canım labne peyniride mi yasak sanaÖyle yapacağım canım...Çünkü zorladıkça daha da içim bulanıyor vallahi...
Ben de tiramisuyu çok severim.Kedi dili ile yapıyorum ben.Daha hafif oluyor.Ama bol kahve ve kakao olduğu için doktor izin verir mi bilmiyorumAyrıca içinde labne peyniri de var tabii...
pamukçuğum sende çok beceriklisin canımoburix oldum sanırım ne derseniz canım çekiyortiramisuuuuuuuuuu
ya bide varya kaç gündür canım su böreği istiyor ama el açması bizim yörenin kıymalı böreğini. öyle pastanedekileri filan istemiyorum.annemler yapsa gönderse kokar bu yaz gününde. kendimde açamam öyle güzel. komşulardan birine açtırsam herkes yapmayıda bilmiyor şimdi kendim ayakta yapmam lazım onuda gözüm kesimiyor.. offfff yaa canım sitiyoooo iştahım açıldı. bi zamanlar topicte yemek simi görmeye bile dayanamayıp mdiem bulanırdı hani nerde o günler sanmıştımki artık ömür boyu bişey yiyemiycem ama yanılmışımklava:
canım aynen ben de hiç kedi diline pek rastlamadımcanım ben pandispanyayla yapıyorum ankarada kedi dili pek göremedim ben büüyk marketlerde var ama sevmedim onları samsundakı gıbı puf puf değillerkaydirigubbakcemile3
neyle yapılırsa yapılsın tadı guzel oluyo iştekaydirigubbakcemile3
ay sormayın kızlar yaa hem yemege gelıcez deyıp hem yememek ayrı bı olay
kız küçük daha bide ona uyum sağlamak ıcın saçmalayıp duruyosun
çocuk 8 senelık arkadasımız ama
ne bileyım
onlar gittikten sonra eşimle konuştukta acaba bızmı yalnızlıga çok alıştık dedikkaydirigubbakcemile3
canım sen çok anlayışlı birisin,şimdiye başkası olsa dayanamazdı sanırımoy oyy dirimim bu iştah açılması hayra alamet diye biliyorum ama neyse cısss :)
bende öyle ahım şahım açamam hamuru tatlım ucundan kıyısından sündürrrüüüm :) ara kocişi çıkarsın buzluktan yap ye afiyet bal şeker olsun tatlım. belkide eşin süpriz yapar sana kim biliiiir ay merak ettim şimdi :)
misafir konusunada hiç girmeyim diycemde şöyle. 12 gün kaldıktan sonra misafirler geçen pazar gitmişlerdi huhh demiş şükretmiştim . ama nerden bilirdimki haftası olmadan cumartesiye geri gelecekleriniiii fisfisfis artık gidecekleri günü umut bile edemiyorum bazen nefes alamıyorum ya misafir sevemmek değilde kocaman delikanlı adamlar bu halimle dolanıp yemek iş çok zor geliyor birde çok tembeller hala uyuyolar mafoldumben aman neyse üzmüycektim ekndimi düşünüp öyle karar almıştım opuyorumnanaktan
canım labne peyniride mi yasak sana
ya kızlar ben hazır kekle yapıyorum
hiç kedi dili bisküvi alamdım,markette de farketmedim hiç:kedi:
pamukçuğum sende çok beceriklisin canım
hamile olmasan su böreği açacaksın yani
hahah ben hayatta yapamam sanırım,hiç elimi sürmedim daha oklavaya :kedi:
canım aynen ben de hiç kedi diline pek rastlamadım
hiç yediğimi de hatırlamıyorum :kedi:
canım anlıyorum ortak nokta bulamayıpta sohbet edememek de zor
ben çok konuşmam gittiğim yerlerde ama kişisine bağlı hayatımda ilk defa gördüğüm kişiyle frekanslarımız aynıysa hiç susmam,uyum meselesi aslında
canım sen çok anlayışlı birisin,şimdiye başkası olsa dayanamazdı sanırım
birinci misafir okadar kalmaz,hadi kaldı eşin çalışıyor sen bayansın,onlar akraba da olsa koca delikanlı,artı hamilesin,aman neyse canım inşallah bugünlerde geçer
çok anlayışlı birisin
Canım bilmiyorum ki yasak mı değilmi:) Doktoruma sorarım eğer değilse hemen yaparım valla.Kedi dili bisküviyi ben Metro'dan almıştım;ama heryerde var artık.Migros,Kipa,Tansaş...
Canım bilmiyorum ki yasak mı değilmi:) Doktoruma sorarım eğer değilse hemen yaparım valla.Kedi dili bisküviyi ben Metro'dan almıştım;ama heryerde var artık.Migros,Kipa,Tansaş...
ooo ne güzel haftaya da bizde düğün var.ya elbisemi çekipte daha gösteremedim de sizekızlar cuma gecesi memlekete gıdıyoruz kuzenımın ve arkadasımın düğünü var aynı gün
cuma günü de diğer bi arkadasın dugunu var 2 gunde 3 düğün yapıp gelıcemkaydirigubbakcemile3
kalan kurtlarımı dökücem yanikaydirigubbakcemile3
anlıyorum canım eşlerimiz için artık bazı şeylere katlanacağızah dirimim nerdeeee uydurmaca açarım anca :) dedimya orasını burasını çekiştire çekiştire. açınca kimse görmemesi lazım sonra şekle sokunca belli olmuyo eğriliği büğrülüğü :) eşim dün gece açmaya çalışsak bari dedi canım benim yaaa sanırım o eline alsa benden daha iyi becerir ama gözüm kesmiyo çok dağıtıyo etrafı ..
