Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhaba kızlarr
ben geldim ama mesaisi dolanlar gidiyor sanırım
az öncede babamla konuştuk hani yarına geleceklerdiya pazartesi kontrolü vardı eğer yarın gelirsem pazar günü dönmek zorunda kalırız diyo istersen salı gelelim bir hafta kalalım dedi bende olur dedim en azından daha çok kalacaklar yanımızda:)
herşeyin başı kısmet nasılsa
pamukçum bende göbişini gördüm şekercim 41 kere maşallahh
angell balım sen napıyorsun ?
haktancım cidden kadar kısmet meselesi herşey en önemlisi mutlu ve huzurlu olmanız maşallah sizede

Angellllllllllllllll dostum sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr nasılsın?

yazdım ama görmedin sen beni((

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi aksamlar yarın görüşmek üzere..

iyti akşamlar canım yarın görüşürüzkaydirigubbakcemile5

dediğiniz gibi canım Allah hayırlı insan karşılaştırmıştır ve kader kısmetmiş
ne güzel olmuş iştekaydirigubbakcemile5

Canım ben genelde tatıcıyım.Pasta yapayım daha çok severim.Sanırım ondan kek,poğaça yapmayı pek bilmiyorum.Yaptığım tek kekte incirli kekkaydirigubbakcemile3

incirli kekmicokacimcoook
ben çok severim incirli keki kurabiyeyi falan :))
canım istedi bak şimdi:umursamaz:

Kızlar hepinizi öpüyorummmm. mesaim bitio 6 da bende çıkıyorummm..
yarın görüşmek üzere canlarımmm

iyi akşamlar canımcım

eh her işte bi hayır var
bir hafta onlarla olmak daha iyi bencede
bende iyiyim canım yoğun bir hafta geçiriyorum
belim felaket ağrıyro 2 gündür
sandalyem değiştiya işyerinde ondan galiba:sinifsinif:

kızlar bende kaçıyorum artık yemek saati geldi de geçti bile
öpüyorum hepinzi
iyi akşamlar

iyi akşamlar sanada haktancım
öpüyorum kocamannnn

kızlar size bişi diyimmi ben eşimle kankiydim :)))))))))))))))))))))))

aaa aaaa bak o konuda bende varım dirimim ilk tanıştığımızda etti evlenme teklifi sonra bidaha etmedi sanki hiçç hatırlamıyom dur bi gidip hesap soruyum baari :)
biz karşı karşıya bakışırken oldu kapı komşusuyuz eşimle
buda güzeldi sizinki daha bi yakın olmuş :)
kız koçişlerle nasıl tanıştık onları anlatıyoz sende yaz çıkcaz birazdan okumadan gitmeyelim dimi

)
ya alınyazım anlatırım ama ne bilim bebişlerim okumasın kötü örnek filan olurum :)

teyzemin şekeri yükselmiş hastaneye yatırmışlar 1 hafta kalacakmış, off bu kadın yaa, borçları vardı biraz onları takmış kafaya sonuçta böyle oldu ( dua edin bize olurmu
canım yaa çok geçmiş olsun inşalalh düşer anneminde bugün çok yükselmiş şekeri aynen stres yapıyor oda inşalah düşer ..
evet şekercim öyleymiş ben kimseye demiyom sanıyodum demekki demişim hey allam bana dimi :) ama bizim çıkma süreci biraz uzun oldu sadece farkı o sanırım

seninkinide okudum tatlım ortak noktalarımız varmış kader kısmet dimi.. ama gerçekten hep diyorumki iyiki karşılaştırmış Rabbim.. vesile olan bi kabloda olsa bi ekranda olsa oldumu oluyor işte..

kızlarr ben geldim yine
kardeşim arayınca bir saat onunla konuştuk unutmuşum pc yi
sonrada annem aradı babama kızmış geliyoruz tabiki dedi kontrolede geç gitsin bişey olmaz dedi beni merak ediyorya ondan :)
gelecekler inşallah
eşim gelmeden bi gireyim dedim tekrar ama yine kimseler kalmamış

günaydın kızlarrr nasılsınızzzzz..

ya bişi sorucam sizee. ben akşam ütü yaparken böle ince paspas gibi bişi var . naylonumsu üstü.. ütü oraya değdi. eridi gibi ütünün arkası hep iz oldu. çıkaramadımda nası çıkar o ya bi fikri olan varmı ?

Ya bende uyuyamadım valla.Müthiş bir karın ağrısı başladı ya...
Valla canım ütüyü nasıl temizlersin bilmiyorum;ama ütü sıcakken nemli bir bezle plastiği çıkartabilirsin.Böylece zarar gelmez ütünün tabanına..

ah bu anneler canlarım benimopuyorumnanaktan

canım benim geçmiş olsun yaaa
tamam jasmin teşekkürler. sıcakken olması gerek mutlaka dimi

günaydın canım
jazminin dediği gibi sıcakken sil nemli bezle hem plastiği kolay çıkar hem de zarar gelmez:))

Günaydın kızlar....Sabah kuşu olarak kalktım yine.zemuszemus

günaydın canım
niye ağrıyorki karnın yaa:sm_confused:

günaydın canım
jazminin dediği gibi sıcakken sil nemli bezle hem plastiği kolay çıkar hem de zarar gelmez:))

günaydın canım
niye ağrıyorki karnın yaa:sm_confused:

Günaydın tatlım.Nasılsın?? Canımcım bilmiyorum ki.. Aslında hastalanamam da operasyondan sonra 40 gün falan diyorlar hastalanamazsın dye.Zaten gelen giden de yok.Anlamadım valla.Mideme iyi gelen bir çay var ondan içeceğim birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…