oo maşallah canım 5. torun demek opuyorumnanaktanbende tatlım kısmetse yarın gelecekler ve önümüzdeki haftaya kadar burdalar inşallah 5 gün falan kalırlar
ilk torun değil tatlım 5. olacak kısmetse
ankara canımdoğrudur cnm ben afyonluyum sen nerelisin peki?
oo maşallah canım 5. torun demek opuyorumnanaktan
inşallah ne güzel evde ailenle birlikte vakit geçireceksin
ankara canım
bencede aksama bi fikir bulun yakızlar akşama ne yemek var
dışarı çıkıcam fatura yatırmaya ama akşamki yemeğe karar verim öle çıkcamkaydirigubbakcemile3
canım benim akşama barbunyam var,yanına pilav,cacık yaparımkızlar akşama ne yemek var
dışarı çıkıcam fatura yatırmaya ama akşamki yemeğe karar verim öle çıkcamkaydirigubbakcemile3
görüşürüz canımkızlarrr eşim gelecekmik yemeğe ben kalkayımda hazırlık yapayım
öpüyorum hepinizi
bilmemki angel dedimya etrafımda yalan dolan çok oluyo o yüzden kimseye güvenemiyorum işte bu yüzden fırsat buldukça kendime kadınlar kulübüne atıyorum ne yapayım
kesinlikle öyle canım çok uzak değil 1,5 saatlik yol ama işte her istediğin zaman gidemiyorsun
hoşbuldum bitanemmm
sabahları hiç kalkmak istemiyorum. arada dinlenip öyle yapıyorum işlerimide zaten ama bu seferde bitmiyor:)
artık ablam gelince ona sildiririm camları :)
canım benim akşama barbunyam var,yanına pilav,cacık yaparım
okadar yerimseniben
ama benim barbunyam yok hatta hiç bişiyim yok çorbadan yemeğe kadar işten çıkınca yapıcam hepsini fisfisfis -tatlicadiarzu-canım benim akşama barbunyam var,yanına pilav,cacık yaparım
okadar yerimseniben
canım kolay gelsin sanaayyy çok canım çekti cacık falan
evet evet bende aynı menuyu yapcam saol dirimcim birden canım ansıl cacık çektikaydirigubbakcemile3
menumu hazırladıgıma göre dirimim sayesınde kızlar ben bı koşu fatura yatırıp alışveriş yapıp geliyorum hepinizi öpüyorum
1 saate gelirima.s.
nedemek canım herzaman kaydirigubbakcemile3ayyy çok canım çekti cacık falan
evet evet bende aynı menuyu yapcam saol dirimcim birden canım ansıl cacık çektikaydirigubbakcemile3
menumu hazırladıgıma göre dirimim sayesınde kızlar ben bı koşu fatura yatırıp alışveriş yapıp geliyorum hepinizi öpüyorum
1 saate gelirima.s.
nazar etme ne olur çalış seninde olurama benim barbunyam yok hatta hiç bişiyim yok çorbadan yemeğe kadar işten çıkınca yapıcam hepsini fisfisfis -tatlicadiarzu-
canım maalesef öle insan kimseye güvenemio. buradaki dostluk bambaşka..alın yazımsın çok teşekkür ederim cnm sağol 15 temmuz 1987 doğumluyum eşimle 2002 yılında tanıştık kapı komşusu oluyoruz yani ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum eşimde esnaf 9 temmuz 2009 da evlendik.rüya gibiydi resimleri alınca eklerim bakarsınız cnm hiç arkadaş çevrem yok daha doğrusu dürüst bir arkadaş çevresi yok cnm etrafımdakilerin gözünü hırslar bürümüş hep o yüzden bende işlerden vakit bulabildikçe kadınlar kulübüne giriyorum vakit geçirmek için işte ben buyum
saol canım kendi yerime bikle yiyemedimde artanı ekmeğime koydum, sanada alıp gönderimmi, nasılsın bu arada :))
afiyet olsun canım, benim yerimede ye bende acıktım ama karar veremiyorum ne yesem ya her gün hergün düşünmekten fenalık geldi hep aynı şeyler çünkü :çok üzgünüm:
bizde eskidik sayılır, 25. nde 9 ay bitiyo, hamile kalsaydım ilk geceden şimdi doğardı çocuk :))aman maşallah de haktancım tahtaya vurkaydirigubbakcemile3en eski angelle ben miyim şimdi:roflol:
bizde size yakınız :))Benim 1 sene 2 ay olacak valla...Bizden en eskisi var mı??
canım hoşgeldin çok sevindim senin adına eşin hep böyle kalır inş :))Kuzularim, canlarim, dostlarim bitanelerim benim
Ben geldim ben ! ! !
Nasilsiniz ??? geçmisi okuyamadim kim ne yapmis, neler yasanmis çok merak ediyorum
Guzel haberleriniz vardir insallah
Ben çok guzel bir tatil geçirdim, çok eglendim, çok gezdim, esim çok iyi davrandi bana karsi
resmen tekrar asik oldum ona
Allahim bozmasin
Hersey yolunda
Cok guzeldi çok ! ! !
Resimleri yukleyince album yapip sizlerle paylasicam illa ki
Herkes mutludur insallah
Teyze oluyormuyuz yine ? varmi guzel haberler ?
hoşgeldin şekerim, kız çok yorma kkendini, bebişten önemli deil ya, bakalım babnın beklediği hediye senden olacakmı :))) nasılsın bu aradamerhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallahh
sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde bende yat yat olmuyo diye kalktım gardrobumu düzenledim çamaşırları makineye attım mutfak çekmecelerine başlayınca yorulduğumu farkettim ve geldim yanınıza
biraz dinlenip tekrar devam ederim artık
hoşgeldin tekrardan canım ben kendme erken evlenmişim diyodum ama sen benden daha erken evlenmişsin ama olsun eline herşeyi aldıktan sonra erken evlnmenin çok sakıncasıda yok, üniv. bitirmişsin, kamuya girmişsin, elde edilebeilecekler eline geçmiş, bundan sonrası mutluluklar sana, ardından nesliniziş artrmak adına hayırlı evlatlar.alın yazımsın çok teşekkür ederim cnm sağol 15 temmuz 1987 doğumluyum eşimle 2002 yılında tanıştık kapı komşusu oluyoruz yani ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum eşimde esnaf 9 temmuz 2009 da evlendik.rüya gibiydi resimleri alınca eklerim bakarsınız cnm hiç arkadaş çevrem yok daha doğrusu dürüst bir arkadaş çevresi yok cnm etrafımdakilerin gözünü hırslar bürümüş hep o yüzden bende işlerden vakit bulabildikçe kadınlar kulübüne giriyorum vakit geçirmek için işte ben buyum
en güzelini yaparsın sen canım maşallahın var valla, bende geçen demiştim ya yaprak sarcam diye valla çok güzel olmuştu ben çok beğendm eşimde öyle, baharatı herşeyi yerinde ama biraz kalındı,özellikle öyle yaptım çünkü inceler hiç tatmin etmiyo beni, ağız doldurmuyo ::))kızlar akşama ne yemek var
ama benim barbunyam yok hatta hiç bişiyim yok çorbadan yemeğe kadar işten çıkınca yapıcam hepsini fisfisfis -tatlicadiarzu-
canım maalesef öle insan kimseye güvenemio. buradaki dostluk bambaşka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?