Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet canım kantnde satılmıyor, evden getiriyorum.benim koçiş öyle olur inş buraya gelince naz etmezse, geçen milföy aldık yapılışını gösterdim, ya biliyorum onu yapmak kolayda keki yapamıyorum dio :))) kek ide öğrettikmi tamamdır, beceriklidri saolsun ben ilk yemek yapmayı ondan öğrnmiştim ama şimdi geçtim onu :))) dirim bizim oğlmuz olursa biz nazlı alıştırmayalımi benim koçişin anası pek evde durmadığında garibim herişi kendisi yaparmış, en iyisi öğretmek sonra şe yarıyo :)))
allahım aynı benim görümcenim uyuz çocukları, ee annesi bişey demiyomu ya bu ne rahatlık allah aşkınaa
öle yapıcam dirimcim.aldım randevumu 15 dk ya çıkar hazırlanırım.allahtan yakın.yoksa bu sıcakta hiç çekemem.bak alınyazımsın istanbulun sıcağını görmüş anlaşım nası oldunu:)

vallaa öyleee kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar,
Ben çok kötüyüm.Sanırım dün kürtaj olduğum oda çok soğuktu.Her tarafım ağrıyor ve boğzlarım şişti.Antibiyotik kullanıyorum;ama banamısın demiyor yani...

Jnazcığım inşallah hamişsindir ki kesin öyle gözüküyor...ınşallah güzel haberler ile dönersin ve sağlıkla bebeişini kucağına alırsın...

Pamukçuğum maşallah sana ve bebişlerine...Yazın zor oluyordur canım,ağırlaşmışsındır iyice;ama bu zorluklar bile çok şekerdir eminim...

öle yapıcam dirimcim.aldım randevumu 15 dk ya çıkar hazırlanırım.allahtan yakın.yoksa bu sıcakta hiç çekemem.bak alınyazımsın istanbulun sıcağını görmüş anlaşım nası oldunu:)
aman iyi yapmışsın,boşver
yakın olmasıda iyi olmuş,bu sıcakta bencede çekilmez yani

pamuğum çok tatlısın ya,bence de ikizler eminim böyle olmayacak,sen onları çok güzel yetiştireceksin Şeniz

yaa nerde göbüşş hani nerdeee.bide nie ii değişmiş ki kulak yıkatmak anlamadım.

saol canım bende deneyim bigün madem, nedn bana zor gelmişki , anlamadım valla, senin anlattığın kolay oysaki :)))
buarada şimin yanında 2 kilo aldım hemde sabahtan akşama inanırmısın :)))

inş canım hayırlısıyla doğurup büyütürsün bebişlerini, biz güveniyoruz sana, ayrıca dünkü yazın için saol inş benim gebelik korkusuda seninkiyle aynı sonuçlanır :)) ay ben bile sinir oldum o çocuğa, büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl yetştiriyolar yaa, ayy bide benim görümcem hanımefendinin 8 yaşındaki bana diyoki geçen yıl, benimle böyle konuşmayacaksın ben çıcuk değilim, eğer bikez daha konuşursan san vururum, tabi eşimde görümcemde kayınvalidemde yanımda sadece eşim kızdı çocuğa, anasıyla annesei çocuk haklıymış düzgün konuşmalıymışım o özel bi çocukmuştaa, hayır yani milletin yaptığı gibi bebek gibi de konuşmuyorum tek nazlı nazlı konuşuyoru oda kız çocuğu olduğu için, neyse 2 haftaya kadar gidiyolar yurtdışına dönüş yapmayacaklar büyük ihtinmal bende kurtulcam :lepi: :lepi: :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi çok güldüm canım ya
demek keki yapamıyormuş,
valla göstersen yapacak süper kaydirigubbakcemile3
bende eşimin yanında yapıyorum eşim sürekli bişeyler soruyor
benim eşimde yapar mı kız acaba kaydirigubbakcemile3
tabikide erkek çocuğumuz olursa elinden her iş gelecek
inşallah yani

canım nasılsın çok geçmiş olsun
üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine

Dirimcim,alınyazımsın hoşbuldum canım.Evet üşüttüm sanırım.Her tarafım feci ağrıyor ve boğazlarım şişti Eklemlerim,her tarafım feci ağrıyo...Adaçayı içicem birazdan canım...

oh be gördüm en sonun da göbüşükaydirigubbakcemile3çok tatlı maşallah.ay hemd e2 tane var orda bebiş.2 dedim de benşm çevremdekiler nası çocuk manyağı oldumu biliyolar ya bana hep ALLAH ikiz versin deyip dururlardı.bu lafı baya bi duymuşluğum var yanikaydirigubbakcemile3

kızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. jazmincim inşallah hayırlıksıyla sende tez vakitte tekrar güzelce yaşıycaksın bebeişinle güzel duyguları.. aslında koymak değildi niyetim kusura bakma gerçekten ama mısram söyleyince birden koyuverdim..

neyse bebişten kurtuldum postaladım şakkıdı allahım sen bize hayırlı evlatlar nasip et arsız olamsınalr inşallaaah.. zemuszemus

jazmincim evdemisin cnm keşke bu ara yazlığa gitsen kafan dağılır hemde dinlenmiş olursun cnmm

bende güldüm valla, onuda bikez denemişler 18 yaşında falan başarısızlıkla sonuçlanmış, sebepse keki normal unla değil galeta unuyla yaapmaya çalışmışlar deliler kaydirigubbakcemile3 canım inş eşininde ogünlerini görürüz ama onun için sanırım eşinden uzkta olma şartı varmış gibime geliyo, sen yapıyosun diye tembellik edebilir CADIARZU ama oğullarımız5*5 yetişecek inş :lepi: :lepi::Saruboceq: :lepi: :lepi:
Dirimcim,alınyazımsın hoşbuldum canım.Evet üşüttüm sanırım.Her tarafım feci ağrıyor ve boğazlarım şişti Eklemlerim,her tarafım feci ağrıyo...Adaçayı içicem birazdan canım...

canım ya çokça geçiş osun klima falan varsa çok açma bari dahada kötü etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…