Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyiyim canlarım bende bildiğiniz gibi ev işleri falan:))
ama zevk alıyorum tabıkı
hava sıcak olunca ınsanın canı sıkılıyo
ya da bu sıcaklar herkesı etkıledı kımsenın hiçbişey yazası yok

herkes geri çekilmişCADIARZU

evet bende kendime aynı şeyleri söylüyorum opuyorumnanaktan

evet işte bu işte böylekaydirigubbakcemile3
insan kendi kendini motive edemezse başka kımse edemez valla dimi kızlar
aaaaaaaa hareketlenın bıraz canlanın yaaa:teytey::teytey::teytey:
haydaaa bi halay çekelim dicem ama bu sıcakta çekilmezkaydirigubbakcemile3

Kızlar doğum fotorafçılığıyla ilgili bir siteye baktım.Ağladım valla izlerken.Çok duygulandım yaa.O bebişinizle ilk temas falan çok güzeldi...mafoldumben

tamam canım sakin gibiyim ama ne biliyim beni en iyi cssa anlar o beklemişti 1 2 ay şimdi
senin gibi sürpriz olunca çok güzel heyecan tasa yok ama bizim gibi çocuk yapmaya karar verip korunmayıda bırakınca hele de ilk denemeseyse böle oluyor napacağını ne düşüneceğini bilemiyor insan

bende de kasıklarımda ve belimde ağrı var hele geçen hafta baya belirgindi canım
göğüslerim normalde adet zamanı çok ağrır el değmezdi bu ay hiçbişi yok
başımda ağrı var ve genel olarak midem ayakta hele geçen hafta her sabah bulanıyordu

Hayır canım daha 1 haftam var...Sabırsızlanıyorum..

hayırlı canım senin hakkında da:Saruboceq:

canımcım bu hafta topic çok sessiz ya bende anlamadım neden:umursamaz:
ay eşinde playstation hastalığımı var canım Allah kurtarsınkaydirigubbakcemile3

valla ben pzt kadar beklicem işte kocişe kalsa test alalım diyor ama bende ne yapacağımı bilmiyorum bakalım hayırlısı
dua edin bana kıslarrr

Kızlar doğum fotorafçılığıyla ilgili bir siteye baktım.Ağladım valla izlerken.Çok duygulandım yaa.O bebişinizle ilk temas falan çok güzeldi...mafoldumben

Allah o duyguyu sanada yaşatsın hayatım sağlıkla sıhhatle inşallah
bızde senin fotolarına bakarız:)

kızlar size doyum olmaz ben kardesımle ılgıleneyım bıraz hepinizi ve güzel bebişlerimizi öpüyorum
hoşçakalına.s.

angelım canım bu kadar stres yapma hayatım yaa
herşey olacagına varır
biliyorum uzaktan konuşması bize kolay neler hissedıyosun kımbılır ama belki guzel haber bu ay gelcek belkı obur ay
ama mutlaka o guzel yuregın annelik duygusunu tadacak çok yakında hemde....
öpüyorum seni

Angelcim anlıyorum seni tatlım;ama ne kdr stres yaparsan o kadar kötü. Bence bir test al sabah ilk idrarınla yap canım.Zaten ister gün geçsin geçmesin hamileysen kesin 2 çizgi çıkar.Çıkmazsa da moralini bozma.Çünkü hamilelik hormonu hergün 2 katı hızla artıyormuş.Ama en doğru tespit kan testi tabii ki..Belirtilerin de hamilelik belirtileri gibi şeyler var tatlım.ınşallah olur.Hayırlısı canım...

Haktancım inşallah canım.O günler bir gelsin hayırlısıyla..Güle güle canımcım.Sana da kolay gelsin tatlım.Biz de öptük seni...

aa angelim vücudda değişiklik olmaz mııı göbiş çıktı kocaman hamile kıyfetleri giyoyorum artık:)1 buçuk hatta 1 kilo almışım amaa göbiş öle demio çok büyüdü teyzesi:)
tubişçim neler hissettik çok mutlu olduk ama benim içime hep erkek doğuyodu pek bi yadırgamadım yani:)zaten bi iki gün rahatsızdım o yüzden dün cinsiyetini öğrenmemiz çok önemli deildi kalp atışını görmek önemliydi çok şükür onuda görünce rahatladık cinsiyetide kesin deil dedi ama bakalım hayırlısı olsun

haktancım dediğin gibi kendi kendimi mtive ediyorum hatta az önce bir dondrumayla kendimi ödüllendirdim. :icecream:

angel, canım pazartesine kadar sabret bence o zaman daha net olur sanırsam.

cssacım, bence bebişlerin en keyifli yanı göbişle birlikte onların büyüdüğünü hissetmek.
rahatsızlığın mühim değil dimi

çok mühim değil cnm geçio zaten yavaş yavaş buna şükür
bencede göbş en güsel yanı cnm bence sende çok fazla erteleme:)

tabi canım haklısın herşey olacağına varır ama işte sabır yok biliyosun biz kadınlarda:)))
en hayırlı zamanda gelsin inş.

hayırlısı canımcım inş.
sağolun destek olduğunuz için

ya ne güzel ya
göbiş süper oluyor hele de hamilelik giyince:kedi:
sağlıklı olduğu için de çok şükür :Saruboceq:

evet canım bakıcam artık
bi iki gün daha bekleyeyim bakalımyerimseniben

yani kıslar aslında ben 2 ay öncesine kadar çocuk istemiyordum yılbaşını geçireyim diyordum ama doktor korunmayı bırak falan deyince kendimi kötü hissettim olmayacak gibi ondan şimdi bu telaşım anlıyorsunuz beni dimi
zaten adam akıllı daha bu ay denedik o da böle heyecanlı oluyor işte:)))

çok mühim değil cnm geçio zaten yavaş yavaş buna şükür
bencede göbş en güsel yanı cnm bence sende çok fazla erteleme:)

halen karar veremedim. biraz daha zaman geçsin istiyorum.

kötü düşünme canım, iyi düşün hayırlısıyla olur.

Ben geldim ama herkesler gitmiş.
Biliyorsunuz bugün misafirlerim vardı,kahvaltı faslından sonra işten çıkıp gelen arkadaşımın eşi uyuyakaldı benim kocişte 4 te yattığımız için yeterli uyuyamadı.Sonuç;kocişler uyudu biz mutfakta biraz oturduk.Sonra evimin olduğu semtte kurulan sosyete pazarı var,arkadaşımla oraya gittik çok güzel ciciler aldık.Benim kociş kalkmış şok olmuş hatunlar yok Allah Alllah demiş,bir telaşla beni aradıhihoyyytbizde eve dönmek üzereydik.Üstüne birde kocişin kardeşi geldi 1 saat daha evde oyalandık,misafirler evine kociş işine bende sanat merkezine gittim.Birkaç boyama tekniği sordum öğrendim geldim şimdi bir tablo yapıyorum.Bitmiş halini hemen paylaşmak isterdim ama fotoğraf makinesi yok evde
ışte böyleeeeeeeeeeeeeeee,umarım sizlerde iyisinizdir,geçmişi okuyamadım ama angel neyin var tatlım?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
çok şükür biz iyiyiz
biraz sıcak bunaltıyor gerisi güzel çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…