hoşgeldin canım kurabiyeler kekler havada uçuşuyor yine ellerine emeğine sağlıkBen geldim iki gün izinliyim evdeyim.
Kocişe işyerinde yemesi için hindistan cevizli damla çikolatalı kurabiye yaptım.Birazdanda kahvaltı için pankek yapacağım.
Sizler nasılsınız?
Mandilincim hoşgeldin cnm
aaa angel komşumuyuz yoksam zemuszemus kaçıncı etaptasın?
çalışıyorum canımcım, sen ?
mandilcim bizde çok üzgünüz elimizdende bişey gelmiyo,
angelim bende öyle kızgınımki kuzenime, karısına sahip çıkmalıydı o ona en değerlisini verdi, kızlığını ona harcadı yaaa, allah sorar elbet hesabını, dilerimki birkaç gün sonra vazgeçmişler haberinii veririm sizlere...
Ben geldim iki gün izinliyim evdeyim.
Kocişe işyerinde yemesi için hindistan cevizli damla çikolatalı kurabiye yaptım.Birazdanda kahvaltı için pankek yapacağım.
Sizler nasılsınız?
ne kadar sıkıcı bir gün ya
birde benim aksamdan beri içimde bir sıkıntı ki ama nasıl sıkıntı anlatamam
uyku uyuyamadım gece ay çok kötü bi gece geçirdim ya, hala da öyleyim içim bi garip hayır olsun inşallah
ne güzel canım keyfini çıkarmaya bak ama yorma kendiniBen geldim iki gün izinliyim evdeyim.
Sizler nasılsınız?
hayırdır inşallah dzce l cim.ne kadar sıkıcı bir gün ya
birde benim aksamdan beri içimde bir sıkıntı ki ama nasıl sıkıntı anlatamam
uyku uyuyamadım gece ay çok kötü bi gece geçirdim ya, hala da öyleyim içim bi garip hayır olsun inşallah
canımyaa o kadar üzüldümki okuyunca benden bir gün önce evlenmişler yazıkgünaydın angelim günaydın mandilin, çok kötüyüm ya, hayatta herşeyin pmuk ipliğine bağlı olduğunu anladım bi kez daha, teyzemin oğlu boşanıyo, düğünleri 18 ekimde olmuştu, 9. ayları bitmeden evlilikleri bitti ve bi hiç uğruna.teyzem sevemedi gelini, aklına takmıştı ayırmayı ve ayrılıyolar
sen nasılsın
canımya çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gidecek bakiyi akşamlar kızlar sanırım kimse yok ama sizinle yine de bugün yaşadıklarımı paylaşacağım bugün sabah nişanlım geldi kahvaltıyı yaptıktan sonra hemen ev bakmaya gittik çok güzel bir ev tuttuk tadilatı başlayacak inşallah bu nun dışında yemek ve çay takımı da alacağız yarında gelinliğimin tadilatı ve mobilya için gideceğiz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
günaydın canım hoşgeldinngünaydın gelinlerrrrr
günaydın kızlar,
geçmişe bakmadım.
angel, nasılsın canım.
alinyazım, hoşgeldin.
madndilinim sende hoşgeldin.
kızlara kendini tanıt.
(mısra olsaydı sorardı ne zaman evlendin, nerede yaşıyorsun vb.)
bir Ankaralı daha geldi uff yanlızım
ben eryaman evlerinin karşısında oturuyorum canım büyük yunus market var bilirsin okyanus plaza onun karşısında
sen nerde oturuyosun cnm?
ben çalışıyorum uzuunnn yıllardır hyundai bayii nde sigortacıyım canım batıkent girişinde yerimiz
sen nerde çalışıyorsun
ay ne çok yzdım sordum yineopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldinn
maşallah sen daha çok tazesin bizim yanımızda:)
merhaba kızlarrr
ben geldimm
dün akşam giremedim çünkü misafirlerim 4 gibi geldiler ve gece 1 de gittiler. eşimin ortağı var hilal oda 1 senelik evli ve bursadan gelin geldi buraya . ve çok iyi anlaşıyoruz . dünde kardeşi gelmiş ve bana geldiler sohbetti muhabbetti derken akşamda eşlerimiz geldi güzel bir akşam geçirdik.onlar gidince de hemen mutfağa girdik eşimle sağolsun eşimde ben üzerimi değiştirirken ortalığı toparlamış bulaşıkları ayarlamıştı bana sadece makineye yerleştirmek kaldı o arada da evi süpürdü şarjlı süpürgeyle dolayısıyla bugüne ev işimde kalmadı:)
bugünde biraz keyif yaptık 12 ye doğru gitti işe bende sporumu yaptım geldim yanınıza :)
ne uzun anlattım dimi:)
sizler nasılsınız ?
canım nişanlım eryamanevlerinde oturuyordu biliyorum oraları zemuszemus
bende ikinci etaptayım göksuya çok yakınım. opuyorumnanaktan
yinede komşu sayılırız..
bende çalışıyorum canım bilkentteyim.
sen nakadrlık evlisin bakim?
hoşbulduk canım a.s.
Bugün topik erkenden terkedilmiş
Bende izinli olmam ve dışarda işim olması nedeniyle gelemedim.Çok geç saatte yaptığımız kahvaltı faslından sonra epilasyon işlerim için dışarı çıktım.İşim bitince biraz gezeyim dedim ablam aradı enişte arkadaşlarıyla dışarda olacak aakşam,mertişle gelelim sana diye elbette kıramadım.Zar zor yetiştim ev e yemek çay sohbet derken saat 11 de gittiler.Ben de tüm evi sildim,yarın sabah 08:30 da yakın arkadaşlarımız kahvaltıya gelecekler.Allahtan bugün yaptığım pankek ve kurabiyeler duruyordu,biraz sigara böreği,patates kızartması,simit ,kahvaltılıklar hazırlayacağım.Misafirlerim nedeniyle yarın kaçta gelebilirim bilmiyorum merak etmeyin diye haber vermek istedim canlarım.Hepinizi koskocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?