- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
kızlar size itiraf ediyim eşim pek anlamaz öyle incelikten beceremezde sürpriz de yapamaz ben mesela ne hediye alacağını tahmin edebiliyorum
kızlar size itiraf ediyim eşim pek anlamaz öyle incelikten beceremezde sürpriz de yapamaz ben mesela ne hediye alacağını tahmin edebiliyorum
pokahotanas, canım maşallah güzel bi gelin olmuşsun sade ve şık :)) allah mutluluğunuzu bozmasın inş
çakırda bizi hepten unuttu hamiş olunca
alınyazımsın cok teşekkür ederim:) seninde varmı resimlerin
Çok sağol canım.Şimdi çayımı içiyorum.Bakalım fayda edecek mi? Eğer geçmezse hemen doktorumu arayacağım.Canım yoruldunuz tabii haliyle hem ruhen,hem bedenen.Dinlen canım.Valla bende evi temizleyeceğim biraz.Ütüler de var ama çok sıcak nasıl yapcam bilmiyorum.
Sağol canım. Ben hafta başında boş gebelik dolayısıyla kürtaj oldum.Sanırım o yüzden olabilir.Ay apartmanda bebek ağlıyormafoldumben Ya heryerde karşıma çıkıyor ya gebe,ya da bebekmafoldumben
evet canım ara kürtajı yapan doktorunu belki bi sorun vardır Allah korusun canım
haklısın canım yorgunluktan mutsuzluktan halsiz kaldık geçicek inş bu zor günler(
yapma canımın böle zor bir durum senin için çok iyi anlıyorum ama Allah a çok şükür ki sen sağlıklısın şükür ki sana bişey olmadı neler duyuyoruz anneleri zehirleyen bebekler veya fazla kanamalar falan napalım daha yaşın çok genç olucak elbet en azından şunu biliyosun ki hamile kalabailiyosun bu da bir şey canımın içi sıkma kendini lütfen :teselli:
çok şükür iyiyim angel çalışıyorum işte işteyim uykusuzum yine
Canım çok sağol desteğin için.Evet orası öyle zaten tek sevinebildiğim nokta.Hamile kalabildiğim ve bana birşey olmaması.Arayacağım canım birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?