nedemek canım herzaman kaydirigubbakcemile3
hayret ya ben hiç acıkmadım bugün,dün çok yemişim sanırım :kedi:
offfffffffffffff yazdıklarınızı çok geç görüyom ya ağlıcam
canım arada f5 yap yenlenio sayfaofffffffffffffff yazdıklarınızı çok geç görüyom ya ağlıcam
canım arada f5 yap yenlenio sayfa
sayfayı sürekli yenilenmen lazım canım
o zaman görürsün:)))
rica ederim mutlu kız:) evet sayfa acıkken yapıyorsun:)çok teşekkür ederim cnm sağol sayfa açıkken mi yapacağım f 5 i
kolay gelsin canımmmmmolleeyyyy iş geldi, 2 tane yazım var ben onlara akıyorum kızlar görüşürüz
olleeyyyy iş geldi, 2 tane yazım var ben onlara akıyorum kızlar görüşürüz
ayy alınyazımsın inşallah biranönce çıkar şu tayin yaaa
en iyisi canım bende bazen diyorum 1 yıl yerine 2 yıl nişanlı kalsaydımda hiç eşimden ayrı olmak zorunda kalmasaydım, inş çabucak kavuşuruz, hoş bunu da iyi tarafı ayrıyken borçlarımızı ödedik borçsuz evlenmiş gibi olcaz gelince gönlümüzce gezip eğlencezde onlada dayanışma yapmak ayı bi güellik olurdualınyazımsın cnm benim inşallah en yakın zamanda bir araya gelirsiniz bende nerdeyse 1 yıllık evli olacaktım ama ailem 1 yıl nişanlı kaldım bu yıl evlendim işte
inş canım ya dua edin bizim içi nolur
en iyisi canım bende bazen diyorum 1 yıl yerine 2 yıl nişanlı kalsaydımda hiç eşimden ayrı olmak zorunda kalmasaydım, inş çabucak kavuşuruz, hoş bunu da iyi tarafı ayrıyken borçlarımızı ödedik borçsuz evlenmiş gibi olcaz gelince gönlümüzce gezip eğlencezde onlada dayanışma yapmak ayı bi güellik olurdu(
saol canım kendi yerime bikle yiyemedimde artanı ekmeğime koydum, sanada alıp gönderimmi, nasılsın bu arada :))
sende tarhana çobası bullgur pilavı cacık yapabilrsin mesea en kolayı
dün kociş çiğ köfte yaptıdirim bu senmisin :1shok: şaşırtıyosun bizi bak, nasıl acıkmazsın yaaa CADIARZU
canım f5 tuşuna basıyoruz biz sürekliofffffffffffffff yazdıklarınızı çok geç görüyom ya ağlıcam
bir kaçtane de ben göndereyimolleeyyyy iş geldi, 2 tane yazım var ben onlara akıyorum kızlar görüşürüz
canım hoşgeldinkızlar faturalarımı yatırdım alışverişimi yaptım
kendimi doyurdumkaydirigubbakcemile3
geldim
servisi aradım bana kullanım hatası dediler pamuklanma için ama görümcemle üstünden geçtik herşeyin kullanma hatası falan yok herkes gibi kullanıyorum makıneyi
eşimde cumartesi çağır bende duyayım şu hatayı dedi kızdı onlara beni hatalı gösteriyolar diyekaydirigubbakcemile3
biraz oturayım ütüye başlicamkaydirigubbakcemile3
kızlar faturalarımı yatırdım alışverişimi yaptım
kendimi doyurdumkaydirigubbakcemile3
geldim
servisi aradım bana kullanım hatası dediler pamuklanma için ama görümcemle üstünden geçtik herşeyin kullanma hatası falan yok herkes gibi kullanıyorum makıneyi
eşimde cumartesi çağır bende duyayım şu hatayı dedi kızdı onlara beni hatalı gösteriyolar diyekaydirigubbakcemile3
biraz oturayım ütüye başlicamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?