Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısracım ellerine sağlık tüm yazılar için canım
bende zaten reflü var o zaman hamişlikter mahvoldum desene((

slm kızlar ben geldim
nasılsınız??

hoşgeldinn canım nasılsın?
ben iyiyim ama bugun burası çok durgun kımsenın konuşası yok galiba sabah geldim baktım yine kimse yoktu kalktım temızlık yaptım dip köşe çamaşır yıkadım geldım hala kımse yokkaydirigubbakcemile3

bi an kimse cvp yazmayacak sanmıştım ya :umursamaz:
hoşgeldiniz valla neşe getirdiniz zemuszemus

ben iyiyim çok şükür hafta içi biraz rutin devam ediyoruz ama hafta sonu acısını çıkartıyoruz opuyorumnanaktan
sizler nasılsınız

dzcelcim siz balayına gitmişmiydiniz canım?
gittiysenız nereye gittiniz
yok hayatım gitmedik eşim düğünün hemen akabinde yeni bi işe başladığı için izin şansı olmadı
benim 1 hafta iznim vardı öyle evimizde balayı yaptık, seneye kadarda zor görünüyor balayımızı seneye yapıcaz sanırım

az evvel nasıl sinir oldum anlatamam;
21-22 yaşlarında bi genç geldi az evvel biliyosunuz sanırım ben hukuk bürosunda çalışıyorum
bi konuyla ilgili görüşecektim dedi tabi buyrun dedim kız kaçırma konusuyla ilgili dedi
kızın yaşı tutmazsa nekadar ceza alırım yada işte 18 ini doldurmadan evlenemezmiyim ama ailesinin izni yok falan dedi, bende gereken cvbı verdim kendisine, hiç bir şart oluşmamış evlnemeleri için ve ailede kesinlikle karşıymış şikayet ederler kesin diyo ozaman bekleyeceksin yaşının dolmasını vs. dedim demezmi biz birlikte olduk bekleyemeyiz Allah'ım dedim ya sen çoluk çocuğu koru, yazık günah değilmi ama şimdi ya ay neleri var ya

olsun bizde gitmedikkaydirigubbakcemile3
benim eşiminde senesi dolmadı bu ay doluyo ağustos gibi 1 haftalık bı tatili var belki o zaman gıderiz
amaan bal ayı dediğin ne ki tatil değilmi tatil heryerde yapılır dimi:)
allah agız tadı versinde her zaman yapılır bize her ay balayı di mi:lepi:

evet canım Allah hakkımızda hayırlısını versin

daha ne insanlar var bu çocuk yıne kıbarmıs gözü kara değilmiş
daha ne hayvani duygulara sahip ınsanlar var aaah ah
allah butun genç kızlarımızı korusun
tabi erkeklerimizide

aloha güzeller yeniden:)koordinatları veriyorum hala eskişehirde değilim:)ama bu sıralar lojmanımız belli olacak,dua edinde yeni lojman çıksın kızlar...
yeni keşiften geldim otun çöpün içine girdim inşallah kene yoktur bi tarafımda ya...
sizde ne var ne yokiyeni hamişler varmı?mısram hamiş oldunmu yoksa?angel ne durumda?

madecim hoşgeldin, bu sıcaklarda da keşif zor olur ya Allah kolaylık versin
kene dedin kaşınmaya başladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…