Hoşgeldin canım.Ne mutlu size.İnşallah mutluluğunu hiç bozulmaz ve hep böyle devam eder.Çakırgözlü ve jnaz hamiş.Ben de hamiştim;ama maalesef devam edemedi hamişliğim.
çakırı unutmuşum yaw.
hoşgeldin canımKuzularim, canlarim, dostlarim bitanelerim benim
Ben geldim ben ! ! !
Nasilsiniz ??? geçmisi okuyamadim kim ne yapmis, neler yasanmis çok merak ediyorum
Guzel haberleriniz vardir insallah
Ben çok guzel bir tatil geçirdim, çok eglendim, çok gezdim, esim çok iyi davrandi bana karsi
resmen tekrar asik oldum ona
Allahim bozmasin
Hersey yolunda
Cok guzeldi çok ! ! !
Resimleri yukleyince album yapip sizlerle paylasicam illa ki
Herkes mutludur insallah
Teyze oluyormuyuz yine ? varmi guzel haberler ?
Birsamcım sende 2010'da düşünüyorsun dimi.
selam birsamcım hoşgeldin nasılsın _=QUOTE]
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın.bu arada bugün 11 ay bitti bizim evliliğimizde de.1 ay sonra ALLAH kısmet ederse 1. ylımız dolcak:asigim:
iyiyim bende canımcım aynen devam
inşallah canım Allah nice senelere erdirsin ağız tadıyla sağlıkla inşallah
evet canım yaa zaman çok çabuk geçiyo bu kocişlerin yanında
maşallah hayatım en eski demeyelim ona en evliliği oturmuş diyelim en şarap gibisi diyelim
valla bu evlilik nasıl bişeyse gün geçtikçe güzelleşiyokaydirigubbakcemile3
nice senelere hayatım
maşallah aşk böcüğüm Allah nazarlardan saklasın inş.:Saruboceq:
aman maşallah de haktancım tahtaya vurkaydirigubbakcemile3en eski angelle ben miyim şimdi:roflol:
sayılır birde jazmin var onun geçti bir seneyi:)))
kızlar ben yemeğe çıktım
afiyet olsun cicişş:kedi:
Benim 1 sene 2 ay olacak valla...Bizden en eskisi var mı??
yokkk galiba:kedi:
Kuzularim, canlarim, dostlarim bitanelerim benim
Ben geldim ben ! ! !
Nasilsiniz ??? geçmisi okuyamadim kim ne yapmis, neler yasanmis çok merak ediyorum
Guzel haberleriniz vardir insallah
Ben çok guzel bir tatil geçirdim, çok eglendim, çok gezdim, esim çok iyi davrandi bana karsi
resmen tekrar asik oldum ona
Allahim bozmasin
Hersey yolunda
Cok guzeldi çok ! ! !
Resimleri yukleyince album yapip sizlerle paylasicam illa ki
Herkes mutludur insallah
Teyze oluyormuyuz yine ? varmi guzel haberler ?
hoşgeldin canım nasılsın gördüğüme göre bombasın maşallah
çok sevindim tatilinin güzel geçmesine
herşeyin güzel olmasına :lepi:
Jazmin'cim...uzuldum bitanem ama Allah yine verir insallah dostum sakin morelini bozma
Hayirlisi olsun ne yapalim...Tekrarini nasip etsin insallah ve bu guzel haberi yine beraber paylasim insallah
cnm cım.ilaçlarım var tahminen önümüzde ki yılın başın da bırakmış olurum.yani şubat mart gibi çalışmalar başlar die düşünüyorum.hayırlısı inş.
sen temmuzda başlıcan demi çalışmalara
Valla şekerim benim kociş tutturdu benim gibi boğa olsun diyekaydirigubbakcemile3Mayıs Haziran gibi çalışmalara başlayacağız artık.Allah nasip ederse seneye bu zamanlar bebişlerimiz göbüşümüze konacak:Saruboceq:
Valla şekerim benim kociş tutturdu benim gibi boğa olsun diyekaydirigubbakcemile3Mayıs Haziran gibi çalışmalara başlayacağız artık.Allah nasip ederse seneye bu zamanlar bebişlerimiz göbüşümüze konacak:Saruboceq:
bende iyiyim canım çok şükür herşey yolundadzcelim benim saol bitanem aminnnnnnnn hepimize insallah
iyimisin gulum ?
Haktancim nasilsin kuzum ??? neler yaptin ben yokken bakiyim ??
Vallahi oyle...Yeni bir sayfa açtik, insallah hersey yolunda gidecek bundan sonra
Ayy ne guzel ya, hep size kavusmak hemde guzel haberler almak, çok sukur Rabbimize
merhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallahh
sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde bende yat yat olmuyo diye kalktım gardrobumu düzenledim çamaşırları makineye attım mutfak çekmecelerine başlayınca yorulduğumu farkettim ve geldim yanınıza
biraz dinlenip tekrar devam ederim artık
canım hoşgeldin sende aramızaangel çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısın gerçekten bende kendimi çok yalnız hissediyorum nedense
Hoşgeldiniz canımSakın kendini yorma.Bol bol dinlen,bak bebiş olduktan sonra bugünleri arayacaksın:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?