Tünaydın kızlar,
Daha yeni kalktım:kedi:Kahvaltı yaptım,geldim.Amma velakin neler yazmışsınız anlamadım,bakayım dedim maşallahınız var yani
Pınarcığım doğum günün kutlu olsun şekerim.En başta kocişinle ve daha sonra tüm sevdiklerinle mutlu,sağlıklı ve sevgi dolu yıllar geçirirsin canımcım..opuyorumnanaktan
Ben de birazdan çıkacağım kızlar.Alışveriş krizim tuttuda,hem biraz moral olur dedim.:kedi:
galiba daha iyi olabilrdi ama eltilere bağlı eltilerde fesat olmazsa daha iyi olablir :)) hayırlısı amaaalınyazımsın bu arada görümce yok ama elti çok napcaz bilmem yani mafoldumben
görümcem olsaydı dahamı iyiydi acep
slm canım biz iyiyiz sen nasılsn son 8 deyiz :) nasıl gidiyo hazırlıklarmrb kızlar nasılsınız
Aslında bazı konularda da bilgisizim. Yani eşimi mutlu edebilir miyim? Biraz da fazla kıskançlık var bendeCADIARZU
hoşgeldin jazmincim nasılsın canım
galiba daha iyi olabilrdi ama eltilere bağlı eltilerde fesat olmazsa daha iyi olablir :)) hayırlısı amaa
slm canım biz iyiyiz sen nasılsn son 8 deyiz :) nasıl gidiyo hazırlıklar
tatlım ben dün demiştim burda insan olarak iyi olabilrler ama eş yada kayınvalide olarak iyi olacakları anlamına gelmiyo ki nişanlıyken herkes el üstünde tutar, akraysanız 2 kez daha düşün derim.sonuçta sen hazır değilsin ve yaşında bunu kaldırmaz, anladığım kadarıyla cinsellik anlamındada çekincelerin var, onlar problem değil zamnla aşarsın enkorkağımız bile üstesinden gelebildik, ve evleneceksin küçük yaşta olduğun için yönlendirmeye ve fikrini ezmeye çalışan çok olacak, artıları ve eksileri bi kağıda yaz hangisi ağır basıyo bak.ama duygularını katma mantığını yaz sadece, bende hazır değilken evlendim ve karşı tarafın ısrarııyla bende duygusal karar verdim yani kararı eşimle biz verdiğimiz halde beklemem gerketiğini anladım geç oldu, yaşının tadını çıkar ben hazır değilim 1 yıl bekletelim dersen karşı çıkan olacakmı sana, bence biraz daha düşün derim naçizhane
İyiyim canım sen nasılsın?Hazırlar nasıl gidiyor?
hayırlısı artık dirim..
Bende ayrı oturmayı isterdim ama binaları var ve bir katını verdiler. Burayı tadilat yapacağız istediğin gibi yapacağız burada yaşayın dediler bizde tamam dedik. Daha sonrası için inşallah durumlar el verirde kendi evimizi alırız. Anlaşamazsak ise gideriz yapacak başka birşey yok. Ama kaynanam çok iyi biria.s
Sanmıyorum büyük problemler yaşayacağımızı.. Sonuçta karşılıklı saygı sevgi çerçevesini koruduktan sonra herşey güzel gider diye düşünüyorumCADIARZU
iyi olmana sevindim cnm daha iyi olursun inşallah
hadi bakalım inş çok güzel geçecek herşey, ağustos 1 di dimi :)) bende iyiyim, canım valla ben heyecanlandım kız senin yerine, nasıl olacaksın çok merak ediyorum inanki :))bitti sayılır cok şükür evin yerleşmesş kaldı sadece sen nasılsın bakalım
Alınyazımsın canımcım evet nasıl uyumuşum anlamadım ya...Kaç gündür ağrıdan erkenden uyanıyordum,sanırım yorgunluktan kocişin gittiğini bile duymamışım:) İyiyim tatlım,kahvaltımı yaptım,hapımı içtim.Birazdan hazırlanıp çıkacağım.Haftaya doğum günüm,hem de izne çıkacağız.Birşeyler bakayım:)Sen nasılsın canım?
önemli olanda o zaten saygı sevgii çerçevesini aşmamak, ama çok kişinin aşından geçmiştir kayınvalidelerin nişandaki halleriyle evlilikteki halleri farklı olarak, benim kayınvalidemde melek gibidir ama gelin sahibi olunca ister istemez bakışlar değişebiliyo, tabi herkes aynı değil ama genelleme yaparsak Trkiye Cumhurişyetinin e hassas konularından birisidir gelin-kayınvalide ilişkisi.özlellikle üzerind duruyorum çünkü genellikle sorunlar kaynanan sebeplidi, hayırlısı h:1hug:akkında
Düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederima.s.
Ama nişan tarihi belirlendi... Düğün içinde yer arıyorlar. Allahtan eşim olacak insanı çok seviyorum. Ve o bana çok destek oluyor herşey iyi olacak merak etme diye..
Umarım dediği gibi herşey yolunda gider de bir aksilik olmadan atlatırız..
Ve asıl önemlisi daha sonrası..
Allah yardımcım olsun arkadaşlar
İyiyim canım sen nasılsın?Hazırlar nasıl gidiyor?
hadi bakalım inş çok güzel geçecek herşey, ağustos 1 di dimi :)) bende iyiyim, canım valla ben heyecanlandım kız senin yerine, nasıl olacaksın çok merak ediyorum inanki :))
ohhh afiyet bal şeker olsun canım, sevindim dinlenmene, haftaya başlamıyosun dimi tatile gidyodunuz galiba ? bende iyiyim aynı işte dolanıp duruyoruz buralarda :))
canım hakkında hayırlısı olsun. yanyana oturmka illa kötü olacağın anlamına gelmez..
bakarsın sana yardımları olur. yaşında küçük .. onlardan öğrenirsinn bazı şeyleri..
jazmin hoşgeldinnnnnn..
ben yemeğe kaçıyorum kızlarrrr
hoşgeldin canım nasılsın işler seni bekliyo yaa, kolay gelsin bakalım misafirler kim önemli birileri galiba :) bizde takılıyoruz aynen devam :))güzellikleeeer ben geldim
geçmişi okudum offf ne kaynatmışsınız öyle maşallah nazar değmesin topicimize
bugun çok işim var yine ütü çıktı sonra ev sil süpür toz al sonra bi kısım hazırlıkları bugunden yapıcam malum yarın misafirim var bana dua edinkaydirigubbakcemile3
pınarcım doğumgünün kutlu olsun hayatıma.s.
dirimcim ben sana demiştim dimi kapılarını sonuna kadar açarsın barışırsınız diyeyerimseniben
çok sevindim barışmanıza
Hayırlısı artık.. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?