- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
kızlarrr
ne yazacağımı bilmiyorum iki dk önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
sorma bitanemyaa nasıl şok durumdayım anlatamamyaaaa gülyüzlüm yaaaa çok sevindim canımın içi yaa
ne güzel işteeee
yaaaaaa
akşama doğru cnm irmik helvası istedi yazmışsın ya içime doğdu biliyomusun acaba dedim hamile mi:)valla bak
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber bu.Sağlıcakla gelsin inşallah bebişimiz tebrik ederim cnm.:)
sorma bitanemyaa nasıl şok durumdayım anlatamam
inşallah senden de alıcaz bu haberleri bitanem en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa Şeniz
inşalllahh canım yaaa
en son sıralama çakır sen ben ve mısram dı
şimdi ben ve mısra kaldıkk
benim umudum yokkki hiççç(
senin adına çok sevindim
inanki kendim kadar çok sevndim canım
yiğenler gelicek sırayla canımcımben demiştim daha önce bir angel dan bir de jnaz dan olmak üzere 2 yegen istiyorum
jnazcım umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olur.bu arada eşinin tepkisini yaz mutlaka.çatlarım ben meraktan:)
mısracım evet diyete ve spora devam.anladığım kadarı ile tatilin ii geçiyo.yarın için de iyi yolculuklar
jnazcım umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olur.bu arada eşinin tepkisini yaz mutlaka.çatlarım ben meraktan:)
mısracım evet diyete ve spora devam.anladığım kadarı ile tatilin ii geçiyo.yarın için de iyi yolculuklar
Jnazcım mutlaka biliyorsundur ama hemen bir kan testi yaptır kesinleşsin
jnazcım süper bi haber bu gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. irmik helvası istedi yazınca benimde aklıma gelmişti zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?