Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar çok sevdiğim ve geçen hafta aldığım siyah pantolonuma çamaşır suyu damladı fikri olan varmı acaba

saol dirimcim geçen hafta tatildeydim yine işler beni bekliyo:)bu arada lojmanımız çıktı kızlar en geç eylüle taşınıyoruz

işte bu zamnalrda keşke evde olabilme imkanım olsa diyoruz ama yapcak bişey yok, bak enazından akşamları gidip ona sarılıyodun beraber vakit geçririyosunuz buda bişeydir, ya hepten uzakta olupta askere göndermek zorunda kalsan nola, hadi topla kendini.inş bişey olmadan dönecek eşin yuvanıza, gönlünü ferah tut.telefon içinde üzülme olmuş bitmiş cana geleceğine mala gelsin ama üzülüyoruz işte insanz.bende geçen hafta eşimin yanında telefonumu kaybettim üzüldük ama yapacak bişeyde bulamadık.canımız saolsun diyelim bari dimi :)))
kızlar çok sevdiğim ve geçen hafta aldığım siyah pantolonuma çamaşır suyu damladı fikri olan varmı acaba
ketense siyah oje sürebilirisin, benimde keten pantolonumada aynısı oldu, siyahtı.annem fikir vedri siyah ojeyi.kapattıda ama zamanla çıkar sanırm

pınarcığım bencede geçmiş olsun,boyatamazmısın peki,yada alınyazımsının dediği gibi siyah oje olabilir,

madeciğim iyi hadi sevindim,peki senin tayin olayın ne oldu?problem var mı??

alınyazımsın askerede az kaldı güzelim dertleşiriz artık,20 gün mü ne?bak ne çabuk geçiyor zaman,seneye ne kaldı kız şurda:))))

Kızlar hepiniz ankaradasınız elbisemin üzerine bolera almam gerekiyor bugün öğlen kızılaya ineceğim
nerden alabilirim yardımınızı ,istiyorum.krem rengi yada mavi,

angel canım çok üzüldüm başın sağolsun

günaydın kızlar,angel başın saolsun çok üzüldüm

çok sağolun canlarım Allah hepimize hayırlı ölümler versin böyle ani ve habersiz çok zor
nedeni henüz belli değil ama kalp büyük ihtimal otopsi sonucu gelecek 20 gün sonra ama ne olursa olsun giden bizden gitti((

allah sizlere sabırlar versin angelim giden gittikten sonra gerisi boş tabi (

günaydın ark lar.alınyazımsın döndünmü tatilden sen.geçmişi okumaya üşendim.angel kim öldü cnm

günaydın kızlar
geçmişi okudum geldım keşke okumasaydım:gitme:
kötü haberler üst üste gelmiş
jazminin haberine şok oldum nası içim yandı ama herşeyde bi hayır vardır mutlaka deyip böyle durumlarda allaha sığınmaktan başka bişey gelmıyo aklıma

angel canım senınde başın sağolsun,allah geride kalanlara sabır versin inşallah..

kötü başladı gün..
bundan sonra hep guzel haberler alalım inşallah..

okudumangelcim çok üzüldüm cnm ya başınız saolsun.ALLAH ailesine sevdiklerine bol sabır ve geride kalanlara uzun ömürler versin

bende okudum geçmişi ama keşke okumasaydım angelim çok üzüldüm Rabbim tüm sevenlerine sabır versin özelliklede ailesine cnmm
slm kızlar nasılsınız dicem ama kimsenin ii olduğunu sanmıorum kötü haberler çok bugün inş son olur çok güsel haberler alırız

jazmincim çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşalalh tez vakittte tekrar gelir bebişin hayırlısıyla..

angelcım Allah rahmet eylesin Allahım bol bol sabır versin sizlerede

dirimcim cana geleceğine mala gelmiş üzülme vardır bi hayır bende telefonumla birlikte geçen sene göle düşmüştüm o daha kötüydü boğulma tehlikesi geçirmiştim şükür senin sadece telefonun gitmiş

alınyazım hoşgeldin

pamuğum canım haftasonu canım çok sıkılmıştı telefona,ama bugün ölüm haberlerini duyunca içim daha kötü oldu.
dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin canım
canım senide Allah korumuş,jazminede angeleda çok üzüldüm
bugün bir hoşum
dalgınım sabah odada yürürken koca dolaba çarptı kafam((

evet canım ya bende mala bişey olduğudna kendimi teselli ediyorum bir belayı def etti diye.. vardır bi hayır ne diyelim.. okadar dalgın olma zanım temiz hava al birazcık takdiri ilahi herşey.. bende bütün gece korkarak uyandım acayip kabuslar gördüm hep öldürmeye çalıştılar sonra rahmetli babamı mezardan çıkardık (ki hep isterdim bunu yeni öldüğü dönemlerde nedense) aynen duruyordu sanki çok korktum ama .. neyse kasvet eglemsin geri..

sıcakalrda geliyor geri belki ondan böyle oluyordur.. inşallah bundan sonra herkes için ehrşey yolunda gider ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…