tubıscım akşama az kaldı sabret hayatım hatta haftasonuna az kaldıyerimseniben
evet bende kendime aynı şeyleri söylüyorum opuyorumnanaktan
Tatlım dualarım seninle...Korkma sakın..Sakin ol tamam mı?? Başka ne gibi şikayetlerin var canım.Mesela benim göğüslerim adet olacağım gibi çok ağrımıştı.Sonradan geçti;ama hiç dokunamıyordum.Hala da öyle gerçi.Bir de sol kasığıma ağrı giriyordu devamlı..
Hayır canım daha 1 haftam var...Sabırsızlanıyorum..
selam kızlar geçmişi okuyup geldim maşallah pek bişeler yazmamışsınız ben kolay okuyayaım dıye bu ne durgunluk yaa hiç yakışıyomu bize?
ben dün annemdeydım sabahın köründe kalktım gıttım kahvaltıya hava sıcak öğle sıcagına yakalanmayayım dedım sonra kardeşimide aldık bıze geldık bızde kaldı o yuzden dun hiç ugrayamadım
eşim bugunde göndermedi kardeşimi malum playstation oynanacak:)
o yuzden pek kalamıyorum burda kardesımle ılgılenıyorum
cssa cım oğluşumuz hayırlı olsun allah hayırlı evlat olarak yetiştirebılmeyı nasip etsin hayatım
angel canım hayırdır inşallah heycanlandım şimdi bakalım bugun yarın oluomusun?
geri kalan guzel arkadaslarım nasılsınız?
Kızlar doğum fotorafçılığıyla ilgili bir siteye baktım.Ağladım valla izlerken.Çok duygulandım yaa.O bebişinizle ilk temas falan çok güzeldi...mafoldumben
angelım canım bu kadar stres yapma hayatım yaa
herşey olacagına varır
biliyorum uzaktan konuşması bize kolay neler hissedıyosun kımbılır ama belki guzel haber bu ay gelcek belkı obur ay
ama mutlaka o guzel yuregın annelik duygusunu tadacak çok yakında hemde....
öpüyorum seni
Angelcim anlıyorum seni tatlım;ama ne kdr stres yaparsan o kadar kötü. Bence bir test al sabah ilk idrarınla yap canım.Zaten ister gün geçsin geçmesin hamileysen kesin 2 çizgi çıkar.Çıkmazsa da moralini bozma.Çünkü hamilelik hormonu hergün 2 katı hızla artıyormuş.Ama en doğru tespit kan testi tabii ki..Belirtilerin de hamilelik belirtileri gibi şeyler var tatlım.İnşallah olur.Hayırlısı canım...
Haktancım inşallah canım.O günler bir gelsin hayırlısıyla..Güle güle canımcım.Sana da kolay gelsin tatlım.Biz de öptük seni...
aa angelim vücudda değişiklik olmaz mııı göbiş çıktı kocaman hamile kıyfetleri giyoyorum artık:)1 buçuk hatta 1 kilo almışım amaa göbiş öle demio çok büyüdü teyzesi:)
tubişçim neler hissettik çok mutlu olduk ama benim içime hep erkek doğuyodu pek bi yadırgamadım yani:)zaten bi iki gün rahatsızdım o yüzden dün cinsiyetini öğrenmemiz çok önemli deildi kalp atışını görmek önemliydi çok şükür onuda görünce rahatladık cinsiyetide kesin deil dedi ama bakalım hayırlısı olsun
haktancım dediğin gibi kendi kendimi mtive ediyorum hatta az önce bir dondrumayla kendimi ödüllendirdim. :icecream:
angel, canım pazartesine kadar sabret bence o zaman daha net olur sanırsam.
cssacım, bence bebişlerin en keyifli yanı göbişle birlikte onların büyüdüğünü hissetmek.
rahatsızlığın mühim değil dimi
çok mühim değil cnm geçio zaten yavaş yavaş buna şükür
bencede göbş en güsel yanı cnm bence sende çok fazla erteleme:)
yani kıslar aslında ben 2 ay öncesine kadar çocuk istemiyordum yılbaşını geçireyim diyordum ama doktor korunmayı bırak falan deyince kendimi kötü hissettim olmayacak gibi ondan şimdi bu telaşım anlıyorsunuz beni dimi
zaten adam akıllı daha bu ay denedik o da böle heyecanlı oluyor işte:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?