Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar,

geçmişe bakmadım.

angel, nasılsın canım.

alinyazım, hoşgeldin.

madndilinim sende hoşgeldin.

kızlara kendini tanıt.
(mısra olsaydı sorardı ne zaman evlendin, nerede yaşıyorsun vb.)
bir Ankaralı daha geldi uff yanlızım

günaydın angelim günaydın mandilin, çok kötüyüm ya, hayatta herşeyin pmuk ipliğine bağlı olduğunu anladım bi kez daha, teyzemin oğlu boşanıyo, düğünleri 18 ekimde olmuştu, 9. ayları bitmeden evlilikleri bitti ve bi hiç uğruna.teyzem sevemedi gelini, aklına takmıştı ayırmayı ve ayrılıyolar

sen nasılsın

teocum hayırlı olsun evin canım çok sevindim fazla uğraşmadan bulduğunuza Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımcım:Saruboceq:
ay en güzel telşaların başlamış valla canım çekti:))

kızlar ben geldim.ankaradayım ve çok mutluyum:lepi:siz nasılsınız bakalım.yarım saat kadar nette olcam.

tabi ankarada olup ta mutlu olmamak olurmu cicim
nasılsın neler yapıyorsun nerelerde geziyosun bakim

günaydın gelinlerrrrr

günaydın mandilin hoşgeldin nbr
sende ankaralısın galiba neresindensin şeker

iyiyim tubisim sen nasılsın
ben gün sayıyom yaneee:kedi:

canım ya ne üzücü bi olay
bu kaynanalar gelinlerden ne ister anlamam:umursamaz:
teyzenin kızı varmı canım

var angelim var, kızıda annesi gibi, korkarım kızını bulacak gelinlerinin ahı

günaydın kızlar

Alınyazımsın gerçekten üzücü birşey, bi yuva kolay kurulmuyo,gerçekten bende okur okumaz üzüldüm ama anlayamadığım birşey var geline eşi de mi sahip çıkmıyor nebileyim boşanmaya kadar geldiğine göre kayınvalide onların aralarıını bozdu ki durum buraya kadar geldi

Son düzenleme:
yok canım ayrı oturuyolardı, borçsuz evlenmişlerdi.teyzemin oğlu iyi bi kurumda memur henüz 83 doğumlu kızda 84 lü.gelinleri başörtülüydü biraz tutucuydu aile olarak dini anlamda.ama kız iyiydi.sevemediler, bizimkilerde hep açıklar, kapalı olması ürküttü, sevgiliykende istemiyolardı.5 yıla dönmüşler herşeyle berabe.nişanlıykende ayırmaya uğraştılar olmadı.üniv. arkadaştılar.kayınvalide parmağında oynatacak gelin bulamadı teyzemde olsa bu böyle.ayırıyolar işte.dün babam gitmiş ara bulmaya, kendişler, çağırmış.meğer amaç ara bulmak değil eşya paylaşımında birnin bulunmasını sağlamakmış.babamda dedi ben o kızcağıza üzüldüm günahsızdı dedi.allahından bulavcaklar çok büyük ah aldılar.kızla oğlan odaya girip ağlamışlar ama anne aklına taktı ya bugün mahmkemeye gidecekmiş kuzenim, dava açılıyo yani ( kuzenimin kız kardeşide bekar babam demiş etmeyin sizinde kızınız var ama gözler körolmuş bikere .....

dz cel cim benim kuzenim anneden babadan çok çekinir, annede birazçirkeflik var, deneyecem şansımı seviyorum onu dedi, geçen hafta böyldi.bugünse anne galip gelmiş oğluda anasının lafıyla sev seve ayrılıyo ,işte.demiş gelin bizi siz bu hale getirdiniz, bizim sorunumuz yoktu diye.oğlanda aslında kızda yana ama anası varken mutlu olmak istiyorum diyemiyo.babasıda anneside kardeşide geline düşman kesilmiş .....

işte böylesi daha zor kendine güvensiz bi çocuk yetiştirmişler ki benim isteğim bu diyemiyo ve konuşamıyo karşılarında. hiç mi evlatlarını onun mutluluğunu düşenmezler anlamıyorum ya benim çevremde de var buna benzer durumlar hiç yabancı değilim ama yazık günah yani yuva dağıtmak çok kötü bişey helede sebep olmak

ve de sahip çıkamayacaksın neden evlenirsin be adam kızcağızın hali ne olacak şimdi ben herzaman derim erkeğe hiç birşey olmaz bu gibi durumlarda ama kız nasıl atlatır,nasıl altından kalkar bilemiyorum Allah yardımcısı olsun her ikisinin de

tubişim hoşbulduk canım

evet angel bende ankaradayım, eryamandayım.
tazecik 18 günlük gelinim :):)

alınyazımsın, :1shok: böyle okudum yazdıklarını Allahım neler var böylee çok üzüldüm..

canım o kadar üzgünüm ki, erkeğe göre ne ki, kıza olan oldu, hayalleri yıkıldı, kızlığı gitti, umutları bitti, hayatının her evresinde dul damgası taşıyacak.ah alanında yüzü gülmez ama, kuzenime öyle bi laf etmeliyimki annesine babasına rest çeksin, kızı bırakmasın yarı yolda.sahip çıkamadı ya, dualarım onlarla, dilerim o anası babası yola gelsin vicdanlarından ses gelsin etmeyelim diye mafoldumben

ne denirki yazık yani.
dzcel in konuşmasının üzerine fazla lafa gerek yok zaten
ah alan bulur yani çeker günahını yuva yıkmakki ne kadar günah .
çok üzüldüm gerçekten ama en çok oğlana kızgınım nasıl sahip çıkamaz karısına nasıl ben bırakmam sevdiğimi karımı diyemez ben anlamadım ki 5 yıllık beraberliğin sonunda evlenmiş bunlar.
Allah kızın yardımcısı olsun gerisine de hakkettiğini verir zaten:Saruboceq:

ne güzel tazecik gelin
bende eryamandayım cicim
çalışıyormusun

mandilcim bizde çok üzgünüz elimizdende bişey gelmiyo,

angelim bende öyle kızgınımki kuzenime, karısına sahip çıkmalıydı o ona en değerlisini verdi, kızlığını ona harcadı yaaa, allah sorar elbet hesabını, dilerimki birkaç gün sonra vazgeçmişler haberinii veririm sizlere...

alınyazımsın canım inşallh ikisinin yalnız kalarak konuşma fırsatları olur, belki kararları değişrir. Ne biliyim üzülüyorsa ya da üzüleceğinin farkındaysa ailesine karşı eşini savunamasız bırakmamalı. :Saruboceq:

Ben geldim iki gün izinliyim evdeyim.
Kocişe işyerinde yemesi için hindistan cevizli damla çikolatalı kurabiye yaptım.Birazdanda kahvaltı için pankek yapacağım.

Sizler nasılsınız?

Mandilincim hoşgeldin cnm

mandilcim bende öyle düşünüyorum tatlım, bugün konuşçam kuzenimin evinde annesi babası var epeycede olacaklar, kuzenimle bizim eve gitsinler bi konuşsunlar belki bişeyler yoluna girer

ne kadar sıkıcı bir gün ya
birde benim aksamdan beri içimde bir sıkıntı ki ama nasıl sıkıntı anlatamam
uyku uyuyamadım gece ay çok kötü bi gece geçirdim ya, hala da öyleyim içim bi garip hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…