Allah iyiliğini versin
çok hoşsun kaydirigubbakcemile3
ben çok pimpirikliyim sanırım :kedi:
hımmm günaydın şekerler
yaz telaşınamı girdi herkesler havada çok serin burda ama
biz yine acıktık ya doymuyoruz kimsede kalmamış topikte yiycek delikafadulden
Merhaba hoşgeldiniz canımmmm.Nasılsınız bakayım?? Valla ben de çok acıkıyorum herşeyi yiyebilirim vallahiiicokacimcoook
haktanncımmm gördüm seni-tatlicadiarzu-
pamuğum gelmiş,aklımdaydın sabah opuyorumnanaktanhımmm günaydın şekerler
yaz telaşınamı girdi herkesler havada çok serin burda ama
biz yine acıktık ya doymuyoruz kimsede kalmamış topikte yiycek delikafadulden
geldim jazmincim geçmişi okuyayayım dedim
malum artık topic performansı düşük oldugu için geçmişi kolayca okuyabılıyoruz
noldu bşze anlamadım valla yaa
demek 2 gun sonra bebişle ilk buluşma var ne guzel çok heycanlı yaaaalkisalkisalkis
Pamukçuğum evet iki gün sonra büyük gün vallahi.İnşallah bebişimiz babasıyla annesini üzmez...Ben de yiyorum canım;ama bugün anladım.Sabah kahvaltısı yaptığım zamanlar bulantım artıyor.Ondan dolayı ssabah kahvaltısı yapmasam mı diyorum kendime...
Haktancım merhaba canımm...çok heyecanlıyım hayatım.Bir duysam dünyalar benim olacak vallahi...Evet ne oldu topiğe anlamadım valla.Pek bir sessiz...Dün nasıl geçti canım??
canım en kızdığım şey yemekli gelipte yemek yememelerihoşbuldum dirimcim
misafirlerim geldi ama yemek yemediler:)
saat 7 bucukta fazla bişe hazırlamasın dıye mesaj atmıs eşimin arkadası kaydirigubbakcemile3
geldilerki biz tokuz bişey yemıcez dediler
sonra oturduk işte çaylarını pastalarını verdim kızı daha yeni tanıdıgımız için öle aman aman çok sıcak biş ortma olmadı
eşim normalde düğün cdmizi seyretmeyı ıstemez ama vakıt gecsın dıye cd açtı seyrettıkkaydirigubbakcemile3
çok kötü değildi ama çokta eğlenceli değildikaydirigubbakcemile3
sen nasılsın hayatım?
inşallah tatlım üzmez olumsuz düşünme sakın rahat ol. artık bulantı her halukarda olacak sen kahvaltını yap. zorlama kendini istemediğin şeyleri yeme sadece.
aaa dirimim beni düşünmüş ay çoks evindim dur az şımarıyım topikte bi takla atıyım:lepi: canım benim ya ne bulursam yiycekmişim gibi geliyor şu anda kendimle mücadeledeyim inannnkiii ufsssss
mantı haa bişey demiyorum açmaya cesaretim yok msiafirler var onlar gitsin küçücük beze yapıyım azcık yapıyım bari bende ev mantısının tadı bi başka oluyo uff ye sende yee :)
bu arada tatlım tatilin nasıl geçti mükemmeldir inşallaaah
haktan cım sende hoşgeldin tatlımcım.. o yeni tanışmaların bazıları gerdikçe gerer hele bide tokuz tokuz denildimi sinirim bozulur ne gelirse ye işte önüne takdir et okadar emek verilmiş dimi :>)
şımarın hayatımkaydirigubbakcemile3
üf canım ben hamile değilim ama bende ne bulursam yiyecekmişim gibi geliyor :kedi:
şuanda doymak bilmiyorum :kedi:
canım ben hayatımda hamur açmadım :kedi:,sağolsun kayınvalidem verdi
ama buzlukta şimdi keşke normal göze koysaydım akşama yapardım
canım misafirlerin hala sizdeler sanırım Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
ya kocişte izin aldı,söyleyimde artık ben gelmeye akşama yemek yapsın,sofrayı hazırlasın
arayıpta söylim bari akşam yemekte ne var hayatım diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben pandispanyayla yapıyorum ankarada kedi dili pek göremedim ben büüyk marketlerde var ama sevmedim onları samsundakı gıbı puf puf değillerkaydirigubbakcemile3
neyle yapılırsa yapılsın tadı guzel oluyo iştekaydirigubbakcemile3
ay sormayın kızlar yaa hem yemege gelıcez deyıp hem yememek ayrı bı olay
kız küçük daha bide ona uyum sağlamak ıcın saçmalayıp duruyosun
çocuk 8 senelık arkadasımız ama
ne bileyım
onlar gittikten sonra eşimle konuştukta acaba bızmı yalnızlıga çok alıştık dedikkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?