wooow sizde daha hızlısınız :))bizde 2008 haziranda tanıştık. 2008 yılbaşında (tam yılbaşı günü ) nişanlandık 2009 temmuz evlendik...
maşallah canımmalınyazımsın 2002 yılında başladı beraberliğimiz daha sonra 2008 yılına kadar sakladık herkesten 18 mayıs 2008 de nişanımız oldu ve 09 temmuz 2009 da da evlendik işte böyle cnm
kız koçişlerle nasıl tanıştık onları anlatıyoz sende yaz çıkcaz birazdan okumadan gitmeyelim dimiaaaa aaaa bugün en çok kaynatmışsınız kızlar yaa helal size :)
angelcım cidden gelcenmi ziyaretimi
zee ay sevindirik olduk :) zekai tahir burağı düşünüyoruz şimdilik canım yeni doğan ünitesi güzelmiş.. inşallah bi aksilik çıkmaz ..
muhabbetlere bakamadım malum yine şişşştiiim patlayabilirim
film gibi ya süper gerçekten opuyorumnanaktan
biraz öyle olmuş dimi :1rolleyes:
pamuğum gelmiş hoşgelmişaaaa aaaa bugün en çok kaynatmışsınız kızlar yaa helal size :)
zee ay sevindirik olduk :) zekai tahir burağı düşünüyoruz şimdilik canım yeni doğan ünitesi güzelmiş.. inşallah bi aksilik çıkmaz ..
Valla canımcım.Bn hiç o gözle bakmıyordum.Sadece arkadaştık yani.Ben hep naza çekiyordum kendimi:) Oraya gidelim hayır,buraya gidelim hayır diyordum. En sonunda arkadaşımın düünü vardı oraya davet etmiştim.Orada herşey oluverdi işte...Şirkette herkesten sakladık bizde.Kimse birşey demesin diye..Sonuçta aynı şirkette biraz zor oluyor:)
kaydirigubbakcemile2wooow sizde daha hızlısınız :))
maşallah canımm
kız koçişlerle nasıl tanıştık onları anlatıyoz sende yaz çıkcaz birazdan okumadan gitmeyelim dimi
senden daha hızlı arklar varmış ama :))
buda güzelmiş, kısmet ya bulcak yaa, allah daim etysin mutluluğunuzu tatlımay bende anlatıcam..
benim kuzenimle eşimin kuzeni arkadaşlar,bunlar kendi aralarında konuşuyolar benim kuzen bana söylüyo sonra eşiminkide ona söylüyo böyle böyle biri var diye. kuzenim bana söylediğinde istememiştim. o öyle kapandı,sonra esim askere gitmiş ve 3 ay sonra izne gelmiş, kuzenim tekrar msj atmış hani ben sana demiştim biri vardı o gelmiş falan ben yine istemiyorum dedim sonra nolur hatrım için dedi kaydirigubbakcemile3 kızcağızın içine mi doğdu nedir çok ısrar etti, neyse tamam dedim hatrın için çiğ tavuk yenir misali gittik görüştük falan. 3-4 gün sonra eşimin izni bitti ve gitti yani çok görüşemedik tabi, ara sıra tlfnla görüştük sonra tekrar izne geldi benim için 20 gün kaydirigubbakcemile3 ne olduysa o zaman oldu işte görüştükçe vurulduk birbirimize resmen opuyorumnanaktan
2004 te tanıştık 2007 de nişanlandım ve 2009 da evlendikkkkkk..:asigim:
en iyisini düşünmüşsünüz ama sonuç süper sonuçlanmış :))Valla canımcım.Bn hiç o gözle bakmıyordum.Sadece arkadaştık yani.Ben hep naza çekiyordum kendimi:) Oraya gidelim hayır,buraya gidelim hayır diyordum. En sonunda arkadaşımın düünü vardı oraya davet etmiştim.Orada herşey oluverdi işte...Şirkette herkesten sakladık bizde.Kimse birşey demesin diye..Sonuçta aynı şirkette biraz zor oluyor:)
aaaa aaaa bugün en çok kaynatmışsınız kızlar yaa helal size :)
aaa benim doğum günüm ve nişan günüm :) :) süpersin sen kzı flörtü bile hatırlamıyosun :)) allahım bozmasın inş
çok masumca olmuş ama ne güzel, allah daima mutlu etsin şekerim
helal kız sana , gözüne kestin enişteyi bastın nikahı hee :)) allah mutluluğumnuzu daim etsin canım
mazin baya varmı :) il aşkın gibi sanki :)
amin amin cümlemizin mutluluğunu daim etsin insallahbuda güzelmiş, kısmet ya bulcak yaa, allah daim etysin mutluluğunuzu tatlım
en iyisini düşünmüşsünüz ama sonuç süper sonuçlanmış :))
evet canım aynı yerde çok zorrrr.... bizde başta aynı yerdedik. şimdi ayrı yerlerde benim tayinim çıktı.siz hala aynı yerdemisiniz
hikayelerinizi oku oku bitmiyo şekerler yaaaa kısmet olunca nerden nereye dimi.. ama benimkisi kadar ilginç olanı yok
bide biz kızlar çok fenayız sanırım :lepi:
iyi akşamlar alınyazımsın :)kızlar ben kaçıyorum siz yazın yarına okurum artık, herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?