diyecek bişey bulamıyorum canımüzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:
üzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:
dostlar sağolsun bitanem inşallah mutluluk yakamı bırakmısın artık tek istediğim bu allahımdan
canım evde durmak 1-2 günden sonra sıkıyor
evde birileri olsa,iyide tek başına canın sıkılıyor
bende kısmetse haftaya alıyorum iznimi kaydirigubbakcemile2
üzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:
yazıları gönderdim ama daha çok var.sorunlu olanlar var.yazamıyorum o yüzden neysem
sohbet edelim bari opuyorumnanaktan
canım evde durmak 1-2 günden sonra sıkıyor
evde birileri olsa,iyide tek başına canın sıkılıyor
bende kısmetse haftaya alıyorum iznimi kaydirigubbakcemile2
canım başınınz sağolsun,gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız.
inşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olrusun canım
kaydirigubbakcemile3
ilahi angel kaydirigubbakcemile3
bak bende yeni aldığım bir kıyafetin etiketini giyene kadar atmam
etiketini çıkartınca eskiyormuş gibime geliyor
iananamıyorum canım yaaaa. teyzennnmiii anne yarısıdır teyze yaa yazıklar olsunnnn..
allah ıslah etsin ne diyim
Şok oldum ya.Öz teyzen mi bu???Nasıl bir kardeşliktir bu ya...
evet inan cnm teyzem bunu yapan ama Allahıma havale ediyorum onları anne yarısı falan değilmiş güzelim sadece bir yılanmış annemle babamı ayırmaya çalışan
CADIARZU
nası yani yaa öz teyzenmi?
nasıl olur böyle birşey dicem ama artık herşey beklenıyo bu ınsanlardan
canım çok uzuldum senin için ama en çok annen adına üzüldüm :1no2:
allah sabır versin hepinize öncelıkle
daha ne denir bilmem:sinifsinif:
ben öğrendiğimde kriz geçirdim
artık devir değişmiş cnm benim babana anana güvenecek devir değilmiş
alınyazımsın doğrudur cnm benim sorunum nişanlımla yada ailesi ile ilgili olmadı çok şükür ben 12 günlük nişanlı iken dayım intihar etti ve ben ölüsünü kendim buldum onun şokuyla yaşarken annemle babam ayrılmaya kalktı cnm benim sorunlarım böyleydi ve beni yıprattı evlendiğimde 45 kiloydum hala 45 kiloyum
ay inanamıyorum ya.akıl almayacak bişi yahu.ne denir ki böle bi durumda hiç kolay şeyler yaşamamışsın.inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur senin için
aynen bizdede öyle eşim yat kalkma diyo ama benim içim rahat etmiyorevet cnm sabah namazımı kılıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum allah var eşim kalkma sen yat diyor ama içim rahat etmiyor işte kıyamıyorum eşime
baban ne iyi patronmuş canım ya kaydirigubbakcemile3
Aynen canım ya hadi pazartesi ve dün hiçbirşey anlamadım;ama bugün patladım sıkıntıdan resmen.Babamda bu hafta gelme işe dinlen iyice dedi.Ben de gitmedim.Zaten önümüzdeki hafta çalışıp,hemen izne çıkıcaz.. Yazlığa gideceğiz bakalım...
canım allah senin mutluluğunu hiçmi hiç bozmasın, nasıl olur yahu? allah şaşırtmasın kimseyi, bence babandan önce burda teyzende en büyük hata, hadi baban annen için eloğlu ama teyzenin özbe öz aynı karında yattığı kardeşi.insan haram süt emmemiş olsun yeterkiüzülme canım neden üzülüyorsun yaramı falan deşmedin böyle düşünme lütfen aynı evdeler ama konuşmuyorlar birbirleri ile ve aralarına kadın girdi giren kadın teyzem babamla teyzemin meğer ilişkisi varmış ama annemi ve beni ayakta uyutuyorlarmış güzelim:gitme:
gel takılalım bende yolladım, kesin nokta virgül değiştirilmek üzere geri döncek ya neyse :)yazıları gönderdim ama daha çok var.sorunlu olanlar var.yazamıyorum o yüzden neysem
sohbet edelim bari opuyorumnanaktan
allah hepinizden razı olsun cnm arkadaşlarım sizlerinde başını ağrıttım kusuruma bakmayın lütfen hakkınızı helal edin
ay canım ya sende kötü günler geçirmişsin çok üzüldüm inan
zaten bugünlerde hep üzgünüm dokunsan ağlıyorum yanimafoldumben
başka da ne dicemi bilmiyorum yani
Allah beterinden saklasın diyorum
annenle baban aynı evdemi yaşıyor şimdi ayrılacaklarmı:teselli:
Allah ıslah etsin evet söylenecek tek şey bubenimde aklım almamıştı cnm yakaladığımda ama hayat işte neler getireceği bilinmiyorki allahım ıslah etsin
sağolun hepiniz canlarım benim ben hergün ağlıyorum iş yerinde evime yansıtmamaya çalışıyorum mümkün oldukça aynı evde yaşıyorlar ama konuşmuyorlar bir kız kardeşim daha var sbs sınavına girdi ve 400 puan aldı onların yüzünden yıprandık hergün arayıp beni soruyor abla babamla annem ayrılacaklarmı diye:gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?