canım makinenin markası neydi
al bende de okadarrrrrrrrr
Yok canım bu aralar evde,kayınvalidede takılmıomu artık:) ay canım ya kolay gelsinnn poffffff
bi akşam olsada gitsek yaa. gerçi beni kociş gece vardiyası bugün yalnızımmm
canım biliyorum tv de hiç birşey yok.ama ben boş boş bakmaya razıyımAy kızlar uyuyayım dedim.Uyuyamadım vallahi.Bir sürü ütü var;ama sıcakta kolumu kaldırıp ütü yapasım yok vallahi.Dirimcim ben kaç gündür evdeyim;ama TV'de hiçbirşey yok maalesef..
canım seninkininde yaptığı başka şeyler vardır yerimsenibenahhhhhhh ahhh nerde güzelim bizimki yapmaz keşke yapsa
aynen :1rolleyes:jazmin keşke senin yerinde ben olsam da uyusam valla çok uykum geldi
canım ben iç çamaşırlar için file kullanıyorum,annemin makinasında bir kere kenarına çorap sıkışmıştı,makina çalışmamıştı felanyani şu anlattıklarında ben pek bi anormallik göremedim
makinada bi sıkıntı var bence
ne markaydı canım makinan??
bende geçen tatilden gelince sürekli arka arkaya yıkadım çamaşırları
bi günde 4 kere falan attım en son beyazları attım doldu ama bir tane sütyen kalmıştı üşendim elde yıkamaya atıyım dedim bi çıktı makinadan parçalanmış(
tam kenara gelmiş demek birde fazla doldurunca oldu ama o benim hatamdı :kedi:
yok ben uzanmazdım ya
çünkü o ütülerin bittiğini görünce çok mutlu olur rahatlardım ve o bana yatıp uzanmaktan daha büyük zevk verirdi:kedi:
inş canım allah razı olsunalınyazımsın dularım seninle.. inşallah en kısa zamanda eşine kavuşursunnn
snin ne sıkıntıların vardı herkesteki gibi mi farklımıcnm en azından siz evlisiniz ben nişanlıyken o kadar çok olaylar yaşadımki nefret ettim 1 yıl nişanlı kaldığıma çok kötü günler yaşadım cnm
afiyet olsun tatlım
canım benim sağol,bende yemeğimi söyledim şimdi cokacimcoook, çok şükür iyiyim bugün işyerim biraz daha sakin dinlenip keyfini çıkarıyorum
elektrikli aletler adamın canını fena sıkıyokızlar faturalarımı yatırdım alışverişimi yaptım
kendimi doyurdumkaydirigubbakcemile3
geldim
servisi aradım bana kullanım hatası dediler pamuklanma için ama görümcemle üstünden geçtik herşeyin kullanma hatası falan yok herkes gibi kullanıyorum makıneyi
eşimde cumartesi çağır bende duyayım şu hatayı dedi kızdı onlara beni hatalı gösteriyolar diyekaydirigubbakcemile3
biraz oturayım ütüye başlicamkaydirigubbakcemile3
tabi ağırlık yapttı dimi geeen yediklerin, seni seni :))dün kociş çiğ köfte yaptı
şuanda bulgurlar midemde şişmiş durumda
bir kaçtane de ben göndereyim
daraltı geldi.4 yazı çıkardım
incelemem gereken bir sürü dosya var :sinifsinif:
sen durumun bendende vahim bende geceleri geç yatıyorum ama sabahları en azından biraz daha uyuyabiliyorumbende hemde nasıl dzcel pazartesi başladım işe 3 gündür sallanıyorum iş yerinde 3 gündür 1'i buluyor yatmam sabahta 5:30 kalkıyorum :gitme:
alınyazımsın doğrudur cnm benim sorunum nişanlımla yada ailesi ile ilgili olmadı çok şükür ben 12 günlük nişanlı iken dayım intihar etti ve ben ölüsünü kendim buldum onun şokuyla yaşarken annemle babam ayrılmaya kalktı cnm benim sorunlarım böyleydi ve beni yıprattı evlendiğimde 45 kiloydum hala 45 kiloyum
alınyazımsın doğrudur cnm benim sorunum nişanlımla yada ailesi ile ilgili olmadı çok şükür ben 12 günlük nişanlı iken dayım intihar etti ve ben ölüsünü kendim buldum onun şokuyla yaşarken annemle babam ayrılmaya kalktı cnm benim sorunlarım böyleydi ve beni yıprattı evlendiğimde 45 kiloydum hala 45 kiloyum
