Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım çok geçmiş olsun
neden kapanıyor peki bir nedeni var mı?
çok geçmiş olsun

aman aklıma getirmek istemiyorum,sinirlerim hopluyor :sm_confused:
iyi şeylerden bahsedelim
dün tiramisu yaptım bugün çaya misafirim var sölemesi ayıptır.
kremasına ilk defa mısır nişastası kattım,çok pürüzsüz oldu
bide arasına damla çikolatası koydum,ağır olmasın diye az koydum
cokacimcoook

birsamcım hoşgeldin nasılsın canım tatil nasıldı, kulağın için geçmiş olsun yaa tıkanıncada çok sinir oluyo kulalklar (

hoş bulduk cnm.tatil iyiydi.nası olsun.senin ki nasıldı demicem eminim güzeldir kociş yanındaydı ya:)
evet çok sinir oluyo kulak tıkanınca.öğle tatili olmasa hemen gidicem.ama bekilicez 1-2 saat artık

hoş bulduk cnm.tatil iyiydi.nası olsun.senin ki nasıldı demicem eminim güzeldir kociş yanındaydı ya:)
evet çok sinir oluyo kulak tıkanınca.öğle tatili olmasa hemen gidicem.ama bekilicez 1-2 saat artık
neyse inş önemli bişey olmasında yeterki, benimde herşey güzeldi ama geliince herşy alt üst oldu, insan çabuk alışıyo istediği duruma, dilerim bizde bigün beraber oluruz,bu arada istanbul ne kadar sıcaktı öyle ya, ben duaramadım valla öldüm bittim allah size klaylık versin...
kaydirigubbakcemile3
ne mumu kız,kocişte nerde o incelik -tatlicadiarzu-

niye bee bellimi olur belki yakar, bende bizimkinden hiç beklemezdim bazı şeyleri ama beni ısrarla şaşırtıyo bakarsın seninkide seni şaşırtılar, mum şart değil ya ortam romantik olsun yeter :)))

dirim ya hiç güzel yemekler yok buara, sen napıyosun evden mi getiriyosun yine, ben öldüm açlıktan şimdi kantine incem

kaydirigubbakcemile3
inşallah canım bugünde temizlik yapacak akşama misafir var ya
belki mumda yakar kaydirigubbakcemile3

dirim ya hiç güzel yemekler yok buara, sen napıyosun evden mi getiriyosun yine, ben öldüm açlıktan şimdi kantine incem
canım ben bazen evden tost getiriyorum,yada atıştırmalık birşeyler
ama bugün bişey getirmedim.mecbur bende kantinden söyleyeceğim

canım bende dün bir bolera için bizim kurumun ordaki caddeyi talan ettim ama bulamadım
eşim dün bolera giyme dedi kafamçokkarıştı
gözlerim yaşardı boyundan bağlamalı elbise
daha da iyi oldu aslında :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3
inşallah canım bugünde temizlik yapacak akşama misafir var ya
belki mumda yakar kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım bekliyoruz :))) garibim ya benimkide temizlik konusunda ihtisas yaptı ne zormuş bu kadınların işi meğer diyo şimdi, ama evlenmeden önce vede tayin olmadan önce nazlanıyodu, kurban olduğum allahım ne büyük sen ya rabbim :))

bende vazgeçtim tost söyedim sigara böreği domates falanda iyi oluyoda oda uygunsa,
ya düzgün bolrada yoki ortada, varsa da ben görmedim :)) ama bak eşin bi şekilde şaşırtmış seni, yavaş yavaş çok daha şaşırtacak emin ol :)) ayrıca tebriik ederşm eminim böylesi içine dahada sinmiştir

hastaneyi aradım az önce özel hastane ama anlaşmalı ssk ile fark alıyoşarmış.ben de de aksilik ya 5 tl var:)eşime dedim ablana sölesen kesin vardır onda:)devlet hastanesinde bu saatte kesinlikle yer yoktur oraya da giderim de.

haklısın canım devlette bu saatte yer bulmak çok zor, bazen oluyo öyle paraın olmadığı, görümcen iyi fikir olmuş :)

iYİ haberlerini bekliyoruz jnazcım

Pamukcum evet tatildeyim,şu göbişinin resminiçekip koysanaaaaaaa çokkkkkkkkk merakkkk ediyorum

tamam mısram koyuyorum dün zaten ikiz annelerine koymuştum net değil web camdan çektim kendim çekincede bi tuhaf işte ama neysee

bu arada sinir krizi geçiriyorum uyuyodum az yatıyım dedim zil çaldı önce kalkmadım sonra ısrarla yine çaldı durdu kalktım alt komşuyla yan komşu yan komşunun kapısı kapanmış balkondan bi geçelimd ediler alt komşununda deterjanı bitmiş neyse sonra biraz oturduk komşunun kızı 2.5 yaşında ben gitmiycem burda kalcam dedi annesi bıraktı gitti şimdide ortalıkta herşeyleri kurcalıyo oda yetmez gibi pc koltuğundan kalktım çocuk oturdu kalkmamda kalkmam diyor o oturacakmış hey allam ya nekdar tahammülsüzüm herşeyi soruyo uyuz oldum ben iki bebişle napcaksam :kedi:şimdide masayı yazıyo yaaa geçen sefer orta sehpam deriydi onu yırtmıştı şimddie kesin bişeyler yapar napıyım uyuz oldum çok kötüyüm sanırım lmaz:

