Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın döktürmüş yine:)duygucum kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizim bile bu yaşta fikrimizi ezmeye çalışılıyo sana da yapılabilir.içini karartmak değil de bişi daha dicem burda nişalıyken kayınvalidesi ile ballı güllü olup evlendkten sonra bir derdim var a ne yazanlar gördük. sende böle olcak die bi yok tabi ama her şeye hazırlıklı ol sadece iyi şeylere değil yani
herkese slm bu aradakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 öyle olmuş galiba kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olur inş hakkında, sen nasılsın şekerim, ne var ne yok ?

tamam jazmincim kolay gesin sana fazla yorma kendini, yemeğe giden arkadaşlara afiyet olsun

Caımcım yormam merak etme.Zaten sadece Mango'ya bakacağım.Ordan da bir Migros'a uğrayıp geleceğim..Sanırım 2-2,5 saat sonra gelirim.

hoşgeldın birsamcım

alınyazım misafirlerim görümcemimlerle görümcemin görümcesikaydirigubbakcemile3

eee napalım eve gelen her misafir önemli oluyo işte niye bu kadar kasıyorum bende anlamadım zaten
aslına bakarsanız hastalanmak üzeretyım karnım ağrıyo ne temızlık yapmak gelıyo içimden ne pasta börek:ecrin_bebek:
neyse yapıcaz artık bişeler bide alışverişe gidip fatura yatırıcam yıne:bbo:

duygusal canım hoşgeldin bana kalırsa yaşın çok küçük evlenmek için sevip sevilmek çok guzel ama keşke herşey bu kadar basit olsa

herkesin kendi hayatı tabiki sen karar vericeksin herşey için , bana kalırsa elinden geleni yap erteleyebıldıgın kadar ertele,bizim tarafta 25 yaşında bi ben bide kuzenım evlendi diğer kızlar hep 18-19 unda evlendi ve bin pişmanlar küçükken evlendiklerine

ama yinede karar senin bitanem

kaydirigubbakcemile3 öyle olmuş galiba kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olur inş hakkında, sen nasılsın şekerim, ne var ne yok ?

haktancım hoşbulduk.alınyazımsın cnm iyiyim çok şükür.zayıflama maceram devam ediyokaydirigubbakcemile3detoks a başaladım dün bugün 2.gün yani.2 lt ayran içine 4 kaşık nohut,4 kaşık bulgur,4 kaşık mercimek ve 2 salatalık rendesi 2 gün boyunca sabah kahvaltısı hariç sadece ve sadece bunu yiyosun.normal çay ve yeşil çay serbest.bugün nası geçcek onu merak ediyorum.dünü atlattık ama.isteyen olursa linki verebilirim.konu sahibi 4 kg kadar vermiş artı bu bir diyetisyen tavsiyesi.obezler ayda 2 normal kilolular ayda 1 yapıyomuş

Son düzenleyen: Moderatör:

cok sağol cnm bnm fotolarımı koyacam hayırlısıyla

kolay gelsin haktancım gelen herkes önemli tbide eşinin ailesiyse 2 kat daha önemli, geçmiş olsun canım, gelelim yardıma, istermisin :)

ya kızlar size bişey sorcam içimde nedense bir karamsarlık bir mutsuzluk var sizde de öle oldu mu kendimi mutlu hissetmiyorum halbuki en mutluolacağım zamanda

ooohh ohh maşalaah sana birsam, bu kilolar durur mu sende bu irade varken, linki banad göndersene isteyen olurs önereyim, eğer midende sıkıntı yoksa mesele günda 1tane tuzlayıp limonda yiyebilirsin çok etkili oluyo,
cok sağol cnm bnm fotolarımı koyacam hayırlısıyla

bekliyoruz merakla

teo cum bende de olmuştu evden ayrılcaksın yaa onun sıkıntısı olsa gerek

alınyazım canım yardıma değil misafirliğe buyrun hayatım çok saol gerçektenopuyorumnanaktan

teocum bu sıkıntı çok normal herşey 4 4lük olsa bile bi sıkıntı oluyo insanda biz buna gelin sendromu diyoruzyerimseniben
o yüzden normal bu gibi şeyler evlendikten sonra geçecek hayatım:lepi:

yaa gelin sendromu da mı varmış inşallah öyledir canım ya inan mutlu hissetmiyorum kendimi

evlenmeden önce değişik duygular içine girebiliyosun, haktanın dediği gibi gelin sendromu yada gelin hastalığı derlermiş buna, annem demişti.ondada farklı şekilde olmuş yani herşey normal anneden babadan ayrılcaksın artık aile kuracaksın ya hüznün sıkıntın odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…