Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Alıntıdır

Koç
Sevgili Koçlar bugün, parasal konularda rahat tavırlar içinde olabilirsiniz. Üzerinizdeki baskılar size daha hafif gelmeye başlar veya bazı şeyler kolaymış gibi görünebilir. Siz de bu enerjinin etkisiyle, iyimser düşünerek harekete geçebilirsiniz. Fakat bu durumun iki yansıması olabilir. Gerçekten herşey göründüğü kadar kolay mıdır, yoksa aklınızı çelen bazı insanlar mı kolay göstermeye çalışıyorlardır. Belki bir finans sorununuz var ve görüştüğünüz kişi size yardımcı olacağını söylemekte. Peki bu yardım ne kadar güvenilir, bunu öncelikle araştırmanız gerekiyor.

Kimileriniz, bazı kişilerle ortak iş yapmak niyetinde olabilirsiniz. Sizin yetenekli olduğunuz alanlar daha fazla olduğu için bu insanlar sizi tercih etmekte ve sizin başarınızın karşılığını da fazlasıyla ödeyeceklerini söylüyorlar. O zaman yine düşünün, gerçekten bunu yapabilecekler mi. Günlük enerji altında, hesapsız bir şekilde para harcamamaya dikkat edin. Ne zamandır düşündüğünüz ve dikkatinizi çeken bir şeyler olsa bile, bütçenizi kontrol ediniz. Sizi aşacak ve zor duruma düşürecek girişimlerde bulunmayınız. Bu enerji kişiyi hayal dünyasına sürükleyerek farkında olmadan etkisi altına alabilir. Eğer enerjinin böyle bir yansıması varsa, bu olasılığı gözden kaçırmamak lazımdır.

Boğa
Sevgili Boğalar bugün çevrenizdeki olayları hassasiyet içinde ele almak yerine, mantıklı düşünmeye çalışmanız yararlıdır. ılişkinizle ilgili mevzularda da, arkadaşça hareket etmek ve karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmek hem günü olumlu bir şekilde geçirmenizi sağlar hem de sizi stresten uzak tutar. Bilirsiniz bazı insanları değiştirmek zordur. Kaldı ki, birkaç gün önceki Dolunayın etkisi hala devam etmektedir. Yani işleri yokuşa sürmek yerine, akışa ayak uydurmak çok daha faydalıdır. Ailevi ilişkilerde de, elinizden geldiğince ılımlı şekilde hareket etmeye çalışmak yararlıdır.

Günlük enerjileriniz sayesinde mesleki konularda kendinizi ifade ederken çok abartılı davranmamaya özen gösterin. Kuşkularınızı kendi içinizde yenerek güvenli bir şekilde yol almaya bakın. Otorite konumundaki kişilerle aranızdaki uyum duygusunu güçlendirmeye ve onlardan destek isteyerek ilerlemeye çalışmalısınız. Rakiplerinizle yarışırken ne kadar güçlü olduğunuzu, yaptığınız işlerle göstermek en doğru yoldur. Çatışmaktan ve dışa karşı sert gözükmekten sakınmanız faydalıdır.

ıkizler
Sevgili ıkizler bugün, sabah saatlerinden itibaren kendinize aynada baktığınızda, çok hoş bir görüntüyle karşılaşabilirsiniz. Bakışlarınız, tavırlarınızla kendinizden oldukça emin bir haliniz vardır. ıkizler kadını ve erkeği hakikaten özeldir. Erkekleri son derece karizmatik, kadınları ise kıpır kıpır enerjik, bakımlı ve genç görünmesini bile hayat dolu insanlardır. Ben onlarla olmayı, hayatın zevkli yanlarını paylaşmak ve yaşamı farklı açılardan görebilme şansını yakalamak olarak özetleyebilirim. Belki de bu yüzden onlardan vazgeçmek zordur. ışte bugünkü enerjiniz, bu özelliklerinizin çok daha belirgin hale gelmesini sağlayabilir. Yani güçlüklerin altından kolayca kalkabilirsiniz demek mümkündür. Bu durumu çevrenizdeki çoğu insan farkedebilir.

