- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Angellllllllllllllll dostum sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr nasılsın?
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi aksamlar yarın görüşmek üzere..
anlatıcam tabı canım
bizim tanışma hıkayemızı kımse bilmiyo gerçek tanışma hıkayemızı
nedense eşim bilinmesini istemedi
biz internette tanıştık bundan 7 bucuk sene öncekaydirigubbakcemile3
ben memleketten yenı gelmıstım ankaraya çok ıskılıyodum ınternette dolanıyodum hiç yapmıcam şeyi yaptım kısmet olunca oluyo demekki eşimle tanıştım sonra canlı canlı tanıştık
bıkaç hafta sonra çıkmaya başladık
7 sene çıktık 4. yılımızda nişanlandık
3 yıl nişanlı kaldıktan sonra da 2 ay önce evlendikkaydirigubbakcemile3
herkes netten tanışanlara olmicak gözüyle bakar ama benım hıkayem buopuyorumnanaktan
Canım ben genelde tatıcıyım.Pasta yapayım daha çok severim.Sanırım ondan kek,poğaça yapmayı pek bilmiyorum.Yaptığım tek kekte incirli kekkaydirigubbakcemile3
Kızlar hepinizi öpüyorummmm. mesaim bitio 6 da bende çıkıyorummm..
yarın görüşmek üzere canlarımmm
merhaba kızlarr
ben geldim ama mesaisi dolanlar gidiyor sanırım
az öncede babamla konuştuk hani yarına geleceklerdiya pazartesi kontrolü vardı eğer yarın gelirsem pazar günü dönmek zorunda kalırız diyo istersen salı gelelim bir hafta kalalım dedi bende olur dedim en azından daha çok kalacaklar yanımızda:)
herşeyin başı kısmet nasılsa
pamukçum bende göbişini gördüm şekercim 41 kere maşallahh
angell balım sen napıyorsun ?
haktancım cidden kadar kısmet meselesi herşey en önemlisi mutlu ve huzurlu olmanız maşallah sizede
kızlar bende kaçıyorum artık yemek saati geldi de geçti bile
öpüyorum hepinzi
iyi akşamlar
kızlar size bişi diyimmi ben eşimle kankiydim :)))))))))))))))))))))))
aaa aaaa bak o konuda bende varım dirimim ilk tanıştığımızda etti evlenme teklifi sonra bidaha etmedi sanki hiçç hatırlamıyom dur bi gidip hesap soruyum baari :)bizde kurstta tanıştık aşkitomla opuyorumnanaktan
zaten ciddi düşünüyorduk o yüzden sevgili eşim bana evlenme teklifi etmeyi unuttu :umursamaz:
istemeye gelmeden 2-3 gün önce annemgil bu haftasonu istemeye gelsinler mi dedi?klava:
buda güzeldi sizinki daha bi yakın olmuş :)biz karşı karşıya bakışırken oldu kapı komşusuyuz eşimle
ya alınyazım anlatırım ama ne bilim bebişlerim okumasın kötü örnek filan olurum :)kız koçişlerle nasıl tanıştık onları anlatıyoz sende yaz çıkcaz birazdan okumadan gitmeyelim dimi
)
canım yaa çok geçmiş olsun inşalalh düşer anneminde bugün çok yükselmiş şekeri aynen stres yapıyor oda inşalah düşer ..teyzemin şekeri yükselmiş hastaneye yatırmışlar 1 hafta kalacakmış, off bu kadın yaa, borçları vardı biraz onları takmış kafaya sonuçta böyle oldu( dua edin bize olurmu
evet şekercim öyleymiş ben kimseye demiyom sanıyodum demekki demişim hey allam bana dimi :) ama bizim çıkma süreci biraz uzun oldu sadece farkı o sanırımMrb arkadaşlar ben şu anda memleketimdeyim.
Bugün annemle babamın evlilik yıldönümü 41.yıl,41 kere maşallah
Öğleden bu yan a pasta yapıyorum:))))))))))))
Sizler nasılsınız?
Pamukcum hikayelerimizin birbirine çokkk benzediğini hatırlıyorum :)
kızlar ütümü bitirdim geldim
alınyazım geçmiş olsun tatlım görüşürüz
mısracım hoşgeldın hayatım annene babana nice mutlu huzurlu sağlıklı ve güzel seneler 41 kere maşallahdarısı başımıza
ben tanışmamızı anlatmayım isterseniz zira gerçek tanışma hıkayemızı kımse bılmıyokaydirigubbakcemile3
günaydın herkesede kimse yok galiba
günaydın cannlarrr
Günaydın kızlar....Sabah kuşu olarak kalktım yine.zemuszemus
cifle temizleyebilirsin
kızlarr ben geldim yine
kardeşim arayınca bir saat onunla konuştuk unutmuşum pc yi
sonrada annem aradı babama kızmış geliyoruz tabiki dedi kontrolede geç gitsin bişey olmaz dedi beni merak ediyorya ondan :)
gelecekler inşallah
eşim gelmeden bi gireyim dedim tekrar ama yine kimseler kalmamış
Ya bende uyuyamadım valla.Müthiş bir karın ağrısı başladı ya...
Valla canım ütüyü nasıl temizlersin bilmiyorum;ama ütü sıcakken nemli bir bezle plastiği çıkartabilirsin.Böylece zarar gelmez ütünün tabanına..
günaydın kızlarrr nasılsınızzzzz..
ya bişi sorucam sizee. ben akşam ütü yaparken böle ince paspas gibi bişi var . naylonumsu üstü.. ütü oraya değdi. eridi gibi ütünün arkası hep iz oldu. çıkaramadımda nası çıkar o ya bi fikri olan varmı ?
Günaydın kızlar....Sabah kuşu olarak kalktım yine.zemuszemus
canım benim geçmiş olsun yaaa
tamam jasmin teşekkürler. sıcakken olması gerek mutlaka dimi
günaydın canım
jazminin dediği gibi sıcakken sil nemli bezle hem plastiği kolay çıkar hem de zarar gelmez:))
günaydın canım
niye ağrıyorki karnın yaa:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?