Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktann ben şu sebit mantısıyla ilgili bişi sorcm ya
şimdi bunu ince lavaş varya bildiğimiz marketlerde satılan onunla mı yapıyosun canım

Ay kızlarrr ben geldimmmm.Biri mantı mı dedi.....:1shok: Canım çok çekti....ış çıkışı hemen markete gideceğim...

selam madecim
bende bi hareketlenmeler var ama 6 günüm kaldı bakalım nolcek:)))

sen nasılsın şeker ne var ne yok

kızlar bu arada ben spora başladım ayrıca diet yapıyorum kiraz dieti:)yeni başladım bakalım neler olacak:)

herkes diette ya ben ne zaman başlıcaksam:kedi:

kızlar ben geldim.ankaradayım ve çok mutluyum:lepi:siz nasılsınız bakalım.yarım saat kadar nette olcam.

hoşgeldin, şimdiden afiyet olsun canım

Hoşbuldum canım.Nasılsın?Valla dayanamıcam yapcam ya :) Acaip canım çekti..Zaten kaç gündür canım böyle sarımsaklı yoğurtlu,kıymalı soslu bişielr istiodu ii olducokacimcoook Bu gidişle top gibi yuvarlancamdelikafadulden

hoşgeldin canım nasılsın

Hoşbuldum canımcım sen nasılsın?

dzcelcim görüşürüz hayatım
kızlar bende çıkıyorum alışverişe gitmem lazım
hepinizi teker teker öpüyorum görüşmek üzereee
güzel huzurlu mutlu aşk dolu akşamlar dilerima.s.

Canlarım tam sizinle rahat sohbet edebileceğim derken yeni bir çocuk geldi,şimdi raporunu yazmak zorundayım.Çarşamba ve Perşembe izinliyim çünkü.

Birsamcım mrb iyi olmana çok sevindim.

iyi akşamalr kızlar
ama yemek konuşmuşunuz ya
o sayfaları çabucak cabucak geçtim inanınn

insanın canı çekiyor yemesend eolmuyorr.

iyi akşamlar kızlar sanırım kimse yok ama sizinle yine de bugün yaşadıklarımı paylaşacağım bugün sabah nişanlım geldi kahvaltıyı yaptıktan sonra hemen ev bakmaya gittik çok güzel bir ev tuttuk tadilatı başlayacak inşallah bu nun dışında yemek ve çay takımı da alacağız yarında gelinliğimin tadilatı ve mobilya için gideceğiz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…