Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bizde 2008 haziranda tanıştık. 2008 yılbaşında (tam yılbaşı günü ) nişanlandık 2009 temmuz evlendik...
wooow sizde daha hızlısınız :))
alınyazımsın 2002 yılında başladı beraberliğimiz daha sonra 2008 yılına kadar sakladık herkesten 18 mayıs 2008 de nişanımız oldu ve 09 temmuz 2009 da da evlendik işte böyle cnm
maşallah canımm
kız koçişlerle nasıl tanıştık onları anlatıyoz sende yaz çıkcaz birazdan okumadan gitmeyelim dimi
film gibi ya süper gerçekten opuyorumnanaktan

biraz öyle olmuş dimi :1rolleyes:

senden daha hızlı arklar varmış ama :))

pamuğum gelmiş hoşgelmiş
bugün bayağı bir sohbet ettik alkisalkisalkis
aferin dimi bize

ay bende anlatıcam..
benim kuzenimle eşimin kuzeni arkadaşlar,bunlar kendi aralarında konuşuyolar benim kuzen bana söylüyo sonra eşiminkide ona söylüyo böyle böyle biri var diye. kuzenim bana söylediğinde istememiştim. o öyle kapandı,sonra esim askere gitmiş ve 3 ay sonra izne gelmiş, kuzenim tekrar msj atmış hani ben sana demiştim biri vardı o gelmiş falan ben yine istemiyorum dedim sonra nolur hatrım için dedi kaydirigubbakcemile3 kızcağızın içine mi doğdu nedir çok ısrar etti, neyse tamam dedim hatrın için çiğ tavuk yenir misali gittik görüştük falan. 3-4 gün sonra eşimin izni bitti ve gitti yani çok görüşemedik tabi, ara sıra tlfnla görüştük sonra tekrar izne geldi benim için 20 gün kaydirigubbakcemile3 ne olduysa o zaman oldu işte görüştükçe vurulduk birbirimize resmen opuyorumnanaktan
2004 te tanıştık 2007 de nişanlandım ve 2009 da evlendikkkkkk..:asigim:

Valla canımcım.Bn hiç o gözle bakmıyordum.Sadece arkadaştık yani.Ben hep naza çekiyordum kendimi:) Oraya gidelim hayır,buraya gidelim hayır diyordum. En sonunda arkadaşımın düünü vardı oraya davet etmiştim.Orada herşey oluverdi işte...Şirkette herkesten sakladık bizde.Kimse birşey demesin diye..Sonuçta aynı şirkette biraz zor oluyor:)

evet canım aynı yerde çok zorrrr.... bizde başta aynı yerdedik. şimdi ayrı yerlerde benim tayinim çıktı.siz hala aynı yerdemisiniz

buda güzelmiş, kısmet ya bulcak yaa, allah daim etysin mutluluğunuzu tatlım
en iyisini düşünmüşsünüz ama sonuç süper sonuçlanmış :))

yaa hiç gelmezmiyim canım sen doğurursunda ben hastaneye olmazsa da evine mutlaka gelirim ikizlerini görmeye:)))
canımcım eminmisin iyi olduğuna kafanı karıştırmak istemem ama biliyosun dimi 6 ay falan önce olan bebek ölümlerini yeni doğan ünitesinde(
gerçi kader kısmet herşey olacağı varsa fizandada olur Allah korusun ama önlem almak lazım yinede dimi kuzummm:kedi:

evet ya hemde ne gözüme kestirmek:kedi:
yani biz ocakta tanıştık mayıs 12 de nişanlandık temmuz 28 te evlendik kaydirigubbakcemile5

angelim maşallah ne hızlısın kız, tabi eniştede bulmuş seni kaçırımı akıllı tabi

hikayelerinizi oku oku bitmiyo şekerler yaaaa kısmet olunca nerden nereye dimi.. ama benimkisi kadar ilginç olanı yok

bide biz kızlar çok fenayız sanırım :lepi:

kızlar ben kaçıyorum siz yazın yarına okurum artık, herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…