üf aynen,bir ara sırtıma ağrı girdi,canlarım koptum iyice topikten((
yoğun bugün yaa
16.30 nasıl olmuş anlamadım:sm_confused:
nasılsınız neler yaptınız
mısracığım ellerine sağlık valla
tek tek okuyorum
süpersin canım
herkese günaydın...umarım görümcenin bişeyi yoktur.öğrenirsen bişi bize de söle cnm.bu arada tatile gitmeden önce vermişolduğum 4 kg 2 kg geri almışım cnm acaip sıkıldı ama acaip te hırslandım.şimdi kaldığım yerden devam edicem sporuma.
slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum bu ara, eşimin evindeki pc çok kötü çünkü, jnazcım biliyosun uyku hamileleik belirtisi tatlım, haktancım bence yanına çayla yenilecek tatlı kuarbiye tarzı falan yapsan, yemek içinde bide çorba ekleyebilirsin bence
merhaba canım hoşgeldin
çok şükür ben iyiyim , sen nasılsın?
oh ne güzel şekercim. kardeşin içinde hayırlısı olsun
daha ne kadar kalacaksın eşinin yanında ?
bende iyiyim işte tatlım bu aralar havalar kötü biliyorsun bir açıyo bir kapıyı onun verdiği keyifsizlikten başka bişey yok
bide acil tarafından iş bulmam lazım kayınvaldem ramazana kadar gelir çünkü:)
a.s tatlım hoşgeldinnn
ama olmadı bak şimdi sen geldin benim çıkmam lazım
beyazları yıkamıştım onları asıp duş alacağım sonrada yemek yapacağım kociş gelecek.
öpüyorum hepinizi kızlarr görüşmek üzere Şeniz
şeker nasılsın yemek yedin geldin
ne yedin bakem :1rolleyes:
kızlar geçen hafta urfaya gittik demiştim ya
orda iştahım bir arttı bir arttı ki sormayın,kebaplar tatlılar
şimdide canım çekiyor yani
haktancığım tiramisu yaptım felan deyince
canım çekti :kedi:
canım görüşürüz,kendine iyi bak opuyorumnanaktan
hoşbulduk kızlar iiz topici böle hareketli görünce dahada ii olduk isim bakıodum bende oğluşuma :)hiç bi fikrimiz yok ya ama bakalım daha var vakit
ee sizler nasılsınız
angel, ne güzel canım vakitin geçtiğini anlamamışsın.
ben ise dk sayıyorum. vakit geçmedi.
üf aynen,bir ara sırtıma ağrı girdi,
hala iş geliyor ama yarına artık,
yazmak istemiyorum
hayırlı olsun canımmbende yeni evlendim:) hadi tavsiyelerinizi bekliyorum dermişim:)
canımyaa hayırlısıyla gider gelir eşin inşallahhmerhaba canım hoşbulduk
sende hoşgeldin
sahi ramazanda yaklaşıyor,ramazanda kociş asker
yemin törenide ramazana dek geliyor opuyorumnanaktan
aksilik olmazsa gideceğim inşallah :Saruboceq:
canım inşallah biran önce iş bulursun,evde olduğun için sürekli gelip gitmeni vs.isterler sanırım hayırlısı olsun canım
:
amin tatlımmcanım allah 2 kez kolaylık versin, hep beraber olmak isteyecekler yani(( 1 ay beraber kalalım teklifide muhtemel gibi (
haktancım malesef seninki gibi değil nev-i şahsına münhasır bir kadın kayınvaldem. ve sürekli gitmemizi bekliyor bide gece 11 olur mesela eşim hadi gidelim diyince de burda kalın die ısrar ederanladım hayatım
bendede aynı korku vardı biz kayınvalıdemlerle nerdeyse aynı saokakt aoturuyoruz yani 1 sokak falan var arada
her gun yemege davet eder beraber yıyelım der falan dıye korkuyodum eşimdede nişanlıyken söledim ben böle bişey istemem dıye
benim ocagım tütecek evimin ev oldugunu anlicam dedim
evlendık hiç öle bi sorun olmadı biz gittik 2-3 kere
onlar hiç çağırmadı ama sizinki senede 3-4 ay gelıyosa belkı oğlunu sık görmek ısteyebılır ama sanırım eşimde her gun gıtmek ıstemez ya yemekten sonra ugrarsınızbi kahve içmeye ya da arada yemege gıdersınız bi şekilde dengelenır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?