evet tatlım bu durumda öyle olacak. büyük görümcem gelmişti çocuğa o bakıyor eşi ne zaman gelecek dedim belli değil gelip gelmeyeceği her şeye açık olmalıyız dedi. ve boşanmayı ima etti. haklarında hayırlısı ne diyeyim
sizinle kalmayı bende istiyorum şekercim ama içimde rahat etmiyor hastalık gibi bişey oldu bende bu konu:) sen yemeğini yiyene kadar gelirim ben:)
oy oy oyy afiyet bal şeker olsunben yemeğimi yedim geldimkaydirigubbakcemile3
sen beni düşünme tatlum:roflol:
slm kızlar, bana çarşamba günü şehirdışı seyahati görevi verildi.çok acil işlerim olduğu içi giremedim topiğede, oradan izin verdiler 1 günlük eşinin yanına geç diye.dün işimizi bitirdik öğleye kafar, hemen koçişime koştum.dünden beri onun yanındayım, pc çok kötü pek giremem heralde ama size haber vereyim dedim.sizler nasılsını ne var ne yok
slm kızlar, bana çarşamba günü şehirdışı seyahati görevi verildi.çok acil işlerim olduğu içi giremedim topiğede, oradan izin verdiler 1 günlük eşinin yanına geç diye.dün işimizi bitirdik öğleye kafar, hemen koçişime koştum.dünden beri onun yanındayım, pc çok kötü pek giremem heralde ama size haber vereyim dedim.sizler nasılsını ne var ne yok
oy oy oyy afiyet bal şeker olsun
bende koştur koştur evi süpürdüm:)
yoruldum valla ama daha çok işim var
a.s canımm hoşgeldin ne güzel eşinle berabersin.
ben çok şükür iyiyim canımcım sende iyisindir tabikii:)
ya valla nazar değdi toğcimize
madem kimse yok bende ütü yaparımmirmirmirmir
çekilmez ama yapmam lazım bütün kotlarımızı yıkadım haftasonu geldi yoksa ne giyerizkaydirigubbakcemile3
Ben geldim kızlar...Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Bugün erken çıkacağım işten..Siz neler yapıyorsunuz?
Ben geldim kızlar...Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Bugün erken çıkacağım işten..Siz neler yapıyorsunuz?
hoşgeldın hayatım ama kımsecıkler yok
ben iyiyim bildiğin gibi
sen nasılsın bugun?
hoşgeldin canımcım
valla çok sıcak buralar
leyla gibiyim bende
akşam olsada gitsem diyorum
Hoşbuldum hayatım...HastalanmışsınUmarım bundan sonraki çalışmalarınız da meleğini göbüşüne kondurur Allah'ım:Saruboceq: Aynen tatlım İzmir feci yanıyorr..ben de bugün yazlığa gidiyorum,kendimi serin sulara bırakıcam valla:lepi:
yaa süper çok sevindim az kaldı mesai bitimine çok az sabredin kızlarangelcım sakın kendını üzme olurmu allah sıze saglık sıhhat versın gerisi olur siz yeterki çalışmaları aksatmayın aslında bi yöntem var benim kuzenımde çok istedi çocuk olmadı bı kaç ay sabırsızlanınca çok guldugumuz bi yöntemı kullandı o ay hamıle kaldı ama bana kalırsa yınede herşey nasip kısmetHoşbuldum hayatım...HastalanmışsınUmarım bundan sonraki çalışmalarınız da meleğini göbüşüne kondurur Allah'ım:Saruboceq: Aynen tatlım İzmir feci yanıyorr..ben de bugün yazlığa gidiyorum,kendimi serin sulara bırakıcam valla:lepi:
ohh süper canım git yüz eğlen dinlen kaydirigubbakcemile5
ben hastalandım evet bundan sonra özel bir çaba sarfetmicem herşeyi kendi haline bırakıcam bir müdder ve dillendirmicem
hayırlısı Allah tan acelemiz yok dimi:)))
Angelcim merci canım.Bu hafta sonu ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyrum canım ya.Çok yoruldum çünkü hafta içi...Canımcım zaten ne kadar özenirsen,devamlı çalışma yaparsan o kadar stresli olursun..En iyisi akışına bırakmak tatlım.kaydirigubbakcemile5
Haktanncım evet tatlım az kaldı valla...Tatilin en iyi yani yemek yapmamak,temizlik yapmamak valla.Dün öldüm bittim...Ütü yap,çamaşırları ser,topla,bavul hazırla derken..Ne o çok komik olan yöntem cicim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?