kızlar çok sevdiğim ve geçen hafta aldığım siyah pantolonuma çamaşır suyu damladı fikri olan varmı acaba
işte bu zamnalrda keşke evde olabilme imkanım olsa diyoruz ama yapcak bişey yok, bak enazından akşamları gidip ona sarılıyodun beraber vakit geçririyosunuz buda bişeydir, ya hepten uzakta olupta askere göndermek zorunda kalsan nola, hadi topla kendini.inş bişey olmadan dönecek eşin yuvanıza, gönlünü ferah tut.telefon içinde üzülme olmuş bitmiş cana geleceğine mala gelsin ama üzülüyoruz işte insanz.bende geçen hafta eşimin yanında telefonumu kaybettim üzüldük ama yapacak bişeyde bulamadık.canımız saolsun diyelim bari dimi :)))eşim döndü,izin bile aldı,evde şimdi
bende hala çalışıyorum :umursamaz:
ya kızlar haftasonu ben çok kötü birşey yaptım ya
söylemessem çatlarım :kedi:
göksu parkına gittik gezmeye
sonra tuvalete girdim ve :kedi:
cep telefonumu tuvalete düşürdüm :gitme:
ketense siyah oje sürebilirisin, benimde keten pantolonumada aynısı oldu, siyahtı.annem fikir vedri siyah ojeyi.kapattıda ama zamanla çıkar sanırmkızlar çok sevdiğim ve geçen hafta aldığım siyah pantolonuma çamaşır suyu damladı fikri olan varmı acaba
canım başınız sağolsun,canım sabah sabah içim bir hoş oldu zaten
çok üzüldüm canım
neden vefat etti
yaşıda küçükmüş canım
hoşgeldin canım,işe başladın sanırım
nasıl geçti
canım bu çok kötü bi haber yaa(( Allahım kimseye yaşatmasın bunu çok acı, ALLAH önce anne babası sonra sizlere bol bol sabır versin mafoldumben neden böyle oldu bi hastalıkmı vardı yoksa ani bi ölümmü senağlama
angel canım çok üzüldüm başın sağolsun
günaydın kızlar,angel başın saolsun çok üzüldüm
canım benim ya başıız sağolsun allah sabırlar versin
ayyy inanamıyorum yaaaacanım benim ya kıyamam sana sana ne desek boş şimdi.allah sabırlar versin arkadaşım ya. ama ne olur üzme kedini aynısı benim kardeşimde oldu. sonra hamile kaldı. bebişi oldu. şimdi 2 tane oğlu var. emin ol en kısa zamanda sen bebişini kucağına alıcakasın
ee canım nasıl gideceksin ozaman?dirim ben tayin olamıyorum malesef
pamuğum canım haftasonu canım çok sıkılmıştı telefona,ama bugün ölüm haberlerini duyunca içim daha kötü oldu.jazmincim çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşalalh tez vakittte tekrar gelir bebişin hayırlısıyla..
angelcım Allah rahmet eylesinAllahım bol bol sabır versin sizlerede
dirimcim cana geleceğine mala gelmiş üzülme vardır bi hayır bende telefonumla birlikte geçen sene göle düşmüştüm o daha kötüydü boğulma tehlikesi geçirmiştim şükür senin sadece telefonun gitmiş
alınyazım hoşgeldin
pamuğum canım haftasonu canım çok sıkılmıştı telefona,ama bugün ölüm haberlerini duyunca içim daha kötü oldu.
dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin canım
canım senide Allah korumuş,jazminede angeleda çok üzüldüm
bugün bir hoşum
dalgınım sabah odada yürürken koca dolaba çarptı kafam((
haktancığım sen nasılsın canım
düğünler nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?