hem babaevinden ayrılma üzüntüsü hemde acaba becerebilecekmıyım yeni hayatıma adapte olabilecekmiyim sorusuna aranan cevaplar insanı geriyo düğün öncesi
ama evlenince sihirli bi deynek geliyo herşey mükemmelleşiyo sanki yıllardır evliymişsin gibi oluyo ve bütün o gerginlikler bitiyoyerimseniben
olsun birsam iyikide getirmemişsin, sonuçta eşte lazım insana :))) sonra evlenmezdin filan(
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...nden/297957-uzun-iliskinin-sirri-bulundu.html
eşlere takılan lakaplar etkisine bakın kızlar
bende yemeğimi yedim geldimm
ben yokken neler yapmışsınız bi bakayım hemen
pamuk hoşgeldin naber, bence detoksa gerek yok ikizler seni güzelce bi zayıflatır emin ol :))
ay birsammm çok alemsin ya o kısım benimde ilgimi çekmişti, aklına nerden gedi kız llahım ya :))))
birsam eşine ne demişştinki bozuldu orayı anlayamadım
pamuk hoşgeldin naber, bence detoksa gerek yok ikizler seni güzelce bi zayıflatır emin ol :))
pamuk gücünü bizden alıyosundur şekerim :))
cnm şey demiştim hani istanbula alışmakta zorlanırmıyım zorlanmazmıyım bunu hiç düşünmemişim ben.düşünsem belki de evlenmezdim demiştim.aslında evlenmezdim kısmını ben diyememiştim o anladıkaydirigubbakcemile3
haklısın hayatım aynen herbişey var burda fındık fıstık badem :lepi: kalk pamuk kalk koş pamuk koşşş kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?