Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben çıkıyorum mesaim 6 da bitiyor masamı falan toplayacağım hoş sohbetiniz için hepinize teşekkür ederim.Yarın Allah nasip ederse görüşmek dileğiyle Allahıma emanet olun öpüyorum sizleri iyi akşamlar

teyzemin şekeri yükselmiş hastaneye yatırmışlar 1 hafta kalacakmış, off bu kadın yaa, borçları vardı biraz onları takmış kafaya sonuçta böyle oldu ( dua edin bize olurmu

ıyi akşamlar alınyazımsın.Görüşürüz yarın..Geçmiş olsun canım.ınşallah iyileşir teyzen..

iyi akşamlar mutlukızz:) yarın görüşmek dileği ile:)

Mrb arkadaşlar ben şu anda memleketimdeyim.
Bugün annemle babamın evlilik yıldönümü 41.yıl,41 kere maşallah
Öğleden bu yan a pasta yapıyorum:))))))))))))

Sizler nasılsınız?
Pamukcum hikayelerimizin birbirine çokkk benzediğini hatırlıyorum :)

teyzemin şekeri yükselmiş hastaneye yatırmışlar 1 hafta kalacakmış, off bu kadın yaa, borçları vardı biraz onları takmış kafaya sonuçta böyle oldu ( dua edin bize olurmu

bitanem geçmiş olsun allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum dualrımız seninle canım

böyle geriye dönüp bakınca insan ne günler geçirmişiz nereden nereye gelmişiz deyip tebebssüm ediyo anlatıp okudukça.
ama ozamanlar çektiğim hasretleri unutamıyorum hiç.
askerden geldikten sonra 5 ay da işinden dolayı ayrı kaldık her burdan gönderişimde içime otururdu, sabah işe gelmeden yolcu ederdim otobüse bindirirdim sonrada ağlaya ağlaya işe gelirdim hey gidi günlerr

canım benim ya geçmiş olsun. allah inşallah en kısa zamanda iyileşmesini nasip eder..

hoşgeldin mısraa:)

İyi akşamlar canım.Görüşürüz.

Mısracım hoşgeldin canım. Anneciğin ve babacığına nice mutlu seneler.İnşallah daha daha 41 yıl görürler..

mısracım hoşgeldin
memlekettesin demek ne güzel
annen ve babana da nazar değmesin maşallah Allah birlikte nice yıllar daha göstersin

kızlar ütümü bitirdim geldim
alınyazım geçmiş olsun tatlım görüşürüz
mısracım hoşgeldın hayatım annene babana nice mutlu huzurlu sağlıklı ve güzel seneler 41 kere maşallah darısı başımıza

ben tanışmamızı anlatmayım isterseniz zira gerçek tanışma hıkayemızı kımse bılmıyokaydirigubbakcemile3

Jazmincim teşekkür ederim cnm.

Sen n aasıl oldun umarım biraz toparlanabilmişsindir.

B en 15 dk kadar buradayım,son poğaçaların pişmesini bekliyorum,kardeşimin evindeyim birazdan yukarıya annemlere çıkacağım

dzcel cim ,haktan cım ve mutlukız teşekkür ederim canlarım.Allah bizlere böyle 41 yıl nasip eder inşallah

mısracım annenle babana 41 kere maaşallah :) tebriklerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…