Olayları akışına bırakarak, gönlünüzce yaşamaktan yanasınızdır. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, her ne kadar güvenli dursanız da, gereğinden fazla iyi niyetli davranmaktan kaçınmanızdır. Etkileyici bu halinizle, sizin yüreğinizi bilen insanların bundan yararlanmasına izin vermeyiniz. Gün içinde, ikili ilişkiler açısından kendi fikirlerinizi karşınızdaki insanla paylaşarak, ona kararlarınızdan söz edin. Kendinizden emin haliniz karşısında, o da kendini toparlayabilir. Bu durum ise, bazı gerginliklerin ve sorunların çözülmesi adına etkili olabilir. Ayrıca bugün eğer imkan bulursanız kendinizle ilgili minik değişimlerde bulunun. Yazlık bir kıyafet veya yeni bir saç şekli moralinizin daha da yükselmesini sağlayabilir.

Yengeç
Sevgili Yengeçler bugün, görüşlerinizi açıklama biçiminiz kendinize özgüdür. Hani bazen başkalarını dinlemeye hazırızdır ve olayları değerlendirirken görüş alışverişinde bulunur ona göre kararlarımızı değiştirebiliriz. ışte bugünkü etkiler altında durum böyle olmaktan uzaktır. Seçimlerinizi kendi inancınız, geleceğiniz ve sadece kendi hayatınız için yapmanız gerektiğinden dışarıdan yapılacak bir müdahalenin sizi etkilemesine izin vermeyebilirsiniz. Aslında bu, son derece doğru bir şeydir. Kişinin kendiyle barışık olmasını sağladığı gibi, güçlükler karşısında yılmadan mücadele etmesini de kolaylaştırır. Yalnız burada dikkat edeceğiniz nokta, vereceğiniz kararların ne derece doğru olduğudur.

ışte bu durumda fazla inatçı davranmamak gerekir. Sevdiğiniz insanlar, arzu etmeniz halinde kendi tecrübeleri doğrultusunda size yardımcı olabilirler veya en azından farklı çıkış yolları sunabilirler. Tabi ki yine son söz sizindir. Günlük etkiler altında parayla alakalı konularda veya sizin için önem arzeden meselelerle ilgili olarak kesinlikle herhangi bir söz veya borç altına girmemeniz yararlıdır. Şu an için temkinli olmak, biraz daha araştırmak yararlı olabilir.

Aslan
Sevgili Aslanlar, Ay gezegeninin Kova burcu seyri devam etmekte. Bugünkü enerjileri doğru yönde değerlendirmenin en önemli şartı, esnek düşünmektir. Çünkü bugün birileri sizi etkilemeye çalışabilir, onların istedikleri gibi davranmanızı bekleyebilirler. Böyle durumlarda gözden geçirmede bulunun. Eğer onlara uymanız halinde işleriniz yoluna girecekse ve siz bundan fayda sağlayacaksanız o zaman, oyunu kuralına göre oynamak zorundasınız. Çünkü bugün ipler karşı tarafın elinde olabilir. Özellikle, otorite konumunda kişiler daha baskın olabilirler. Çeşitli kurallar veya direktiflerle güçlerini ilan etmeye kalkışabilirler. Gün içinde bir diğer husus ise, sizin doğal yapınızı düşünürsek oldukça zorlayıcıdır. Zorlayıcı olmasının nedeni, eskiyle alakalı bazı durumların devre dışı bırakılması mecburiyetindedir.

Bildiğiniz gibi, siz yeniliklerden hoşlanan bir yapıya sahipsiniz. Eğer durmadan geçmişle alakalı meseleler önünüze geliyorsa, bunların ayıklanıp temizlenmesi zamanı gelmiş demektir. Bu değişim ister el birliğiyle yapılsın ister tek başınıza burada önemli olan kendinizi huzurlu, güvende ve mutlu hissetmenizdir. Zaten bugünkü enerjiniz size, yenilenme konusunda gerekli desteği vericidir. Ayrıca işinizde başarılı olmanın ve dünya ile baş edebilmenin yolu da, o muazzam cesaretinizi yeniden diriltmeniz sayesinde mümkündür.

