yemek anlayışlarımız farklıydı sanırım.yemek vermediler miiii :1shok:
canım günaydın hayırdır nereye gidiyorsungünaydın kızlar, bugün gelmeyebilirim. görüşürüz.
canım mide bulantıların ne zaman geçermiş ki acabacnm beslenme durumum çok ii deil omega alamıorum eşimde zorluo ikimizde endişelenioruz bebe için ama geçen rahatsızlandığımda doktora gitmiştik ya o zaman sorduk omega hapları falan alayımmı die oda hayır ben tavsiye etmiorum yararı olabilir ama zararıda var dedi gerek yok düzelceksin o zaman yersin takma kafana dedi biraz rahatladık eşimde rahatladı bazı yasak şeylere göz yumuo artık eşi,m zemuszemus
günaydın canımgünaydın kıssslarrr
hepinize güzel bir gün dilerim
nasılsınız bugün??
anladım angelcim ii diyelim ii olalım cnm ya sen nasılsın
Cssacığım sağol canım iyiyiz.2 günümüz kaldı bebişimizin kalp atışları için.İnşallah hiçbir sorunumuz yoktur...Siz nasılsınız canım??
Angelcığım iyiyim hayatım sen nasılsın?
neden öle dedin canımın içi iyi diyelim iyi olalım diyeCADIARZU
bende fena değilim canım hava baya serinledi burda ama yine bunaltıcı
birde tadilat var takır tukur hiç çekilmiyor yani:umursamaz:
iyiyim canım ya
pıtpıt ları duymaya 2 gün kaldı demek ayy ne heycanlı yaa
merak etme canımhiçbir sorun olmayacak Allah ın izniyle duyacaksın yeğenimizin sesini:Saruboceq:
yemek anlayışlarımız farklıydı sanırım.
her masa 10 kişilikti,her masaya 2 tabak geldi
ilk order tabağı,küçük küçük ekmeklerin üzerine küçük peynir,salam,domates felan eklemişler,ikinci tabakta(her masaya iki tane geliyor)
minik yuvarlak köfte ve minicik üçgen şeklide sarılmış börek
başkada bişey yok
ve bu menüye 10 milyar para vermişler.
sonuçta herkesi memnun edemessin ama hepsi üst üstte gelince sinir olduk
tam 45 dakika gelin masaları dolaştı.(takı için)
saat 11 geliyordu daha oyun havası çalacak,2 saat yemek müziği verdiler,oturduğumuz yerde çatladık
canım günaydın hayırdır nereye gidiyorsun
canım mide bulantıların ne zaman geçermiş ki acaba
sanırım 3 aya kadar herkeste bulantı oluyor
bebek depodan yiyiyordur, ama sen bitkin kalırsın,doktor bencede haklı
hapları kullanma,doktor düzeleceksin demiş,sende düzeldikten sonra yersin canım
günaydın canım
performansın düşmüş
topiği senin açmana alışmıştık yane kaydirigubbakcemile2
ınşallah tatlım....Az kaldı vallaaaa...Dayanamıyorumzemuszemus
Dirimcim bizim de yemekli oldu;ama herkese menü açıldı.Çocuklara da çocuk menüsü verdirttik biz..Herkes de çok memnun kaldı.Oturma düzenini de aileler ayrılmasın diye herkesi bir oturttuk 10 kişilik masalarda..Geçenler de biz de bir düğüne gittik.Her masaya 2 şer tabak meyve,yemek kondu.Ama kokteyl tarzındaydı..Beğenmedim açıkcası.Çünkü kokteyl ve yemek arasında dağlar kadar fark yok...
