valla öyle ama tatlımyaajnaz 2 gündür evle ilgilenemio die ev berbatmı diosun Allahım jnaz hemencecik hamile kalsında görsün 2 günde berbat ev nasıl oluo:)
herkesler nerde neden yazmıosunuz ki yaa angelim parol ağrını kesmes tatlım yaa kas gevşetici içmen lazım
sölemesi ayıp :)bende 12de uyandım daha doğrusu eşim kahvaltı hazırlayıp kaldırdı bu bebiş fena uyku yapıo yaaa:)
angeliimm üzülme pes etmek yok bizim bebişte biraz bekletmişti seninkide bu ay bekletio inş öbür ay gelir çalışmalara devam:)
jnazcım nasılsın şekerim
yemeğe gittiniz dimiii haber vermemeğe gittiniz dimiii haber vermeden bizde gideriz o zaman napalım sıkıldık tek başımıza size afiyet olsun canlar
jnazcım 3 buçuk aydır ev süpürmüorum eşim ve annem saolsun onlar yapıolar içim gidio onlara kıyamıorum ama bebişime bişi olursa iş yaptığım için o zaman kendimi affedemem o yüzden yapmıorum ama hergün lavaboları banyoyu temizlerim evi silerim yavaş yavaş bide bizim ev 2 katlı üst katla pek ilgilenmiorum o kadar yani dikkat etmek lazım geçen bi hamile arkadaş bazayı kaldırmış kanaması oldu o yüzden iice korktum cnm
bu günde hepinize dua edicem kızlar
aa ilginç bi habermiş jnazcım :)
aa ederim tabiki dua kardeşine çok üzüldüm inş en kısa zamanda yine olur bebişi
evet öle biz çalışırız çalışıırız zor gelir bebişler kimisinide istenmediği korunduğu halde gelir Rabbim en hayırlı zamanda göndersin inş meleklerinizi
biz geldiikk merhabalarr
evet tatlımyaa ama ev felaket durumda 2 gündür ilgilenemiyorum
inşallah o günlerde gelecek ve anlatacaksın bana canım:)
sölemesi ayıp :)bende 12de uyandım daha doğrusu eşim kahvaltı hazırlayıp kaldırdı bu bebiş fena uyku yapıo yaaa:)
angeliimm üzülme pes etmek yok bizim bebişte biraz bekletmişti seninkide bu ay bekletio inş öbür ay gelir çalışmalara devam:)
jnazcım nasılsın şekerim
nereye hemen tatlımyaaa
bu hamilelikte alınganlık mı yapıyor ne:)
angel ın müşterisi gelmiştir belkii
jnazcım 3 buçuk aydır ev süpürmüorum eşim ve annem saolsun onlar yapıolar içim gidio onlara kıyamıorum ama bebişime bişi olursa iş yaptığım için o zaman kendimi affedemem o yüzden yapmıorum ama hergün lavaboları banyoyu temizlerim evi silerim yavaş yavaş bide bizim ev 2 katlı üst katla pek ilgilenmiorum o kadar yani dikkat etmek lazım geçen bi hamile arkadaş bazayı kaldırmış kanaması oldu o yüzden iice korktum cnm
bu günde hepinize dua edicem kızlar
2 günde ilgilenmeyiver yaa nolcak sanki:)))
öyle deme şekercim her an zil çalabilir:)
bide kızlarr hani bahsetmiştimya görümcemden iş bulmuş hatta başlamış bile:) çocuğunuda okula kaydettirmiş burda dolayısıyla gitmiyor
kızlarr evi toparlama işlemin bitti acele tarafından süpürüp sileyim tozumuda alayım gelirim yine
öpüyorum hepiniziiŞeniz
ee nerde kalıcak kayınvalidenlerdemi kalıcaklar:))
hayır ditme kal bizimle:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?