Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralım hoşgeldın canım
bu tatiller böyle tekrar aşık ediyo insanı
maşallah maşallah allah nazarlardan saklasınalkisalkisalkis

Iyiyim Birsam'cim, sen nasilsin ? nasil gidiyor ?

Jazmin'cim...uzuldum bitanem ama Allah yine verir insallah dostum sakin morelini bozma
Hayirlisi olsun ne yapalim...Tekrarini nasip etsin insallah ve bu guzel haberi yine beraber paylasim insallah

Cakirim ve Jnazcim...Suan gozlerim doldu inanin...canlarim benim...çok ama çok sevindim
Rabbim hayirli bir hamilelik nasip etsin
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Ne kadarlik hamilesiniz ? nasilsiniz ?

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah !!!

hoşgeldin canım
Allah mutluluğuzu bozmasın, daim etsin canım benim

Birsamcım sende 2010'da düşünüyorsun dimi.

cnm cım.ilaçlarım var tahminen önümüzde ki yılın başın da bırakmış olurum.yani şubat mart gibi çalışmalar başlar die düşünüyorum.hayırlısı inş.
sen temmuzda başlıcan demi çalışmalara

Haktancim nasilsin kuzum ??? neler yaptin ben yokken bakiyim ??

Vallahi oyle...Yeni bir sayfa açtik, insallah hersey yolunda gidecek bundan sonra

Ayy ne guzel ya, hep size kavusmak hemde guzel haberler almak, çok sukur Rabbimize

Jazmin'cim...uzuldum bitanem ama Allah yine verir insallah dostum sakin morelini bozma
Hayirlisi olsun ne yapalim...Tekrarini nasip etsin insallah ve bu guzel haberi yine beraber paylasim insallah

Canım çok sağol.Toparlanıyorum yavaş yavaş;ama bugün daha iyiyim canım.İnşallah tatlım en kısa zamanda iyi haberlerle geleceğim.Senden de bekliyoruz artıkyerimseniben

Valla şekerim benim kociş tutturdu benim gibi boğa olsun diyekaydirigubbakcemile3Mayıs Haziran gibi çalışmalara başlayacağız artık.Allah nasip ederse seneye bu zamanlar bebişlerimiz göbüşümüze konacak:Saruboceq:

aminnn cnm inş.

Haktancim nasilsin kuzum ??? neler yaptin ben yokken bakiyim ??

Vallahi oyle...Yeni bir sayfa açtik, insallah hersey yolunda gidecek bundan sonra

Ayy ne guzel ya, hep size kavusmak hemde guzel haberler almak, çok sukur Rabbimize

canım benım sen yokken ben iyiyce ev kadını moduna girdim atom karınca gibi çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
eşimle ben tatil gunlerını iple çekiyoruz vallakaydirigubbakcemile3
senın eglenmene aşkınızın tazelenmesıne çok sevindim hayatım allah devamını daha çok getirsin:asigim:

merhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallahh
sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde bende yat yat olmuyo diye kalktım gardrobumu düzenledim çamaşırları makineye attım mutfak çekmecelerine başlayınca yorulduğumu farkettim ve geldim yanınıza
biraz dinlenip tekrar devam ederim artık

angel çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısın gerçekten bende kendimi çok yalnız hissediyorum nedense

Hoşgeldiniz canım Sakın kendini yorma.Bol bol dinlen,bak bebiş olduktan sonra bugünleri arayacaksın:ecrin_bebek:

angel çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısın gerçekten bende kendimi çok yalnız hissediyorum nedense
canım hoşgeldin sende aramıza

Hoşgeldiniz canım Sakın kendini yorma.Bol bol dinlen,bak bebiş olduktan sonra bugünleri arayacaksın:ecrin_bebek:

hoşbuldum tatlım bende yormamaya çalışıyorum
ama yarın annemler gelecek o yüzden evle ilgilenmem gerekiyor aslında bugün için camları silme niyetim vardı ama vazgeçtim bebişi öğrendikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…