oh be gördüm en sonun da göbüşükaydirigubbakcemile3çok tatlı maşallah.ay hemd e2 tane var orda bebiş.2 dedim de benşm çevremdekiler nası çocuk manyağı oldumu biliyolar ya bana hep ALLAH ikiz versin deyip dururlardı.bu lafı baya bi duymuşluğum var yanikaydirigubbakcemile3
hadi bakalım birsam inş, o lafı bende çok duyuyorum bende ikiz manyağı olduğumdan olsa gerek, kızz pamuktan sonra bide ikimiz yapalım ikiz olmaz mı :)) ama öncelik senin tabi kii opuyorumnanaktanoh be gördüm en sonun da göbüşükaydirigubbakcemile3çok tatlı maşallah.ay hemd e2 tane var orda bebiş.2 dedim de benşm çevremdekiler nası çocuk manyağı oldumu biliyolar ya bana hep ALLAH ikiz versin deyip dururlardı.bu lafı baya bi duymuşluğum var yanikaydirigubbakcemile3
kızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. jazmincim inşallah hayırlıksıyla sende tez vakitte tekrar güzelce yaşıycaksın bebeişinle güzel duyguları.. aslında koymak değildi niyetim kusura bakma gerçekten ama mısram söyleyince birden koyuverdim..
neyse bebişten kurtuldum postaladım şakkıdı allahım sen bize hayırlı evlatlar nasip et arsız olamsınalr inşallaaah.. zemuszemus
amiinn pamukcumm amin ee cnm siz isim karar verdiniz mi
canım hayırlısıyal inşallah seninde ikişer ikişer olsunnn :) gerçi az önce biri bile beni uyuz etmeye yetti ikisi nası edckse :) hadi bakalım şimdi iki tane kimden gelcek kızlar :)
hadi ya :))saol canım bende deneyim bigün madem, nedn bana zor gelmişki , anlamadım valla, senin anlattığın kolay oysaki :)))
buarada şimin yanında 2 kilo aldım hemde sabahtan akşama inanırmısın :)))
inş canım hayırlısıyla doğurup büyütürsün bebişlerini, biz güveniyoruz sana, ayrıca dünkü yazın için saol inş benim gebelik korkusuda seninkiyle aynı sonuçlanır :)) ay ben bile sinir oldum o çocuğa, büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl yetştiriyolar yaa, ayy bide benim görümcem hanımefendinin 8 yaşındaki bana diyoki geçen yıl, benimle böyle konuşmayacaksın ben çıcuk değilim, eğer bikez daha konuşursan san vururum, tabi eşimde görümcemde kayınvalidemde yanımda sadece eşim kızdı çocuğa, anasıyla annesei çocuk haklıymış düzgün konuşmalıymışım o özel bi çocukmuştaa, hayır yani milletin yaptığı gibi bebek gibi de konuşmuyorum tek nazlı nazlı konuşuyoru oda kız çocuğu olduğu için, neyse 2 haftaya kadar gidiyolar yurtdışına dönüş yapmayacaklar büyük ihtinmal bende kurtulcam :lepi: :lepi: :lepi:
canım bol bol sıcak bişeyler iç,adaçayına limon felan sık canımDirimcim,alınyazımsın hoşbuldum canım.Evet üşüttüm sanırım.Her tarafım feci ağrıyor ve boğazlarım şiştiEklemlerim,her tarafım feci ağrıyo...Adaçayı içicem birazdan canım...
canım hoşgeldin aramıza
sadece bir kere geciktikse stresten olabilir
kist olduğu zamanda gecikme veya tarihinden önce regl olabiliyorsun
stres yapma olursun
inanmıyorum sendemi doublebump çımm. bendeeee aynennn. varya çatlıcam nerdeseee
kafam sürekli ordaaaaapeki hiç regl belirtileri varmıı
tamam mısram koyuyorum dün zaten ikiz annelerine koymuştum net değil web camdan çektim kendim çekincede bi tuhaf işte ama neysee
bu arada sinir krizi geçiriyorum uyuyodum az yatıyım dedim zil çaldı önce kalkmadım sonra ısrarla yine çaldı durdu kalktım alt komşuyla yan komşu yan komşunun kapısı kapanmış balkondan bi geçelimd ediler alt komşununda deterjanı bitmiş neyse sonra biraz oturduk komşunun kızı 2.5 yaşında ben gitmiycem burda kalcam dedi annesi bıraktı gitti şimdide ortalıkta herşeyleri kurcalıyo oda yetmez gibi pc koltuğundan kalktım çocuk oturdu kalkmamda kalkmam diyoro oturacakmış hey allam ya nekdar tahammülsüzüm herşeyi soruyo uyuz oldum ben iki bebişle napcaksam :kedi:şimdide masayı yazıyo yaaa geçen sefer orta sehpam deriydi onu yırtmıştı şimddie kesin bişeyler yapar napıyım uyuz oldum çok kötüyüm sanırım lmaz:
Merhaba kızlar,
Ben çok kötüyüm.Sanırım dün kürtaj olduğum oda çok soğuktu.Her tarafım ağrıyor ve boğzlarım şişti.Antibiyotik kullanıyorum;ama banamısın demiyor yani...
