Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hayırlısıyal inşallah seninde ikişer ikişer olsunnn :) gerçi az önce biri bile beni uyuz etmeye yetti ikisi nası edckse :) hadi bakalım şimdi iki tane kimden gelcek kızlar :)

Pamukçum cnmmmm benimmm önemli değil.ınan iyiyim şuan ben.Çok tatlı olmuşsun gerçekten.Allah nazarlardan saklasın canım...

Cssacığım gidecektim;ama denize girmem yasak maalesef..Hem gel git zor oluyor.1 hafta sonra izine çıkıcaz zaten o zmn gideceğiz.Bu hafta evdeyim.Şu hastalığı da atlatayım bir yeter.

hadi bakalım birsam inş, o lafı bende çok duyuyorum bende ikiz manyağı olduğumdan olsa gerek, kızz pamuktan sonra bide ikimiz yapalım ikiz olmaz mı :)) ama öncelik senin tabi kii opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın şekerim :)) ben bilede şakkıdı yaptım senin yerine kaydirigubbakcemile3

amiinn pamukcumm amin ee cnm siz isim karar verdiniz mi

cinsiyetlerini bilmiyoruzki tatlım daha.. ama isim konusunda eşimle anlaşmazlığa düşücez sankii sinir ediyor beni ben diyorumki ikişer isim koyacakmışız birinci siimlerinis en koy ikincileri olmaz diyo benim koyduğum isimlerle dalga geçiyo ben kız olursalar naz il eda yada naz ile su veya naz ile nil diyorum erkektede efe ile arda .. ama adama beğendiremiyoruz ben dandik isimler buluyomuşum kötükedihüso siz naptınız verdinizmi karar

canım hayırlısıyal inşallah seninde ikişer ikişer olsunnn :) gerçi az önce biri bile beni uyuz etmeye yetti ikisi nası edckse :) hadi bakalım şimdi iki tane kimden gelcek kızlar :)

ALLAH hayırlısını versin de 2 taneyi düşünemiyorum bile nası bakarız.komşumun vardı da ikizleri aman aman.çok çok zor.
nese kızlar kaçtım ben randevumu kaçırmayayım.15:30 16:00 gibi dönerim sanırım.görüşürüz...

hadi ya :))
ya evlendikten sonra hep kilo alınıyor.heralde kocadan kaynaklanıyor
benim eşimde doymaz,gece 12 mi olmuş 1 mi olmuş
mutlaka yiyecek birşeyi vardır,ee haliyle bende yiyorum :kedi:
canım ya düğündeyken safinaz gibiydim ama gördün ya eser yok şimdi :a015:
ya hele insanların doğum yapsın kilo alır demelerine sinir oluyorum,hoşlarına gidiyor sanki,
hep örnek şu oda senin gibi zayıftı ama çok kilolu şimdi.(benim gibi zayıf dediklerini mi görsen klava:)
ya büyük konuşmayayımda çocuğa terbiyesini aile verir.ne kadar ayıp ama.
çok kızıyorum böyle anne babalara

Dirimcim,alınyazımsın hoşbuldum canım.Evet üşüttüm sanırım.Her tarafım feci ağrıyor ve boğazlarım şişti Eklemlerim,her tarafım feci ağrıyo...Adaçayı içicem birazdan canım...
canım bol bol sıcak bişeyler iç,adaçayına limon felan sık canım
çok geçmiş olsun canım benim
bu arada moralini iyi tut canım,her zaman yanındayız :1hug:

canım hoşgeldin aramıza
sadece bir kere geciktikse stresten olabilir
kist olduğu zamanda gecikme veya tarihinden önce regl olabiliyorsun
stres yapma olursun

inanmıyorum sendemi doublebump çımm. bendeeee aynennn. varya çatlıcam nerdeseee
kafam sürekli ordaaaaa peki hiç regl belirtileri varmıı

ayy benimki strestendir kistten olduğunu sanmıyoummm
valla pokahontas çok fenayım yaaaaaa
belirti falan da yok ne regl ne hamilelik
hormonlar değişti yada strestendir diyo herkes yaaaaaaaaa

sende varmı bişilerrr

geçmiş olsun birsamcım kolay gelsin görüşürüzz
pamukcum bizim hiç fikrimiz yok ya bakıoz öle sözlüklere falan eşin ne istio peki seninkine dandik dio ya kendininkiler iimi sen beğeniomusun onun bulduklarını zor bi iş dimi ya isim vermek çocuğuna aa Allah yardımcımız olsun

Dirimcim sağol tatlım.Zaten sizlerde olmasanız...kaydirigubbakcemile5 Neyse kızlar ben çıktım.Biraz uzanayım.Kendinize iyi bakın...

oy oy pamuğum çok tatlı göbüşün var maşallah caqnım kocaman olmuş yaaa:))

komşu çocuklarına bende sinir olurum hele de yaramaz ve zarar verenlerine asla katlanamam hemen evden sepetlerim:)))
bizim komşumuzun torunu var adı berk ama komşumuz 15 yıllık yani teyzem kadar yakın bana. küçükken çok yaramazdı gelirdi bize 5 dk sabit durur sonra dağıtırdı heryeri bizde mahsus derdik hadi kalk berk git annen seni çağırıyor derdik koşa koşa giderdi meğer gidip annesine burcu beni kovdu dermiş:kedi:
bir keresinde de geldi kapıya mahsus açmadık ama nasıl bağırıyor annemin adı nazik ama o dazik diye:)))
nolursunuz açın kapıyı biliyorum içerdesin diye apartmanı inletiyordu
biz de içerde gülmekten ölüyoduk o kadar tatlı yalvarıyro du ki çok seviyorduk onu ama çok ta kızıyoduk öle işte canım sen anlatınca aklıma geldi berkin küçüklüğü:)))