Başak
Sevgili Başaklar bugün, bilinçaltınızdaki duygular, isteklerinizle çarpışabilir. Siz bir yöne gitmek istersiniz, ruhunuz sizi başka bir yöne savurur. Hem kendinizi hem de duygularınızı aynı çizgide tutmanız zorlaşabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için istediğiniz iyi bir iş ve mesleki konumdur, fakat gelişmeler sizin gibi zeki biri için çok yavaş olmaktadır. Bu ise dinginliğe ve ağırlaşmaya yol açmaktadır. Gün boyu bu etkiler altında, kimi zaman hiç birşey yapmadan öylesine önünüzdeki işlerle uğraşarak, kimi zaman daha farklı bir şeyler yapmak için araştırmalarda bulunabilirsiniz. Sizinle yakından uzaktan ilgisi olmayan işler önünüze yığılabilir. Bazen bunları, sırf günün rutinliğinden kurtulmak amaçlı çözmeye çalışır, kimi zamansa neden buradayım tarzı düşünebilirsiniz.

Günlük bu enerji altında, mesleği sinema, televizyon ve sanat dünyasıyla alakalı olanlar için gayet olumlu etkiler mevcuttur. Yarattığınız ilginç fikirlere hayat verebilir ve bunları dış dünyaya gösterecek kadar hırslı olabilirsiniz. Belki süslü kelimeler kullanmazsınız ama bulduklarınız öyle dikkat çekicidir ki, bu işten anlayanlar için bunları görmek bulunmaz fırsat olabilir. Sezgileriniz hiç olmadığı kadar sizi yönlendirebilir, fakat siz duygulardan ziyade mantık insanısınız. Eğer mesleğiniz daha somut ögeler içeriyorsa, doğal olarak bu etki altında zorlanabilir ve sinirli davranabilirsiniz.

Terazi
Sevgili Teraziler bugün, ailenizle aranızdaki iletişimin ve kendi iç dünyanızdaki her duygunuzun ön plana çıkacağı etkiler altındasınız. Siz genel olarak hayata pozitif bakmak taraflısısınız. Bu kimilerince rahat davrandığınız imajı yarattığı için, eleştirilebilirsiniz. Oysaki, sizin yapmaya çalıştığınız iyimser yaklaşımlarla, nezaketle sorunları halletmek ve dünyayı yaşanabilir hale getirmek. Bugün doğal olarak bu etkiler altında, sizinle aynı düşünmeyen kişiler tarafından zorlanabilirsiniz. Onlar başka şeyler söyler siz başka. Ne yapacağınız belli tabii. Kaçışlarda bulunmak. Yani onlardan uzak durmak ve kendi kendinize kalmak.

Bu durum doğal olarak bazı çekişmeler yaşanmasına neden olabilir. Üzerinize gelinebilir ve sorgulanabilirsiniz. Doğaldır ki, bu durum keyifsizlik anlamındadır. Bazı anlarda bunu örtbas etmek için, abartılı bir şekilde davranabilir, bazı anlarda ise, sanki bir şey duymuyormuş gibi tepkisiz kalabilirsiniz. Çevrenizdeki yabancı insanların bu ruh halinizi anlamaları mümkün değildir. Çünkü neşeli görünmeye çalışırsınız. Ne ilginçtir ki, asıl rahatsız edici olan, en yakınınızda bulunanların sizi anlamamakta direnmeleridir. Benim önerim ise, bildiğiniz yolda gitmenizdir. Kimseye verecek hesabınız olmadığına göre, kendiniz için neyin gerekli olduğunu da tabi ki siz daha iyi bilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler, gündelik hayatın içindeki uğraşılarınız başta olmak üzere, birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizi de kapsayacak enerjiler altında güne adım atmaktasınız. Belli bir mesafe duygusu içinde hareket etmeniz bugün mümkündür. Bunun nedeni, iş ortamındaki ciddiyet ve disipline inanmanızdandır. Gün içinde ilginç insanlarla karşılaşmanız, grup faaliyetlerine katılmanız, mesleğinizle alakalı güçlü insanlarla tanışmanız, sizin açınızdan faydalı olabilir. Malum yaz sezonundayız. Bazılarınız için bir taşla iki kuş vurmak anlamına gelebilir.

Yani hem dinlenmek hem de mesleki konularda çeşitli etkinliklere katılarak yeni insanlarla tanışmak. ışte bugünkü etkiler altında, böylesi ilişkiler kurmaktan hoşlanabilirsiniz. Ayrıca özel hayatınızda birlikte olduğunuz kişinin sizi işinizle alakalı konularda desteklemesini ve akıllıca önerilerde bulunmasını da bekleyebilirsiniz. Uyum ve paylaşma konusunda hassasiyet yine devam edebilir fakat duygular geri planda kaldığı için, herhangi bir sorunda tepkisel davranmak yerine mantıklı düşünmeyi tercih edebilirsiniz. ınsancıl bakış açınız bugün fazlasıyla ön planda olabilir.

