iyi akşamlar kızlar sanırım kimse yok ama sizinle yine de bugün yaşadıklarımı paylaşacağım bugün sabah nişanlım geldi kahvaltıyı yaptıktan sonra hemen ev bakmaya gittik çok güzel bir ev tuttuk tadilatı başlayacak inşallah bu nun dışında yemek ve çay takımı da alacağız yarında gelinliğimin tadilatı ve mobilya için gideceğiz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
kızlar ben geldim.ankaradayım ve çok mutluyum:lepi:siz nasılsınız bakalım.yarım saat kadar nette olcam.
günaydın gelinlerrrrr
günaydın kızlar,
geçmişe bakmadım.
angel, nasılsın canım.
alinyazım, hoşgeldin.
madndilinim sende hoşgeldin.
kızlara kendini tanıt.
(mısra olsaydı sorardı ne zaman evlendin, nerede yaşıyorsun vb.)
bir Ankaralı daha geldi uff yanlızım
günaydın angelim günaydın mandilin, çok kötüyüm ya, hayatta herşeyin pmuk ipliğine bağlı olduğunu anladım bi kez daha, teyzemin oğlu boşanıyo, düğünleri 18 ekimde olmuştu, 9. ayları bitmeden evlilikleri bitti ve bi hiç uğruna.teyzem sevemedi gelini, aklına takmıştı ayırmayı ve ayrılıyolar
sen nasılsın
var angelim var, kızıda annesi gibi, korkarım kızını bulacak gelinlerinin ahı
işte böylesi daha zor kendine güvensiz bi çocuk yetiştirmişler ki benim isteğim bu diyemiyo ve konuşamıyo karşılarında. hiç mi evlatlarını onun mutluluğunu düşenmezler anlamıyorum ya benim çevremde de var buna benzer durumlar hiç yabancı değilim ama yazık günah yani yuva dağıtmak çok kötü bişey helede sebep olmakdz cel cim benim kuzenim anneden babadan çok çekinir, annede birazçirkeflik var, deneyecem şansımı seviyorum onu dedi, geçen hafta böyldi.bugünse anne galip gelmiş oğluda anasının lafıyla sev seve ayrılıyo ,işte.demiş gelin bizi siz bu hale getirdiniz, bizim sorunumuz yoktu diye.oğlanda aslında kızda yana ama anası varken mutlu olmak istiyorum diyemiyo.babasıda anneside kardeşide geline düşman kesilmiş .....
işte böylesi daha zor kendine güvensiz bi çocuk yetiştirmişler ki benim isteğim bu diyemiyo ve konuşamıyo karşılarında. hiç mi evlatlarını onun mutluluğunu düşenmezler anlamıyorum ya benim çevremde de var buna benzer durumlar hiç yabancı değilim ama yazık günah yani yuva dağıtmak çok kötü bişey helede sebep olmak
ve de sahip çıkamayacaksın neden evlenirsin be adam kızcağızın hali ne olacak şimdi ben herzaman derim erkeğe hiç birşey olmaz bu gibi durumlarda ama kız nasıl atlatır,nasıl altından kalkar bilemiyorum Allah yardımcısı olsun her ikisinin de
yok canım ayrı oturuyolardı, borçsuz evlenmişlerdi.teyzemin oğlu iyi bi kurumda memur henüz 83 doğumlu kızda 84 lü.gelinleri başörtülüydü biraz tutucuydu aile olarak dini anlamda.ama kız iyiydi.sevemediler, bizimkilerde hep açıklar, kapalı olması ürküttü, sevgiliykende istemiyolardı.5 yıla dönmüşler herşeyle berabe.nişanlıykende ayırmaya uğraştılar olmadı.üniv. arkadaştılar.kayınvalide parmağında oynatacak gelin bulamadı teyzemde olsa bu böyle.ayırıyolar işte.dün babam gitmiş ara bulmaya, kendişler, çağırmış.meğer amaç ara bulmak değil eşya paylaşımında birnin bulunmasını sağlamakmış.babamda dedi ben o kızcağıza üzüldüm günahsızdı dedi.allahından bulavcaklar çok büyük ah aldılar.kızla oğlan odaya girip ağlamışlar ama anne aklına taktı ya bugün mahmkemeye gidecekmiş kuzenim, dava açılıyo yani( kuzenimin kız kardeşide bekar babam demiş etmeyin sizinde kızınız var ama gözler körolmuş bikere .....
dz cel cim benim kuzenim anneden babadan çok çekinir, annede birazçirkeflik var, deneyecem şansımı seviyorum onu dedi, geçen hafta böyldi.bugünse anne galip gelmiş oğluda anasının lafıyla sev seve ayrılıyo ,işte.demiş gelin bizi siz bu hale getirdiniz, bizim sorunumuz yoktu diye.oğlanda aslında kızda yana ama anası varken mutlu olmak istiyorum diyemiyo.babasıda anneside kardeşide geline düşman kesilmiş .....
tubişim hoşbulduk canım
evet angel bende ankaradayım, eryamandayım.
tazecik 18 günlük gelinim :):)
alınyazımsın, :1shok: böyle okudum yazdıklarını Allahım neler var böylee çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?