- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım hoşgeldin sende aramıza
hoşbuldum tatlım bende yormamaya çalışıyorum
ama yarın annemler gelecek o yüzden evle ilgilenmem gerekiyor aslında bugün için camları silme niyetim vardı ama vazgeçtim bebişi öğrendikten sonra
hoşbuldum birsamcımm iyiyim çok şükürjnazcım nasılsın.hoş geldinnnn.şimdi kısmetse ne zaman doğum yapan sen hesaplamışındır sen kesin:)
kesinlikle öyle jazmincim inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürümAnladım canım.Boşver camları falan bebişten daha önemli değil valla.
jnaz hoşgeldın canım çok yorma kendını:ecrin_bebek:
hoşbuldum birsamcımm iyiyim çok şükür
netteki hesaplamalara göre 2 nisan canım bakalım büyük ihtimal ya mart sonu yada nisan başı olur inşallah
kesinlikle öyle jazmincim inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm
hoşbuldum haktancım dikkat ediyorum şekercim
canım arkadaşım seni gördüğüme çok sevindim helede böyle keyifli olmana
Cakirim ve Jnazcim...Suan gozlerim doldu inanin...canlarim benim...çok ama çok sevindim
Rabbim hayirli bir hamilelik nasip etsin
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Ne kadarlik hamilesiniz ? nasilsiniz ?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah !!!
jnaz çok teşekkür ederim cnm hoşbulduk bu arada gözün aydın allah kazasız kavuştursun ailene cnm
alın yazımsın çok teşekkür ederim cnm sağol 15 temmuz 1987 doğumluyum eşimle 2002 yılında tanıştık kapı komşusu oluyoruz yani ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum eşimde esnaf 9 temmuz 2009 da evlendik.rüya gibiydi resimleri alınca eklerim bakarsınız cnm hiç arkadaş çevrem yok daha doğrusu dürüst bir arkadaş çevresi yok cnm etrafımdakilerin gözünü hırslar bürümüş hep o yüzden bende işlerden vakit bulabildikçe kadınlar kulübüne giriyorum vakit geçirmek için işte ben buyum
merhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallahh
sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde bende yat yat olmuyo diye kalktım gardrobumu düzenledim çamaşırları makineye attım mutfak çekmecelerine başlayınca yorulduğumu farkettim ve geldim yanınıza
biraz dinlenip tekrar devam ederim artık
angel çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısın gerçekten bende kendimi çok yalnız hissediyorum nedense
canım hoşgeldin sende aramıza
hoşbuldum tatlım bende yormamaya çalışıyorum
ama yarın annemler gelecek o yüzden evle ilgilenmem gerekiyor aslında bugün için camları silme niyetim vardı ama vazgeçtim bebişi öğrendikten sonra
kızlarrr bu arada çookkk mutluyumm :)
annemler gelicek yarın annem, babam, yiğenim ve ablam ve bir kaç günde kalmayı düşünüyorlar öyle hevesle bekliyorumki anlatamam
bu arada bu sabah anneme de söyledim öyle mutlu olduki telefonda ağlıyordu nerdeyse
yaralım canım benim hoşgeldin
canım mutlu olmana çok sevindim,inşallah hep böyle devam eder,hep mutlu olursun
jnazcığım çok sevindim canım annenlerin gelmesine, canım ne kadar kalacaklar?
ilk torunları mı peki??
canım tam beni anlatmışsın valla,iş ortamlarımız tıpa tıp aynı
aynı yerde mi çalışıyoruz diye içimden geçirmedim değil yani
bende işlerden vakit buldukça,kk'ya giriyorum,
böyle kafam daha rahat
kesinlikle öyle canım çok uzak değil 1,5 saatlik yol ama işte her istediğin zaman gidemiyorsundoğrudur cnm gurbetlik zordur bende üniversite okurken çok çekmiştim özlem duygusunu o yüzden anlayabiliyorum seni bol bol hasret giderirsin inşallah
hoşbuldum bitanemmmmerhaba gülyüzlüm hoşgeldin
ee ilk zamanlar halsizlik falan normal yani
dikkat et kendine yorma kendini yat dinlen şu 2 3 ay sonra yaparsın:))
yaa ne camı ya abanma öel yukarılara falanlmaz:
yerim ben sizi yaaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?