Yay
Sevgili Yaylar bugün plan ve projelerinizi, cesaret ve kararlılıkla yürürlüğe koyabilmenizi destekleyen enerjiler mevcuttur. Kendinizi yönlendirmeniz ve amaçlarınız için diğer insanlarla bir araya gelerek fikirlerinizi paylaşmanız kolaydır. Ayrıca, gün içinde, arkadaşlarınızla olan irtibatınız da ön planda yer alabilir. Sizin liderliğinize ihtiyaç duyabilirler veya siz bizzat yanlarında olmaya çalışabilirsiniz. Bu enerji altında dikkat etmeniz gereken nokta, kendinizden ziyade, içinde yer aldığınız grubun menfaatlerini gözetmenizdir.

Böylece daha fazla büyüme ve gelişme olanağı bulabilirsiniz. Bu enerjinin bir başka yansıması ise, heyecan verici olan herşeye duyulan istektir. Fakat bu isteklerin elde edilmesi için, hedefe kitlenmek ve asla geri adım atmadan ilerlemek lazımdır. Kısaca kararlılık son derece önemlidir. Bulunduğunuz ortama ayak uydurmanızın kolay olduğu bugün, farklı kültürler, insanlar, toplumsal olaylar dikkatinizden kesinlikle kaçmaz. Duygusal ilişkilerde ise, bağlayıcı, hapsedici olmayan fakat bir o kadar da orijinalliği olan insanlara doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar bugün, geleceğe dair, kafanızın içinde planladığınız herşey hakkında daha fazla umut besleyebilirsiniz. Hani daima gerçekçi düşünür ve sağlam kararlar almaktan yanasınızdır ya, fakat bazı şeyler sizin için zor gibi gözükür kimi zaman. ışte bugün o zor olan herşey daha kolaymış gelebilir. Biliyorum siz gerçeklerle uğraşırsınız ve sizin için öyle oturup hayal kurmak zordur. Ama benim sözünü ettiğim, kafanızın içindeki olabilirlilik oranı yüksek hayallerdir. Bunların hepsinin zemini hazırdır sizde. Sadece bir şeyin itmesini, hadi şimdi alırsın demesini beklemektesiniz.

Biraz daha rahat davranmak için, kendi dünyanızdaki sıradanlıktan kurtulmanız gerekebilir. Bugün bunu yapabilmek mümkündür. Bilinçaltınız hizmetinize hazır beklemekte. Gücünüzü düşlerinizle birleştirmek için durmayın. Günlük enerjiniz altında bir önemli konu da şudur. Dostlarınızla ilgili şöyle bir düşündüğünüzde, hayal kırıklığı mı yoksa evet güçlü dostlara sahibim diyebiliyor musunuz. Eğer böyle ise o insanlarla bir araya gelin, konuşun ve fikirlerinizi paylaşın. Söylememe gerek yok biliyorum ki, dostluk konusunda da sağlamlığa önem verdiğinizden, yakınınızda yanlış insanlar varsa bunları uzaklaştırmayı gayet iyi başarabilirsiniz

Kova
Sevgili Kovalar bugün diğer günlere nazaran özgürlük kavramı sizin için son derece önemli olabilir. Burcunuzda ilerleyen Ay gezegeninin yine burcunuzda ilerlemekte olan Jüpiter ve Neptünle olan kavuşumu bu düşünceyi baskın kılabilir. Günlük etkiler altında en önemli konu, sizin bildik modellerden ziyade kendi yeteneklerinizi ve birikiminizi sergileyebileceğiniz bir alanda görev almanızdır. Çünkü verimlilik ancak böyle sağlanabilir. Yaptığınız iş gereği, çalışma ortamınız, birlikte çalıştığınız insanlar o kadar önemlidir ki, bu konudaki herhangi bir sıkıntının size olabilecek yansıması tamamen mutsuzlukla eş değerdir.

