Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

soğukkende yaparsın ama uğraşırsın çok fazla ısıtma sende, önce nemli bezle sil çıkmazsa cifle dene, herhangi bi zararı yok, benimde ütümüm tabanında yapışmalar olmuştu, önce sıcakken denedim biraz gittti sonra cifle denedim.herhangi bi sorunda yaşamadım,

günaydın kızlar bende geldim nasılsınız çok özledim sizleri.uykusuzluktan ölüyorum ama bugün heyacanlıyım akşam üzeri eşimle çarşıya gidip fotoğrafçıdan fotoğrafları alacağız merak ediyorum nasıl çıktım diye

kızlar buarada yarın benim doğum günüm biliyo musunuz?

oo doğumgünü kızııııı:) kaç oluosun peki:) şimdiden nece nice seneler şekerimm. inşşallah mutluluğuna mutluluk katar. bakalım kociş napıcak:)

tamma alınyazımsın akşam hemen denicem. çok teşekkürler. paspasada ütünün izi cıktı zaten. allahım yaw ne görünmez kaza:umursamaz:

Pınarcım günaydın.Yarın göremezsem şimdiden nice nice yıllara canım.Sen de Aslan burcusun sanırım benim gibi:)

Mutlukız günaydın tatlım.Güzel çıkmışsınızdır tatlım merak etme..

günaydın canımm..ay o resim işi varyaaa beni öldürdü. fotoğrafı çekmiş. 50/60n poz hepside birbirinden güsel. ama benim seçtiğim foro paketinde 8 tane seçme şansım var. öldüm seçene kadar aklımda diğerlerinde kalmadı değil. adama alsam dedim tanesi 30 dedi. sinir oldu çok pahalı geldi. nese dedim kalsın şimdilik. ama zamanla alıcam hepsini yavaş yavaş..

mutlukız eminim sende muhteşem çıkmışındır.

GeÇmıŞ olsun canım yınede bÖylesı olsun kazaların :) sana zarar vermesınde

evet jazmincim aslanım ve bütün özellliklerini taşıyorum :d

Ben de çok merak ettim bak şimdi kocişin ne yapacak diye. Benim kociş geçen sene başbaşa yemek ayarlamıştı,sonra aileleri gizlice eve çağırıp süpriz yapmıştı.Bu sene ne yapacak bakalım.

bizimde çok oldu cnm eşimin gözlerini kapatma huyu var ışıktan çok etkileniyor bu yüzden adam baya bir uğraştı.bizimde tuttuğumuz salonun 4 tane hediyesi var ama diğerlerini biz alacağız parayla tabi.birde salonda çekilen 72 tane var onlarda salonun hediyesi.insanı kuaför gelinlik çok değiştiriyor gerçekten ben bile kendimi tanıyamadım ya meraklarım o yüzden sizlerlede paylaşmak ve yorumlarınızı almak için sabırsızlanıyorum:lepi:

konusu şöyle geçti söylemesi ayıp olmazsa yazıcam eşimin hesabında 300-350 tl kadar para vardı para lazım oldu istedim çekmedi benim hesaptan çekti o para lazım dedi bugünde öğlen ben kızılaya inicem dedi

ay hemen ekle canım yaaa çok meraklandım:)

pınarcım bence hazırlıklar başlamış bile. aay yarın olsada bizde öğrensek hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…