canım hoşgeldin nasıl oldunKızlar merhaba...Ancak kendime gelebildim...Sabah hayatım yeniden değişti resmen...
Angelcim başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin canım..
İyi değilim aslında psikolojik olarak;ama atlatacağım canım.Herşeyde bir hayır vardır.Ama kimsenin başına vermesin Allah.Tüm herşeyimi bıraktım hastanede...mafoldumbenTam 1 ay önce saat 10.00 da dr. hamile olduğumu söylemişti.Bugün 10.00'da da veda ettim...
cok gecmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin
canım benim ya her işte bir hayır vardır tabiİyi değilim aslında psikolojik olarak;ama atlatacağım canım.Herşeyde bir hayır vardır.Ama kimsenin başına vermesin Allah.Tüm herşeyimi bıraktım hastanede...mafoldumbenTam 1 ay önce saat 10.00 da dr. hamile olduğumu söylemişti.Bugün 10.00'da da veda ettim...
Teşekkür ederim teologcum.Sağol tatlım..
canım bence çok hoş,rengide mi aynı canımslm kızlar nasılsınız şu linki tıklayabilirmisiniz
salon takımıma bakarmısınız - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
canım bence çok hoş,rengide mi aynı canım
hayırlı olsun
hazırlıklar nasıl gidiyor
teologcum güle güle otur hayatım allah huzurlu mutlu oturmyı nasip etsın
nasılsın? az kaldı düğüne artıkkaydirigubbakcemile2
Evet canım herşeyde bir hayır vardır gerçketn.Sağolun gerçekten.İnşallah bundan sonra daha bilinçli ve planlı bir hamilelik yaşayacağım...Doktorum da aynısını dedi zaten.Kullandığın ilaçlar ve belkide hamileyken bilmeden içtiğin alkolun etkisi nedeniyle böyle birşey oldu.Kalp atışları olsaydı bile bu sorular kafamızı kurcalayacaktı dedi.Üzülme ne de olsa sağlıklı bir bayansın ve gebe kalabiliyorsun dedi.Bakalım hayırlısı;ama o odaya Allah kimseyi düşürmesin arkadaşlar...
jazmincim Allahtan hayırlısını dilemekten başka söyleyecek sözümüz yok
bundan sonrası için sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.
Teologcum ben de beğendim takımı, tatlı telaşlar işte biz atlattık çok şükür evlendikten sonra aman şunun taksitiydi şu kadar kalmıştı falan derken bu telaşlar hiç bitmiyor aslında hayatın her anının farklı bi güzelliği var işte bu telaşlar içerisinde
teolog canım 1 aydan da az kaldı sanırım düğününe değil mi?heycan başladı mı peki?
başka ne eksiğin kaldı canım
jazmin doktorun doğru söylemiş,hep kafanda soru işareti olarak kalacaktı.
şimdi hamile kalmak istediğin zaman daha dikkat edersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?