Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

diyecek bişey bulamıyorum canım
şok geçirdim :1shok:
annen için ne kadar berbat bir durum
bir tarafta kızkardeş bir tarafta eş

CADIARZU
nası yani yaa öz teyzenmi?
nasıl olur böyle birşey dicem ama artık herşey beklenıyo bu ınsanlardan
canım çok uzuldum senin için ama en çok annen adına üzüldüm :1no2:
allah sabır versin hepinize öncelıkle

daha ne denir bilmem:sinifsinif:

canım evde durmak 1-2 günden sonra sıkıyor
evde birileri olsa,iyide tek başına canın sıkılıyor
bende kısmetse haftaya alıyorum iznimi kaydirigubbakcemile2

Aynen canım ya hadi pazartesi ve dün hiçbirşey anlamadım;ama bugün patladım sıkıntıdan resmen.Babamda bu hafta gelme işe dinlen iyice dedi.Ben de gitmedim.Zaten önümüzdeki hafta çalışıp,hemen izne çıkıcaz.. Yazlığa gideceğiz bakalım...

Şok oldum ya.Öz teyzen mi bu???Nasıl bir kardeşliktir bu ya...

iananamıyorum canım yaaaa. teyzennnmiii anne yarısıdır teyze yaa yazıklar olsunnnn..
allah ıslah etsin ne diyim

evet inan cnm teyzem bunu yapan ama Allahıma havale ediyorum onları anne yarısı falan değilmiş güzelim sadece bir yılanmış annemle babamı ayırmaya çalışan

evet inan cnm teyzem bunu yapan ama Allahıma havale ediyorum onları anne yarısı falan değilmiş güzelim sadece bir yılanmış annemle babamı ayırmaya çalışan

ay inanamıyorum ya.akıl almayacak bişi yahu.ne denir ki böle bi durumda hiç kolay şeyler yaşamamışsın.inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur senin için

allah hepinizden razı olsun cnm arkadaşlarım sizlerinde başını ağrıttım kusuruma bakmayın lütfen hakkınızı helal edin

ben öğrendiğimde kriz geçirdim
artık devir değişmiş cnm benim babana anana güvenecek devir değilmiş

Ay canım kıyamam ya.Umarım bundan sonra annen ve sen tüm güzelliklerle karşılaşırsınız ve bunları kötü bir kabus olarak hatırlarsınız..

ay canım ya sende kötü günler geçirmişsin çok üzüldüm inan
zaten bugünlerde hep üzgünüm dokunsan ağlıyorum yanimafoldumben
başka da ne dicemi bilmiyorum yani
Allah beterinden saklasın diyorum

annenle baban aynı evdemi yaşıyor şimdi ayrılacaklarmı:teselli:

ay inanamıyorum ya.akıl almayacak bişi yahu.ne denir ki böle bi durumda hiç kolay şeyler yaşamamışsın.inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur senin için

benimde aklım almamıştı cnm yakaladığımda ama hayat işte neler getireceği bilinmiyorki allahım ıslah etsin

evet cnm sabah namazımı kılıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum allah var eşim kalkma sen yat diyor ama içim rahat etmiyor işte kıyamıyorum eşime
aynen bizdede öyle eşim yat kalkma diyo ama benim içim rahat etmiyor
vardiyeli çalışıyo zaten sürekli gündüz gitmiyo yani oyüzden sabahları giderken hazırlamak istiyorum bende

baban ne iyi patronmuş canım ya kaydirigubbakcemile3
izin probleminde olmuyodur şimdi senin kaydirigubbakcemile2
yazlığa gidip kafa dağıtırsın iyi olur canım

canım allah senin mutluluğunu hiçmi hiç bozmasın, nasıl olur yahu? allah şaşırtmasın kimseyi, bence babandan önce burda teyzende en büyük hata, hadi baban annen için eloğlu ama teyzenin özbe öz aynı karında yattığı kardeşi.insan haram süt emmemiş olsun yeterki ( allah islah etsin, dilerim çok mutlu ve sorunsuz bi evlilik geçirirsin yerimseniben dilerim hiç birimiz yaşamayalım böyle şeyleri, allah düşmanlara yaşatmasın
yazıları gönderdim ama daha çok var.sorunlu olanlar var.yazamıyorum o yüzden neysem
sohbet edelim bari opuyorumnanaktan
gel takılalım bende yolladım, kesin nokta virgül değiştirilmek üzere geri döncek ya neyse :)

allah hepinizden razı olsun cnm arkadaşlarım sizlerinde başını ağrıttım kusuruma bakmayın lütfen hakkınızı helal edin

nedemek canım bız ne için varız burda herşeyimizi paylaşıyoruz
allahım sabırlar versin annene size hepiniz içinde çok kötü bi olay bu
annen hangi birine yansın kardeşinden böle bişey gördüğünemi kocasındanmı ay nebilim yaa çok kötü iğrenç bişey
allah çıkar yol göstersin inşallah:Saruboceq:

sağolun hepiniz canlarım benim ben hergün ağlıyorum iş yerinde evime yansıtmamaya çalışıyorum mümkün oldukça aynı evde yaşıyorlar ama konuşmuyorlar bir kız kardeşim daha var sbs sınavına girdi ve 400 puan aldı onların yüzünden yıprandık hergün arayıp beni soruyor abla babamla annem ayrılacaklarmı diye:gitme::gitme::gitme:

canım ya kıyamam:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…