Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Allah iyiliğini versin
çok hoşsun kaydirigubbakcemile3
ben çok pimpirikliyim sanırım :kedi:

Yok canım.Bazen yiyemiyorlar valla heyecandan..Bence ben biraz garipmişim.Şu ana kadar halen söylenirim ama.Bir yiyemedim diye:) Kayınvalidem beni götüreceğine söz verdi orada bir düğüne;ama bu gidişle de zor zatenkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin mısraacım..Nasılsın?

canım içinde kaldı ozaman kaydirigubbakcemile3
kimsecikler kalmamış yine :umursamaz:

Canlarım ben iyiyim teşekkür ederim işlerde bugün çok yoğun değil.
Umarım sizlerde iyisinizdir:))))))
Jazmin bebiş nasıl cnm?

Mısracımm iyiyiz biz şimdilik bir sorunumuz yok hayatım... 2 gün sonra gideceğiz doktorumuza bakalım o gün herşey belli olacak....

Valla bugün de kimse yok...Küscem didiozz biz............lmaz:

hımmm günaydın şekerler

yaz telaşınamı girdi herkesler havada çok serin burda ama

biz yine acıktık ya doymuyoruz kimsede kalmamış topikte yiycek delikafadulden

hımmm günaydın şekerler

Merhaba hoşgeldiniz canımmmm.Nasılsınız bakayım?? Valla ben de çok acıkıyorum herşeyi yiyebilirim vallahiiicokacimcoook

haktanncımmm gördüm seni-tatlicadiarzu-

Merhaba hoşgeldiniz canımmmm.Nasılsınız bakayım?? Valla ben de çok acıkıyorum herşeyi yiyebilirim vallahiiicokacimcoook

haktanncımmm gördüm seni-tatlicadiarzu-

hoşbulduk tatlım sizi gördük daha iyi olduk.. doymuyorum ama biraz yedikten sonra beklemem lazım. yerken sanki açmışım gibi geliyoır yarım saat geçincede şişiyorum o yüzden yarım saati doldurmaya çalışıyorum her ne kadar aklım mutfakta kalsada :) ben senin haftalarında hiç bişey yiyemiyordum tatlımcım ya çok zor günelr geçirmöiştim ah ahh hatırladımda

sen naptın dr ye gidiceksin ehralde hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

geldim jazmincim geçmişi okuyayayım dedim
malum artık topic performansı düşük oldugu için geçmişi kolayca okuyabılıyoruz
noldu bşze anlamadım valla yaa
demek 2 gun sonra bebişle ilk buluşma var ne guzel çok heycanlı yaaaalkisalkisalkis

hımmm günaydın şekerler

pamuğum gelmiş,aklımdaydın sabah opuyorumnanaktan
canım topikte yiycek kimse mi kalmamış :umursamaz:
lmaz:
sizi oburlar sizi kaydirigubbakcemile3
ya sorma canım
canım bir mantı çekiyor anlatamam,dün kayınvalidem verdi.sanırım yemeden rahat edemeyeceğim kaydirigubbakcemile3

haktancığım hoşgeldin canım
dün akşam naptın,misafirlerin gelecekti kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum dirimcim
misafirlerim geldi ama yemek yemediler:)
saat 7 bucukta fazla bişe hazırlamasın dıye mesaj atmıs eşimin arkadası kaydirigubbakcemile3
geldilerki biz tokuz bişey yemıcez dediler
sonra oturduk işte çaylarını pastalarını verdim kızı daha yeni tanıdıgımız için öle aman aman çok sıcak biş ortma olmadı

eşim normalde düğün cdmizi seyretmeyı ıstemez ama vakıt gecsın dıye cd açtı seyrettıkkaydirigubbakcemile3

çok kötü değildi ama çokta eğlenceli değildikaydirigubbakcemile3
sen nasılsın hayatım?

Pamukçuğum evet iki gün sonra büyük gün vallahi.ınşallah bebişimiz babasıyla annesini üzmez...Ben de yiyorum canım;ama bugün anladım.Sabah kahvaltısı yaptığım zamanlar bulantım artıyor.Ondan dolayı ssabah kahvaltısı yapmasam mı diyorum kendime...

Haktancım merhaba canımm...çok heyecanlıyım hayatım.Bir duysam dünyalar benim olacak vallahi...Evet ne oldu topiğe anlamadım valla.Pek bir sessiz...Dün nasıl geçti canım??

aaa dirimim beni düşünmüş ay çoks evindim dur az şımarıyım topikte bi takla atıyım :lepi: canım benim ya ne bulursam yiycekmişim gibi geliyor şu anda kendimle mücadeledeyim inannnkiii ufsssss

mantı haa bişey demiyorum açmaya cesaretim yok msiafirler var onlar gitsin küçücük beze yapıyım azcık yapıyım bari bende ev mantısının tadı bi başka oluyo uff ye sende yee :)

bu arada tatlım tatilin nasıl geçti mükemmeldir inşallaaah

haktan cım sende hoşgeldin tatlımcım.. o yeni tanışmaların bazıları gerdikçe gerer hele bide tokuz tokuz denildimi sinirim bozulur ne gelirse ye işte önüne takdir et okadar emek verilmiş dimi :>)

inşallah tatlım üzmez olumsuz düşünme sakın rahat ol. artık bulantı her halukarda olacak sen kahvaltını yap. zorlama kendini istemediğin şeyleri yeme sadece.