Günaydın canım nasılsın?pardon nasılsınızkaydirigubbakcemile3Günaydın kızlarrrrrrrrr..Herkese mutlu ve huzurlu bir gün dilerim....
en güzeli canımİnşallah tatlım....Az kaldı vallaaaa...Dayanamıyorumzemuszemus
Dirimcim bizim de yemekli oldu;ama herkese menü açıldı.Çocuklara da çocuk menüsü verdirttik biz..Herkes de çok memnun kaldı.Oturma düzenini de aileler ayrılmasın diye herkesi bir oturttuk 10 kişilik masalarda..Geçenler de biz de bir düğüne gittik.Her masaya 2 şer tabak meyve,yemek kondu.Ama kokteyl tarzındaydı..Beğenmedim açıkcası.Çünkü kokteyl ve yemek arasında dağlar kadar fark yok...
bizim yemek düzenimiz güzeldi Allah için
herkese tek tek tabak önden soğuklar geldi 10 çeşit falan zeytinyağlı tabağı( biber dolması,rus salatası,kısır,patates salatası vs...) sonrada sıcaklar geldi ( pilav,tavuk sote salata) en son meyveler herkese ayrı ayrı güzeldi yaneee
ama de ki ne yedin : hiçççç:kedi:
ve biz sürekli oynadık
dayan canımcım
merak etme herşey güzel olucakkk
birde izmirde görümcemin düğününde damat ağırlaması diye bi halay vardı
bilirsin belki jazmin ay ne eğlendik en oynadık yaaa
hatta gelin bize yetişicem diye düştü:kedi:
kızlar biz çıkıoruz eşim nöbete gitti ben annemlerde kalcam yarında kayınvalidemde ertesi günde gezmeye gitcez gelemeyebilirim merak etmeyin öpüyorum hepinizi ii bakın kendinize
ilahi angel gelini de düşürdünüz ya kaydirigubbakcemile3bizim yemek düzenimiz güzeldi Allah için
herkese tek tek tabak önden soğuklar geldi 10 çeşit falan zeytinyağlı tabağı( biber dolması,rus salatası,kısır,patates salatası vs...) sonrada sıcaklar geldi ( pilav,tavuk sote salata) en son meyveler herkese ayrı ayrı güzeldi yaneee
ama de ki ne yedin : hiçççç:kedi:
ve biz sürekli oynadık
dayan canımcım
merak etme herşey güzel olucakkk
birde izmirde görümcemin düğününde damat ağırlaması diye bi halay vardı
bilirsin belki jazmin ay ne eğlendik en oynadık yaaa
hatta gelin bize yetişicem diye düştü:kedi:
ilahi angel gelini de düşürdünüz ya kaydirigubbakcemile3
ay ya hayal ediyorumda ne komik olmuştur
dün düğünde kilolu bir bayan sandalyeye oturdu,yaslanmasıyla,pat arkaya
ayaklar havada ne olduğunu şaşırdık
gülmemek için zor tuttum kendimi yani yazık :kedi:
yediğimizden değil ama garip ya kaydirigubbakcemile3Cssacığım geliyor babası da..hele bir gelmesin.O benden heyecanlı valla:kedi:
Dirimcim iyiyim tatlım.Pardon iyiyizkaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın hayatım..Aynen canım.Biz de öyle cevap verdik hemen gelcez diye.Bir baktım ki yiyebileceğim tek şey salatalık ve havuçtukaydirigubbakcemile3Bööggg geldi yanii:)
canım görüşürüz kendine iyi bakkızlar biz çıkıoruz eşim nöbete gitti ben annemlerde kalcam yarında kayınvalidemde ertesi günde gezmeye gitcez gelemeyebilirim merak etmeyin öpüyorum hepinizi ii bakın kendinize
yediğimizden değil ama garip ya kaydirigubbakcemile3
ben düğünde rujum gidecek akacak diye ne yemek yiyebildim nede bişey içebildim :kedi:
zaten kuaförde meyve suyu içerken,rujum akmıştı,Allahtan gelinliğe gelmedi
kırmızı kırmızı ağla dur artık kaydirigubbakcemile3
canım görüşürüz kendine iyi bak
3 gün yoksun yani
Ben herşeyden yemek istedim vallakaydirigubbakcemile3Çok açtımcokacimcoook
ya bende istedim ama şartlar elvermedi şekerim :çok üzgünüm::kedi:kaydirigubbakcemile3
aklıma geldi amcamın düğünü çok komikti gelin o kadar acıkmış ki yazık
ordövr tabağındaki herşeyi ekmekle silip süpürdü,batıra batıra yedi bir güzel
arkasından gelen tavuk,pilav vs.tabağı da öyle ne zaman baksam ağzında bişey çiğniyor
kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin
Ay ne güzel valla:) Bana da bıraksalar bende öyle olacaktımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?