Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

anladım canım
geçmiş olsun :1hug:
bende iyiyim canım dün eve gittim üstümü değiştirdim yatakta uyuyakalmışım bugünlerde sersem gibiyim(
kociş kaldırdı yemek hazırladım diye ki 3 4 defa daha gelmiş uyanmamış 9 gibi kalktım bişiler atıştırdım sonra 11 30 a kadar ütü yaptım sonra da tekrar yattım:))

günaydınnn kızlarrr

günaydın canım nasılsın

kızlar buarada yarın benim doğum günüm biliyo musunuz?

doğum günün kutlu olsun pınarcım
Allah nice yıllara eriştirsin eşinle sevdiklerinle sağlı mutlu huzurlu bol paralı:asigim:

günaydın mutlukız:))

Çok sağol canım.Şimdi çayımı içiyorum.Bakalım fayda edecek mi? Eğer geçmezse hemen doktorumu arayacağım.Canım yoruldunuz tabii haliyle hem ruhen,hem bedenen.Dinlen canım.Valla bende evi temizleyeceğim biraz.Ütüler de var ama çok sıcak nasıl yapcam bilmiyorum.

günaydın angel nasılsın tatlım?

iyiyim sağolasın sen nasılsın

sağol angelcım teşekkür ederim ama yarını beklemek zor geliyor ya

sabırlı olman gerek canımın içi
benim kociş benim ilk doğumgünümde tek taş almıştı:))
bizimde 28 temmuz salı günü evlilik yıldönümümüz:asigim:
biz alyanslarımızı değiştirmeye karar verdikopuyorumnanaktan

jasminciğim geçmiş olsun cnm neden kasıkların ağrıyor ben bu konuya biraz uzak kalmışım canım kusura bakma takip edemedim geçmiş olsun canım benim allah şifa versin

Sağol canım. Ben hafta başında boş gebelik dolayısıyla kürtaj oldum.Sanırım o yüzden olabilir.Ay apartmanda bebek ağlıyormafoldumben Ya heryerde karşıma çıkıyor ya gebe,ya da bebekmafoldumben

bu arada eşinle çok yakışmışsın cnm çok tatlı bir gelin olmuşsun maşallah allahım nazarlardan saklasın seni ve eşini bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYNI DİLEKLER BENDEN SANA

Ay kızlar ölücem galiba ya.Feci kasıklarım ağrıyor.İçim bulanıyor.
JASMİN Bİ DOKTORA GÖRÜNSEN YA
sağol angelcım teşekkür ederim ama yarını beklemek zor geliyor ya
İNSAN ÇATLIO VALLA

Sağol canım. Ben hafta başında boş gebelik dolayısıyla kürtaj oldum.Sanırım o yüzden olabilir.Ay apartmanda bebek ağlıyormafoldumben Ya heryerde karşıma çıkıyor ya gebe,ya da bebekmafoldumben

canım benim geçmiş olsun allah şifanı versin tez zamanda

kızlar size itiraf ediyim eşim pek anlamaz öyle incelikten beceremezde sürpriz de yapamaz ben mesela ne hediye alacağını tahmin edebiliyorum

pokahotanas, canım maşallah güzel bi gelin olmuşsun sade ve şık :)) allah mutluluğunuzu bozmasın inş

çakırda bizi hepten unuttu hamiş olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…