ış hayatındaki problemlerin insanın genel ruh sağlığındaki yeri bellidir. Huzursuzluklar öncelikle sağlığınıza daha sonra tüm hayatınıza sirayet edeceğinden çok dikkatli seçimlerde bulunulmalıdır. Ayrıca, sizin farkınızı, çalışma prensiplerinizi ve fikirlerinizi umursamayan bir iş ortamında ne kadar başarılı olunabilir. Günlük enerjiler altında bir diğer konu ise, görüş yapınıza uygun, ortak fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, birlikte yol alabileceğiniz bir kişiye duyduğunuz özlemdir. Bu özlem son zamanlarda oldukça yoğundur ve bugün karşınıza çıkabilecek kişi tam da bu noktada sizi etkileyebilir. Fakat oldukça temkinlisinizdir. Çünkü yaşadığınız bazı tecrübeleri hala unutmuş değilsiniz.

Balık
Sevgili Balıklar bugün, yaratıcılık gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilir, kendinizi farklı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Özellikle sanatla ilgili bir konuda hobileriniz varsa, bütün bunlara zaman ayırarak yarım kalmış olanları bitirebilirsiniz. Aşk konusunda ise bugün, hassasiyet içinde olabilirsiniz. Oysaki güçlü durmalısınız. Bilinçaltınızdaki saplantılı korkuların ortaya çıkmaması için, size güven vermesini isteyin ve söyledikleriyle davranışları arasında çelişkiler olması halinde onu uyarın.

Çünkü bunu yapmadığınız takdirde, kendinizi emniyette hissetmeniz zordur. Bugünkü güçlü enerjinizden yararlanmanız halinde, bundan sonrası için daha olumlu kararlar alabilirsiniz. Onu gerçekçi gözlerle incelemeye ve görmeye çalışın. Bugünün olumlu bir tarafı da, sezgisel gücünüzün artışıdır. Siz bu güce kulak verirseniz, aşk konusunda yanılmaz, tutkularınızın sizi esir almasına izin vermezsiniz.

iyiyim angelcım, sen nasılsın?

bende iyiyim canım
hastalandım bugünmafoldumben ağrılarım var çok fena belim ve başım halsizim öle yani.
işe geldim mecbur aslında hiç gelebilecek durumda değildim ama yanımdaki de yıllık izinde olduğundan bırakamadım(

canım üzülme ama hayırlısıyla gelir bebişin.
ağrı kesici falan alsaydın biraz hafifletirdi belkli.

Oyyyy kıyamam angelım hastalanmış sancısı varmış.
Adaçayı varsa iç birde kas gevşetici varsa onu iç tatlım iyi gelir

canım üzülme ama hayırlısıyla gelir bebişin.
ağrı kesici falan alsaydın biraz hafifletirdi belkli.

aldım canım şimdi bekliyorum iyi olayım diye

dün gecede geç yattım biraz market alışverişi falan yaptık aylık toplu aman ya sinir oluyorum en güzeli alıp sepete doldurmak sonrası sıkıcı kasana geçri poşetle arabaya taşı sonra asansöre taşı eve çıkart sonra yıka yerleştir ay bütün akşamım gidiyor yaw sonrada yat uyu akşamlarıda sıcak oluyor iyice bunaltıyor sızıp kalıyor insan ütü yapmam gerekiyordu ama yapamadım

merhaba kızlarrr
şaşırdım kimseleri görmeyince hayırdır inşallah
bende 2 gündür yoktum maleseff. çarşamba günü öğlen 1 gibi görümcem geldi oturmaya akşamada diğerleri geldi yemeğe gecede gitmeleri 1 i bulunca hiç giremedim tabi. dünde arkadaşımda gün vardı sabahtan ona gittim yardıma akşamda eşim oraya geldi ve eve çok geç geldik.
şimdide temizlik yapmam lazım bitsin gelirim aranıza

canım merhaba
nasılsın

canım benimya herşeyin hayırlısı
bende iyiyim çok şükür bugün nasıl uyumuşuz eşimle anlatamam aşağıda bişeyler çakıyorlardı onun sesine uyandım bide kızıyorum bu saatte yapılır mı diye meğerse 11.30 muş saat:)

ohh ne güzel yapmışsınız
uzun zamandır
11.30 a kadar uyumadım canım ya çok hevesim var valla
bende evde kalacağım günleri iple çekiyorum :)))

ohh ne güzel yapmışsınız
uzun zamandır
11.30 a kadar uyumadım canım ya çok hevesim var valla
bende evde kalacağım günleri iple çekiyorum :)))

evet tatlımyaa ama ev felaket durumda 2 gündür ilgilenemiyorum
inşallah o günlerde gelecek ve anlatacaksın bana canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…