geçmiş olsun canım
nasılsın dikkat et kendine

sende varmı bişilerrr

doublebump çım benim karnımda biraz ağrı var. bide böle sıkıntı yaptı artık ya
bi olsa rahatlıcam poffff

hormonal diyo herkes evettt. ama yeter artık yaaa. hiç bu kadar regl olmayı istememiştimmmm

aman dirimim boşver etraftakilere bakacak olsan her kafadan bir ses çıkıyo umursamıycan valla :) kimse kimseye benzemez bence zemuszemus

yeni aşermeye başladım ben yaaa sanıyordumki hamileliğin başında aşerilir ama ben 7. ayıma girdim aşeriyorum resmen bi patatesli açma börek istiyorum ama gözüm kesmiyor zaten hoş öyle açamamda herkes canının istediği bişey varmı diyip duruyor ama diyemem ben öyle sanki sadece nezaketen soruyolar gibi geliyor :kedi: eşim açalım diyorda bu seferde bişeye benzemesse ayyy deliler gibi patatesli börek istiyorummmmm bananeee bananeeee senağlama elmayı tuzlayıp tuzlayıp yedim birazdan gerilip kalacam hakkınızı helal edin şekerlikler :bbo:

oda iyiymiş,galeta unu mu koymuş:)))))
aman uzakta olmasında ben razıyım yapmaya :Saruboceq:
ay inşallah canım,Allah herkese hayırlı evlatlar versin
kim acaba kaydirigubbakcemile2
alınyazımsın olabilir belki
bende o potansiyel yok gibi sanki ay bilmiyorum ya
ikiz iyi oluyor aslında ikisi birden büyüyor,bizde Allah nasip ederse iki tane düşünüyoruz :kedi:

canım çok geçmiş olsun görüşürüz

aklıma alamadımki dediği isimleri iki atn uzun uzun isim :) cinsiyetimiz belli olsunda hayırlısıyla uzlaşırız gibi kesin benim fendim yener :) hımm bakın sizde arada bizaede fikir verirsiniz şekerim :)
Dirimcim sağol tatlım.Zaten sizlerde olmasanız...kaydirigubbakcemile5 Neyse kızlar ben çıktım.Biraz uzanayım.Kendinize iyi bakın...

iyi dinlenmeler tatlım sana

oy angelım berki sevdim ya pek güzel arsızlardanmış:) alemler ya ama ben inşallah hiç komşuya bırakmıycam bebişlerimi sonra benim gibi uyuz olurlarda :)
doublebump çım benim karnımda biraz ağrı var. bide böle sıkıntı yaptı artık ya
bi olsa rahatlıcam poffff

hormonal diyo herkes evettt. ama yeter artık yaaa. hiç bu kadar regl olmayı istememiştimmmm

canım bazen o regl ağrısı olmuyor ona göre bende regl olucam sanmıştım bel ağrısı karın ağrısı ama hamişmişim :) hayırlısı inşallah ama gerçi ilk ayki regl çok kötü oluyo çok ağrılı belki odur seninkisi..

kim acaba kaydirigubbakcemile2
alınyazımsın olabilir belki
bende o potansiyel yok gibi sanki ay bilmiyorum ya
ikiz iyi oluyor aslında ikisi birden büyüyor,bizde Allah nasip ederse iki tane düşünüyoruz :kedi:

oy oyyy valla kader kısmet dirimim ama sende güzle taşırsın boyun uzun bana hemşire öyle demiştide ikiz diyince neyse boyun var ytaşırsın diye :) yuvarlanıp kalmassın demişti :) ama yuvarlanıyom top gibi oldum resmen.. iki tane daha güzle olucak gibi geliyor bana ya daha cici cici uyyyy opuyorumnanaktan hayırlsııyla inşallah bekliycez hayırlı haberlerinizi tabiii siz haber verdiğinizde ebbişlerden fırsat bulup pc ye oturabilirsem :sinifsinif:

pamukşeker :))))))) bende daha 17 günlük evliyim hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))))))))))

pamukşeker :))))))) bende daha 17 günlük evliyim hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))))))))))

tamam tamam değilsindir tatlım okadarda çabuk olmaz herhalde :) bende 1.5 ay sonra filan hamiş olmuştum :)

bu arada mutluluklar şekercimmm 7 ay 20 günlük evli ve hamileliğinin 7. ayına bugün girmiş olan birinden size :)

bencede kocadan galiba, yokkız yine zayıfsında tabiki bekar hallerimizle muhakkak fark var.bende onlara uyuz oluyorum banada habire aynı şeyleri örene veriyolar, annem bileç.bende dedimki valla kusuara bakmayın ben kilo alırsam fazlaca depresyona girerim zaten o esanadada zayırlarım ayrıca dairede hiç 42 bedenden fazla kadın yok onların arasında top gibi dolaşmayada hiç niyetim yok aç yatarım spra giderim yine kilo veririm.napıyım kendileri istiyolar bu cevapları, kıskanıyolar bizi dirimim valla yaa kıskanıyolar, bende diyorumki bakın oda bekarken zayıftı evlendi zayıf çocuk doğurdu zayıf, 2. doğurdu yine zayıf, bakın örneklerde varmış yani diyee, yüzsüz oldum milletin sayesinde iyice kafamçokkarıştı

sende varmı bişilerrr
doktora gitmedinmi tatlım

canım görüşürüz,biraz dinlen

kız çok tatlısın valla opuyorumnanaktan
gülüm hazır yufkadan yapsanız bari,illede açmamı çekti canın
ay keşke açabilsem de sana yapsam :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…