ay hemen ekle canım yaaa çok meraklandım:)
hemen cnm alır almaz nasipse ekleyeceğim merakını gideririz hep beraber tatlımkaydirigubbakcemile3
ay hemen ekle canım yaaa çok meraklandım:)
hemen cnm alır almaz nasipse ekleyeceğim merakını gideririz hep beraber tatlımkaydirigubbakcemile3
bende daha resim filan görmedim doğru dürüst. arkadaş 3 tane cekmiş öle dandik :)
ekledim albüme:)
rica ederim canım ne demek:)pokahontas arkadaşlık davetin için çok teşekkür ederim cnm çok mutlu oldum gerçekten
rica ederim canım ne demek:)
Günaydın tatlım.Nasılsın?? Canımcım bilmiyorum ki.. Aslında hastalanamam da operasyondan sonra 40 gün falan diyorlar hastalanamazsın dye.Zaten gelen giden de yok.Anlamadım valla.Mideme iyi gelen bir çay var ondan içeceğim birazdan.
günaydınnn kızlarrr
kızlar buarada yarın benim doğum günüm biliyo musunuz?
günaydın kızlar bende geldim nasılsınız çok özledim sizleri.uykusuzluktan ölüyorum ama bugün heyacanlıyım akşam üzeri eşimle çarşıya gidip fotoğrafçıdan fotoğrafları alacağız merak ediyorum nasıl çıktım diye
anladım canım
geçmiş olsun :1hug:
bende iyiyim canım dün eve gittim üstümü değiştirdim yatakta uyuyakalmışım bugünlerde sersem gibiyim(
kociş kaldırdı yemek hazırladım diye ki 3 4 defa daha gelmiş uyanmamış 9 gibi kalktım bişiler atıştırdım sonra 11 30 a kadar ütü yaptım sonra da tekrar yattım:))
Ay kızlar ölücem galiba ya.Feci kasıklarım ağrıyor.İçim bulanıyor.
günaydın angel nasılsın tatlım?
sağol angelcım teşekkür ederim ama yarını beklemek zor geliyor ya
jasminciğim geçmiş olsun cnm neden kasıkların ağrıyor ben bu konuya biraz uzak kalmışım canım kusura bakma takip edemedim geçmiş olsun canım benim allah şifa versin
neden acaba tatlım ? kürtajla ilgisi olabilr gibi geliyo olanlar söylemişti , varmı bi fikrin ?Ay kızlar ölücem galiba ya.Feci kasıklarım ağrıyor.İçim bulanıyor.
sağol angelcım teşekkür ederim ama yarını beklemek zor geliyor ya
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYNI DİLEKLER BENDEN SANAbu arada eşinle çok yakışmışsın cnm çok tatlı bir gelin olmuşsun maşallah allahım nazarlardan saklasın seni ve eşini bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
JASMİN Bİ DOKTORA GÖRÜNSEN YAAy kızlar ölücem galiba ya.Feci kasıklarım ağrıyor.İçim bulanıyor.
İNSAN ÇATLIO VALLAsağol angelcım teşekkür ederim ama yarını beklemek zor geliyor ya
Sağol canım. Ben hafta başında boş gebelik dolayısıyla kürtaj oldum.Sanırım o yüzden olabilir.Ay apartmanda bebek ağlıyormafoldumben Ya heryerde karşıma çıkıyor ya gebe,ya da bebekmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?