nedemek canım bız ne için varız burda herşeyimizi paylaşıyoruz
allahım sabırlar versin annene size hepiniz içinde çok kötü bi olay bu
annen hangi birine yansın kardeşinden böle bişey gördüğünemi kocasındanmı ay nebilim yaa çok kötü iğrenç bişey
allah çıkar yol göstersin inşallah:Saruboceq:
baban ne iyi patronmuş canım ya kaydirigubbakcemile3
izin probleminde olmuyodur şimdi senin kaydirigubbakcemile2
yazlığa gidip kafa dağıtırsın iyi olur canım
takılalım canım ya,bende bıraktım bugün iş gelmesse tabi acilcanım allah senin mutluluğunu hiçmi hiç bozmasın, nasıl olur yahu? allah şaşırtmasın kimseyi, bence babandan önce burda teyzende en büyük hata, hadi baban annen için eloğlu ama teyzenin özbe öz aynı karında yattığı kardeşi.insan haram süt emmemiş olsun yeterki( allah islah etsin, dilerim çok mutlu ve sorunsuz bi evlilik geçirirsin yerimseniben dilerim hiç birimiz yaşamayalım böyle şeyleri, allah düşmanlara yaşatmasın
gel takılalım bende yolladım, kesin nokta virgül değiştirilmek üzere geri döncek ya neyse :)
sağolun hepiniz canlarım benim ben hergün ağlıyorum iş yerinde evime yansıtmamaya çalışıyorum mümkün oldukça aynı evde yaşıyorlar ama konuşmuyorlar bir kız kardeşim daha var sbs sınavına girdi ve 400 puan aldı onların yüzünden yıprandık hergün arayıp beni soruyor abla babamla annem ayrılacaklarmı diye:gitme::gitme::gitme:
tam hayalimdeki iş :1rolleyes:
Evet tatlım öyledir babam;ama işin hoş yanı oda kaç haftadır şirkete uğramıyor yazlıkta süreklikaydirigubbakcemile3 Olmuyor valla izin de problem;ama çokda suyunu çıkarmamak lazım değil mi:sinifsinif: Tatil gelse de bir kendime gelsem canım yasositososito
canım allah senin mutluluğunu hiçmi hiç bozmasın, nasıl olur yahu? allah şaşırtmasın kimseyi, bence babandan önce burda teyzende en büyük hata, hadi baban annen için eloğlu ama teyzenin özbe öz aynı karında yattığı kardeşi.insan haram süt emmemiş olsun yeterki( allah islah etsin, dilerim çok mutlu ve sorunsuz bi evlilik geçirirsin yerimseniben dilerim hiç birimiz yaşamayalım böyle şeyleri, allah düşmanlara yaşatmasın
gel takılalım bende yolladım, kesin nokta virgül değiştirilmek üzere geri döncek ya neyse :)
tatlım olan sana olur, o seni düşündmğ bunları yaparken düşünmeyen insan için kendini harap etmeye değmez. ama annen ayrı tabiki, annen nasıl tahammül edebil tüm bunlara, dayının intiharının sebebide bu sanırımm
tam hayalimdeki iş :1rolleyes:
tabi tabi cılkını da çıkarmamak gerekiyor dimi :jeyyar:
canım ne demek, saolsun burdaki herkes gerçekten çok iyi niyetli, bizde sana teşekkür ederiz paylaşmak için bizi seçtiğindenamin cnm iyiki siz gibi arkadaşlarım var hepinize çok teşekkür ederim
yok cnm dayımın aile problemleri ve borçları vardı bunalıma girdi galiba
ne demek canım benim helal olsun tabikiiiiallah hepinizden razı olsun cnm arkadaşlarım sizlerinde başını ağrıttım kusuruma bakmayın lütfen hakkınızı helal edin
canım her zaman yanındayız :teselli:amin cnm iyiki siz gibi arkadaşlarım var hepinize çok teşekkür ederim
eh işte idare ederGel canım sende;ama siz de iyisiniz canım.Mesai saatleriniz iyi en azından:sinifsinif:
aynen bizdede öyle eşim yat kalkma diyo ama benim içim rahat etmiyor
vardiyeli çalışıyo zaten sürekli gündüz gitmiyo yani oyüzden sabahları giderken hazırlamak istiyorum bende
evet malesef ki vardiyeli bir hafta gündüz bi hafta gece çalışıyosenindemi eşin vardiyalı canım. gece gündüz haftasonu karışık dimi
evet malesef ki vardiyeli bir hafta gündüz bi hafta gece çalışıyo
ilk zamanlar çok koydu gece ayrı kalmak mafoldumben ama zamanla alışıyo insan daha doğrusu alışmaya çalışıyo
evet malesef ki vardiyeli bir hafta gündüz bi hafta gece çalışıyo
ilk zamanlar çok koydu gece ayrı kalmak mafoldumben ama zamanla alışıyo insan daha doğrusu alışmaya çalışıyo
evet yaaa cok sinir bozucu dzcel cımgece kaçta gelio ozaman.
bide benim kociş haftasonlarıda calışıo çoğunlukla.. bende haftasonları evdeyim.
haftaiçi izinleri oluo. seninde ölemi ? ne iş yapıo canım senin kocan
halinize şükretmenizi öneririm kızlar 1 gece ayrı kalıyosanız öbür gece berabersiniz enazından yerimseniben
aslında cok haklısın alınyazımsın
bence de yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?