canım en kızdığım şey yemekli gelipte yemek yememeleri lmaz:
hazırlık yapmadan önce söyleseler bişey değil :umursamaz:
tabi yemekli gelipte yemek hazırlamamaktan daha kötü olamazda kaydirigubbakcemile
iyiki pasta felan yapmışsın,ben tiramisuyu çok seviyorum
hem basit hem lezzetli cokacimcoook
dün sormuştum ama bir daha sorayım sen kekle mi yoksa kedi dili bisküviyle mi yapıyorsun
canım bende işteyim işte tekrar izin alacağım ama daha iki hafta var.hem geçsin istiyorum hem geçmesin mafoldumben
eşim de senelik izin aldı.ben işte o evde :umursamaz::a015:

inşallah tatlım üzmez olumsuz düşünme sakın rahat ol. artık bulantı her halukarda olacak sen kahvaltını yap. zorlama kendini istemediğin şeyleri yeme sadece.

Öyle yapacağım canım...Çünkü zorladıkça daha da içim bulanıyor vallahi...

Ben de tiramisuyu çok severim.Kedi dili ile yapıyorum ben.Daha hafif oluyor.Ama bol kahve ve kakao olduğu için doktor izin verir mi bilmiyorum Ayrıca içinde labne peyniri de var tabii...

şımarın hayatım kaydirigubbakcemile3
üf canım ben hamile değilim ama bende ne bulursam yiyecekmişim gibi geliyor :kedi:
şuanda doymak bilmiyorum :kedi:
canım ben hayatımda hamur açmadım :kedi:,sağolsun kayınvalidem verdi
ama buzlukta şimdi keşke normal göze koysaydım akşama yapardım
canım misafirlerin hala sizdeler sanırım Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3
ya kocişte izin aldı,söyleyimde artık ben gelmeye akşama yemek yapsın,sofrayı hazırlasın
arayıpta söylim bari akşam yemekte ne var hayatım diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oburix oldum sanırım ne derseniz canım çekiyor tiramisuuuuuuuuuu

ya bide varya kaç gündür canım su böreği istiyor ama el açması bizim yörenin kıymalı böreğini. öyle pastanedekileri filan istemiyorum.annemler yapsa gönderse kokar bu yaz gününde. kendimde açamam öyle güzel. komşulardan birine açtırsam herkes yapmayıda bilmiyor şimdi kendim ayakta yapmam lazım onuda gözüm kesimiyor.. offfff yaa canım sitiyoooo iştahım açıldı. bi zamanlar topicte yemek simi görmeye bile dayanamayıp mdiem bulanırdı hani nerde o günler sanmıştımki artık ömür boyu bişey yiyemiycem ama yanılmışım klava:

canım ben pandispanyayla yapıyorum ankarada kedi dili pek göremedim ben büüyk marketlerde var ama sevmedim onları samsundakı gıbı puf puf değillerkaydirigubbakcemile3
neyle yapılırsa yapılsın tadı guzel oluyo iştekaydirigubbakcemile3
ay sormayın kızlar yaa hem yemege gelıcez deyıp hem yememek ayrı bı olay
kız küçük daha bide ona uyum sağlamak ıcın saçmalayıp duruyosun
çocuk 8 senelık arkadasımız ama
ne bileyım
onlar gittikten sonra eşimle konuştukta acaba bızmı yalnızlıga çok alıştık dedikkaydirigubbakcemile3

oy oyy dirimim bu iştah açılması hayra alamet diye biliyorum ama neyse cısss :)

bende öyle ahım şahım açamam hamuru tatlım ucundan kıyısından sündürrrüüüm :) ara kocişi çıkarsın buzluktan yap ye afiyet bal şeker olsun tatlım. belkide eşin süpriz yapar sana kim biliiiir ay merak ettim şimdi :)

misafir konusunada hiç girmeyim diycemde şöyle. 12 gün kaldıktan sonra misafirler geçen pazar gitmişlerdi huhh demiş şükretmiştim . ama nerden bilirdimki haftası olmadan cumartesiye geri gelecekleriniiii fisfisfis artık gidecekleri günü umut bile edemiyorum bazen nefes alamıyorum ya misafir sevemmek değilde kocaman delikanlı adamlar bu halimle dolanıp yemek iş çok zor geliyor birde çok tembeller hala uyuyolar mafoldumben aman neyse üzmüycektim ekndimi düşünüp öyle karar almıştım opuyorumnanaktan

bazen frekans tutmayabiliyor canım sadece yaş değildir konu. geriliyor insan . bazen diyorumki niye ben ayak uydurmaya çalışıyorumki o uydursun ama nerdeeee ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…