galiba daha iyi olabilrdi ama eltilere bağlı eltilerde fesat olmazsa daha iyi olablir :)) hayırlısı amaa
slm canım biz iyiyiz sen nasılsn son 8 deyiz :) nasıl gidiyo hazırlıklar
tatlım ben dün demiştim burda insan olarak iyi olabilrler ama eş yada kayınvalide olarak iyi olacakları anlamına gelmiyo ki nişanlıyken herkes el üstünde tutar, akraysanız 2 kez daha düşün derim.sonuçta sen hazır değilsin ve yaşında bunu kaldırmaz, anladığım kadarıyla cinsellik anlamındada çekincelerin var, onlar problem değil zamnla aşarsın enkorkağımız bile üstesinden gelebildik, ve evleneceksin küçük yaşta olduğun için yönlendirmeye ve fikrini ezmeye çalışan çok olacak, artıları ve eksileri bi kağıda yaz hangisi ağır basıyo bak.ama duygularını katma mantığını yaz sadece, bende hazır değilken evlendim ve karşı tarafın ısrarııyla bende duygusal karar verdim yani kararı eşimle biz verdiğimiz halde beklemem gerketiğini anladım geç oldu, yaşının tadını çıkar ben hazır değilim 1 yıl bekletelim dersen karşı çıkan olacakmı sana, bence biraz daha düşün derim naçizhane
Sağol canımmm..Haftaya gideceğiz işyerine;ama cuma doğum günüm burada takılırız arkadaşlarla.Ertesi günde çıkarız yazlığa gideceğiz zaten.
alınyazımsın döktürmüş yine:)duygucum kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizim bile bu yaşta fikrimizi ezmeye çalışılıyo sana da yapılabilir.içini karartmak değil de bişi daha dicem burda nişalıyken kayınvalidesi ile ballı güllü olup evlendkten sonra bir derdim var a ne yazanlar gördük. sende böle olcak die bi yok tabi ama her şeye hazırlıklı ol sadece iyi şeylere değil yani
herkese slm bu aradakaydirigubbakcemile3
hadi bakalm beraberce kutlarız burda :))
kaydirigubbakcemile3 öyle olmuş galiba kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olur inş hakkında, sen nasılsın şekerim, ne var ne yok ?
hadi bakalım inş çok güzel geçecek herşey, ağustos 1 di dimi :)) bende iyiyim, canım valla ben heyecanlandım kız senin yerine, nasıl olacaksın çok merak ediyorum inanki :))
ohhh afiyet bal şeker olsun canım, sevindim dinlenmene, haftaya başlamıyosun dimi tatile gidyodunuz galiba ? bende iyiyim aynı işte dolanıp duruyoruz buralarda :))
ooohh ohh maşalaah sana birsam, bu kilolar durur mu sende bu irade varken, linki banad göndersene isteyen olurs önereyim, eğer midende sıkıntı yoksa mesele günda 1tane tuzlayıp limonda yiyebilirsin çok etkili oluyo,haktancım hoşbulduk.alınyazımsın cnm iyiyim çok şükür.zayıflama maceram devam ediyokaydirigubbakcemile3detoks a başaladım dün bugün 2.gün yani.2 lt ayran içine 4 kaşık nohut,4 kaşık bulgur,4 kaşık mercimek ve 2 salatalık rendesi 2 gün boyunca sabah kahvaltısı hariç sadece ve sadece bunu yiyosun.normal çay ve yeşil çay serbest.bugün nası geçcek onu merak ediyorum.dünü atlattık ama.isteyen olursa linki verebilirim.konu sahibi 4 kg kadar vermiş artı bu bir diyetisyen tavsiyesi.obezler ayda 2 normal kilolular ayda 1 yapıyomuş
cok sağol cnm bnm fotolarımı koyacam hayırlısıyla
teo cum bende de olmuştu evden ayrılcaksın yaa onun sıkıntısı olsa gerek
alınyazım canım yardıma değil misafirliğe buyrun hayatım çok saol gerçektenopuyorumnanaktan
teocum bu sıkıntı çok normal herşey 4 4lük olsa bile bi sıkıntı oluyo insanda biz buna gelin sendromu diyoruzyerimseniben
o yüzden normal bu gibi şeyler evlendikten sonra geçecek hayatım:lepi:
inş haktan bigün geliriz toplaşıp :)) teo haktana katılıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?