Evet canım herşeyde bir hayır vardır gerçketn.Sağolun gerçekten.İnşallah bundan sonra daha bilinçli ve planlı bir hamilelik yaşayacağım...Doktorum da aynısını dedi zaten.Kullandığın ilaçlar ve belkide hamileyken bilmeden içtiğin alkolun etkisi nedeniyle böyle birşey oldu.Kalp atışları olsaydı bile bu sorular kafamızı kurcalayacaktı dedi.Üzülme ne de olsa sağlıklı bir bayansın ve gebe kalabiliyorsun dedi.Bakalım hayırlısı;ama o odaya Allah kimseyi düşürmesin arkadaşlar...
jazm,incim kesinlikle haklısn büyük küçük farketmez, acın büyük, biz anlayamayız seni anlamaya çalışabiliriz sadece.dilerim allah tekrarını nasip etsin, bak ne güzel gebe kalabiliyosun enazından.biz gebe kalıp kalamayacağımızı dahi bilmiyoruz, korunuyoruz aile planlaması yapıyoruz ama bilmiyoruzki gebelik elde edebilecekmiyiz.en azında bi bebek sahibi olabileceksin.ben hep bunu merak ederim eşime derim acaba olacakmı diye, allah bol sabırlar versin tatlım,
canım benimyaa öyle üzüldümki okuyuncagünaydın canlarım
o kadar üzgünüm ki anlatamam çünkü küçücük kuzenim dayımın oğlu vefat etti daha 14 yaşındaydı melekti o(
çarşamba günü burdayken aldım haberini acil koştum perşembede defnettik ama çok acılıyız
bugün ancak gelebildim işe ama elim kolum kalkmıyro canım hiçbişey yapmak istemiyor
size bi selam vereyim dedim(
canım benim ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorumAlınyazımsın sağol canım.Tabii ki öyle... Kafamın bir köşesinde her daim birşey kurcalayacaktı kafamı..Çok duydum çevremden kalp atışlarını duyupta 1 hafta sonra tekrra kontrole gidip kalp atışlarını göremeyip bebeğini aldıranları.Allah yaşatmasın canım çok zor.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın küçük büyük farketmez..
canım benimyaa öyle üzüldümki okuyunca
rabbim sabır versin mekanı cennet olsun
canım benim ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
kardeşimde 2 aylık bebeğini kaybetmişti hatta her hafta kontrole de gidiyordu ve kalp atışlarınıda duymuştu ama kısmet böyleymiş . inşallah daha sonraki bebişlerin unutturacak acısını
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?