Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım bende öyle şeyler olmadı sanırım.hatırlamıyoum;ama olsa hatırlardım gerçi değil mikaydirigubbakcemile3 Adetine ne kadar vardı canım senin??

Canım bende öyle şeyler olmadı sanırım.hatırlamıyoum;ama olsa hatırlardım gerçi değil mikaydirigubbakcemile3 Adetine ne kadar vardı canım senin??

normalde bugün olmam lazımdı çünkü hep 4 gün önce olurum
ama son adet tarihim de 13 haziran yani pazartesiCADIARZU

istifra çok kötü oluyormuş inşallah bunlarla geçerirsin uzun sürmeden.

Angelcim canım bir test al yap diyeceğim;ama daha adetine de var.Gerçi hamileysen bile her şekilde pozitif çıkar.Umarım öyledir canım benim..:Saruboceq:

Tubişcim umarım canım.ben de istifradan korkuyorum.En azından şimdi zorlada olsa bişeyler yiyorum ve midemde kalıyor canım.Öbür türlü hiçbirşey kalmayacak..

yengem öyleydi o yüzden bende korkuyorum. çalışırken çok daha zor olur.
Artık nasıl olucak zamanı geldiğinde öğrenicez hakkımızda hayırlısı.

Angel :Saruboceq:

Evet canım.Umarım olmaz.Şimdi bile ayaklarımı uzatmak istiyorum uzatamıyorum.Evde ki gibi olmaz kiii zaten..Tabure alacağım bende..

kızlarr oğluşum olcakmış benimmm

hayırlı evlat olsun canım. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Öğrenince ne hissettin.
Siz anlatınca bebişleri bana heyecan basıyor bir istek geliyor sonra yine gidiyor kafamçokkarıştı

Evet canım.Umarım olmaz.Şimdi bile ayaklarımı uzatmak istiyorum uzatamıyorum.Evde ki gibi olmaz kiii zaten..Tabure alacağım bende..

tatlım birde sen kendi işyerindesin diğer yerlere oranla daha rahatsındır.
ama yinede zor diyorsun.

Evet tubişcimm rahatım Allah'tan..Hadi sende yap valla bak çok tatlı şeyler.Ben de istemiyordum;ama inan onu şimdi hiç bırakasım gelmiyor...
Cssacığım inşallah bizz de o günleri görürüz..:Saruboceq:

umarım canım
dua edin benim için korkuyorum vallah(

sağol canım

kızlarr oğluşum olcakmış benimmm

ayyy süper yaaaaaaa çok sevindim canım
Allah hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzdünce kucağına almayı nasip etsin canım
cssa cım karnın büyüdümü hiçç
bi değişiklikler varmı vücudunda

Tatlım dualarım seninle...Korkma sakın..Sakin ol tamam mı?? Başka ne gibi şikayetlerin var canım.Mesela benim göğüslerim adet olacağım gibi çok ağrımıştı.Sonradan geçti;ama hiç dokunamıyordum.Hala da öyle gerçi.Bir de sol kasığıma ağrı giriyordu devamlı..

Evet tubişcimm rahatım Allah'tan..Hadi sende yap valla bak çok tatlı şeyler.Ben de istemiyordum;ama inan onu şimdi hiç bırakasım gelmiyor...
Cssacığım inşallah bizz de o günleri görürüz..:Saruboceq:

dr gidicektiniz kalp atışları için gittinizmi ?

selam kızlar geçmişi okuyup geldim maşallah pek bişeler yazmamışsınız ben kolay okuyayaım dıye bu ne durgunluk yaa hiç yakışıyomu bize?

ben dün annemdeydım sabahın köründe kalktım gıttım kahvaltıya hava sıcak öğle sıcagına yakalanmayayım dedım sonra kardeşimide aldık bıze geldık bızde kaldı o yuzden dun hiç ugrayamadım
eşim bugunde göndermedi kardeşimi malum playstation oynanacak:)
o yuzden pek kalamıyorum burda kardesımle ılgılenıyorum

cssa cım oğluşumuz hayırlı olsun allah hayırlı evlat olarak yetiştirebılmeyı nasip etsin hayatım

angel canım hayırdır inşallah heycanlandım şimdi bakalım bugun yarın oluomusun?

geri kalan guzel arkadaslarım nasılsınız?

Tubişciğim oluyor mu öyle ses kayıtı.Oluyorsa dr.a hemen söylerim valla.Evde,işte,arabada heryerde dinlerim
Haktanncım hoşgeldin canım.Nazar değdi topiğe sanırım..Ben iyiyim kendi adıma.Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…