Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çok doğru söylemiş doktorun..
seninde kafanı kurcalıyodu..
herşeyin hayırlısı artık canım benım
bidahakıne dediğin gibi planlı olur daha dikkatli olursun..

teo takımın çok güzel iyi günlerde kullan inş,
jazmin tatlım inanki bende çok üzüldüm ama bilmeden aldığın alkol her daim aklında soru olacaktı bebeğime bu zararı benmi verdim diyer, allah herşeyin en iyisini en hayırlısını verir, angelim nolur kızma bana ama bak jazmin angelin kuzeninde umut vardı hayt vardı 14 yaşında o bedenle beraber hayallerde umutlarda toprak oldu, bu şekildeki acı dahada zordur, tesellin olsun bence.

ALLAH hepimize bol sabırlar versin inş,

Alınyazımsın sağol canım.Tabii ki öyle... Kafamın bir köşesinde her daim birşey kurcalayacaktı kafamı..Çok duydum çevremden kalp atışlarını duyupta 1 hafta sonra tekrra kontrole gidip kalp atışlarını göremeyip bebeğini aldıranları.Allah yaşatmasın canım çok zor.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın küçük büyük farketmez..

kızlar bugunku konular üzerine söylenen ve çok sevdiğim bir söz vardır

HAYAT ANLAMSIZ BİR VAROLUŞ OLMADIĞI GİBİ, ÖLÜM DE SONU HİÇLİK OLAN BİR YOKOLUŞ DEĞİLDİR...

jazm,incim kesinlikle haklısn büyük küçük farketmez, acın büyük, biz anlayamayız seni anlamaya çalışabiliriz sadece.dilerim allah tekrarını nasip etsin, bak ne güzel gebe kalabiliyosun enazından.biz gebe kalıp kalamayacağımızı dahi bilmiyoruz, korunuyoruz aile planlaması yapıyoruz ama bilmiyoruzki gebelik elde edebilecekmiyiz.en azında bi bebek sahibi olabileceksin.ben hep bunu merak ederim eşime derim acaba olacakmı diye, allah bol sabırlar versin tatlım,

canım sakın olumsuz şeyler düşünme sende.. bende öyleydim yaşım egldi ebbeğim olacakmı bi engel varmdıır diye düşünür hep sters yapardım Allaha şükür başlangıcını atlattık. hayırlsııyla olucak sizinde sakın olurmu olmazmı diye kafanı kurcalamasına izin verme emi tatlım. sadeec dua et ve güzel düşün..

camdan kalp sağol canım
Allah ım sabrını verir inş.
önceliklede anne baba ve kardeşine yoksa durum kötü(

jazmincim sende sağol canım
sanada büyük geçmiş olsun sen hiç merak etme ikincisi hayırlısıyla daha planlı olucak vee daha sağlıklı olucak daha yaşımız genç çok şükür sağlıklıyız Allah ım kimseyi mahrum etmiyecek o güzel duygulardan inş.:Saruboceq:

kızlarrr ben geldimm
ama kimseler kalmamış galiba
bugün sabahtan kursa gittim geleli bir saat oluyor evle uğraştım dünden beri canım irmik helvası istiyordu onu yaptım şimdide soğumasını bekliyorum :)
sizler nasılsınız bakalım bi geçmişe bakayım ben

canım benimyaa öyle üzüldümki okuyunca
rabbim sabır versin mekanı cennet olsun
canım benim ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
kardeşimde 2 aylık bebeğini kaybetmişti hatta her hafta kontrole de gidiyordu ve kalp atışlarınıda duymuştu ama kısmet böyleymiş . inşallah daha sonraki bebişlerin unutturacak acısını

[

ben varım ama çıkıcam.sulu köftenin tarifine bakıp yapcam ilk defa bakalım nası olcak:)

amin canım
gerçektende çok hemde çok zor
Allah ım mekanını cennet eylesin inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…