Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin şekerrr

hiç bitermi bi konu asırlar geçsede bitmeski :lepi:

inş anlar, ay canım benim ben sana hiç kıyamam yaa, koçiş hassas galiba :)) ya sıcakta battaniye bile çekilmiyo ki yoganlada yazık bize ama bebişlere kızmaaaa , ağlarlar sonraa
kızlar biz 3 yıldır beraberiz bunun bir yılı evliliğimiz ve hiç küsmedik birbirimize...
ohhh ne güzel, bizde 5 yılın 1 yılı evlilik hayatımızda olmak üzer, yaklaşık olarak hergün kavga ederiz, topla belki 1,5 sen kavgasız geçmiştir, ikimizde çok inatçıyız, ben rahatım o değil, hpside kavga sebebi.

ama maşalahh size keşk bizde öyle olabilseydik, berabeken bil 3 hafta kavgalı 3 hafta kavgasızdır (((

aynn dzcel, bitmaz sürerrrrr giderrrr,

derdim var topiğinde kaynanın biri hadi kaynanlar toplanalım a.mış, yazan bir kaynan var ama :)))) nerde net kullanacak kaynana, bizi bize kötülemiş :))

sende derdini dök rahatla şeker

dirim çok sevindim senin adına cnm allah hep yüzünüzü güldürsün cnm benim
Teşekkür ederim canım
inşallah hepimizin yüzü güler :Saruboceq:

evet canım barıştık ama opuyorumnanaktan
kızlar hızınıza yetişemiyorum ya
angel da yetişemeyecek sanırım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

mersi canım
ya ben kocişi çok seviyorum,18 gün kaldı ama mafoldumben

dirimcim bugün de ben küsüm eşimle
umarım bizde sizin gibi hemen barışırız
canım inşallah barışırsınız opuyorumnanaktan

biz sürekli ayrı kalıyoruz belki ondandır kavga etmeyişimiz:)yada benim cadılığın karşısında kociş susma hakkını kullanıyodur:)

valla kızlar ne olduğunu anlamadım ama eşim akşam işten gelince bana tafra yaptı
hiç konuşmadı ve ilk defa yatağa küs girdik
sabah küs kalktık
ne oluyo anlamadım
bakalım altından ne çıkıcak

aslına bakarsan benim şu ana kadar hiç problemim olmadı kayınvalidemden dolayı.
eşimin kendi annesi değil, o vefat etmiş
kayınpederimin 2.evliliği ama çok anlayışlı görgülü fedakar bi insan karşındaki öyle olunca bi probelm çıkmıyo tabiki herşey karşılıklı, Allah ta çıkartmasın aman böyle devam eder inşallah

biz sürekli ayrı kalıyoruz belki ondandır kavga etmeyişimiz:)yada benim cadılığın karşısında kociş susma hakkını kullanıyodur:)
bizde hep ayrıyızda sökmüyo ayrılık :))) sanırım hiç bişey bulamasam kendi kendime kavga ederim, bende ayrı bi cins :)) fırtına diye biz karadeniz dizisi vardı ya bilirsen orada zeynep benim işte koçişte ali :))) film de geçen olaylar bile bizim başaımızdan geçenlerle çok benzerde :))) gıcık oluyorum kendime

işte bişeye sinirlenmiştir anım aklına kötü getirmee

dzcel öncelikle allah rahmet etsin, hitap şekliniz nasıl kayınvalideye, eşin anne diyomu ve de sen ?

neden ayrı kalıyosunuz canım

kesin kaynana fitlemiştir kesinnnnnnn:1ninca:
kesinnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))

aynı ben :)))

neden canımmmmm

kayınbirader var bitane,geçen telefon almıştık eşimin ordan teller bozuk çıktı.kardeşime ver yollasın dedi, ve oda benim bütün işlerimi en erken 3 güne yapa acil bile olsa, daha öncedende konuşmuştuk bu konuyu, önce ona kızdım sonra kayınvalideye döndü dava, tabi eşimdee kayınvlideyi tutunca kıyametler koptu, o kadar ağladımki utancımdan babamların yanına çıkamadım bile, başım ve gözlerim felakett maalesef

kıslaarr ya naptınız 1 saatin içinde yaaa
koptum resmen artık yakalayamam da(
öpüyorum hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…