haklısın canım devlette bu saatte yer bulmak çok zor, bazen oluyo öyle paraın olmadığı, görümcen iyi fikir olmuş :)

kayınvalidemi aramış eşim.50 tl vercekmiş.ablası evleniyo ya ona alıncak bilezik parasınınmış akşama geri istedi.nese sorun değil.elinde olsa esirgemez yani geri istemez.aldım randevumu 14:30'a.ben işi hallettim ya önemli olan o zaten

dirim tiramisu yü nasıl yapıyosun zor gibi geliyo bana nedense :)

pamukçum hoşgeldin şekerim naber nasılsın

canım sizin kantinde sigara böreği satılmıyor değil mi?evden sanırım
bende iş yerine börek,poğaça,tost delan götürüyorum
oda hiç müsait olmuyor ne yazıkki,
canım eşin buraya gelince rahat edersin artık
yemek,temizlik her iş gelir elinden kaydirigubbakcemile3
benim eşimde bekarken hiç yapmazdı,suyu bile annesinden isterdi okadar yani
ama şimdilik maşallahı var
seninkide bir gelsin evleri siler süpürür artık :jeyyar:

canım özel hastaneye gitsen daha iyi olur tabi,öğleden sonra acillik birşey yoksa yarına kalırsın,

hoşbuldum alınyazım iyi değiliiiim bebiş koltuğun derisine iğne saplıyo uyus oluyorumm şimddie benim çoraplarımı bulmuş kesin kaçırcak :1shok: asılıyo orasını burasını koy diyorum koymuycam diyooo kötükedihüso

birsamcım geçmiş olsun ebnim kulağımda tıkanıyo geceleri sağır gibi oldum ama ben bişey yapamıyorummm

öle yapıcam dirimcim.aldım randevumu 15 dk ya çıkar hazırlanırım.allahtan yakın.yoksa bu sıcakta hiç çekemem.bak alınyazımsın istanbulun sıcağını görmüş anlaşım nası oldunu:)

iyi yapmışsın canım boşver hallettin ya, kızdırsalarda arada esirgemiyolar bazı şeyleri sağolsunlr :) san şimdiden geçiş olsun.

PAMUK kız ne tatlısın öyle, göbiş kocaman olmuş, maşallah allah taşımada kolaylık versin :)) sinir olduğun konuya gelincede haklısın kendine kızma bence, şimdiki çocuklar arsız ana babaları atıyo ortya ben rahay-t oturayımda çocuk naparsa yapsın diyolar, eee çocuklarında vermediği zarar kalmıyo haliyle, bence senin ikizler böyle olmaz çünkü iyi yetiştirirsi,n onları eminim.benimde görümcemin 2 yaşında kızı henüz 20 günlük evliyken salon duvarımızı 15 20 cm kadar kuvvetlice çizmiş tabiki görümcede yüzsüz yüzsü sileriz bişey kalmaz dedi, aldı silgiyle büyük kızına sildirdi ama dahada beter oldu mahvold, sonra çamaşır suyu iyi gelirmiş onu deneyecekmişim, tabiki duvarda kaldığıyla kaldı.hayır insan bi özür diler evi mahvettik canım kusuar bakma dese bişey demicem, önemli bişey değilmiş yaptığı.kısacası anne baba terbiye ederse çocukta iyi yetişiyo

canım çocuk yapma demeden de mi anlamıyor
kağıt kalem al resim yaptır bari
belki ilgilenir,
yada çizgi film aç
balkona çıkar

iyi yapmışsın canım,çok geçmiş olsun
kulağın neden kapanıyor peki bir nedeni var mı canım?

dirim tiramisu yü nasıl yapıyosun zor gibi geliyo bana nedense :)

pamukçum hoşgeldin şekerim naber nasılsın
canımın içi çok kolay kız
hazır kekten yapılıyor :kedi:
önce keki şekerli nescafe ile ıslatıyorsun
sonra kekin arasına ve üstüne krema sürüyorsun,
sonrada kekin en üstüne sürdüğün kremanın üstüne kakao serpiyorsun
kremayı da
süt,şeker,mısır nişastası,un,vanilini kısık ateşte çırparak yapıyorsun
ateşten aldıktan sonra içine labne peyniri atıp karıştırıyorsun bu kadar yani

hamileyken kulak yıkatılmıyomu ki.

valla alınyazım çok yerinde tespit sanırım anne babadan kaynaklanıyo yetiştirme tarzı çok önemli.görümcenede uyuz oldum vallaa insanı bide deli eder gibi :1ninca: rabbim utandırmaz inşalah güzle yetiştirebiliriz. göbüşte bilmiyom artık şiştikçe şişiyorum hayırlısıyla doğururum inşallah tabi sonrada diğer arkadaşlarım. aslında ilk başı ben çektim çokta güzel oldu :) arkamdan gelin hepiniz olurmu. valla bu bebiş kesin eşimin kitaplarını yırtacak okadar arsızki bide bana bağıırıyor kitapların içine gömüldü okuyomuş bişey demeden bağırıyor annesi altatn duyup dövüyom sanacak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…