yettim gariiii
günaydın kızlar, 3-5 sayfa geçmişe bakayım dedim.
öncelikle pınarcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..
kayınvalideler bugünkü kaynama noktasındalar sanırım kaydirigubbakcemile3, yoksa bittimi o konu
inş anlar, ay canım benim ben sana hiç kıyamam yaa, koçiş hassas galiba :)) ya sıcakta battaniye bile çekilmiyo ki yoganlada yazık bize ama bebişlere kızmaaaa , ağlarlar sonraane yapsan inandıramassın bence tatlım hiç çabalama. zamanla kendi kendine anlar inşallah hem sen zaten kötü düşünemessin az önce babaannenin bile çocuklarımızın mürüvvetini görmesini istiyorum demişsin oy kıyamam canım yaa..
biz nasılmıyız alınyazım şikayetciyimmm.. kocişten bende şikayetciyim bebişlerimdee :jeyyar: sebebine gelirsek bu sıcak havada camı kapatıyo gece sonra hala yorgan kullanıyor biz pike kullanmak istiyoruz gece bide bakıyoruz üzerimiz iyice yorganla örtülmüş yanmışız saçlarımın içi terliyor ya açıyorum açmamla kapaması tekrar bir oluyo bide sımsıkı tutuyo eliyle açamayım diye silikon yorgan pişiriyo -tatlicadiarzu- işte böyle anlatamadık gitti pişik oldukklava:
ohhh ne güzel, bizde 5 yılın 1 yılı evlilik hayatımızda olmak üzer, yaklaşık olarak hergün kavga ederiz, topla belki 1,5 sen kavgasız geçmiştir, ikimizde çok inatçıyız, ben rahatım o değil, hpside kavga sebebi.kızlar biz 3 yıldır beraberiz bunun bir yılı evliliğimiz ve hiç küsmedik birbirimize...
yettim gariiii
günaydın kızlar, 3-5 sayfa geçmişe bakayım dedim.
öncelikle pınarcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..
kayınvalideler bugünkü kaynama noktasındalar sanırım kaydirigubbakcemile3, yoksa bittimi o konu
hoşbuldum.. doğru söylüyosun bildim bileli var bu konuhoşgeldin şekerrr
hiç bitermi bi konu asırlar geçsede bitmeski :lepi:
Teşekkür ederim canımdirim çok sevindim senin adına cnm allah hep yüzünüzü güldürsün cnm benim
evet canım barıştık ama opuyorumnanaktaniyiki doğmuşsun pınarcım nice güzel yıllara inşallah..
canım benim ya merhabalar hoşgeldin sende.. evet tatlım aynen öyle karnı burnunda şiş göbeğim :) amiiin diyorum canım güzel dileklerin için..
merhaba dirimimmm oyy demek küstünüz bide barıştınız kaçırdımmı ne.. ahdi gözün aydın şekercim..
oy oyyy oluyo işte dimi alınyazım napalım oğullarını verdiler bize canımız oldu onlarda hayırlısıı artık .. zamanla oturur ama heralde hepimiz yeni olduğumuz için böyle oluyodur belkide..
kaydirigubbakcemile3alınyazım benim kaynana fena değilde fazla sosyetik bende o halini sevmiyorum,herşeyi o bilir,en güzelini o alır,o yapar(kendini öyle sanıyo)...bide sürekli benim kocamı bana anlatır...kızınıda atlamadan geçmez saolsun...sanki biz ağaç kovuğundan çıktık...
mersi canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oluyo aman olsun herşey güzel giderse ters olan bişeyler vardor zaten diye düşünüyorum.oğullarını vermişler bize allah razı olsun hepsnden, ama keşke eşimde bilebilse annesi hakkında çokta kötü düşünmediğimi, kendisi nefret ettiğimi sanıyo( nasılsın bebişler nasıl
dirim şekerim hadi gözünaydın kızz opuyorumnanaktan :lepi:
canım inşallah barışırsınız opuyorumnanaktandirimcim bugün de ben küsüm eşimle
umarım bizde sizin gibi hemen barışırız
valla kızlar ne olduğunu anlamadım ama eşim akşam işten gelince bana tafra yaptı
hiç konuşmadı ve ilk defa yatağa küs girdik
sabah küs kalktık
ne oluyo anlamadım
bakalım altından ne çıkıcak
aslına bakarsan benim şu ana kadar hiç problemim olmadı kayınvalidemden dolayı.aynn dzcel, bitmaz sürerrrrr giderrrr,
derdim var topiğinde kaynanın biri hadi kaynanlar toplanalım a.mış, yazan bir kaynan var ama :)))) nerde net kullanacak kaynana, bizi bize kötülemiş :))
sende derdini dök rahatla şeker
bizde hep ayrıyızda sökmüyo ayrılık :))) sanırım hiç bişey bulamasam kendi kendime kavga ederim, bende ayrı bi cins :)) fırtına diye biz karadeniz dizisi vardı ya bilirsen orada zeynep benim işte koçişte ali :))) film de geçen olaylar bile bizim başaımızdan geçenlerle çok benzerde :))) gıcık oluyorum kendimebiz sürekli ayrı kalıyoruz belki ondandır kavga etmeyişimiz:)yada benim cadılığın karşısında kociş susma hakkını kullanıyodur:)
valla kızlar ne olduğunu anlamadım ama eşim akşam işten gelince bana tafra yaptı
sabah küs kalktık
ne oluyo anlamadım
ne tesadüf bende :)) ama bizimki hemen olamaz bilee
sabah küs kalktık
ne oluyo anlamadım
biz sürekli ayrı kalıyoruz belki ondandır kavga etmeyişimiz:)yada benim cadılığın karşısında kociş susma hakkını kullanıyodur:)
kesinnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))kesin kaynana fitlemiştir kesinnnnnnn:1ninca:
bizde hep ayrıyızda sökmüyo ayrılık :))) sanırım hiç bişey bulamasam kendi kendime kavga ederim, bende ayrı bi cins :)) fırtına diye biz karadeniz dizisi vardı ya bilirsen orada zeynep benim işte koçişte ali :))) film de geçen olaylar bile bizim başaımızdan geçenlerle çok benzerde :))) gıcık oluyorum kendime
işte bişeye sinirlenmiştir anım aklına kötü getirmee
neden canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?