Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım makinenin markası neydi

arçelik canım neden yapıyo anlamadım garantı kapsamına gırmıyomus kullanım hatası dıye sinir oldum
kızlar benimde ütüm çok ama saat 4 de başlicamkaydirigubbakcemile3
ben hep böyle saat veririm kendime öyle yaparım işlerimi

evde olmaya özenmeyın ben tv nin yanından bile geçmiyorum sizle burda sohbet edıyorum ya da ev işi yapıyorum
kaçırdıgınız pek bişey yok yani canlarım

kayınvalidede takılmıomu artık:) ay canım ya kolay gelsinnn poffffff
bi akşam olsada gitsek yaa. gerçi beni kociş gece vardiyası bugün yalnızımmm
Yok canım bu aralar evde,
canım senin işinde zor,Allah kolaylık versin

Ay kızlar uyuyayım dedim.Uyuyamadım vallahi.Bir sürü ütü var;ama sıcakta kolumu kaldırıp ütü yapasım yok vallahi.Dirimcim ben kaç gündür evdeyim;ama TV'de hiçbirşey yok maalesef..
canım biliyorum tv de hiç birşey yok.ama ben boş boş bakmaya razıyım
şuanki durumumdan iyidir canım ya

ahhhhhhh ahhh nerde güzelim bizimki yapmaz keşke yapsa
canım seninkininde yaptığı başka şeyler vardır yerimseniben
jazmin keşke senin yerinde ben olsam da uyusam valla çok uykum geldi
aynen :1rolleyes:

canım ben iç çamaşırlar için file kullanıyorum,annemin makinasında bir kere kenarına çorap sıkışmıştı,makina çalışmamıştı felan
servis çıkardı
sıkışan çorapta benim çorabımdı :kedi:
ya ben sütyenleri elde yıkamıyorum,atıyorum makinaya
bir tanesinin süngeri kötü oldu okadar

bugün çok mu sıkıcı bana mı öle geliyo.üff birazdan kalkıp 1 saat lik bi spor cd im var onu yapmam lazım nası yapcam die düşünüp duruyom.amannn be nerden aldım bu zıkkım kiloları yaa. ne salağım dikkat etmedim şimdide vercem die uğraş

alınyazımsın dularım seninle.. inşallah en kısa zamanda eşine kavuşursunnn
inş canım allah razı olsun
cnm en azından siz evlisiniz ben nişanlıyken o kadar çok olaylar yaşadımki nefret ettim 1 yıl nişanlı kaldığıma çok kötü günler yaşadım cnm
snin ne sıkıntıların vardı herkesteki gibi mi farklımı

canım benim sağol,bende yemeğimi söyledim şimdi cokacimcoook, çok şükür iyiyim bugün işyerim biraz daha sakin dinlenip keyfini çıkarıyorum
afiyet olsun tatlım
elektrikli aletler adamın canını fena sıkıyo (
dün kociş çiğ köfte yaptı
şuanda bulgurlar midemde şişmiş durumda

bir kaçtane de ben göndereyim
daraltı geldi.4 yazı çıkardım
incelemem gereken bir sürü dosya var :sinifsinif:
tabi ağırlık yapttı dimi geeen yediklerin, seni seni :))

yazıları gönder şekerim yarına ama yarında boş olursam yaarım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay geldim.Kızlar ya bende sizin yerinizde olmak isterdim valla:) Sabah sanki çok işim varmış gibi 8'de kalktım.O saatten beri böyle sıcakta mayışıyorum.Klimada açamıyorum hastayım diye. TV desen boş can sıkıntısı..Haftaya işe başlıcam da kurtulacağım dertten.Sonra da tatil zatenzemuszemus

bende hemde nasıl dzcel pazartesi başladım işe 3 gündür sallanıyorum iş yerinde 3 gündür 1'i buluyor yatmam sabahta 5:30 kalkıyorum :gitme:
sen durumun bendende vahim bende geceleri geç yatıyorum ama sabahları en azından biraz daha uyuyabiliyorum
çok erken kalkıyomuşsun canım

alınyazımsın doğrudur cnm benim sorunum nişanlımla yada ailesi ile ilgili olmadı çok şükür ben 12 günlük nişanlı iken dayım intihar etti ve ben ölüsünü kendim buldum onun şokuyla yaşarken annemle babam ayrılmaya kalktı cnm benim sorunlarım böyleydi ve beni yıprattı evlendiğimde 45 kiloydum hala 45 kiloyum

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama kendi yuvanda hep mutlu olursun inşallah:Saruboceq:

Canım başınız sağolsun.Gerçekten ağır şeyler yaşamışsın.Allah bir daha yaşatmasın..

gercekten kolay seyler değilmiş mutlukız. umarım bidaha yaşamazsın

sen durumun bendende vahim bende geceleri geç yatıyorum ama sabahları en azından biraz daha uyuyabiliyorum
çok erken kalkıyomuşsun canım

evet cnm sabah namazımı kılıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum allah var eşim kalkma sen yat diyor ama içim rahat etmiyor işte kıyamıyorum eşime

canım çok üzüldüm yaranı deştiysem çok özür dilerim, gerçekten kötü bi sebepmiş annen baban ayrıldılar mı peki

ya ben de fileyi aldım ama üşeniyorum daha doğrusu unutuyorum ben bikinilerimi ve spor ayakkabıalrımı yıkıyorum fileyle:kedi:
sütyenlerde yeni alındığında kıyamıyorumda 3 5 ay sonra atıyorum makinayazemuszemus

bendeee:gitme::gitme:

canım çok üzüldüm yaranı deştiysem çok özür dilerim, gerçekten kötü bi sebepmiş annen baban ayrıldılar mı peki

üzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:

yazıları gönderdim ama daha çok var.sorunlu olanlar var.yazamıyorum o yüzden neysem
sohbet edelim bari opuyorumnanaktan

canım evde durmak 1-2 günden sonra sıkıyor
evde birileri olsa,iyide tek başına canın sıkılıyor
bende kısmetse haftaya alıyorum iznimi kaydirigubbakcemile2

canım başınınz sağolsun,gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız.
inşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olrusun canım

kaydirigubbakcemile3
ilahi angel kaydirigubbakcemile3
bak bende yeni aldığım bir kıyafetin etiketini giyene kadar atmam
etiketini çıkartınca eskiyormuş gibime geliyor

iananamıyorum canım yaaaa. teyzennnmiii anne yarısıdır teyze yaa yazıklar olsunnnn..
allah ıslah etsin ne diyim

neeeeeeeee anlamadım teyzen mi:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…