Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hem babaevinden ayrılma üzüntüsü hemde acaba becerebilecekmıyım yeni hayatıma adapte olabilecekmiyim sorusuna aranan cevaplar insanı geriyo düğün öncesi
ama evlenince sihirli bi deynek geliyo herşey mükemmelleşiyo sanki yıllardır evliymişsin gibi oluyo ve bütün o gerginlikler bitiyoyerimseniben

bende nie öyle olmadı yahu.ben depresyona girdim resmen valla.halbu ki kaç yıldır beklemiştim bir araya gelebilmeyi.
sadece 27-28 yıldır yaşadığım yeri bırakıp hiç sevmediğim bir yere gelince nolurum hiç düşünmemiştim.hiç aklıma bile getirmemiştim.belki getirsem evlenmezdim.o kadar zor günler geçirdim çünki

olsun birsam iyikide getirmemişsin, sonuçta eşte lazım insana :))) sonra evlenmezdin filan (

o detoksa benimde ihtiyacım var ya hemde acayip şekilde hızla kilo alıyorum doğumdan sonra 80 kilo kalcam gibi geliyor mafoldumben yapsammıki bende birsamın detoksundan :kedi:

haktancım ay kolay gelsin msiafiri hiç kaldıramazdım sanırım ben şimdi sadece zorunlu işleri yapıyorum başka bişey yapasım gelmiyor -tatlicadiarzu-

teologcum normal bu günlerde tadını çıkarmaya çalış hüüznlenme sakın olumsuz düşünme

kıs angeeel Çok üzgünüm çoook

İlişki olgunlaştıkça ve güven duygusu yerleştikçe, bu tatlı isimleri partnerinin kişisel ve fiziksel özelliklerine göre yerini bir takım hayvan isimlerine bırakır (Örneğin sakalı fazla üzüyorsa, Aslan diyebilirsiniz). Bu tür bir "aramızda" lisanı birbirinizi ne kadar iyi tanıdığınızın göstergesi olacaktır.

aklıma şey geldi bende çok kilo aldımya hangi hayvan ismi uyar dedim de şimdi sölemeyim o malum hayvanın adı geldikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay birsammm çok alemsin ya o kısım benimde ilgimi çekmişti, aklına nerden gedi kız llahım ya :))))

birsam eşine ne demişştinki bozuldu orayı anlayamadım

pamuk hoşgeldin naber, bence detoksa gerek yok ikizler seni güzelce bi zayıflatır emin ol :))

ben bu orhan ölmze e hastayım ya ne kadar dinlendirici bi sesi var :)) abim gibi sanki, geçen yıl gitmiştik eşimle konserine, resmen aşk tazledik :))) kayınbiraderimin yüzü ona çok benziyo

cnm şey demiştim hani istanbula alışmakta zorlanırmıyım zorlanmazmıyım bunu hiç düşünmemişim ben.düşünsem belki de evlenmezdim demiştim.aslında evlenmezdim kısmını ben diyememiştim o anladıkaydirigubbakcemile3

zayıflatırlar zayıflatrlar sen hiç meraklanma, ee bide emzircen hiç takma en, olmadı başlarsın artık :)

allah seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazık ya eşin eminim çok bozulmuştur, ama napcan sende haklısın yani yerimseniben

bende düğünden eve gidince yaklaşık bir saat ağladım eşim dedi ben çokmu kötüyüm madem bu kadar ağlayacaktın evlenmeseydik benden mi korkuyosun diye, yoookkk dedim hem ağlarım hem giderim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biz kadınları anlamak zor vesselam

pamukcum bencede burdaki enerji hiç biyerde yok
sohbet muhabbet kaynıyor ortalık baksana kaydirigubbakcemile3

dzcel katılıyorum ya, odada tekim ve kendi kendime gülüyorum arada millet affalıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…