Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

eet cnm sırayla herkes olacak tabiki sende olacaksın relaks ol cnmm
bencede ya randevu saati çok geçmiş:)

ay yok alınyazımsın bulamadık bakıoz inş bulacaz artık ismiyle hitap etmek istioruz ona ama bakalım bulursak inş

biz iiz sizler nassılsınızz
angelim daha iisin inş

daha iyiceyim canım
nugün 7 gün olmuş zaman ne çabuk geçiyor mevlüt var ama katılamayacağım çok izin aldım o yüzden bugün kaldım neyse hayırlısı

sen nasılsın canım sağlığın bebişin :)))

angelcim ben iyyim kendi adıma, sen nasılsın dilerim biraz daha iyisindir, ben diyorumki bk fazla sıkmamaya çalış kendini sende gebe olabilirsin belki ve biliyosunki buda bebeişi olumsuz etkiler

sağol canım düşündüğün için
işte ne kadar sıkmasakta insanın yüzü gözünün önünden gitmiyor
ama alışıcaz insan nelere alışmıyor ki dimi(

eet cnm sırayla herkes olacak tabiki sende olacaksın relaks ol cnmm
bencede ya randevu saati çok geçmiş:)

relaks olayım dimi
kocişin dediği gibi
bu ay rahatım zaten düşünmeye de ek fırsaatım olmuyordu
ama jnazım hamile olunca tekrar içim kıpırdamaya başladı:CüvCüv:

angel, tatlım haklısın sende ( inan bu acıyı snle beraber bizlerde yaşadık (

angel canım relax ol tabi
aklına bile getirme bu ay oldu mu olmadı mı diye?
Allah hepimize nasip eder inşallah :Saruboceq:
cssa canım aklında hiç isim yok mu?
pınarcığım görmemişim canım
alınyazımsın canım sen nasılsın?
canım niye eşinin yanında daha çok kalamadın,iznin kalmadı mı?
benim eşim şimdi evde
dün temizlik yapmış kaydirigubbakcemile3
bgünde yemek yapıcak inşallah dermişim -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

angel, tatlım haklısın sende ( inan bu acıyı snle beraber bizlerde yaşadık (

sağolun canım hepinizden Allah razı olsun
ben yokken herkes beni sormuş merak etmiş bu beni çok mutlu etti gerçekten
bu dünyada insanın ihtiyaç duyduğu en önemli şey dostluk hele de böyle zor günlerde
hepinizi çooookkkkkkkkkk seviiiiiiyooooooorrrrrummmmmmm canlaaaaaaarrrrrrrrımmmmmmm

alkisalkisalkis
Şeniz

dirimcim iyiyim canım napıyım sıkıntıdan patlıyorum, iznim var daha 17 gün kadar, 3günde mazeret, toplam 20 gün ::)) ama onu kuzenimin düğününde kullancam, evni sereken, bide eşim aralıkta izni haediyo zamandabi kısmını kullancam :)

ya ben dün çok kötü bişey yaptım onada ayrıca canım sıkılıyo ( eşim ben otobüse bindiğimde kayınvalideyle annemleri aramış şu satte inecek diye.bende eve geldim tam kayınvalideyi arayıp indim diyecekyim zaten kendisi zahmet edip aramaz pek ancak ertesi gün arar.sevmediğim bi yeğeni var ondan çıkmaz kendisi hiç, benim sevmediğimide çok iyi bilerek el birliğiyle sinir ederler kısacası.arayacaktıki annem dedi ben aradım evde değil yeğeninde diye.benimde cinlerim tepeme çıktı ya kardeşim insan her bulduğu fırsatı yeğenindemi değerledirir, kızına gitmez yani yeğenine gittiği kadar.benide hanımefendi dün araıyo hoşgeldin geldinmi diye.bende geldim ama sen evde olmadığın için aramadım dedim.eşime anlattım tabi.keşke annenle aynı şehirde yaşamasaydım dedim, oda bağır çağır falan (( yani ben aslında uzaktayken herşey güzel ama buraya gelince hiçgüzel değil, gelinlerimi var başkasımı belli değil demeye getirdim, tabi kavga edip kapadık telefonlerı.... çok moralim bozuk yaaa

canım bizde seni çok seviyoruz ve sana sonuna dek katılıyorum dostluk güzel şey ...

bu arada enişteyi tebrik ederim helal olsun valla, inş bugün sana güzel bi sofra hazırlar bakarsın masada mumlşarda olur :)) ne dersin

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar gibi olmuş biraz,mecbur onu o şekilde kabul edeceksin,kayınvalidenin yaptığı yanlışta olsa canım
ya bide uzaktasınız ya,tartişma daha çok oluyor.
moralini bozma ya boşver bende 1 saat önce tartiştım :umursamaz:
kızkardeşi dün eşiyle elbise yüzünden kavga etmişler.ufak tefek bir sorun anlayacağın
eşimi dün telini çaldırıp kapatıyorlar eşim arıyor her zamanki gibi neyse çok girmeyeyim.
birbirlerini şikayet felan ediyorlarmış.eşimin canı sıkıldı,dün gece 12 de gel diyorlar,neyse bugün gitti.şimdide kardeşi annesigile götürmesi için bişey vermiş.acelesi olmayan bişey,yanıma gelecekti işimiz var.annesi kardeşinden 15 km uzakta oturuyor.bir değil iki değil ufakta olsa üst üstte birikiyor canım sıkılıyor artık ya
mecbur görmezden gelmek gerekiyor bazı şeyleri
aman içim daraldı yine

of canım ya senindemi (( seni çok iyi anlıyorum iyi görüp suyunu çıkartıyolar herşeyin.ya tamam abi kardeş herzaman lazımda elbise kavgasını abiye kadar taşımanın anlamı ne ki kötükedihüso ben diyorum ve diliyorumki allah bu erkeklerin ailesine akıl fikir versin bu kadarda basit şeylerden insanların canın sıkılmamalı, vede kaldı ki siz yarın öbürgün ayrılacaksınız gecenin 12 sinde insan rahatsız edilmez eften püften meseleler için ama gelde anlat onlara, dediğin gibi onlar böyle kabul etmekten başka çare yok, ben artık diyorumki

Gelin = Enayi

yani kendi adıma enazından, kimse üzerine alınmasın

slm herkese.nasısınız.kayınvalideler den kocişlerden derlisiniz sanırım.ben de bu sabah yani öğlen:) bi kalktım sol kulağım kapalı yani duymuyo bişi.daha önce gitmiştim kulak yıkatmaya iyiydi.baya düzelmişti.şimdi yine oldu öğleden sonra dr gidicem.ay ne tuhaf oluyo kulaklarının biri dahi olsa duymaması.ALLAH sağlığı sıhhati eksik etmesin bizden inş.ufak bişi bile insanı nası etkiliyo

madeciğim kaybolma da lmaz:,iki sohbet edelim muckkkkk opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım
kulak bi kere yıkanınca artık hep istiyor
benimde öle yaa
şimdi bi damla verirler önden sonra yıkarlar falan
geçmiş olsun canım basit bişi ama

birsamcım hoşgeldin nasılsın canım tatil nasıldı, kulağın için geçmiş olsun yaa tıkanıncada çok sinir oluyo kulalklar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…