Jnazcığım inşallah hamişsindir ki kesin öyle gözüküyor...İnşallah güzel haberler ile dönersin ve sağlıkla bebeişini kucağına alırsın...
Pamukçuğum maşallah sana ve bebişlerine...Yazın zor oluyordur canım,ağırlaşmışsındır iyice;ama bu zorluklar bile çok şekerdir eminim...
ayy benimki strestendir kistten olduğunu sanmıyoummm
valla pokahontas çok fenayım yaaaaaa
belirti falan da yok ne regl ne hamilelik
hormonlar değişti yada strestendir diyo herkes yaaaaaaaaa
sende varmı bişilerrr
oda iyiymiş,galeta unu mu koymuş:)))))bende güldüm valla, onuda bikez denemişler 18 yaşında falan başarısızlıkla sonuçlanmış, sebepse keki normal unla değil galeta unuyla yaapmaya çalışmışlar deliler kaydirigubbakcemile3 canım inş eşininde ogünlerini görürüz ama onun için sanırım eşinden uzkta olma şartı varmış gibime geliyo, sen yapıyosun diye tembellik edebilir CADIARZU ama oğullarımız5*5 yetişecek inş :lepi: :lepi::Saruboceq: :lepi: :lepi:
canım ya çokça geçiş osun klima falan varsa çok açma bari dahada kötü etmesin
kim acaba kaydirigubbakcemile2canım hayırlısıyal inşallah seninde ikişer ikişer olsunnn :) gerçi az önce biri bile beni uyuz etmeye yetti ikisi nası edckse :) hadi bakalım şimdi iki tane kimden gelcek kızlar :)
canım çok geçmiş olsun görüşürüzALLAH hayırlısını versin de 2 taneyi düşünemiyorum bile nası bakarız.komşumun vardı da ikizleri aman aman.çok çok zor.
nese kızlar kaçtım ben randevumu kaçırmayayım.15:30 16:00 gibi dönerim sanırım.görüşürüz...
aklıma alamadımki dediği isimleri iki atn uzun uzun isim :) cinsiyetimiz belli olsunda hayırlısıyla uzlaşırız gibi kesin benim fendim yener :) hımm bakın sizde arada bizaede fikir verirsiniz şekerim :)geçmiş olsun birsamcım kolay gelsin görüşürüzz
pamukcum bizim hiç fikrimiz yok ya bakıoz öle sözlüklere falan eşin ne istio peki seninkine dandik dio ya kendininkiler iimi sen beğeniomusun onun bulduklarını zor bi iş dimi ya isim vermek çocuğuna aa Allah yardımcımız olsun
Dirimcim sağol tatlım.Zaten sizlerde olmasanız...kaydirigubbakcemile5 Neyse kızlar ben çıktım.Biraz uzanayım.Kendinize iyi bakın...
