Günaydın canımcım çok güzel olmuş hatta süpper
eline sağlık
nasılsın canım
Angelcım beğenmene sevindim tatlım,sende yapabilirsin çok kolay.Resimleri kes,tahtayı boya ,transfer tutkalıyla yapıştır,şekillerin üzerinden boyutlu boya ile geç,sonra vernikle.zemuszemus
ay ne kolaymış gibi anlattın ama benim için zor bu işler zorr
malzeme lazım beceri lazım zaman lazım:)))
selam şekerler ben geldim nasılsınız hayat nasıl gününüz nasıl geçiyor???
selam şeker hoşgeldin
biz de genel olarak iyiyiz
salı sallanıyor yaneeee
pek fazla değil, sanırım yüde 4,5 tan yüzde 5 e çıkacak zam oranı :)) ya aman memuru işçiyi geçte asıl zammı asgari ücretliye yapsınlar bence, onların bizlerden çok daha fazla ihtiyacı var :gitme:
canım hoşgeldin nasılsın ne var ne yok taşındınmı eskişehire, herşey nasıl gidiyo yerimseniben
hayırlısı canım hakkımızda hepimizin:Saruboceq:
jnaz canım hoşgeldin naber
Jnazcım hoşgeldin becerikli arkadaşım.
1 günde 700 gr çok iyi.
Benimde 2 haftadır görmediğim bir arkadaşım geldi,çok zayıflamışsın 5-6 kg rahat gitmiş dedi:))))) Ben henüz tartılmadım 4 kg falan verdiğimi düşünüyordumkaydirigubbakcemile2
bende iyiyim canım ama kiraz diyetinin etkisine bAYILDIM valla, birgünde 700 gr süper bence, tebrik ederim şekerim :)))
sağoll canımcım ama cidden zor oluyor dün kolumu kıpırdatacak halim yoktu ve gecede başağrısından uyuyamadım
aa çok sevindim yaa, çok sinir oluyo resimlerin ve belgelerin silinmesibu arada hani eşim format atarken bütün resimleri silmişti demiştimya arkadaşlar çok şükür dün akşam kurtardı belgelerimi ve çok sevindim bendekaydirigubbakcemile2
Bu yazıyıda çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim dostlarım;
İçinde kendinizi bulacağınızı umud ediyorum :))))
İNSANIN BİR EŞİ OLMALI, AMA ADAM GİBİ !!!
İnsanın eşi olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı, gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…aşık olduğu bir eşi olmalı!
Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp, şükürler etmeli Yaradana. Koklamalı saçlarını. Uyuyan eşine şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yüzüne, varlığını hissedebilmek için. Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla. Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü…kramplar girmeli midesine, onsuzluk aklına geldikçe!
Rüzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini. Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için. Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği. Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi. Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi. Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli. Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu…vs. Güven duymalı, herşeyiyle. Başını göğsüne koyup, huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak. Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı…Şımarabilmeli yanında. Kıskanılmalı zaman zaman da…
Bir eşi olmalı insanın!!!
Sabah yolcularken işine, içi acımalı, daha yollarken özlemeye başlamalı. Seni şimdiden özledim!!!
Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla. Gözleri yollarda kalmalı ve kapıyı çalmadan açmalı…aşkla karşılamalı, hasretle sarılmalı boynuna, özlemle koklayıp, öpmeli, yıllarca uzak kalmışcasına! Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın, bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında. Verdiği hiç bir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı, daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli. Mutluluk saçmalı etrafına.
Bir eşi olmalı insanın, cennetten köşe almışcasına sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı…Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı, çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı!!!
merhaba kızlarrr
bugün biraz geç kaldım dimi:)
ama eşim saat 10 gibi gitti . ondan sonrada dip köşe temizlik yaptım duşumu aldım ve çarşıya çıktım alışverişimi yaptım geldim eve yemeğimi de yedikten sonrada yanınıza geldim hemenn
bu arada dün kiraz diyeti yapmıştımya güzeller benimki 1 gün sürdü:) ama 700 gr da gitmiş bunada şükür.
sizler nasılsınız bakalım
angel ım ve alınyazım burdaymışŞeniz
hoşbuldum mısraaa cımm sen benden beceriklisin ayrıca:)
bencede çok iyi tatlım şişliğim indi biraz dün sıkan alyansımı bugün daha rahat taktım tabi önemli olan geri almamak. bugünde k-fleks alayım dedim ama yoktu nesfit aldım bende yarından itibarende ona başlarım diyorum. bu sefer baya kararlıyım sabah eşimle konuştuk biraz resimlere bakarken " yanlış anlama ama cidden baya kilo almışsın" dedi
ne güzel dışarıdan da farketmeleri hemde 2 haftada darısı başıma inşallah . bide bende tartılma hastalığı var canımyaa sabah akşam tartılıyorum nerdeyse.
bu arada hani eşim format atarken bütün resimleri silmişti demiştimya arkadaşlar çok şükür dün akşam kurtardı belgelerimi ve çok sevindim bendekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?