Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar size itiraf ediyim eşim pek anlamaz öyle incelikten beceremezde sürpriz de yapamaz ben mesela ne hediye alacağını tahmin edebiliyorum

VARYA HİÇ umulmadık insanlardan öle bi süprizler çıkıoki bazen:) tahminin ne pınarcım

Arayacağım canım.Zaten bir gözükmem de gerekiyor;ama ilaçlarım bu hafta bitecek.Önümüzdeki hafta giderim demiştim.Sanırım herkeste varolan birşey bu.Çünkü normal adet göremiyorum.Onun vermiş olduğu sıkıntı da olabilir.

evet canım ara kürtajı yapan doktorunu belki bi sorun vardır Allah korusun canım
haklısın canım yorgunluktan mutsuzluktan halsiz kaldık geçicek inş bu zor günler (

Sağol canım. Ben hafta başında boş gebelik dolayısıyla kürtaj oldum.Sanırım o yüzden olabilir.Ay apartmanda bebek ağlıyormafoldumben Ya heryerde karşıma çıkıyor ya gebe,ya da bebekmafoldumben

yapma canımın böle zor bir durum senin için çok iyi anlıyorum ama Allah a çok şükür ki sen sağlıklısın şükür ki sana bişey olmadı neler duyuyoruz anneleri zehirleyen bebekler veya fazla kanamalar falan napalım daha yaşın çok genç olucak elbet en azından şunu biliyosun ki hamile kalabailiyosun bu da bir şey canımın içi sıkma kendini lütfen :teselli:

angelciğim arkadaşlık teklifin için çok teşekkür ederim umarım eklemeyi kabul etmeyi başarabilmişimdir cnm çok mutlu gerçekten

Canım çok sağol desteğin için.Evet orası öyle zaten tek sevinebildiğim nokta.Hamile kalabildiğim ve bana birşey olmaması.Arayacağım canım birazdan.

bencede canım en büyük tesellin gebe kalabilmen lütfen üzme kendini, kolay değil tabiki ama ya hayatta herşeyini, eşini ve bütün çocuklarını kaybeden anneler ne yapsın, benim var bi tanıdığım öyle, ama hayata tutunmayı gülmeyi başarabilmiş, hayatta her zorluk bizler için.herkesin durumu kendince zor en azından destek olacak bi eşin var, beni düşün aynı durumda olsak beni teselli eden eşim olamayacak, sarılıp ona ağlayamıcam, gözyaşı dökemicem.başkaları tesellim olacak.en azından ikinizde sağlıklısınız eşin yanında ve istediğiniz an yeniden bi bebek sahibi olabilrsiniz, alkolün etkisini unutma bak onlar teselli versin sana olmazmı canım

benim düğünden sonra saatim kırıldı saatim yoktu geçen saatçiye bakmak istedim yok yok diye çok ısrar etti bende üstelemedim bence saat alıcak

çok şükür iyiyim angel çalışıyorum işte işteyim uykusuzum yine

neden bu kadar uykusuz kalıyosun ki tatlım yaa

Canım çok sağol desteğin için.Evet orası öyle zaten tek sevinebildiğim nokta.Hamile kalabildiğim ve bana birşey olmaması.Arayacağım canım birazdan.

ara canım benim bekliyorum haberleriniopuyorumnanaktan

Alınyazımsın inanır mısın...Boş gebelik yaşadığımı duyduğum andan beri alkol ağzıma sürmüyorum.ıçmeyi de düşünmüyorum zaten.Bu gebelik beni kendime getirdi zaten.ınşallah bundan sonra hepimiz sağlıklı gebelikler geçirir ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.Sizleri de sıktım iyice...

benim eşim doğum günümde yanımda olamayacak ( gelemeyecekte ( ilk yıl ama ayrı, hepiminiz çok şanslısınız (

canım ne demek sıkılmak, ama dirayetli olman gerek, tabiki paylaşacaksın bizlerle.ama gebeliğin seni etkilediğine çok sevindim, alkolü bırakmana, en azından dikkatli kullanıcaksın :)) hayatta insan yaşamadan der çıkaramıyo, ill a yaşamak gerek dimi (

angel canım bulaşık yemek derken saat 11-12 oluyo sabahta 5 te kalkıyorum sabah namazımı kılıp eşime kahvaltı hazırlıyorum canım işte bu yüzden tatlım uykusuz kalıyorum bünyem alışmaya çalışıyor değişikliğe

oofffff çok sıkılıyorum, ağlamak istiyorum yada en yüksek seimle bağırmak......

Aradım doktorumu..Yeni olduğu için normalmiş bu ağrılar.Çekcez artık ne yapalım

angel ve jasmin canlarım ben sizin arkadaşlık davetinizi kabul ettim ama ben sizi arkadaşlarımın içinde göremiyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…