Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın canım umut biterse herşey biter :)

afiyet olsun benim yerimede ye olurmu :))

sağol canım benimopuyorumnanaktan

angel canım afiyet olsun
dediğim gibi anlatırım bir ara

sağol canım tamam anlatırsın sıkma şimdi canını

ay bende yapmıştım bi kere ya isteyerek kilitledim ama sonra açarım dedim uyuyakalmışım(
o tıklatmış falan ama duymamışım
bay abir küsmüştü bana kızgın değil çok kırgındı:kedi:

dirim, tatlım kötü olmuş bu ya, eşin bunu kolayca affetmeyecek galiba ( alttan alsan biraz canım olmazmı

gelenler hoşgelmiş
canım kötü oldu ama yanımda yatmasın diye yapmadım ki ben bunu
geldiğinde kapıyı tıklatıp,dirim deseydi
ben uyumuşum,kasıtlı açmadım gibi davranıyor :umursamaz:

dirimcim az bişi alttaan al bence:) bende çok inatçıyım ama bu durumda çaktırmadan suyun üstüne çıka çıka alltan alırdım:)

inşallah affeder
ya bide akşam kına var
napıcam bilmiyroum

dirimcim az bişi alttaan al bence:) bende çok inatçıyım ama bu durumda çaktırmadan suyun üstüne çıka çıka alltan alırdım:)
kapı olayını alttan alırım uyumuş olsamda kilitlememeliydim hatalıyım ama ama görümcesi yüzünden tartışmıştık.bu olay da tuzu biberi oldu biraz

dirimcim kapı olayı tamamda. görümce olayları gıcık yani. öle şeylerde resmen tepem atıo..

canım eminim ayrı yatmak için kilitlemediğini, bizimkiler birbirine benziyo ya, ordan yola çıkarak dedim.benimki olsa dudağını büker yarım ağız konuşur bin kere pişman ederdi beni, çok hassastır böyle şeylerde, saırım senin eşinde öyle.anlatsanda anlamaz çünkü beklentisi dışında davranmış olmuşsun (

yani sen bilirsin ama git bence olay daha çok büyümesin hem sen kocanı çok seviyosun onun kırılmasına dayanamazsın hem bak şurda 1 ay kaldı askere gitmesine alttan al canım sonra çok özleyeceksin aşkını(

ne bu görümce olayı anlat ya küçükmü kardeşi ne istiyo senden:umursamaz:

ben biraz biliyorum görümcesi eşiyle tartışmış gecenin bi yarısı dirimin koçişini çağırmışlardı

dirimcim alttan al canım bence öncelikle şuan sen gönlünü almalısın
valla eşin naptıda kapıyı kıtleme ıhtıyacı duydun bılmıyorum ama kilit olayı kötü olmuş cidden
bence ıkınızde bırbırınızı görü-nce yumuşarsınız

zemuszemus

birsamcım yalnız değiliz hayatımkaydirigubbakcemile3
allaha şükürki biz şanslı olan kısmı temsil edıyoruz bu konudakaydirigubbakcemile3

Dirimcimmm,
canım bence alttan al canım.Neler oldu bilmiyorum;ama bak askere gidince kocişin çok özleyeceksiniz birbirinizi ve keşke yanımda olsaydın diyeceksiniz.Birlikte olduğunuz günlerin tadını çıkarmaya çalışın hayatım..

Ay kızlar ben sabahtan beri çikolata komasına gircem valla.Bu hafta paso evde çikolata yedimkaydirigubbakcemile3Yakında duba gibi olcamkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…