Mrb şekerlerim sizleri çok özledim eve girer girmez makineye çamaşırları atıp klübe girdim.
Kemer,Adrasan,Kaş,Fethiye Ölüdeniz,Marmaris ıçmeler i gezdim geldim.Bir kısmını önceden biliyordum ama sizler için kısa bir yorum yapayım.
Kemer gece hayatı hareketli bir yer.iSTER lüks isterseniz orta seviyede oteller var.Fiyatları kişi başı en düşük 100-120 tl
Adrasan tam kafa dinleme,kitap,gazete..vs okuma yeri çok çokkkkkk sakin küçük.Lüks birşey yok.Pansiyonlar var ortalama kişi başı fiyat 60 TL.
Kaş,denizi muhteşem 50 metre derinlikte bile resmen dibini görüyorsun,denizi azcık soğuk.Daha çok pansiyonlar var oteller en fazla 3 yıldızlı fiyatlar kişi başı 75-100 tl.(Yarım pansiyon yani yatak +kahvaltı)Ben denizine bayıldım
Fethiye çok çok salaş bir yer ikilüx oteli var geceliği kişi başı 200 tl üzerinde
Marmaris herkesin kesesine uygun otel alışveriş merkezi nin olduğu,gece hayatının çok çokkkkk hareketli olduğu bir yer.Biz ıçmelerde kaldık çokkk beğendim kaşta 1 gece için verdiğimiz ücretle burada 4 gün kalabiliyoruz sonradan anladık geç oldu.Gece hayatı epeyce hareketi herşey acaip ucuz örneğin bşre 3,5 tl.
Jazmincim geçmiş olsun cnm.
Angel okurken içim acıdı,başınızsağolsun.
Dirimcim endişeyi bırak lütfen.
Pamukcum ve çakırcım herşey yolundadır umarım.
Teologcum koltuklarının rengi çok kullanışlı güle güle kullanırsın inşallah.
Alınyazımsın keyifler iyidir umarım.
Sinay hoşgeldin cnm,evlilik iyi gidiyordur inşallah.
Birsamcım diyete devam mı?
Jnazcım sen nasılsın becerikli arkadaşım?Kahvaltı masam ve boyamalarım için yaptığın yorumada ayrıca teşekkürler.
Canlarımşu anda Antalya dayım yarın memleketime gidiyorum 1 hafta kadar yokum arada gelip bakmaya çalışacağım.