anlayış konusuna gelince anlayış demeyelimde eşim için katlanmaya çalışıyorum. o kimseyi üzmez bende o üzülmesin diye katlanıyorum . aslında ben yine hiç ses etmiycemde annem üzülüyor bu halimle dinleniyim diye. hatta diyorki yat kalkmayver yatağından :) neyyyse demiştim hala dönüyorum tam dayaklığım haaaa
canım benim ya kendini aksma bence canının sitediğini ye abartmadan.. tabi belli başlı zararlı şeylerden uzak durucazda fazlada kısıtlamamalı bence... canın çeker mazallah.. mesela benim çektiği gibii :kedi:
kızlar cuma gecesi memlekete gıdıyoruz kuzenımın ve arkadasımın düğünü var aynı gün
cuma günü de diğer bi arkadasın dugunu var 2 gunde 3 düğün yapıp gelıcemkaydirigubbakcemile3
kalan kurtlarımı dökücem yanikaydirigubbakcemile3
canım zaten sizlere ve anneme güveniyorum opuyorumnanaktandirimcim istediğin zaman yardımcı olabılecegımız bişey olursa yardım ederız hayatım
zaten mısra baş yardımcı olur bizde yardımcı yardımcı oluruz mutfak konusunda:)
anlıyorum canım eşlerimiz için artık bazı şeylere katlanacağız
ya benimde çok kötü bir huyum var
eğer içime bişey dert ettiysem,önce susarım
ama o dert içimde büyürse,söylerim
söylemessem çatlarım :kedi:
iyi bişey değil ama değiştiremiyorum şu huyumu :kedi:
canım tiramisu yapmayacağım,kısmeyse ıspanaklı yaş pasta yapayım diyorumPamukçum valla herşeyi canım çekiyor.Bak şimdi tiramisu çekti mesela nerden bulcam bilmiyorumCADIARZU Cuma Burger King krizi yaşadım:) Dr. a acil tarafından hemen telefon açtım.O kdr canım çekmişkiiii adamın bile canının çekmesine neden oldumkaydirigubbakcemile3
Dirimcim elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım.Tiramisu tarifi benim diğer üyeliğimde kalmış.Oraya bakabilirsin istersen tarif için.:)
tamam canım görüşürüzcanlarım ben bi faturaları yatırıp geliyorum
1 saate gelırım öptüm
aynı bende patladıktan sonra rahatlarım,bırak karşıdaki düşünsün derim :kedi:aaa aynı bennn valla tutarım tutarım sonra patlatırım dayanamam :) patlatıncada rahatlarım sanki artık bana dert değildirde karşıdakine derttir :)
misafirlerinide ağırlarsın hiç dert etme bence. ama hem yemek hem pasta çok olmasmı canım ya nerelerine yiycekler sonra ağırlaşır kalkamaslar yerlerinden :lepi:
canım tiramisu yapmayacağım,kısmeyse ıspanaklı yaş pasta yapayım diyorum
ama tiraisu tarifine yine bakıcam tariflerimiz aynı mı bakalım kaydirigubbakcemile3
canım doktor ye dedi mi peki?
kısmetse ben hamileliğimde hiç hamur işi yememeyi düşünüyorum :gitme:
sağlıklı kilo alayım diyorum ama bakalım ne zamana kadar dayanacağım :gitme:
canım ilk defa duyuyorum 3 aya kadar maden suyu yok demek :1shok:
Bak canım.Hem kolay hem de çok hafif oluyor..Doktor Burger King olayına evet dedi;ama fazla olmamak kaydıyla..Bir de mayonez yok,et de çok pişmiş olacak..Yedim kendime geldim valla:lepi: Ama maden suyu ve kırmızı şarap 3. aydan sonra içebilirsin dedi.Kırmızı şarap değilde,maden suyunu arıyorum valla.Bazen midem o kadar çok yanıyor ki...
canım havuç salatası yapabilirim,hiç aklıma gelmedi,her yemeğe meze olarak uyar dimi canım,dirimim zaten masayı güzelleştiren ve özelleştiren mezelerdir bence. bol çeşitli mezeler hazırlarsın. kırmızı biber ve yeşil biber kızartması, havuç salatası (kavrulup üzeri yoğurtla süslenip kırmızı biber atılıyo) meyve salatası, mantarlı bi meze, rus salatası bezelyeli bezelyeli güzel görünüyor .bunlar geldi aklıma birden. anneciğinde eminim çok güzel yapcaktır sarmayı oh missss.. beğenmeyen kendi bilir vallaaaa dimi:)
canım ilk defa duyuyorum 3 aya kadar maden suyu yok demek :1shok:
daha neler yasaktır kimbilir
benimde 6 aylık bir yeğenim var
çok tatlı kendileri
maşallahı var,kilosu iyi,fazla bile hatta ama sevmesi güzel oluyor,kısacık bir şort giydiriyorlar,gelde sıkma,içim kaynıyor,opuyorumnanaktan
canım havuç salatası yapabilirim,hiç aklıma gelmedi,her yemeğe meze olarak uyar dimi canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?