Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

kızlar hadi eşlerinizle nasıl tanışıp evlendiniz anlatsanıza şimdiye kadar hiç kise anlatmadı sanırım
bizde kurstta tanıştık aşkitomla opuyorumnanaktan
zaten ciddi düşünüyorduk o yüzden sevgili eşim bana evlenme teklifi etmeyi unuttu :umursamaz:
istemeye gelmeden 2-3 gün önce annemgil bu haftasonu istemeye gelsinler mi dedi? klava:

işle ilgili bi kurstan değil sanırım dimi ? ne kadar çıktınız, nişanlılık falan

kızlar yaa şu an ütü yapıyorum ve siz ne guzel konu açtınız konuşuyosunuz kıskandımkaydirigubbakcemile3
biran önce ütüyü bitirim geliyorumkaydirigubbakcemile3

Biz aynı şirkette çalışıyorduk.Herşey 1 ay içinde oldu.Nasıl oldu anlamadım.Hatta flört günümüzü bile hatırlamamkaydirigubbakcemile3Eylül 2007'de nişanlandık.Mayıs 2008'de evlendik kocişimleopuyorumnanaktan

ya aslında çok uzun bi hikayem yok ama anlatıyım.
ben 4 yıldır bankada çalıyodum. e tabi sürekli tayinler işe girenler çıkanlar. çok değişim oluo..
yine yeni bi grıp geldi dediler. eğitimede beni yolladılar. nese ben bunlara işi öğretiom. şuanki müstakbel kocama ders veriodum:) sonra nerelisinden filan muhabbet açıldı.. aynı memleketli filan çıktı. başladık biz bunla vay kankam toprağım filan. ama inanın hep böleyiz. maileşiyoruz filan ama hep geyik yani.kimsenin aklında geçmio yaniii farklı bi durum. ki ozamanlar onun bi ilişkisi vardı iyi yürümeyen.. bende istemiodum hiç bişi. daha önce başımdan bi nişanlılık geçti ve beni çok sarstı herneyse...

böle gitti bi kaç zaman. nese .. ben yıllık izne çıktım o ara. dedim hadi kanka sana ii çalışmalar ben gider filan :) oda ban ii tatiler filan:) giderkende telleri verdik birbimize ama konuşmak için değil yane. olurda bişi gerekirse filan yani. düşünün yani ben ona akıl veriyorum ilikisi ile ilgili. yapma etme filan diye :)

nese ben 21 günlük izne çıktım . yazlığa gittk. baktım bi kaç gün sonra bundan msj ..kankaa naber filan. bu geyik birazda mesajda devam etti...

bi akşam bu aradı çok fena kavga etmiş. moral sıfır. anlattı etti bitti dedi... bende buna moral filan veriom.. inşallah barışırsınız filan.. yok istemiom hayatta filan dedi.

çok daraldım haftasonu siizn oralara gelicem dedi. olurr gel dedim. başka ark.larda var bişiler yaparız dedim.. nese arada msjlar filan. bu cumadan geldi. gititm otogarda karşıladım filan bişiler yedik. dediki çok sıkıntı yaşadım. hiç bişi düşünmek istemiyorum .. hadi biraz cocukluk yapalım kankaa. gittik cocuk parkına. güldük eğlendik filan. kankayız ama heee... nese bi kaydırak vardı parkta meşhur kaydırak :) dediki sence bun tersten cukabilirmiyiz. dedim saçmalama:) hadi kanka başarıca dedi. ok dedim :) başladık tırmanmaya:))) tabi saat gece12 :) yoğun bi uğraştan sonra ter içinde kaydırağın tepesine oturduk ama nası gülüyoruz bi görsenizzzz. işteee o andaaaaaa. birden bu beni tuttu yanağımdan öptü:)
bende varya böle sanki nutkum tutuldu. anlatamam. ve ikimizde sustuk kaldık. konuşamıyoruz kiiii. şok yaniiii. sonra devammmmmmmmmm işte:)

bizde kocişle tanıdık vasıtasıyla tanıştık:))
kocişimin halası aile dostumuzun kızının kayınvalidesi:))) beni görmüş beğenmiş:))
zaten önceden de tanışıyorduk sonra arkadaşım tanıştırdı beni kocişimle ve zaten ben ona ilk görüşte aşık oldum :))
dedim ki anneme ben bu adamla evlenirim:)))
nitekimde öle oldu çok şükür Allah ıma:Saruboceq: taa istanbullardan geldi buraya kocişim ben istedim diye :))
:asigim:ayy ben onu çok seviyorummmm yaaaa:asigim:

kızlar yaa şu an ütü yapıyorum ve siz ne guzel konu açtınız konuşuyosunuz kıskandımkaydirigubbakcemile3
biran önce ütüyü bitirim geliyorumkaydirigubbakcemile3
bekliyoruz tatlım çabuk ol tamammı :)
biz karşı karşıya bakışırken oldu kapı komşusuyuz eşimle
ne güzel, komşuydunuz galiba, camdan cama ah ah hakan pekeri hatırladım :)) ne kadar çıktınız
hayır canım tamamen özel kaydirigubbakcemile2
nisan 2007 de çıkmaya başladık.
mayıs 2008 de nişanlandık
sonrada evlendik işte opuyorumnanaktan
aşkınızda taze sayılır yani :) hızlısınız kız sizde :))

bizde 2008 haziranda tanıştık. 2008 yılbaşında (tam yılbaşı günü ) nişanlandık 2009 temmuz evlendik...

alınyazımsın 2002 yılında başladı beraberliğimiz daha sonra 2008 yılına kadar sakladık herkesten 18 mayıs 2008 de nişanımız oldu ve 09 temmuz 2009 da da evlendik işte böyle cnm

aaaa aaaa bugün en çok kaynatmışsınız kızlar yaa helal size :)

angelcım cidden gelcenmi ziyaretimi
zee ay sevindirik olduk :) zekai tahir burağı düşünüyoruz şimdilik canım yeni doğan ünitesi güzelmiş.. inşallah bi aksilik çıkmaz ..

muhabbetlere bakamadım malum yine şişşştiiim patlayabilirim

film gibi ya süper gerçekten opuyorumnanaktan

biraz öyle olmuş dimi :1rolleyes:

aaa benim doğum günüm ve nişan günüm :) :) süpersin sen kzı flörtü bile hatırlamıyosun :)) allahım bozmasın inş
çok masumca olmuş ama ne güzel, allah daima mutlu etsin şekerim
helal kız sana , gözüne kestin enişteyi bastın nikahı hee :)) allah mutluluğumnuzu daim etsin canım
ewet 2002 de tanıştık

mazin baya varmı :) il aşkın gibi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…