Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amin inşallah hepiniz sağolun:gitme::gitme:

tatlım olan sana olur, o seni düşündmğ bunları yaparken düşünmeyen insan için kendini harap etmeye değmez. ama annen ayrı tabiki, annen nasıl tahammül edebil tüm bunlara, dayının intiharının sebebide bu sanırımm

baban ne iyi patronmuş canım ya kaydirigubbakcemile3
izin probleminde olmuyodur şimdi senin kaydirigubbakcemile2
yazlığa gidip kafa dağıtırsın iyi olur canım

Evet tatlım öyledir babam;ama işin hoş yanı oda kaç haftadır şirkete uğramıyor yazlıkta süreklikaydirigubbakcemile3 Olmuyor valla izin de problem;ama çokda suyunu çıkarmamak lazım değil mi:sinifsinif: Tatil gelse de bir kendime gelsem canım yasositososito

takılalım canım ya,bende bıraktım bugün iş gelmesse tabi acil

tüylerim diken diken oldu

tam hayalimdeki iş :1rolleyes:
tabi tabi cılkını da çıkarmamak gerekiyor dimi :jeyyar:

amin cnm iyiki siz gibi arkadaşlarım var hepinize çok teşekkür ederim

yok cnm dayımın aile problemleri ve borçları vardı bunalıma girdi galiba

amin cnm iyiki siz gibi arkadaşlarım var hepinize çok teşekkür ederim
canım ne demek, saolsun burdaki herkes gerçekten çok iyi niyetli, bizde sana teşekkür ederiz paylaşmak için bizi seçtiğinden
yok cnm dayımın aile problemleri ve borçları vardı bunalıma girdi galiba

allah sabırlar versin, bi uzmandan yardım almayı düşündünmü, inanki çok iyi geliyo

aynen bizdede öyle eşim yat kalkma diyo ama benim içim rahat etmiyor
vardiyeli çalışıyo zaten sürekli gündüz gitmiyo yani oyüzden sabahları giderken hazırlamak istiyorum bende

senindemi eşin vardiyalı canım. gece gündüz haftasonu karışık dimi

evet malesef ki vardiyeli bir hafta gündüz bi hafta gece çalışıyo
ilk zamanlar çok koydu gece ayrı kalmak mafoldumben ama zamanla alışıyo insan daha doğrusu alışmaya çalışıyo

evet yaaa cok sinir bozucu dzcel cım gece kaçta gelio ozaman.
bide benim kociş haftasonlarıda calışıo çoğunlukla.. bende haftasonları evdeyim.
haftaiçi izinleri oluo. seninde ölemi ? ne iş yapıo canım senin kocan

evet malesef ki vardiyeli bir hafta gündüz bi hafta gece çalışıyo
ilk zamanlar çok koydu gece ayrı kalmak mafoldumben ama zamanla alışıyo insan daha doğrusu alışmaya çalışıyo

halinize şükretmenizi öneririm kızlar 1 gece ayrı kalıyosanız öbür gece berabersiniz enazından yerimseniben

kızlar size bişi diyimmi ben eşimle kankiydim :)))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…