gercekten kolay seyler değilmiş mutlukız. umarım bidaha yaşamazsınalınyazımsın doğrudur cnm benim sorunum nişanlımla yada ailesi ile ilgili olmadı çok şükür ben 12 günlük nişanlı iken dayım intihar etti ve ben ölüsünü kendim buldum onun şokuyla yaşarken annemle babam ayrılmaya kalktı cnm benim sorunlarım böyleydi ve beni yıprattı evlendiğimde 45 kiloydum hala 45 kiloyum
sen durumun bendende vahim bende geceleri geç yatıyorum ama sabahları en azından biraz daha uyuyabiliyorum
çok erken kalkıyomuşsun canım
Yok canım bu aralar evde,
canım senin işinde zor,Allah kolaylık versin
canım biliyorum tv de hiç birşey yok.ama ben boş boş bakmaya razıyım
şuanki durumumdan iyidir canım ya
canım seninkininde yaptığı başka şeyler vardır yerimseniben
aynen :1rolleyes:
canım ben iç çamaşırlar için file kullanıyorum,annemin makinasında bir kere kenarına çorap sıkışmıştı,makina çalışmamıştı felan
servis çıkardı
sıkışan çorapta benim çorabımdı :kedi:
ya ben sütyenleri elde yıkamıyorum,atıyorum makinaya
bir tanesinin süngeri kötü oldu okadar
bugün çok mu sıkıcı bana mı öle geliyo.üff birazdan kalkıp 1 saat lik bi spor cd im var onu yapmam lazım nası yapcam die düşünüp duruyom.amannn be nerden aldım bu zıkkım kiloları yaa. ne salağım dikkat etmedim şimdide vercem die uğraş
geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama kendi yuvanda hep mutlu olursun inşallah:Saruboceq:
canım çok üzüldüm yaranı deştiysem çok özür dilerim, gerçekten kötü bi sebepmiş annen baban ayrıldılar mı peki
yazıları gönderdim ama daha çok var.sorunlu olanlar var.yazamıyorum o yüzden neyseminş canım allah razı olsun
kız banada kök söktürdüler iyidirler gerçekten kayınvalidemde görümcemde ama kardeşiyle yeğeni olunca her saçmalığı yaptılar yani, bizde 1 yıl nişanlı kaldık eşimde askerdeydi uzun dönem ama kimse destek olmadı hep mücadale ettim, üstelik eşim doğudaydı ve stresim 2 kattaydı.hadi evlenin neyse hepsi geçti bitti evliliğimin ilk 3 ayı feci tarışmalarla geçti ailesi dolayısıyla, diyorum ya kötü değiller ama cahillik kötü, ben kayınvalidelik yapıp alttan aldım ama şimdiyi sorarsan çatır çatır konuşuyorum, yinede milletin gelini gibi kötü davranamıyorum.ama şimdi çok şükür mutluyuz bi eksik eşim, snin ne sıkıntıların vardı herkesteki gibi mi farklımı
afiyet olsun tatlım
elektrikli aletler adamın canını fena sıkıyo(
tabi ağırlık yapttı dimi geeen yediklerin, seni seni :))
yazıları gönder şekerim yarına ama yarında boş olursam yaarım :))
canım evde durmak 1-2 günden sonra sıkıyorAy geldim.Kızlar ya bende sizin yerinizde olmak isterdim valla:) Sabah sanki çok işim varmış gibi 8'de kalktım.O saatten beri böyle sıcakta mayışıyorum.Klimada açamıyorum hastayım diye. TV desen boş can sıkıntısı..Haftaya işe başlıcam da kurtulacağım dertten.Sonra da tatil zatenzemuszemus
canım başınınz sağolsun,gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız.alınyazımsın doğrudur cnm benim sorunum nişanlımla yada ailesi ile ilgili olmadı çok şükür ben 12 günlük nişanlı iken dayım intihar etti ve ben ölüsünü kendim buldum onun şokuyla yaşarken annemle babam ayrılmaya kalktı cnm benim sorunlarım böyleydi ve beni yıprattı evlendiğimde 45 kiloydum hala 45 kiloyum
kaydirigubbakcemile3ya ben de fileyi aldım ama üşeniyorum daha doğrusu unutuyorum ben bikinilerimi ve spor ayakkabıalrımı yıkıyorum fileyle:kedi:
sütyenlerde yeni alındığında kıyamıyorumda 3 5 ay sonra atıyorum makinayazemuszemus
bendeee:gitme::gitme:
iananamıyorum canım yaaaa. teyzennnmiii anne yarısıdır teyze yaa yazıklar olsunnnn..üzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:
üzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?