Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Madecim jazmin ve çakır son hamişlerden,angel ında güzel haberini bekliyoruz 1 hafta içerisinde:)

ay vallahi biz tembelmi çıktık ne:)allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah,darısı isteyenlerin başına olsun...

yok canım susmadım oyuna dalmışım
bu akşam menüde sebit mantısı var karar verdim bırazdan malzeme almaya çıkıcam
sende ne var bu akşam?
made hoşgeldin canım
canım sebit mantısı ne ki ??
ben yemek yapmayacam bu aksam kayınvalidemdeyim eşim olmadığından oraya gidiyorum
birlikte yapıyoruz yiyoruz içiyoruz sohbet muhabbet derken eşimin işten gelme saati geliyo sonra beni alıyo aşk yuvamıza geçiyoruz birlikte opuyorumnanaktan

kızlar yanlız kiraz dietini ben uydurdum:)akşam yemek yerine bir avuç kiraz yiyorum bol su içiyorum öğlende ya çorba ekmeksiz,yada salata yiyorum...hoşbuldum haktancım

ohh ne guzel laf muhabbet üstüne yemk süper gidiyodimi:)
canım sebit mantısı kıymayı kavuruyosun işte domates biber falan hazırladıgın bu karışımı şu bazlamalar varya lavaş tarzı olan onun ustune dokuyosun
kat kat yapıyosun üstüne yogurt döküyosun güzel bişey yani:) lahmacun gibi

canım kiraz diyeti moda oldu sanırım keşke bende dıyet yapabılcek kıloya ulaşsam:sinifsinif:

hımm güzel bişeye benziyo ben zaten üzerinde yoğurt olan tüm yemeklere bayılırım cokacimcoook

mısracım senin bilmediğin bişeymi var sanki kaydirigubbakcemile3 tabıkı bılıyosundur
made canım gel beraber yıyelım

dzcel bende bayılırım yogurtlu olan herşeye
genelde mıdem bulandıgı zaman yoğurtlu seyler yerim

ya hani evlenınce kılo alınıyodu arkadas 1 gram bıle almadım yaaa
neyse kısmet doğuma inşallahkaydirigubbakcemile3

Bende yoğurtlu yemeklerden hiç haz etmem daha doğrusu yemeğe yoğurt karıştırılmasından ayrı kasede yerim.Ispanak,semizotu,mantıyı sade severim :)

bende göbiş oldu evlenince azcık ama kilom aynı nasıl oldu anlamadım bu işten bişey kafamçokkarıştı

acıkma zamanı di mi
sanırım ben sadece kahvaltı yaptıgım ve eşim gelene kadar hiçbişey yemediğim için kılo almıyorum buldum nıye oldunukaydirigubbakcemile3
annemin evındede böleydım ben annem önüme yemek getırmese aklıma gelmezdı yemek yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…