Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin canım kurabiyeler kekler havada uçuşuyor yine ellerine emeğine sağlık

mısracım hoşbulduk canım a.s. sende hoşgeldin ooooh yine güzel güzel kurabişlermi hazırladın miss gibi :1rolleyes:

alınyazımsın, haklarında hayırlısı olur inşallh cnaım ya

aaa angel komşumuyuz yoksam zemuszemus kaçıncı etaptasın?
çalışıyorum canımcım, sen ?

ben eryaman evlerinin karşısında oturuyorum canım büyük yunus market var bilirsin okyanus plaza onun karşısında
sen nerde oturuyosun cnm?
ben çalışıyorum uzuunnn yıllardır hyundai bayii nde sigortacıyım canım batıkent girişinde yerimiz
sen nerde çalışıyorsun

ay ne çok yzdım sordum yineopuyorumnanaktan

evet canım haklarına hayırlısı inş.
güzel haberlerini bekleriz bizde:Saruboceq:

hoşgeldin cicişimmm
ben akşam yapamdım alışverişte pankek te mafoldumben
çünkü alışveriş yapamadık
bugüne kaldı hevesim
size afiyet olsun cicim cokacimcoook

hayırdır inş dzcelim neden sıkıldın ki o kadar

merhaba kızlarrr
ben geldimm
dün akşam giremedim çünkü misafirlerim 4 gibi geldiler ve gece 1 de gittiler. eşimin ortağı var hilal oda 1 senelik evli ve bursadan gelin geldi buraya . ve çok iyi anlaşıyoruz . dünde kardeşi gelmiş ve bana geldiler sohbetti muhabbetti derken akşamda eşlerimiz geldi güzel bir akşam geçirdik.onlar gidince de hemen mutfağa girdik eşimle sağolsun eşimde ben üzerimi değiştirirken ortalığı toparlamış bulaşıkları ayarlamıştı bana sadece makineye yerleştirmek kaldı o arada da evi süpürdü şarjlı süpürgeyle dolayısıyla bugüne ev işimde kalmadı:)
bugünde biraz keyif yaptık 12 ye doğru gitti işe bende sporumu yaptım geldim yanınıza :)
ne uzun anlattım dimi:)
sizler nasılsınız ?

ne güzel canım keyfini çıkarmaya bak ama yorma kendini
ellerine sağlık

hayırdır inşallah dzce l cim.
canımyaa o kadar üzüldümki okuyunca benden bir gün önce evlenmişler yazık
ama inan kızda bitmiyor olay eğer eşi sahip çıksa laf söyletmeseydi teyzende ne yaparsa yapsın istediğine ulaşamazdı. hem istediği kadar kayınvalde sevmesin canım sebepmi bu ayırmak için

canımya çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gidecek bak

günaydın gelinlerrrrr
günaydın canım hoşgeldinn
maşallah sen daha çok tazesin bizim yanımızda:)

günaydın tubişçim
nasılsın canım ?

ben geldim ama kimsecikler yok maleseff
bende tarif vereyim size dün misafirlerime karamel tadında muhallebi yaptım ve çok beğendiler tabi bende:)
Malzemeler:

1 lt. Süt
2 tepeleme dolu çorba kaşığı nişasta
1 yumurta
1 su bardağı tozşeker
üzerini süslemek için fındık krokan veya kavrulmuş fındık
Yapım aşamaları :

Şekerden 2 çorba kaşığı ayırın. Gerisini bir tencereye koyun. Çok harlı olmamak şartı ile ateşin üzerinde şekeri yakın. Burada dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü şeker bir anda simsiyah olabiliyor.O zaman da acı bir tat bırakıyor.
Şeker tamamen kahverengini alınca ateşten alın ve sütü ekleyin.
Başka bir kapta nişasta ve ayırdığınız şekeri karıştırın.
Süt ısınmadan 4-5 kaşık alıp nişasta + şeker karışımına ekleyin.
Yumurtayı da ekleyin. Eğer yeterince sıvı olmazsa tenceredeki sütten ilave edebilirsiniz.
Bu karışımı da tenceredeki süte ekleyin.
Karıştıra karıştıra kısık ateşte kaynamaya bırakın.
Bu arada tencerenin dibindeki yakılan şeker kaskatı iken sütün ısınması ile birlikte eriyecektir.
Muhallebiniz de karamel tadını ve rengini alacaktır.
Kaynama noktasına gelince arzu ettiğiniz muhallebi kaplarına boşaltın ve soğuyunca fındık krokan veya kavrulmuş fındık ile süsleyebilirisiniz.

