Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy alınyazımsın inşallah biranönce çıkar şu tayin yaaa

alınyazımsın cnm benim inşallah en yakın zamanda bir araya gelirsiniz bende nerdeyse 1 yıllık evli olacaktım ama ailem 1 yıl nişanlı kaldım bu yıl evlendim işte

olleeyyyy iş geldi, 2 tane yazım var ben onlara akıyorum kızlar görüşürüz

ayy alınyazımsın inşallah biranönce çıkar şu tayin yaaa

inş canım ya dua edin bizim içi nolur

alınyazımsın cnm benim inşallah en yakın zamanda bir araya gelirsiniz bende nerdeyse 1 yıllık evli olacaktım ama ailem 1 yıl nişanlı kaldım bu yıl evlendim işte
en iyisi canım bende bazen diyorum 1 yıl yerine 2 yıl nişanlı kalsaydımda hiç eşimden ayrı olmak zorunda kalmasaydım, inş çabucak kavuşuruz, hoş bunu da iyi tarafı ayrıyken borçlarımızı ödedik borçsuz evlenmiş gibi olcaz gelince gönlümüzce gezip eğlencezde onlada dayanışma yapmak ayı bi güellik olurdu (

alınyazımsın dularım seninle.. inşallah en kısa zamanda eşine kavuşursunnn

cnm en azından siz evlisiniz ben nişanlıyken o kadar çok olaylar yaşadımki nefret ettim 1 yıl nişanlı kaldığıma çok kötü günler yaşadım cnm

saol canım kendi yerime bikle yiyemedimde artanı ekmeğime koydum, sanada alıp gönderimmi, nasılsın bu arada :))

sende tarhana çobası bullgur pilavı cacık yapabilrsin mesea en kolayı

canım benim sağol,bende yemeğimi söyledim şimdi cokacimcoook, çok şükür iyiyim bugün işyerim biraz daha sakin dinlenip keyfini çıkarıyorum

kızlar faturalarımı yatırdım alışverişimi yaptım
kendimi doyurdumkaydirigubbakcemile3
geldim
servisi aradım bana kullanım hatası dediler pamuklanma için ama görümcemle üstünden geçtik herşeyin kullanma hatası falan yok herkes gibi kullanıyorum makıneyi
eşimde cumartesi çağır bende duyayım şu hatayı dedi kızdı onlara beni hatalı gösteriyolar diyekaydirigubbakcemile3

biraz oturayım ütüye başlicamkaydirigubbakcemile3

dirim bu senmisin :1shok: şaşırtıyosun bizi bak, nasıl acıkmazsın yaaa CADIARZU
dün kociş çiğ köfte yaptı
şuanda bulgurlar midemde şişmiş durumda

offfffffffffffff yazdıklarınızı çok geç görüyom ya ağlıcam
canım f5 tuşuna basıyoruz biz sürekli

olleeyyyy iş geldi, 2 tane yazım var ben onlara akıyorum kızlar görüşürüz
bir kaçtane de ben göndereyim
daraltı geldi.4 yazı çıkardım
incelemem gereken bir sürü dosya var :sinifsinif:

canım hoşgeldin
bende pamuklanma olmuyor bencede
haftasonu çağırın eşin konuşsun adamlarla
hayret yani

bencede kızmakta haklı ya pamuklanmakla kullanıcı hatasının ne alakası var((

ay keşke evde olsamda bende bir an önce ütülerime başlasam
gerçi ütüler hep kolay tişört şort atlet vs. ama çok fazla
bakalım bitircem inş bugün
yemek işide yine kocişe kalır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…