Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende tatlım kısmetse yarın gelecekler ve önümüzdeki haftaya kadar burdalar inşallah 5 gün falan kalırlar
ilk torun değil tatlım 5. olacak kısmetse
oo maşallah canım 5. torun demek opuyorumnanaktan
inşallah ne güzel evde ailenle birlikte vakit geçireceksin

doğrudur cnm ben afyonluyum sen nerelisin peki?
ankara canım

bilmemki angel dedimya etrafımda yalan dolan çok oluyo o yüzden kimseye güvenemiyorum işte bu yüzden fırsat buldukça kendime kadınlar kulübüne atıyorum ne yapayım

anladım canım
insanlar öle malesef gerçek dost bulmak zor bu hayatta
boşver sıkma canını
takıl kk ya hayatını yaşakaydirigubbakcemile3

ya evini çok merak ediyorum biliyomusun sanki 10 osalı evlerce bir sürü insan yaşıyormuş gibi bahsediyorsun işler yetişmiyro falan diyekaydirigubbakcemile
bi karı kocasınız 3 odalı evde ne yetişmeyecek sanki
ya benim yerinde olsam napcaktın :umursamaz:
hafatnın 6 günü çalış 1 gün izin :gitme:

canım benim akşama barbunyam var,yanına pilav,cacık yaparım
okadar yerimseniben

ayyy çok canım çekti cacık falan
evet evet bende aynı menuyu yapcam saol dirimcim birden canım ansıl cacık çektikaydirigubbakcemile3

menumu hazırladıgıma göre dirimim sayesınde kızlar ben bı koşu fatura yatırıp alışveriş yapıp geliyorum hepinizi öpüyorum

1 saate gelirima.s.

canım kolay gelsin sana

angel gerçekten allah razı olsun sizlerden buraya girince mutlu oluyorum ben sağolun hepiniz arkadaşlar iyiki varsınız

nedemek canım herzaman kaydirigubbakcemile3
hayret ya ben hiç acıkmadım bugün,dün çok yemişim sanırım :kedi:

ama benim barbunyam yok hatta hiç bişiyim yok çorbadan yemeğe kadar işten çıkınca yapıcam hepsini fisfisfis -tatlicadiarzu-
nazar etme ne olur çalış seninde olur
kaydirigubbakcemile3

jnaz doğrudur cnm benimde annemlerin eviyle aramda 2 sokak var ama ben bile gidemiyorum kayınvalidemle annem karşılıklı oturuyor ama işten çıkınca evime kendimi zor atıyor güzelim

canım maalesef öle insan kimseye güvenemio. buradaki dostluk bambaşka..

afiyet olsun canım, benim yerimede ye bende acıktım ama karar veremiyorum ne yesem ya her gün hergün düşünmekten fenalık geldi hep aynı şeyler çünkü :çok üzgünüm:
saol canım kendi yerime bikle yiyemedimde artanı ekmeğime koydum, sanada alıp gönderimmi, nasılsın bu arada :))
aman maşallah de haktancım tahtaya vurkaydirigubbakcemile3en eski angelle ben miyim şimdi:roflol:
bizde eskidik sayılır, 25. nde 9 ay bitiyo, hamile kalsaydım ilk geceden şimdi doğardı çocuk :))
Benim 1 sene 2 ay olacak valla...Bizden en eskisi var mı??
bizde size yakınız :))
canım hoşgeldin çok sevindim senin adına eşin hep böyle kalır inş :))
hoşgeldin şekerim, kız çok yorma kkendini, bebişten önemli deil ya, bakalım babnın beklediği hediye senden olacakmı :))) nasılsın bu arada
hoşgeldin tekrardan canım ben kendme erken evlenmişim diyodum ama sen benden daha erken evlenmişsin ama olsun eline herşeyi aldıktan sonra erken evlnmenin çok sakıncasıda yok, üniv. bitirmişsin, kamuya girmişsin, elde edilebeilecekler eline geçmiş, bundan sonrası mutluluklar sana, ardından nesliniziş artrmak adına hayırlı evlatlar.
bende geçne yıl 25 ekimde evlendim, 24 yaşındayım, evlendikten 1,5 ay sonra eşim memurluğu kazandı, 7 saatlik mesafede bi şehirde çalışıyo, 2hafta bi görüşüyoruz ancak, bende ankarada kamuda çalışıyorum, tayin bekliyoruz işte (( 9 ay bitiyo evlilikte ama ortalam9-10 hafta beraber yaşayabilme imkanımız oldu ((
kızlar akşama ne yemek var
dışarı çıkıcam fatura yatırmaya ama akşamki yemeğe karar verim öle çıkcamkaydirigubbakcemile3
en güzelini yaparsın sen canım maşallahın var valla, bende geçen demiştim ya yaprak sarcam diye valla çok güzel olmuştu ben çok beğendm eşimde öyle, baharatı herşeyi yerinde ama biraz kalındı,özellikle öyle yaptım çünkü inceler hiç tatmin etmiyo beni, ağız doldurmuyo ::))
ama benim barbunyam yok hatta hiç bişiyim yok çorbadan yemeğe kadar işten çıkınca yapıcam hepsini fisfisfis -tatlicadiarzu-

sende tarhana çobası bullgur pilavı cacık yapabilrsin mesea en kolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…