canım nişanlım eryamanevlerinde oturuyordu biliyorum oraları zemuszemus
bende ikinci etaptayım göksuya çok yakınım. opuyorumnanaktan
yinede komşu sayılırız..
bende çalışıyorum canım bilkentteyim.
sen nakadrlık evlisin bakim?

günaydın canım hoşgeldinn
maşallah sen daha çok tazesin bizim yanımızda:)

hoşbulduk canım a.s.

hoşgeldin canımcım
yemekteydim şimdi geldim
ne güzel ve keyifli bir akşam geçirmişsiniz sevindim
eşininde destek olması çok güzel sana her konuda ben,m kocişim de öle sağolsun
beni sorarsan idare ederim bugün hastalanıcam galiba felaket ağrım var(

temmuzun 28.inde 2 sene olacak canım
günler nasıl geçiyor hiç anlamıyor insan:kedi:

maşallh..
ben şimdiden 18 günlük evlimiyim ben şimdi diyorum kendime...
önce geçsin zaman istiyordum ama şimdi dursun istiyorum

mandilim dursun be güzelim sonra hep şlk günlerle teselli olabiliyosun, ayrıca sana mutluluklar bir ömür boyu, sabah diyemedm üzüntümden, herşey nasıl gidiyo evlilikte

alınyazımsın, teşekkür ederim canım Allah hepimizin mutluluğunu arttırsın içimizdeki heyecan hiiç bitmesin opuyorumnanaktan
bizide haberdar et emi bi gelişme olursa, :Saruboceq:

canım etmemmi ya, inanki gece ağladım onlar için,, kuzenimin sevdiği bi türkü vardı sözlerine dikkat etmemiştim, sabahtan beri takılı kaldım onda, inş onları türküsü olmaz hiç bizaman.türküde diyoki

sen gülümdün sevdiğimdi
söz vermiştik ölümüne sen benimdin.
alnımıza yazılmış bu kara yazı
söz vermiştik tutamadık biz sözümüzü
bedduam olsun sevdiğim senin için
yarsız kalasın unutama beni
unutamam seni artık sevdiğimsin

lanet olsun bu kötü insanlara, sevenlere kıyanlara lanet olsun, baharını solduranlaraa

Bugün topik erkenden terkedilmiş
Bende izinli olmam ve dışarda işim olması nedeniyle gelemedim.Çok geç saatte yaptığımız kahvaltı faslından sonra epilasyon işlerim için dışarı çıktım.ışim bitince biraz gezeyim dedim ablam aradı enişte arkadaşlarıyla dışarda olacak aakşam,mertişle gelelim sana diye elbette kıramadım.Zar zor yetiştim ev e yemek çay sohbet derken saat 11 de gittiler.Ben de tüm evi sildim,yarın sabah 08:30 da yakın arkadaşlarımız kahvaltıya gelecekler.Allahtan bugün yaptığım pankek ve kurabiyeler duruyordu,biraz sigara böreği,patates kızartması,simit ,kahvaltılıklar hazırlayacağım.Misafirlerim nedeniyle yarın kaçta gelebilirim bilmiyorum merak etmeyin diye haber vermek istedim canlarım.Hepinizi koskocaman öpüyorum

canım benim tatillerde bile durmak dinlenmek yok
mutfak senin hayatın:)))
kolay gelsin arkadaşlarınla hoş sohbetler sana
bende seni öpüyorum en kocamanındanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…