oy oy pamuğum çok tatlı göbüşün var maşallah caqnım kocaman olmuş yaaa:))
komşu çocuklarına bende sinir olurum hele de yaramaz ve zarar verenlerine asla katlanamam hemen evden sepetlerim:)))
bizim komşumuzun torunu var adı berk ama komşumuz 15 yıllık yani teyzem kadar yakın bana. küçükken çok yaramazdı gelirdi bize 5 dk sabit durur sonra dağıtırdı heryeri bizde mahsus derdik hadi kalk berk git annen seni çağırıyor derdik koşa koşa giderdi meğer gidip annesine burcu beni kovdu dermiş:kedi:
bir keresinde de geldi kapıya mahsus açmadık ama nasıl bağırıyor annemin adı nazik ama o dazik diye:)))
nolursunuz açın kapıyı biliyorum içerdesin diye apartmanı inletiyordu
biz de içerde gülmekten ölüyoduk o kadar tatlı yalvarıyro du ki çok seviyorduk onu ama çok ta kızıyoduk öle işte canım sen anlatınca aklıma geldi berkin küçüklüğü:)))
geçmiş olsun canım
nasılsın dikkat et kendine
doublebump çım benim karnımda biraz ağrı var. bide böle sıkıntı yaptı artık ya
bi olsa rahatlıcam poffff
hormonal diyo herkes evettt. ama yeter artık yaaa. hiç bu kadar regl olmayı istememiştimmmm
kim acaba kaydirigubbakcemile2
alınyazımsın olabilir belki
bende o potansiyel yok gibi sanki ay bilmiyorum ya
ikiz iyi oluyor aslında ikisi birden büyüyor,bizde Allah nasip ederse iki tane düşünüyoruz :kedi:
pamukşeker :))))))) bende daha 17 günlük evliyim hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))))))))))
bencede kocadan galiba, yokkız yine zayıfsında tabiki bekar hallerimizle muhakkak fark var.bende onlara uyuz oluyorum banada habire aynı şeyleri örene veriyolar, annem bileç.bende dedimki valla kusuara bakmayın ben kilo alırsam fazlaca depresyona girerim zaten o esanadada zayırlarım ayrıca dairede hiç 42 bedenden fazla kadın yok onların arasında top gibi dolaşmayada hiç niyetim yok aç yatarım spra giderim yine kilo veririm.napıyım kendileri istiyolar bu cevapları, kıskanıyolar bizi dirimim valla yaa kıskanıyolar, bende diyorumki bakın oda bekarken zayıftı evlendi zayıf çocuk doğurdu zayıf, 2. doğurdu yine zayıf, bakın örneklerde varmış yani diyee, yüzsüz oldum milletin sayesinde iyice kafamçokkarıştıhadi ya :))
ya evlendikten sonra hep kilo alınıyor.heralde kocadan kaynaklanıyor
benim eşimde doymaz,gece 12 mi olmuş 1 mi olmuş
mutlaka yiyecek birşeyi vardır,ee haliyle bende yiyorum :kedi:
canım ya düğündeyken safinaz gibiydim ama gördün ya eser yok şimdi :a015:
ya hele insanların doğum yapsın kilo alır demelerine sinir oluyorum,hoşlarına gidiyor sanki,
hep örnek şu oda senin gibi zayıftı ama çok kilolu şimdi.(benim gibi zayıf dediklerini mi görsenklava:)
ya büyük konuşmayayımda çocuğa terbiyesini aile verir.ne kadar ayıp ama.
çok kızıyorum böyle anne babalara
doktora gitmedinmi tatlımayy benimki strestendir kistten olduğunu sanmıyoummm
valla pokahontas çok fenayım yaaaaaa
belirti falan da yok ne regl ne hamilelik
hormonlar değişti yada strestendir diyo herkes yaaaaaaaaa
sende varmı bişilerrr
oda iyiymiş,galeta unu mu koymuş:)))))
aman uzakta olmasında ben razıyım yapmaya :Saruboceq:
ay inşallah canım,Allah herkese hayırlı evlatlar versin
bencede yeterki beraber olunda yapmasın, bende öykle diyorum gelsinde evimizde birbirimize kavuşalımda yeterk yapmasın kekide yemöeğeide temizliğide, o olsun yeterki
kim acaba kaydirigubbakcemile2
canım görüşürüz,biraz dinlenDirimcim sağol tatlım.Zaten sizlerde olmasanız...kaydirigubbakcemile5 Neyse kızlar ben çıktım.Biraz uzanayım.Kendinize iyi bakın...
kız çok tatlısın valla opuyorumnanaktanaman dirimim boşver etraftakilere bakacak olsan her kafadan bir ses çıkıyo umursamıycan valla :) kimse kimseye benzemez bence zemuszemus
yeni aşermeye başladım ben yaaa sanıyordumki hamileliğin başında aşerilir ama ben 7. ayıma girdim aşeriyorum resmen bi patatesli açma börek istiyorum ama gözüm kesmiyor zaten hoş öyle açamamda herkes canının istediği bişey varmı diyip duruyor ama diyemem ben öyle sanki sadece nezaketen soruyolar gibi geliyor:kedi: eşim açalım diyorda bu seferde bişeye benzemesse ayyy deliler gibi patatesli börek istiyorummmmm bananeee bananeeee senağlama elmayı tuzlayıp tuzlayıp yedim birazdan gerilip kalacam hakkınızı helal edin şekerlikler :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?