazlı vernik kullanıyorum,yat verniğini internette okudum.Zaten herşeyi internetten öğreniyorum :)Daha güzel oluyorsa yat verniği alayım bende,önerin için tşk.
Angelcım,kendi imkanlarımla çoğunlukla uydurmasyon şeyler yapıyorum,usta olmam için 10 fırın ekmek yemem lazım.Sende apabilirsin çok kolay vede zevkli inan.
Tubiş niye değiştirdin ismini?
iyiyim angelcım, bu haftaya iyi başladın sanırım keyifin yeridemi?
çok şükür iyiyim canım
ama hastalık belirtileri var bugün bende
regl olayacakmıyım diye biraz huzursuzum:1closedeyes:
hayırlısı canım regli olsanda üzülme Allah en doğru zamanda hepimize nasip etsin.
yok canım üzülmüyorum tabi ki hakkımızda hayırlısı ama işte insan bi acayip hissediyor zaten bu ay olmazsa düşünmüyorum bir müddet herşeyi kendi haliine koyacağım ne zaman kısmetse o zaman artıkmirmirmirmir
hayırlısı canım.
alinyazımda izine çıkmıştı dimi.
dirimde kocişine kavuştu.
mısrada işlerle uğraşıyor sanırım.
gelen giden yok topik çok sakin.
mrb kızlar...
herkes iyi inşallah...benim durum vahim :)) bulantılar kusmalar bayılmalar ...vs.:))) geçecek inş sabırla bekliyorum
mrb kızlar...
herkes iyi inşallah...benim durum vahim :)) bulantılar kusmalar bayılmalar ...vs.:))) geçecek inş sabırla bekliyorum
mrb kızlar...
günaydın tatlımm bi dene memnun kalacaksın ama o verniği kullanırkende tinerle açman gerekiyor . istediğin parlaklığa göre tiner ekliyorsun.Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar,huzurlu bir hafta dilerim.Şu anda evdeyim işe gitmeden bir bakayım dedim.
Jnazcım ben su bazlı vernik kullanıyorum,yat verniğini internette okudum.Zaten herşeyi internetten öğreniyorum :)Daha güzel oluyorsa yat verniği alayım bende,önerin için tşk.
Angelcım,kendi imkanlarımla çoğunlukla uydurmasyon şeyler yapıyorum,usta olmam için 10 fırın ekmek yemem lazım.Sende apabilirsin çok kolay vede zevkli inan.
Tubiş niye değiştirdin ismini?
canımcım bende nicki görünce şaşırmıştım :)iş yerinde sayfa açık kalabiliyor masamada gelen oluyor kendi adımdı görürlerde sorun olabilir diye değiştirttim.
Önceden sorun yoktu şimdi sekreterimiz yok masamda çok duramıyorum.
meleğim huzursuzlanma bakalım daha bismillahhçok şükür iyiyim canım
ama hastalık belirtileri var bugün bende
regl olayacakmıyım diye biraz huzursuzum:1closedeyes:
hayatım aynı psikoloji bende de var ama umutsuzluğa kapılma lütfen herşeyin bi vakti zamanı varyok canım üzülmüyorum tabi ki hakkımızda hayırlısı ama işte insan bi acayip hissediyor zaten bu ay olmazsa düşünmüyorum bir müddet herşeyi kendi haliine koyacağım ne zaman kısmetse o zaman artıkmirmirmirmir
günaydın tatlımm bi dene memnun kalacaksın ama o verniği kullanırkende tinerle açman gerekiyor . istediğin parlaklığa göre tiner ekliyorsun.
uydurmasyonda deme canım deneye deneye öğrenicez bizde
canımcım bende nicki görünce şaşırmıştım :)
meleğim huzursuzlanma bakalım daha bismillahh
hayatım aynı psikoloji bende de var ama umutsuzluğa kapılma lütfen herşeyin bi vakti zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?